Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ρε παιδες εχω μπερδευτει με τον βασιλη (Κωλλετη)

περα απο ηλεκτρα και νορα , δεν ξερω ακομα αν ειναι και Η ελενα η ξανθουλα εκει, υπαρχει ενα μιλφ με αντικρουομενες κριτικες(δεν ειναι κακο αυτο,γουστα ειναι αυτα)

Ποια αλλη ειναι εκει?
αν καποιος δεν βαριεται και κατεχει,ας με ξεμπερδεψει σας παρακαλω

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

πειτε ρε του παιδιου , γιατι πρεπει να ενημερωσει κι αλλους ...  :grin:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
επισκεψη στη μαρια λαδαδικα λοιπον χαμογελαστη στην υποδοχη η κυρια μαρια αλλα ειναι πολυ πριβε χωρος εγω πηγα συστημενος και δεν πηρα το φουλ προγραμμα γτ δεν μου το δωσε  αλλα  :pipa1: και :cum:  ειπε και ετσι εγινε  το πακετο 80 γιουρο....πολυ καλος χωρος αλλα διακριτικη ανακριση και δεν ξερω αν χωρις ναχεις παει μερικες φορες αν δινουν  :knockinb:....η κοπελα πολυ καλη στο τριψιμο και τυπικη ισως λογω πρωτης φορας

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ρε παιδες εχω μπερδευτει με τον βασιλη (Κωλλετη)

περα απο ηλεκτρα και νορα , δεν ξερω ακομα αν ειναι και Η ελενα η ξανθουλα εκει, υπαρχει ενα μιλφ με αντικρουομενες κριτικες(δεν ειναι κακο αυτο,γουστα ειναι αυτα)

Ποια αλλη ειναι εκει?
αν καποιος δεν βαριεται και κατεχει,ας με ξεμπερδεψει σας παρακαλω

H τρίτη της παρέας είναι η milf Χριστίνα. Με τρείς αναλυτικές κριτικές στις πίσω σελίδες. Δύο θετικές μία αρνητική, επαναληπτική από τον ίδιο σαν αδιάφορη παρουσία.
Τέταρτη δεν υπάρχει.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλησπερα .

με πολυ αργες κινησεις παω να ξεκρεμασω τις παντοφλιτσες μου .

αν υπαρξει κατι θα εισαι ο πρωτος που θα το μαθει .  :grin:

μεχρι την επομενη μυοχαλαρωση

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα .

με πολυ αργες κινησεις παω να ξεκρεμασω τις [glow=red,2,300]παντοφλιτσες[/glow] μου .

αν υπαρξει κατι θα εισαι ο πρωτος που θα το μαθει .  :grin:

μεχρι την επομενη μυοχαλαρωση

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συναδελφεεεεεεεε......!!!!!!!!!!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Μη φτασει καλοκαιρι μεχρι τοτε και οι παντοφλίτσες γινουν σαγιοναρες

:2funny: :2funny: :2funny:

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλά θα ήταν να ήταν οι τιμές σε τέτοια επίπεδα ,αλλά άμα δίνονται 80 ευρώ στην γιαγιά Ελίζα της Μαρίνας και γενικά σε όποιες πρέπει να μας  πληρώνουν κανονικά  για να πάμε μαζί τους ,δυστυχώς μην περιμένετε πολλά πράγματα.Βασικά εγώ προτιμώ να υπάρχουν ομορφότερες κοπέλες και φυσικά ανάλογες υπηρεσίες και ας μείνουν οι τιμές στα τωρινά επίπεδα.
Γιατί όταν πας σε ένα μπουρδέλο δεν πας για τις κουρτίνες αλλά για τις κοπέλες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στην παρεα.
νεα απο το μετωπο.
επισκεψη στο antistress.μελινα,ελπιδα,ζετα,ιλιανα,μαργκω(μιλφ κοντα στα ηντα με απιστευτο σωμα,μια μαυρουλα που δυστυχως δεν την ειδα και ελενα αν δεν κανω λαθος.

Η μαυρούλα έφυγε από relax??

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
επισκεψη σε μαριαννα, δοκιμασα μαρινα.
υπεροχη και φιλικη,
ολα ηρθαν ομαλα σαν σε προπονηση!!!
καστανη, αδυνατη, οχι πολυ σφιχτο σωμα αλλα οκ, με ορεξη.
θα επισκεφτω ξανα και θα την τιμησω οπως της αξιζει!

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι χαίρεται! Επίσκεψη σε Μαριάννα σήμερα, οπως πάντα φιλική και ενημερωτική σε κερδίζει με την συμπεριφορά της. Τα κορίτσια τα είδα λίγο και σας ενημερώνω, πάντα με την προσωπική μου γνώμη. Πρώτη βγήκε η Ελίζα ξανθούλα με ήρεμο ντυσιματάκι, καλό κορμάκι, νέα, με ένα υπέροχο χαμόγελο, το οποίο τις περισσότερες φορές, πιστεύω να συμφωνείτε, προδιαθέτει!Είδα επίσης την Αναστασία πολύ ψηλή μου φάνηκε κάπου 2 :tits:και λίγα πιασιματάκια παραπάνω.Η Ηρώ λεπτή ωραίο κορμί, και η Ελενα με ένα sexy φορεματάκι , όλα τα λεφτά και γκαυλιάρικη φατσούλα.Είναι μία κοπέλα ακόμη αλλά έλειπε, Δεν μπήκα γιατί αυτή που μ άρεσε ηταν απασχολημένη, αλλά μάλλον θα ξαναπάω και θα σας πώ, μέχρι τότε σας εύχομαι...γεμάτους κουμπαράδες! :dancing:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Όποιος ξέρει να σηκώσει το χέρι!

Το antistress-Μάκης θέλει συστάσεις?

Θέλω Μάργκω... αλλά ντεν έχω τελέφωνο μάναμ!

Όποιος απαντήσει κερδίζει 2ο πρόγραμμα όπου θέλει!  :dancing:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.049
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: θελει θελει δυστυχως

αλλα αν ξερεις τη Μαργκω δεν εχεις  προβλημα

gmauros211

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες γεια χαρά!!!μια που εχω αντλησει πολλες χρησιμες πληριοφοριες απ το forum ειπα να στειλω και γω τη δικια μου ενημερωση...επισκεψη λοιπον σε NANCY MASSAGE Κασσανδρου προ ημερων με φιλαρακι...ο χωρος ιδιος οπως τον ξερουν ολοι...σχετικα ερασιτεχνικος με χαλια μπανιο,εκεινες τις κουρτινες και σχετικο κρυο...τελοσπαντων...μου ανοιγει η Ελενη η μελαχροινη γεματουλα που πρεπει να ειναι chief εκει μεσα...σχετικα χαμογελαστη και ευδιαθετη...παμε μεσα και εμφανιζονται τα κοριτσια...λοιπον πλην της Ελενης η οποια δεν εμφανισιακα δεν λεει πολλα και κανει μονο φραπα, ειχαμε την Μαριζα, γυρω στα 45, πολυ μετρια, γεματουλα κι αυτη η και δεν ξερω αλλα μου φανηκε σχετικα ντροπαλη (αν εχει καποιος εμπειρια προσωπικη με Μαριζα ας την μοιραστει, γιατι καποιες φορες σε εκπλησσουν κατι τετοιες) και φυσικα το κανονι του μαγαζιου η Σοφια..παντα χαμογελαστη, κοινωνικη και εντυπωσιακη....οι προσφορες των 30-40-60 ισχυουν παντως...που τις βρισκω αρκετα καλες για τον χωρο....σε καποια φαση εμφανιστηκε και μια κοντη ξανθια με φορμες, αδιαφορη εμφανισιασκα, η οποια δεν ξερω αμα δουλευει εκει γενικα και εκεινη τη μερα ειχε ρεπο, με εναν καφε στο χερι για να πει κατι στην Ελενη
Εγω λοιπον πηρα Σοφια και το φιλαρακι μου την Ελενη...Σοφια: οπως προειπα πολυ εντυπωσιακη,ψηλη,μικρο βυζι και πολυ καλο κωλο...γενικα σουπερ χαμογελαστη και κοινωνικη...χαλαρο μασαζακι, κανα 10λεπτο με κουβεντουλα και μετα στο κυριως πιατο...ειχα παρει το φουλ προγραμμα...πολυ καλη συμμετοχη και γενικα το ειχε το θεμα, με 3 στασεις και συνολο κανα μισαωρακι...αλλα το σκουφακι δεν βγαινει για κανενα λογο ουτε στην BJ ουτε στην...τελετη ληξης....την προτεινω στους συναγωνιστες μου παντως...τωρα τα νεα απο τον φιλο μου δεν ηταν τοσο καλα μια που μου περιεγραψε...να βαριεται θανασιμα και γενικα να ειναι πολυ ξινη σαν να κανει αγκαρεια...αυτα λοιπον τα ολογια απο ΝΑΝΣΥ....

Υ.Γ ΘΑ ΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΛΦ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...THANX ΜΑΓΚΕΣ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom