Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
και πανω στο καλυτερο εκλεισεςπαντως χθες στο τηλεφωνο σε ειχα live αναμεταδοση!!!! οποτε εγω ενημερωσα. Τώρα η σειρά σου...
αχχχχχχχχχχχχ αναστασια
και πανω στο καλυτερο εκλεισεςπαντως χθες στο τηλεφωνο σε ειχα live αναμεταδοση!!!! οποτε εγω ενημερωσα. Τώρα η σειρά σου...
ρε γαμωτο ξηγηστε μου κατι . γραφω τοοοοσα χρονια εδωμεσα και καθε λιγο βγαινει μια αρνητικη κριτικη για την νανσυ . αλλα παρολαυτα συνεχιζει να ειναι ανοικτη και να εχει πελατες . τι σκατα κανει ?
Τους είπα ότι δε θα ξαναπατήσωΣε είδανε νέο και σκεφτήκανε ότι δεν θα πεις και τίποτα... Δεν είπες τίποτα να μαντέψω?
Τους είπα ότι δε θα ξαναπατήσω
ελιζα δεν θα το προτεινα παντως... αυτη η ελενα τι λεει? περιγραφη Please.
Μάγια φίλε Ric... Μάγια... (όχι Τσόκλη!)
Πρέπει να συναντηθούμε να σε πω ένα δύο πράγματα...
ρε γαμωτο ξηγηστε μου κατι . γραφω τοοοοσα χρονια εδωμεσα και καθε λιγο βγαινει μια αρνητικη κριτικη για την νανσυ . αλλα παρολαυτα συνεχιζει να ειναι ανοικτη και να εχει πελατες . τι σκατα κανει ?
H Έλενα συναδελφε, είναι γύρω στα 50 με καυλιάρικη φατσα, ξανθιά. Μικρό στήθος και οχι σφιχτό σώμα. Καλή πίπα και συμετοχή στο σέξ. Της αρέσει να μιλάει βρώμικα και μερικές φορές προσποιείται οργασμό όχι και τόσο πειστικά. Αν έχεις προτίμηση στις milf πρέπει να δοκιμάσεις.
εχει 50αρες50 χρονων???? μηπως ειναι λιγο μεγαλη???????
εχει κανεις να προτεινει κατι καλο σε μαριαννα?
μετα απο ελενα, ηρω, μαρινα και ελιζα, θελω μια αλλαγη ο ανθρωπος!!!
επισης, δεκτες προτασεις για διπλά...ενα ειναι καλο, δυο ομως...
Σωστά υποθέτεις συνάδελφε για τη Μαριάννα. Έχω περάσει πολυ καλά μαζί της. Η πίπα της ειδικά θα μου μείνει αξέχαστη.Ενας φιλος μου την πηρε 2 φορες αυτη την ελενα μου ειπε τα καλυτερα.
Παντως αυτη η μαριανα οταν πηγα και την ειδα πρωτη φορα φορουσε ενα ταγερακι φενοντουσαν οι βυζαρες της με ειχε κατακαυλωσει την ρωτησα κιολας αν παιζει να κανει αυτη προγραμμα αλλα με ειπε οτι σταματησε.
Πρεπει οσοι την εχουν παρει απο εδω μεσα να περασαν αρκετα καλα μαζι της.
Επισήμως σταμάτησε ύστερα από τη μετακομισή της στο χώρο που βρίσκεται τώρα εδώ και 6-7 μήνες. Το κωλαράκι της δεν της το είχα ζητήσει ποτέ αλλά δεν νομίζω να το έδινε!Εχει καιρο που σταματησε?Κωλαρακι εδινε?