Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καποιος αν ειναι ευκολο να μου θυμησει σε ποια !@@$%#%^*&%(^&(%*^%$ σελιδα ηταν τα στοιχεια της Μαρριανας (αν θυμαμαι υπηρχε λινκ με αγγελια της) γιατι εχω γυρισει 70-80 σελιδες πισω και 'η δεν το βρισκω 'η το εχασα απο τη θολουρα..... καποιος συναδελφος ειχε ποσταρει κατι σχετικο......

ΑΝ βολεψει σκεφτομαι για μια καταδρομικη μετα απο πααααααρα πολυ καιρο αποχης απο το σπορ, Εβιτα (αν ισχυει το τηλ που εχω, ακομα) δεν παω με τιποτα, εμπιστευομαι τα σχολια και τις κριτικες σας τοσο καιρο και λεω αν την κανω τουλαχιστον να αξιζει τον κοπο!!

Ευχαριστω προκαταβολικα!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.653
Πόντοι
2.720
Βασίλης Κωλέτη. Milf Χριστίνα. Ορατότητα μηδέν πήγα λιγάκι φτιαγμένος για να δώ τη ζωή διαφορετικά. Ίσως τελικά δεν είναι του γούστου μου. Βεβαίως πέρασα καλύτερα απο τη πρώτη φορά αλλά μάλλον δε θα ξαναπάρω. Sorry αλλα δε συμφωνώ αλκίνοε. Καλο ΣΚ.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Sorry αλλα δε συμφωνώ αλκίνοε. Καλο ΣΚ.

Στην επιλογή των κοριτσιών, το 'χουμε ξαναπεί και πολλάκις θα το ξαναπούμε, το γούστο του καθενός και η, πιθανή, χημεία που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στο κορίτσι και στον πελάτη είναι υποκειμενική και βάσει πολλών παραγόντων...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα σε ολους...

λοιπον, επισκεψη σε εβιτα. δοκιμασα μια ρανια, μετρια...μου ειπε πως παλια ηταν στην μαριαννα, ως αφροδιτη...

απο τα χρονια εμπειριας μου, εχω να πω τα εξης
1) η μαριαννα με διαφορα ο καλυτερος χωρος και η καλυτερη συμπεριφορα.
2) στο σεβεν, οι γκομενες μας δουλευουν και εμεις το χαβα μας.
3) μαγκυ κτλ δεν αξιζει καν να ασχολουμαστε.
4) οταν θα μαθουμε να ζηταμε ως πελατες και οχι μονο να πληρωνουμε, τοτε ολα θα ειναι καλυτερα. ολα τα στουντιο παρεχουν υπηρεσιες. δικαιουμαστε να εχουμε τις καλυτερες υπηρεσιες, ουτε μπλαζε υφακια ουτε τιποτα. ας φερθουμε εξυπνα, ωστε να πληρωνουμε αλλα να το ευχαριστιομαστε τουλαχιστον.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
καλησπερα σε ολους...

λοιπον, επισκεψη σε εβιτα. δοκιμασα μια ρανια, μετρια...μου ειπε πως παλια ηταν στην μαριαννα, ως αφροδιτη...
Ποιές άλλες κοπέλες έχει η Εβίτα dimitrisl?
Δώσε και καμία περιγραφή των κοριτσιών να μάθουμε τι γίνεται.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
η εβιτα εχει την μαριαννα( και καλα τσεχα-μαυρο μαλι, ωραιο σωμα), την νοελ (και καλα ολλανδεζα-πλεον μαυρο μαλι, μαλλον συλικονη σε στηθος), την ρανια (μικρη-μετρια, καστανοξανθη), και την λαουρα (και καλα ιταλιδα-τρομερο σωμα-ψιλοκρυα συμπεριφορα και συμμετοχη).
δεν ξερω για αλλες κοπελες, παλιοτερα ομως ειχε καλυτερα κομματια.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καποιος συναδερφος εκανε αναφορα σε μαγαζι στην αιγαιου-ιωαννα.
μαθαμε κατι γι αυτο? ειναι αληθεια ή μουφα?

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
η εβιτα εχει την μαριαννα( και καλα τσεχα-μαυρο μαλι, ωραιο σωμα), την νοελ (και καλα ολλανδεζα-πλεον μαυρο μαλι, μαλλον συλικονη σε στηθος), την ρανια (μικρη-μετρια, καστανοξανθη), και την λαουρα (και καλα ιταλιδα-τρομερο σωμα-ψιλοκρυα συμπεριφορα και συμμετοχη).
δεν ξερω για αλλες κοπελες, παλιοτερα ομως ειχε καλυτερα κομματια.

Noελ , αν ειναι η Ολλανδεζα με το σφιχτο σιλικονατο βυζι, δουλευε παλια στον Ανθο και εβγαζε τρελα γουστα....... :sunglasses:

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα... Αιγαιου αστο φίλε μου. Η Ιωαννα είναι τελείως κλειστή

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Noελ , αν ειναι η Ολλανδεζα με το σφιχτο σιλικονατο βυζι, δουλευε παλια στον Ανθο και εβγαζε τρελα γουστα....... :sunglasses:
και πιο παλια σε μπουρδελο
αλλα πολυ επαγγελματιας
και φυσικα το βυζι ειναι σιλικονατο

οσο για την Ιωαννα αιγαιου μη ασχολειστε καν

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Για Ιωαννα Αιγαιου μουφα η φαση μην ασχολειστε μονο μασαζ κανει....ειναι ψιλοσοβαρο το μαγαζι....εδω το link απο facebook

np231

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

parsifalx

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα
Ζόρικα τα οικονομικά τον τελευταίο καιρό αλλά χαίρομαι να διαβάζω αγωνιστικες αναφορές.Τουλάχιστον κάποιοι κρατάνε ψηλά τη σημαία!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
και πώς θα 'ξεκλειδώσουμε' αυτην την prive φαση?

περιμενω γνωμες και Pm.
αν αξιζει, θα ασχοληθουμε ολοι.

και η εβιτα prive φαση ειναι.

εμεις δεν θελουμε να αγορασουμε το μαγαζι, να μας παρασχουν υπηρεσιες θελουμε.

debatelaw1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Like
8
Πόντοι
0
αναφορικα με β. γεωργιου και ευζωνων, τρεις πιτσιρικες το απογευμα, η μια υπευθυνη και οι αλλες δυο με επαγγελματικη ρομπιτσα μασαζ - και μονο μαλλον - παντως καλο το μασαζ 25ε 45΄ , 35ε  1 ωρα. εφαγα πετσετα δηλαδη ! ελπιζω πραγματι να ειναι ετσι τα πραγματα και να μη χρειαζεται εκατο επισκεψεις για να σε "εξυπηρετησουν" !

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αφού δεν σου κόβει..είπαμε Χρύσα στην ευζώνων....επίσκεψη θ.σοφούλη 50 και τι έκπληξη....στην υποδοχή η γνωστή σκατόφατσα ο βλάκας που ήταν και στην ευζώνων 3 κάποτε...φυσικά είναι παρακλάδι του μαγαζιού της ευζώνωνγια αυτό και έχει και εκεί 25 ευρώ το μασάζ......επειδή δεν υπάρχει χρύσα εκεί σιγανοπαπαδιά την κοπάνησα............σιγά μην πλήρωνα για πετσέτες...κορόιδα αλλού

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Help! Ο Βασιλης Κωλεττη , άλλαξε τηλέφωνο? δεν ισχύει αυτό που τελειώνει σε..49 ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom