Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα στην παρέα

Επίσκεψη στον Βασίλη Smile,
Η ομάδα
Κλειώ(Άμα γεννηθείς αστέρι η ζωή τι περιμένεις να σου φέρει...)
αν και ρόδα τσάντα και κοπάνα η Κλειούλα την ώρα που πήγα...,
Βάνα ( Σε καλό να μας βγει σε καλό ....),
Άρτεμη( Οι 40άρες είναι δύο 20 άρες για αυτό έχουν διπλές τις χάρες...)
Βικτώρια ( 20 χρόνο μελαψό μωρό.....)

Επιλέχθει η Άρτεμη, πιστεύω γνωστή σε όλους από την προηγούμενη δουλειά της στην Μαριάννα, έχει βελτιωθεί πολύ και σε όλα, από την πρώτη φορά που την  
:fart-in-bed:,
ένα Σάββατο μόλις είχε ξεκινήσει στα μασαζο :fuck2:.

'Αρτεμης λοιπόν, όμορφη κοπέλα γλυκό πρόσωπο, μακριά σπαστά κόκκινα μαλλιά, άσπρο δέρμα, γύρω στα 35, με 2 :tits:, πλούσιο  :kissass2: και καλά πιασηματάκια χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι χοντρή.

Από την πρώτη οπτίκη επαφή, μέχρι τώρα που την έχω δει 3 φορές στον Smile, μου έχουν μείνει 2 πράγματα για την Άρτεμη, το πρώτο είναι η γλυκίτητα της που είναι πηγαία, διακρίνεται μέσα στο πρόσωπο της και βγαίνει μέσα από το ναζιάρικο και ταυτόχρονα παραπονιάρικο βλέμα της.

Το δεύτερο, σ΄αυτό κυρίως ήθελα να αναφερθώ, είναι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ της ΝΤΥΣΙΜΟ. Ελκιστικό, Πρακλιτικό, όμορφο. Όλα προσεγμένα. Από τις γόβες, το στρίγκ με την πλαστική αλυσιδίτσα στο κόλο της και τις "σταθερά" μαύρες, δαντελοτές κάλτσες μέχρι το φόρεμα. Η Άρτεμη ντύνεται επαγγελματικά ΑΨΟΓΑ. Ενώ μεμονομένα τα κομμάτια είναι πρόστυχα, ο τρόπος που θα καθίσει, θα φερθεί και θα μιλήσει η Άρτεμη απενοχοποιούν σαν σύνολο τον ντύσιμο της και το κάνουν να φαίνεται κυριλέ και ελκυστικό αλλά σε καμία περίπτωση πρόστυχο και πυτανέ. Είναι η δεύτερη Ελληνίδα κοπέλα, που συναντάω ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
Μπράβο ΑΡΤΕΜΗ ! ! !

Λοιποί κύριοι Επιχειρηματίες των Μασαζο :fuck1:, παρακαλώ να στείλεται τα αστέρια σας για σεμινάριο επαγγελματικής ενδυματολογίας στην Άρτεμη του Βασίλη Smile. Η δουλειά θα δυσκολεύει και οι κοπέλες σας, με την βοήθεια σας θα πρέπει να προσέχουν πως ντύνονται. Από το τι εσώρουχα φωράνε, μέχρι το φόρεμα ή το παντελόνι με το τοπ. Το ντύσιμο τους, χωρίς σε καμία περίπτσωση να είναι "φτηνό" και "πεταμένο",  όπως τώρα, ή πρόστυχο και ημίγυμνο σαν να υποδέχονται πελάτη σε οίκο αναχής σε κάθε περίπτωση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. Δεν μπορεί να μιλάμε μόνο για όμορφο χώρο αλλά και για όμορφα ντυμένες κοπέλες.

Στα του  :fuck2: τώρα, βγάζει αυτήν την γλυκίτητα στην επαφή με τον πελάτη, μέτρια στο μασάζ, όπως άλλωστε όλες που εκ των πραγμάτων δεν το γνωρίζουν. Πολύ καλή στο γλύψιμο, όλα τα γλύφω όλα τα γιαλίζω  :2funny:. Παιχνιδιάρα γυναίκα  :sperm:, της αρέσει να την παίζεις  :bounce:. Δυνατή στο  :fart-in-bed:, αντέχει πια και στο σφιροκόπημα και σε πλυμιρίζει τον πο.τσο υγρά, δείνωντας σου την ευχαρίστηση της.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
με περισσότερες εμπειρίες και σχόλια στο forum.

ggg2525ggg

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα στη παρεα ! μπορει καποιος συναδελφος να στειλει με pm το τηλ της ιωαννας απο αιγαιου?..ευχαριστω εκ των προτερων

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
καλημερα στη παρεα ! μπορει καποιος συναδελφος να στειλει με pm το τηλ της ιωαννας απο αιγαιου?..ευχαριστω εκ των προτερων

Kαλημέρα συνάδελφε

Δώσε ενημέρωση στο forum ή με p.m. τι παίζει στην Αιγαίου? Υπάρχει τίποτα?

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Δαναη με το ταττου το ταυρο στο κωλομερι υπάρχει ακόμα? Έχω χασει τηλ κτλ! Στα καστρα ηταν την τελευταια φορα! Ξερει κανεις τπτ?

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
Καλημέρα στην παρέα

Επίσκεψη στον Βασίλη Smile,
Η ομάδα
Κλειώ(Άμα γεννηθείς αστέρι η ζωή τι περιμένεις να σου φέρει...)
αν και ρόδα τσάντα και κοπάνα η Κλειούλα την ώρα που πήγα...,
Βάνα ( Σε καλό να μας βγει σε καλό ....),
Άρτεμη( Οι 40άρες είναι δύο 20 άρες για αυτό έχουν διπλές τις χάρες...)

Επιλέχθει η Άρτεμη, πιστεύω γνωστή σε όλους από την προηγούμενη δουλειά της στην Μαριάννα, έχει βελτιωθεί πολύ και σε όλα, από την πρώτη φορά που την  
:fart-in-bed:,
ένα Σάββατο μόλις είχε ξεκινήσει στα μασαζο :fuck2:.

'Αρτεμης λοιπόν, όμορφη κοπέλα γλυκό πρόσωπο, μακριά σπαστά κόκκινα μαλλιά, άσπρο δέρμα, γύρω στα 35, με 2 :tits:, πλούσιο  :kissass2: και καλά πιασηματάκια χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι χοντρή.

Από την πρώτη οπτίκη επαφή, μέχρι τώρα που την έχω δει 3 φορές στον Smile, μου έχουν μείνει 2 πράγματα για την Άρτεμη, το πρώτο είναι η γλυκίτητα της που είναι πηγαία, διακρίνεται μέσα στο πρόσωπο της και βγαίνει μέσα από το ναζιάρικο και ταυτόχρονα παραπονιάρικο βλέμα της.

Το δεύτερο, σ΄αυτό κυρίως ήθελα να αναφερθώ, είναι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ της ΝΤΥΣΙΜΟ. Ελκιστικό, Πρακλιτικό, όμορφο. Όλα προσεγμένα. Από τις γόβες, το στρίγκ με την πλαστική αλυσιδίτσα στο κόλο της και τις "σταθερά" μαύρες, δαντελοτές κάλτσες μέχρι το φόρεμα. Η Άρτεμη ντύνεται επαγγελματικά ΑΨΟΓΑ. Ενώ μεμονομένα τα κομμάτια είναι πρόστυχα, ο τρόπος που θα καθίσει, θα φερθεί και θα μιλήσει η Άρτεμη απενοχοποιούν σαν σύνολο τον ντύσιμο της και το κάνουν να φαίνεται κυριλέ και ελκυστικό αλλά σε καμία περίπτωση πρόστυχο και πυτανέ. Είναι η δεύτερη Ελληνίδα κοπέλα, που συναντάω ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
Μπράβο ΑΡΤΕΜΗ ! ! !

Λοιποί κύριοι Επιχειρηματίες των Μασαζο :fuck1:, παρακαλώ να στείλεται τα αστέρια σας για σεμινάριο επαγγελματικής ενδυματολογίας στην Άρτεμη του Βασίλη Smile. Η δουλειά θα δυσκολεύει και οι κοπέλες σας, με την βοήθεια σας θα πρέπει να προσέχουν πως ντύνονται. Από το τι εσώρουχα φωράνε, μέχρι το φόρεμα ή το παντελόνι με το τοπ. Το ντύσιμο τους, χωρίς σε καμία περίπτσωση να είναι "φτηνό" και "πεταμένο",  όπως τώρα, ή πρόστυχο και ημίγυμνο σαν να υποδέχονται πελάτη σε οίκο αναχής σε κάθε περίπτωση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. Δεν μπορεί να μιλάμε μόνο για όμορφο χώρο αλλά και για όμορφα ντυμένες κοπέλες.

Στα του  :fuck2: τώρα, βγάζει αυτήν την γλυκίτητα στην επαφή με τον πελάτη, μέτρια στο μασάζ, όπως άλλωστε όλες που εκ των πραγμάτων δεν το γνωρίζουν. Πολύ καλή στο γλύψιμο, όλα τα γλύφω όλα τα γιαλίζω  :2funny:. Παιχνιδιάρα γυναίκα  :sperm:, της αρέσει να την παίζεις  :bounce:. Δυνατή στο  :fart-in-bed:, αντέχει πια και στο σφιροκόπημα και σε πλυμιρίζει τον πο.τσο υγρά, δείνωντας σου την ευχαρίστηση της.
αλκιν μας ανοιγεις την ορεξη να παμε αν φυσικα μας δεχτουν  αρα εσυ προτεινεις τις μεγαλες εκει μεσα..να ξερουμε τι να ζητησουμε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
αλκιν μας ανοιγεις την ορεξη να παμε αν φυσικα μας δεχτουν  αρα εσυ προτεινεις τις μεγαλες εκει μεσα..να ξερουμε τι να ζητησουμε

Στον Βασίλή των Smile, τώρα, είναι όλες πολύ καλές ! ! !

Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ κλειστό club και σίγουρα δεν θα σας δεχτούν. Εμένα πάντως μου απαγόρευσε να δίνω το τηλέφωνο του, μην στείλεις p.m.

Tι να πεις για:

-Κλειώ, μικρή στα 27 με 30.
Το μόνο που θα της αφιέρωνα το :
"Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία..."

Βάνα, προ-milf στα 35, από τα καλύτερα  :fart-in-bed: , που έχω κάνει στην ζωή μου, δύο φορές μάλιστα με σταθερή την ποιότητα,  θα της αφιέρωνα το :
"Σε καλό να μου βγει σε καλό ....",

Άρτεμη, προ-milf στα 35, πολύ γλυκό κορίτσι,  θα της αφιέρωνα το :
" Οι 40άρες είναι δύο 20 άρες για αυτό έχουν διπλές τις χάρες...)

Δεν έχω προσωπική γνώμη,
αλλά μου φαίνεται ότι είναι πάνω στις γκαύλες της το μελανούρι.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Υ.Γ. Συγνώμη Βασίλη-Smile για την διαφήμιση, το ξέρω ότι δεν γουστάρεις το forum, αλλά το καλό πρέπει να το λέμε.-

papa-smurf

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Στον Βασίλή των Smile, τώρα, είναι όλες πολύ καλές ! ! !

Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ κλειστό club και σίγουρα δεν θα σας δεχτούν. Εμένα πάντως μου απαγόρευσε να δίνω το τηλέφωνο του, μην στείλεις p.m.

Tι να πεις για:

-Κλειώ, μικρή στα 27 με 30.
Το μόνο που θα τις αφιέρωνα το :"Σα αγαπώ γιαττί είσαι ωραία..."

Βάνα, προ-milf στα 35, από τα καλύτερα  :fart-in-bed: , που έχω κάνει στην ζωή μου, δύο φορές μάλιστα με σταθερή την ποιότητα,  θα τις αφιέρωνα το :"Σε καλό να μου βγει σε καλό ....",

Άρτεμη, προ-milf στα 35, πολύ γλυκό κορίτσι,  θα τις αφιέρωνα το :" Οι 40άρες είναι δύο 20 άρες για αυτό έχουν διπλές τις χάρες...)

Δεν έχω προσωπική γνώμη, αλλά μου φαίνεται ότι είναι πάνω στις γκαύλες της το μελανούρι.

ρε φιλαράκι, μας κατέστρεψες...μας περιγράφεις όλα αυτά, και μας λες ότι δεν θα μας δεχτούν...αχχχχ

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ρε φιλαράκι, μας κατέστρεψες...μας περιγράφεις όλα αυτά, και μας λες ότι δεν θα μας δεχτούν...αχχχχ
Δεν θα σας δεχτούν,
αλλά υπάρχουν και άλλα 2-3 μαγαζία που έχουν υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών  :2funny:  :2funny:  :2funny:.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Περνεις κανα χαρτζιλικη απο το βασιλη ρε αλκινο?
Τι καθεσαι και λες σορρυ για τι διαφημισει αλλα το καλο να λεγεται στον αλλον δεν θα σε δεχτουν αλλα γαμησα τι μονικα μπελουτσι κλπ κλπ μαλακιες...και βαζεις και γελακια για τα υπολοιπα.
Αφου ειναι κλειστο κλαμπ και δεχεται τους καλους πελατες πες αυτο και μην πουλας προλογο στους αλλους σαν να γαμας αβερτα κουβερτα και εχεις και φερραρι.
Στο κατω κατω μια πουτσα εριξες που πληρωσες κιολας δεν κανεις και καμια μαγκια.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Περνεις κανα χαρτζιλικη απο το βασιλη ρε αλκινο?
Το έπιασες ! ! ! Αυτό είναι ! ! ! ΓΑΤΕ ! ! !
Κρυφή διαφίμηση, ρε εσύ.
Που έχει ακούσει.

Υ.Γ. Sorry ρε d3m, για να την βγάλω το κάνω.  :2funny:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Για το χαρζιλικη ειρωνικα στο ειπα.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
Δεν θα σας δεχτούν,
αλλά υπάρχουν και άλλα 2-3 μαγαζία που έχουν υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών  :2funny:  :2funny:  :2funny:.
φιλε αλκινοε που ξερεις αν δεν μας δεχτουν η δεν μας δεχτηκαν ηδη? απο που το βγαζεις αυτο το συμπερασμα? να ειναι δικο σου το μαγαζι δεν πιστευω εκτος αν ερθω και σε πετυχω :2funny: :2funny: :2funny: ουτε μικρες τις εχουμε ουτε ο παρας μας δεν μετραει...μην απογοητευεις τον κοσμο  σε παρακαλω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ρε στον alkino τα ρίχνετε?

Στην τελική είπε ότι δεν θα δεχτούν άτομα χωρίς συστάσεις... Είναι η πολιτική του Βασίλη. Μπορείτε κάλλιστα να πάτε και να δοκιμάσετε. Αν σας δεχτεί σας δέχτηκε... Ο alkinos έκανε μία πάρα πολύ καλή αναφορά...

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
Ρε στον alkino τα ρίχνετε?

Στην τελική είπε ότι δεν θα δεχτούν άτομα χωρίς συστάσεις... Είναι η πολιτική του Βασίλη. Μπορείτε κάλλιστα να πάτε και να δοκιμάσετε. Αν σας δεχτεί σας δέχτηκε... Ο alkinos έκανε μία πάρα πολύ καλή αναφορά...
  εγω δεν του τα ριχνω γτ τον παρακολουθω και ξερω πως μιλαει...εγω ομως οχι οι υπολοιποι γιαυτο μιλησα δοκιμαζ

papa-smurf

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
  εγω δεν του τα ριχνω γτ τον παρακολουθω και ξερω πως μιλαει...εγω ομως οχι οι υπολοιποι γιαυτο μιλησα δοκιμαζ

επειδή από δική μου παράθεση ξεκίνησε, κανένας σκοπός να του τα ρίξω..ίσα-ίσα που χαίρομαι που υπάρχουν συναγωνιστές σαν αυτόν..

για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας..κ μαγκιά του που τον δέχονται..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Απλά λέω γιατί ο alkinos και μερικοί άλλοι, εξαιρώ τον εαυτό μου γιατί μπορώ, έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο συγκεκριμένο thread.

No offense given, none taken.

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά,απ ότι βλέπω έχει πέσει τρελή αφραγκία,ας μιλάνε μόνο όσοι κάνουν καταδρομή.Είναι πραγματικά αδιάφορο αν και γιατί πηγαίνει κανείς για μασαζ αρκεί να μας λέει τις εντυπώσεις του και να κάνει αναφορά για τις κούκλες.Επίσκεψη λοιπόν το Σάββατο το μεσημέρι στη Νάνσυ,Κασάνδρου, μου άνοιξε μια ξινή μελαχροινή γεματούλα με κοντά πόδια και μεγάλα βυζιά.Τσατσοέφερνε αλλά μικρή σε ηλικία,στα 25, μου είπε ότι αυτή μόνο  :jerking: και βυζάκι φόρα παρτίδα...επίσης ήταν εκεί και η Σοφία, αλογάκι κανονικό,ψηλή, καστανόξανθη με στριγκάκι κατακόκκινο,έτσι εμφανίστηκε,ήταν αμέσως μετά από πίπα...πέρασε τρέχοντας πίσω από το παραβάν για φτύσιμο το κορίτσι...μάλλον ξαλάφρωσε ο συναγωνιστής...το τηλέφωνο χτυπούσε αλύπητα και μου την έδωσε πραγματικά στην αναμονή. Περνάω λοιπόν με Σοφία,μπαίνω στο δωμάτιο και έρχεται η χοντούλα,μου ζήτησε να την πληρώσω μπροστά και μου λέει το απίθανο...η Σοφία σήμερα κάνει μόνο στοματικό γιατί έχει περίοδο (σκέφτομαι μια χαρά,μια πίπα είναι ότι πρέπει)..αλλά θα περιμένεις μισή ώρα γιατί τώρα δεν μπορεί!!!!! :dancing:λέω τι λές κοριτσάκι μου που θα περιμένω μισή ώρα!!! μισή ώρα ούτε για την καρολίνα του μονακό δεν περιμένω!! :birdman: και έφυγα αμέσως...ούτε γεια δεν είπα!! Κατευθείαν για κάτι πιο χαλαρό...μάγκυ εγνατία...σύλβια,ωραίο μουνί,καλό κορμί,αλλά μόνο  :jerking: στο χύσιμο όμως δεν άντεξα και τις τα πέταξα όλα στο μούτρα(ας μη έσκυβε τόσο πολύ)...αυτά τα ολίγα...μάγκες η ενημέρωση είναι το μισό γαμήσι :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom