kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 7.195
καλημερα .
σαφως και ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει και οπως το θελει . και φυσικα θα κρινεται απο τους αλλους για αυτο .
αυτο που εγραψα το εγραψα περισσοτερο για εσας . δηλαδη εξηγουμαι :
νταξει πλακα εχουν οι πιπερατες περιγραφες και ο οπτικοακουστικος εμπλουτισμος τους , αλλα ελοχευει ο εξης κινδυνος :
να ξεφυγει το πραμα και να διαβαζουμε σεντονια με γαμωιστοριες γεματα καρδουλες και λοιπες μαλακιουλες . κατα την ταπεινη αποψη ενημερωση ειναι ο χωρος , οι τιμες , οι κοπελες ( εμφανιση κτλ ) και η ποιοτητα υπηρεσιων . αυτα . ως εδω . end of story .
το ποσο καραγουαου ηταν το γαμιση ( με μια πουτανα να υπενθυμησω ) , αν κανετε 234 στασεις , χυσατε 789 φορες κτλ θεωρω , κατα την ταπεινη μου αποψη παντα , οτι δεν εχουν θεση σε μια κριτικη/ενημερωση . με αυτο τον τροπο μπορεις πολυ ευκολα να χαρακτηριστεις προμοτορας , διαφημιστης , πουτανοκαψουρης ή απλα χαζοβιολης .
αυτα ως μια φιλικη παραινεση απο καποιον που οι υπολοιποι λενε οτι εχει δει και δυο πραματακια στην μασαζοζωη του .
φυσικα μπορειτε να το γραψετε στα @@ σας και να κανετε οτι γουσταρετε . μεγαλα παιδια εισαστε . και ειμαι επισης σιγουρος οτι καταλαβατε τι ακριβως θελω πω .
αυτια απομενα .
μεχρι την επομενη κριτικη
να υγειαινουμε και να
Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα με τα οποία εχω την ίδια άποψη.
Γιατι με θεωρώ συντηρητικο στις απόψεις μου.Θέλω ναι μεν να να βοηθάω τους συναγωνιστές αλλα όχι να γράφω αν μου έγλειψε τον κώλο η της τον έγλειψα εγω κτλ.
Για αυτό αλλωστε δεν έγραψα ούτε θα γράψω ποτέ κριτικές....
ΙΣΩΣ ο μασαζοχώρος να μου ταιριάζει πιο πολύ.