Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
μαγκες καλησπερα.. θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει γενικως στο studio bodyfree... πηγα εχθες με εναν φιλο αλλα λογω φορτου εργασιας δεν μπορεσανε να μας δεχτουνε για τα σχετικα.. ηταν μια ψιλη ξανθια κ μια μελαχρινη με γαλαζια ματια.. αν τις ξερει καποιος κ μπορει να βοηθησει... α κ λογω το οτι δεν μπηκαμε δεν μας ειπε κ τιμες ο μπαρμπας.. αν ξερει καποιος ας μου πει.. ευχαριστω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δίκιο έχετε, οι κριτικές μόνο υποκειμενικές μπορούν να είναι. Προχτές είχα μια συζήτηση με τον παππού για το ποιες πρέπει να "προτείνουμε" σε κάποιον τρίτο. Αυτές που περάσαμε εμείς καλά ή αυτές που οι περνάνε "όλοι" καλά? Εγώ κλίνω προς το δεύτερο για αποφυγή παρεξηγήσεων και άδικου ξοδέματος χρημάτων.

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Την Καλημέρα μου συναθλητές, γεμίζει ο κουμπαράς σιγά σιγά! djgatos μας άναψες τη φαντασία με την περιγραφή σου! Ευγε :rockon:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96
για την εβιτα γνωριζουν ολοι εδω μεσα. ειναι πλεον ψιλοπριβε, δεν ξερω τι παιζει τωρα μια και ειμαι πελατης 3 ετιας.  βρισκεται στην καλαβρυτων 28, καλαμαρια, κοντα στα ειδη υγιεινης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. αν καποιος συναδερφος θελει να πει κατι παραπανω, οκ. εγω παντως δεν θα δωσω τηλ σε καποιον που δεν γνωριζω.

ξερω τους σκοπους του forum, Ομως δεν ειμαι διατεθειμενος να εκθεσω τον εαυτο μου σε εβιτα κτλ. ελπιζω να γινομαι κατανοητος.
Λοιπον, συνάδελφε Δημήτρη, τώρα Θυμήθηκα! Την πρώτη μου επίσκεψη σε μασατζίδικο την έχω κάνει στο εν λόγω μαγαζί. Είχα βρεί το τηλ από αγγελία και φυσικά είχα φάει πετσέτα! Αν μου έστελνες το τηλ της σε p.m. θα το εκτιμούσα.

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
Εχω μάθει όταν δίνω υποσχέσεις και μάλιστα σε παιδιά (αλλά και "παιδιά" ) να τις κρατάω.
Αφού πήγα πρώτα από το super market της γειτονιάς και έκανα τα 80 μονόευρα χοντρά ....ο δρόμος με έβγαλε στο Βασίλη smile.
Μπαίνω μέσα βλέπω να κάθεται ένα αδύνατο και όμορφο μωρό. Δε θυμάμαι όνομα. Μέχρι που να καταλάβω έρχονται άλλες δυο κοπέλες. Πέφτουν οι συστάσεις. Άρτεμις και Κλειώ. Αμέσως μου έρχεται στο νου η τελευταία περιγραφή-κριτική του φίλου και αξιολογότατου συναγωνιστή alkinos.
Βλέπω να δω ποιά είναι ντυμένη πιο όμορφα: Η Κλειώ.
Κοιτάω το πιο όμορφο χαμόγελο: Κλειώ.
Ανιχνεύω καλά, καλά...
Βλέπω βυζί: Κλειώ
Βλέπω μπούτια: Κλειώ
Στυλ-Παράστημα-Κορμάρα: Κλειώ
Συμφωνώ μεγάλε: Α  Σ  Τ  Ε  Ρ  Ι
Όσο για μέσα , τι να πω. Γλυκιά, καταδεκτική, δε χαλάει κανένα χατήρι και αν είσαι φοβητσιάρης (όπως εγώ),αν και σκορπιός (μη με ρωτήσετε με τι ωροσκόπο, δεν ξέρω) σε ανεβάζει σκαλί, σε απελευθερώνει....πείθει το κορίτσι.
Δε συμφωνώ ότι είναι επαγγελματίας (με την κακή έννοια του όρου)εγώ λέω ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Και για όσους επιμένουν στα περί επαγγελματισμού ίσως το δεχτώ μόνο αν λάβει κανείς υπόψη του ότι όταν έχεις φύγει δε νοιώθεις σε καμιά περίπτωση ότι πήγαν τα λεφτά σου χαμένα.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι κριτικές  δεν είναι δυνατόν να είναι αντικειμενικές. Τα γούστα του καθενός, η διάθεση της στιγμής, η "χημεία" που αναπτύσσεται με την κάθε κοπέλα και η οποία εξαρτάται και από τη δική της διάθεση τη δεδομένη στιγμή..κάνουν τις στιγμές που ζει ο καθένας να διαφέρουν από του άλλου.

alitheia ti times paizoun ekei?

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα. Επισκεψη Κωλετη. Ηλεκτρα περιπου 25, στηθος 2αρακι, σωμα με πιασιματα, απο προσωπο καλουτσικη.Μασαζ πολυ λιγα πραγματα αλλα απο συμμετοχη καλη. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι με την Χριστινα και την Νορα περασα καλυτερα. Δεν εχει να κανει ομως αυτο με την κοπελα...Εκανε οτι επρεπε να κανει και το γουσταραμε. Απλα η χημεια με καποιες ειναι χημεια...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλημερα σε ολους...
σε στιγμη αδυναμιας, εκανα το λαθος να παω στο σπα...
διαλεξα ξενια...
καλο σωμα, χαλια  :pipa2: και ανυπαρκτη συμμετοχη. εστω να κανεις οτι το νιωθεις λιγο, βρε παιδι μου...
συνεπως, κοβεται απο την αρχη η συγκεκριμενη.

αλλη μια κοπελα που απλα διεκπαιρεωνει και εισπρατει.
οσο υπαρχουν τετοιες, απλα θα χαλανε την πιατσα.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.671
Πόντοι
2.720
Εγώ;  CLIO!!  Ποιός δε θυμάτε την απίθανη διαφήμιση του πετυχημένου μοντέλου της Renault; Και εγω κλειώ λοιπόν. Μετά απο διαβουλεύσεις και προτάσεις τα κατάφερα. Ούτε δάνειο να έπερνα ρε πούστη. Ανάκριση αλλά άξιζε το κόπο. Τόόό κορμί τόόό μ...ί με βυζάρες ποδάρες πεντακάθαρη μοσχομυριστή και με πολύ πολύ διάθεση. Μπράβο κούκλα και sorry για το ατυχημα !! You know.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημερα. Επισκεψη Κωλετη. Ηλεκτρα περιπου 25, στηθος 2αρακι, σωμα με πιασιματα, απο προσωπο καλουτσικη.Μασαζ πολυ λιγα πραγματα αλλα απο συμμετοχη καλη. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι με την Χριστινα και την Νορα περασα καλυτερα. Δεν εχει να κανει ομως αυτο με την κοπελα...Εκανε οτι επρεπε να κανει και το γουσταραμε. Απλα η χημεια με καποιες ειναι χημεια...

midthess, εκτός από αυτές τις Ηλέκτρα, Νόρα και την milfάρα Χριστίνα, εμφανίστηκε καμία νέα στον Βασίλη?

Υ.Γ. Κάτι άκουσα, αλλά δεν πήγα να δω από κοντά.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επίσκεψη στον άλλο Βασίλη τον Smile.

Αλλαγμένο, 100% το σχήμα και από εβδομάδα ίσως έχει και προσθήκη. Η Άρτεμη, όπως έγραψε συνάδελφος αναχώρησε στο εξωτερικό για πιο καλοπληρωμένα  :zfuck:.

debatelaw1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Like
8
Πόντοι
0
επισκεψη body free με αστερι αντζελα : 25, κορμι και φιλοτιμη. τσιμπημενα, βεβαια, 50-80-100, με ωραιο χωρο ομως και καλες υπηρεσιες

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
Όπως σε όλους 60  :pipa1:, 80   :fart-in-bed:

Καλημέρα σε όλους.

djgatos, η πιο καλογραμένη και πλήρη κριτική που έχω διαβάσει. Είσαι σε άλλο επίπεδο.

Ευχαριστώ... έχω μείνει ακόμα στα παλιά τα 100άρια γιατι έχω καιρο να πάω... μάλλον θα πρέπει να κάνω και γω ένα κουμπαρά :cheesy:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
εσυ καλα θα κανεις να το ξεκαθαρισεις απο πριν

αλλιως σε βλεπω να σκας 100ρικο

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
[quote author=debate law  link=topic=936.msg3602444#msg3602444 date=1331476572]
επισκεψη body free με αστερι αντζελα : 25, κορμι και φιλοτιμη. τσιμπημενα, βεβαια, 50-80-100, με ωραιο χωρο ομως και καλες υπηρεσιες
[/quote]
γεια σας σε ολους.δεν γραφω συχνα αλλα πρεπει να σχολιασω.την συγκεκριμενη,δεν λεω ωραια γκομενα,μια φορα που την πηρα πριν λιγο καιρο,εβγαλε πολυ ασχημη μποχα απο το μουνι της.πολυ βρωμα σαν σαπιλα.μου ειπε οτι εχυσε γι αυτο μυριζε ετσι.εγω παντως σταματησα και την εκανα με ελαφρια.σιχαθηκα.τζαμπα τα λεφτα.

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
midthess, εκτός από αυτές τις Ηλέκτρα, Νόρα και την milfάρα Χριστίνα, εμφανίστηκε καμία νέα στον Βασίλη?

Υ.Γ. Κάτι άκουσα, αλλά δεν πήγα να δω από κοντά.

Kαλημερα...
Δεν ακουσα κατι για νεα αφιξη, η μονη που ελέιπε ηταν η Λιζα αλλα νομιζω δεν ειναι καινουργια.Ειναι η milf ξανθια αδυνατη που ειχες αναφερθει αν θυμαμαι καλα.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα σε ολους.
θα εκτιμουσα πολυ την γνωμη σας για 2 περιπτωσεις.
1) στη μαριαννα, κοπελα που να ειναι στυλ ηρως αλλα οχι την ηρω!
2) στο σπα (το 'αδερφακι' του σεβεν) ποια η γνωμη σας για κατια (περιγραφη και προγραμμα)εχω ακουσει πολλα θετικα σχολια.

ευχαριστω.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
το αλλαξε??

κ ποιο εχει τωρα?

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.
θα εκτιμουσα πολυ την γνωμη σας για 2 περιπτωσεις.
1) στη μαριαννα, κοπελα που να ειναι στυλ ηρως αλλα οχι την ηρω!
2) στο σπα (το 'αδερφακι' του σεβεν) ποια η γνωμη σας για κατια (περιγραφη και προγραμμα)εχω ακουσει πολλα θετικα σχολια.

ευχαριστω.
πηρες το πμ που σου στειλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom