Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

παιδια , να χαρητε . μην το καταντησουμε το thread γαμω-τσοντο-μυθιστορημα αρλεκιν .

ευχαριστω .

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
ASE MAS RE FILE!!!!!!!
MALLON TO MONO POY EXEIS DIAVASEI EINAI O TARZAN KAI MALISTA EIKONOGRAFIMENOS!!!!!!!!!!!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ASE MAS RE FILE!!!!!!!
MALLON TO MONO POY EXEIS DIAVASEI EINAI O TARZAN KAI MALISTA EIKONOGRAFIMENOS!!!!!!!!!!!!!

Όχι τέτοια χαζά στον Ric... Όχι τέτοια χαζά σ' έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία στα μασαζοκρέβατα (που πιθανώς Νίκο δεν επισκέπτεσαι...)

Αυτά...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλιστα , το ακουσαμε και αυτο .

τεσπα . δε πειραζει . καλη καρδια .

και μεχρι την επομενη φορα

να υγειαινουμε και να ... διαβαζουμε .

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
  Μια συντομη ενημερωση απο την 1η μου εμπειρια σε μασαζοχωρο!!!! Δυστυχως δεν ειχα προηγουμενες αμπειριες μιας και ειμαι νεος στο site και οχι πολυ εμπειρος "πουτανιαρης" και στο μασαζ για να μπορεσεις να μαθεις καποια πραγματα και εκ του ασφαλους να μη φας φολα ειναι λιγο δυσκολο μιας και κανεις δεν δινει πιο συγκεκριμενες πληροφοριες!! Τες πα  αποφασισα να ξεκινησω την περιηγηση μου στον χωρο αυτον απο τη Μαριαννα μιας και αυτο ητανε το πρωτο τηλ που μπορεσα να βρω απο αγγελια σε συνδυασμο με καλες κριτεκες απο συναγωνιστες! Ετσι λοιπον μετα απο ενα τηλ βρεθεικα στο σαλονακι να συζηταω ευχαριστα με τη Μαριαννα πινωντας ενα ποτακι!Στο χωρο υπηρχανε 5 κοριτσια των οποιοων τα ονοματα ξερετε ολοι και δεν θυμαμαι και πολυ καλα να τα αναφερω ολα αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι το ονομα της κοπελας που διαλεξα. Ελιζα νεα κοπελα ομορφουλα αλλα πανω απο ολα ευδιαθετη και με σκοπο να περασει καλα ο "πελατης" της!! Εγω διαλεξα το μεσαιο προγραμμα  :pipa1: και μπορω να πω οτι παρ'ολο που ισως δεν εχω μετρο συγκρισης λογω απειριας εμεινα ενθουσιασμενος απο ενα πολυ ωραιο χαλαρο αλλα οχι ψωφιο μασαζ και μια ωραιοτατη  :pipa2: καλοπεραση στην συνεχεια! Τονιζω οτι προσφερθεικε να μου κανει και λιγο μασαζακι ακομη μιας και "ειχαμε χρονο ακομη" οπως μου ειπε!!!!! το μονο συγουρο ειναι οτι θα τιμηθει ξανα και απο μενα συνισταται sans voir!!! Next time full pansion! xaaxxa    :fuck2:  :knockinb:  :fuck1:  :pipa2:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλιστα , το ακουσαμε και αυτο .

τεσπα . δε πειραζει . καλη καρδια .

και μεχρι την επομενη φορα

να υγειαινουμε και να ... διαβαζουμε .
Αγαπητέ Ric Flair
Για να διαβάζουμε με σκοπό την ενημέρωση μας, πρέπει κάποιοι να γράφουν.
Επειδή εμείς οι νεότεροι ούτε την εμπειρία, ούτε την γνώση έχουμε, την δική σας, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ.
Πιστεύουμε σε εσάς ότι θελεται να μας βοηθήσετε γράφοντας δημόσια, με ειλικρίνεια και χωρίς φόβο μην εκτεθείτε στους Μασαζοεπιχειρηματίες.

Ευχαριστούμε.

Υ.Γ. Να μας συγχωρείται αν ο τρόπος γραφής μας δεν ικανοποιεί την αισθητική σας, πιθανόν είναι διαφορετική  από την δική μου. Η γνώμη μου είναι ότι στο forum θα πρέπει να δοθεί μια  ώθηση με ακριβείς και αναλυτικές περιγραφές, ήχο και εικόνα που θα το κάνουν πιο ελκυστικό για ανάγνωση.
Πάντα δεκτικός στην διαφορετική άποψη, στην διάθεση σας.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
Καλημέρα στην παρέα

Επίσκεψη στον Βασίλη Smile,
Η ομάδα
Κλειώ(Άμα γεννηθείς αστέρι η ζωή τι περιμένεις να σου φέρει...)
αν και ρόδα τσάντα και κοπάνα η Κλειούλα την ώρα που πήγα...,
Βάνα ( Σε καλό να μας βγει σε καλό ....),
Άρτεμη( Οι 40άρες είναι δύο 20 άρες για αυτό έχουν διπλές τις χάρες...)
Βικτώρια ( 20 χρόνο μελαψό μωρό.....)

Επιλέχθει η Άρτεμη, πιστεύω γνωστή σε όλους από την προηγούμενη δουλειά της στην Μαριάννα, έχει βελτιωθεί πολύ και σε όλα, από την πρώτη φορά που την  
:fart-in-bed:,
ένα Σάββατο μόλις είχε ξεκινήσει στα μασαζο :fuck2:.

'Αρτεμης λοιπόν, όμορφη κοπέλα γλυκό πρόσωπο, μακριά σπαστά κόκκινα μαλλιά, άσπρο δέρμα, γύρω στα 35, με 2 :tits:, πλούσιο  :kissass2: και καλά πιασηματάκια χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι χοντρή.

Από την πρώτη οπτίκη επαφή, μέχρι τώρα που την έχω δει 3 φορές στον Smile, μου έχουν μείνει 2 πράγματα για την Άρτεμη, το πρώτο είναι η γλυκίτητα της που είναι πηγαία, διακρίνεται μέσα στο πρόσωπο της και βγαίνει μέσα από το ναζιάρικο και ταυτόχρονα παραπονιάρικο βλέμα της.

Το δεύτερο, σ΄αυτό κυρίως ήθελα να αναφερθώ, είναι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ της ΝΤΥΣΙΜΟ. Ελκιστικό, Πρακλιτικό, όμορφο. Όλα προσεγμένα. Από τις γόβες, το στρίγκ με την πλαστική αλυσιδίτσα στο κόλο της και τις "σταθερά" μαύρες, δαντελοτές κάλτσες μέχρι το φόρεμα. Η Άρτεμη ντύνεται επαγγελματικά ΑΨΟΓΑ. Ενώ μεμονομένα τα κομμάτια είναι πρόστυχα, ο τρόπος που θα καθίσει, θα φερθεί και θα μιλήσει η Άρτεμη απενοχοποιούν σαν σύνολο τον ντύσιμο της και το κάνουν να φαίνεται κυριλέ και ελκυστικό αλλά σε καμία περίπτωση πρόστυχο και πυτανέ. Είναι η δεύτερη Ελληνίδα κοπέλα, που συναντάω ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
Μπράβο ΑΡΤΕΜΗ ! ! !

Λοιποί κύριοι Επιχειρηματίες των Μασαζο :fuck1:, παρακαλώ να στείλεται τα αστέρια σας για σεμινάριο επαγγελματικής ενδυματολογίας στην Άρτεμη του Βασίλη Smile. Η δουλειά θα δυσκολεύει και οι κοπέλες σας, με την βοήθεια σας θα πρέπει να προσέχουν πως ντύνονται. Από το τι εσώρουχα φωράνε, μέχρι το φόρεμα ή το παντελόνι με το τοπ. Το ντύσιμο τους, χωρίς σε καμία περίπτσωση να είναι "φτηνό" και "πεταμένο",  όπως τώρα, ή πρόστυχο και ημίγυμνο σαν να υποδέχονται πελάτη σε οίκο αναχής σε κάθε περίπτωση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. Δεν μπορεί να μιλάμε μόνο για όμορφο χώρο αλλά και για όμορφα ντυμένες κοπέλες.

Στα του  :fuck2: τώρα, βγάζει αυτήν την γλυκίτητα στην επαφή με τον πελάτη, μέτρια στο μασάζ, όπως άλλωστε όλες που εκ των πραγμάτων δεν το γνωρίζουν. Πολύ καλή στο γλύψιμο, όλα τα γλύφω όλα τα γιαλίζω  :2funny:. Παιχνιδιάρα γυναίκα  :sperm:, της αρέσει να την παίζεις  :bounce:. Δυνατή στο  :fart-in-bed:, αντέχει πια και στο σφιροκόπημα και σε πλυμιρίζει τον πο.τσο υγρά, δείνωντας σου την ευχαρίστηση της.
[/quot
Αλκίνοε θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα για τη Άρτεμη.Είναι ίσως οτι καλύτερο έχει περάσει από <Μαριανα. Θα ήθελα να την ξαναδώ αλλά δεν έχω πρόσβαση σε Βασίλη smile. Μήπως θα μπορούσε να με καθοδήγήσει κάποιος?
Επίσης έχω να αναφέρω καινούρια άφιξη σε <Μαριάνα, ονόματι Μαρίνα, γυρω στα 35, μελαχρινή και λεπτή χωρίς αξιοσημείωτα άλλα προσόντα και για αυτό δεν δοκιμάστηκε.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Μην το καταντησουμε βουλη εδω ρε μαγκες.....

Καλο ειναι να προσεχουν μερικοι οταν περνουν απο τα μουτρα ατομα σαν τον Ric. Mπορει να μην συμφωνω

με κατι που γραφει αλλα δεχομαι την αποψη του γιατι εχει την Ιστορια του εδω μεσα.

Επισης δεχομαι και την αποψη του Alkino32 και δεν με χαλανε τα γραφομενα του αρκει να υπαρχει καποιο

καλογουστο μετρο πραγμα που το εχει ο τυπακος και οχι καποιοι που προσπαθουν απλα να μυμηθουν.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
φιλε akarnan

αν σε ξερει η αρτεμη δε νομιζω να θες συστασεις

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα .

σαφως και ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει και οπως το θελει . και φυσικα θα κρινεται απο τους αλλους για αυτο .

αυτο που εγραψα το εγραψα περισσοτερο για εσας . δηλαδη εξηγουμαι :

νταξει πλακα εχουν οι πιπερατες περιγραφες και ο οπτικοακουστικος εμπλουτισμος τους , αλλα ελοχευει ο εξης κινδυνος :

να ξεφυγει το πραμα και να διαβαζουμε σεντονια με γαμωιστοριες γεματα καρδουλες και λοιπες μαλακιουλες . κατα την ταπεινη αποψη ενημερωση ειναι ο χωρος , οι τιμες , οι κοπελες ( εμφανιση κτλ ) και η ποιοτητα υπηρεσιων . αυτα . ως εδω . end of story .

το ποσο καραγουαου ηταν το γαμιση ( με μια πουτανα να υπενθυμησω ) , αν κανετε 234 στασεις , χυσατε 789 φορες κτλ θεωρω , κατα την ταπεινη μου αποψη παντα , οτι δεν εχουν θεση σε μια κριτικη/ενημερωση . με αυτο τον τροπο μπορεις πολυ ευκολα να χαρακτηριστεις προμοτορας , διαφημιστης , πουτανοκαψουρης ή απλα χαζοβιολης .

αυτα ως μια φιλικη παραινεση απο καποιον που οι υπολοιποι λενε οτι εχει δει και δυο πραματακια στην μασαζοζωη του .

φυσικα μπορειτε να το γραψετε στα @@ σας και να κανετε οτι γουσταρετε . μεγαλα παιδια εισαστε . :) και ειμαι επισης σιγουρος οτι καταλαβατε τι ακριβως θελω πω .

αυτια απομενα .

μεχρι την επομενη κριτικη

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
αφηστε τα μιση κ πιαστε το  :knockinb:

καμμια κριτικη δε παιζει μιστερ ρικ??

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Πάντως για τους φαν της Άρτεμης να ξέρετε ότι την χάνουμε από ελλάδα. Νομίζω ότι μέχρι σήμερα ή αύριο θα είναι στου Βασίλη Smile , και μετά φεύγει για τα εξωτερικά...  :S :S :S

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Πάντως για τους φαν της Άρτεμης να ξέρετε ότι την χάνουμε από ελλάδα. Νομίζω ότι μέχρι σήμερα ή αύριο θα είναι στου Βασίλη Smile , και μετά φεύγει για τα εξωτερικά...  :S :S :S

Καλημέρα σε όλους τους συν :knockinb:

Καλό ταξίδι στην Άρτεμη, στην Ευρωπαική της περιοδία για  :fuck2:
και την περιμένουμε σύντομα, ξανά κοντά μας.
Ελπίζω σε 1 με 2 μήνες.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους τους συν :knockinb:

Καλό ταξίδι στην Άρτεμη, στην Ευρωπαική της περιοδία για  :fuck2:
και την περιμένουμε σύντομα, ξανά κοντά μας.
Ελπίζω σε 1 με 2 μήνες.

σιγά  μην γυρίσει πίσω ... οπου και να παει γερμανια , ολλανδια κλπ εκει θα εχει σαφως καλυτερη προοπτικη. Οπως και η μικρη Ηβη -νομιζω ετσι την ελεγαν- που ηταν μεχρι το καλοκαιρι στου Βασίλη smile , πολύ δυνατο γκομενακι , εφυγε για γερμανια ... χαζη ειναι να γυρισει πισω ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάτω τα χέρια απ τον alkinos32 και τον αγαπητό μου Ric Flair.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπέρα κι απο μένα.....

Τα χαιρετίσματα μου στον φιλτατο Ric, χαθηκαμε πια ρε φίλε.....

Για τους λοιπούς συναγωνιστες, χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός, μια συμβουλη φιλική απο άνθρωπο-ους που έχουν αλωνισει και τα μαγαζιά και το forum, δεν υπαρχει λόγος ούτε να την εκλαβετε ως "προσταγη" αλλα ούτε να βγείτε και να πουλησετε πνεύμα στον συμforumιτη σας..... Δεν τίθεται ούτε ζήτημα παλαιοτητας, ούτε "ιεραρχίας" και τέτοια χαζα, στοιχειώδης σεβασμός στον καθένα εδω μέσα είτε έχει 1 ποστ είτε 1 μυριο..... Όταν δεν προκαλεί/βρίζει/κατηγορεί ο άλλος, ακούστε τον, ίσως Κάτι έχει να δώσει, πόσο μάλλον όταν έχει και κάποια εμπειρία.....

Φιλικά ΠΑΝΤΑ...

Για το θέμα της ενημέρωσης, όσοι (ο καθένας για τους λόγους του) έχουμε.... αποσυρθεί απο την ενεργό δράση, σας διαβάζουμε πολυ ευχάριστα και παρακολουθούμε τις όμορφες "περιπέτειες" σας.... Αλλα (γνώμη μου) αν δεν έχεις Κάτι να πεις καλύτερα να σιωπας.... Παρα να κανεις τον έξυπνο...!!!

Να υγειαινετε και να μυοχαλαρωνετε (credits to Ric Flair)..!!

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
Καλησπέρα κι απο μένα.....

Τα χαιρετίσματα μου στον φιλτατο Ric, χαθηκαμε πια ρε φίλε.....

Για τους λοιπούς συναγωνιστες, χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός, μια συμβουλη φιλική απο άνθρωπο-ους που έχουν αλωνισει και τα μαγαζιά και το forum, δεν υπαρχει λόγος ούτε να την εκλαβετε ως "προσταγη" αλλα ούτε να βγείτε και να πουλησετε πνεύμα στον συμforumιτη σας..... Δεν τίθεται ούτε ζήτημα παλαιοτητας, ούτε "ιεραρχίας" και τέτοια χαζα, στοιχειώδης σεβασμός στον καθένα εδω μέσα είτε έχει 1 ποστ είτε 1 μυριο..... Όταν δεν προκαλεί/βρίζει/κατηγορεί ο άλλος, ακούστε τον, ίσως Κάτι έχει να δώσει, πόσο μάλλον όταν έχει και κάποια εμπειρία.....

Φιλικά ΠΑΝΤΑ...

Για το θέμα της ενημέρωσης, όσοι (ο καθένας για τους λόγους του) έχουμε.... αποσυρθεί απο την ενεργό δράση, σας διαβάζουμε πολυ ευχάριστα και παρακολουθούμε τις όμορφες "περιπέτειες" σας.... Αλλα (γνώμη μου) αν δεν έχεις Κάτι να πεις καλύτερα να σιωπας.... Παρα να κανεις τον έξυπνο...!!!

Να υγειαινετε και να μυοχαλαρωνετε (credits to Ric Flair)..!!

συμφωνω και επαυξανω ισως και εγω παρασυρθηκα...δεν θελω να στεναχορω κανεναν διοτι υπαρχουν ανθρωποι που ενημερωνουν ανιδιοτελως και ως γνωστο η πληροφορια και η γνωση ειναι δυναμη...ναστε ολοι καλα  καλη σας μερα

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
   Μια συντομη ενημερωση απο την 1η μου εμπειρια σε μασαζοχωρο!!!! Δυστυχως δεν ειχα προηγουμενες αμπειριες μιας και ειμαι νεος στο site και οχι πολυ εμπειρος "πουτανιαρης" και στο μασαζ για να μπορεσεις να μαθεις καποια πραγματα και εκ του ασφαλους να μη φας φολα ειναι λιγο δυσκολο μιας και κανεις δεν δινει πιο συγκεκριμενες πληροφοριες!! Τες πα  αποφασισα να ξεκινησω την περιηγηση μου στον χωρο αυτον απο τη Μαριαννα μιας και αυτο ητανε το πρωτο τηλ που μπορεσα να βρω απο αγγελια σε συνδυασμο με καλες κριτεκες απο συναγωνιστες! Ετσι λοιπον μετα απο ενα τηλ βρεθεικα στο σαλονακι να συζηταω ευχαριστα με τη Μαριαννα πινωντας ενα ποτακι!Στο χωρο υπηρχανε 5 κοριτσια των οποιοων τα ονοματα ξερετε ολοι και δεν θυμαμαι και πολυ καλα να τα αναφερω ολα αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι το ονομα της κοπελας που διαλεξα. Ελιζα νεα κοπελα ομορφουλα αλλα πανω απο ολα ευδιαθετη και με σκοπο να περασει καλα ο "πελατης" της!! Εγω διαλεξα το μεσαιο προγραμμα  :pipa1: και μπορω να πω οτι παρ'ολο που ισως δεν εχω μετρο συγκρισης λογω απειριας εμεινα ενθουσιασμενος απο ενα πολυ ωραιο χαλαρο αλλα οχι ψωφιο μασαζ και μια ωραιοτατη  :pipa2: καλοπεραση στην συνεχεια! Τονιζω οτι προσφερθεικε να μου κανει και λιγο μασαζακι ακομη μιας και "ειχαμε χρονο ακομη" οπως μου ειπε!!!!! το μονο συγουρο ειναι οτι θα τιμηθει ξανα και απο μενα συνισταται sans voir!!! Next time full pansion! xaaxxa    :fuck2:  :knockinb:  :fuck1:  :pipa2:
Συγχαρητήρια Mitsos dimitris , αυτό χρειαζόμαστε όλοι, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με πλήρη και αναλυτική περιγραφή.
Βελτιώθήκε δλδ η Ελίζα? Μπράβο της! ! ! Γιατί είναι όμορφο κορίτισ αλλά έδειχνε ότι δεν την πήγενε την  :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom