Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
ρε γαμωτο ξηγηστε μου κατι . γραφω τοοοοσα χρονια εδωμεσα και καθε λιγο βγαινει μια αρνητικη κριτικη για την νανσυ . αλλα παρολαυτα συνεχιζει να ειναι ανοικτη και να εχει πελατες . τι σκατα κανει ?  :think:

Δεν θελει πολυ σκεψη φιλε μου.Ειναι ευκολα προσβασιμη!!!!!!!Βρεισκεις ευκολα διευθυνση,τηλ,δεν ειναι πριβε κλπκλπ!Εγω ας πουμε ασχετος με το ειδος εμαθα τηλ απο Μαριαννα πηγα περασα καλα και μαλιστα με την Ελιζα που καποιος συναγωνιστης γραφει πιο πανω "δεν θα το προτεινα"!!!(Τα προσωπικα γπυστα διαφερουν)Απο εκει και περα ξερω καποια ονοματα (Βασιλης smile,Βασιλης Κωλετη,Μαρια λαδαδικα κλπκλπκλπ ) αλλα???? η πριβε ειναι η δεν κανει να ξερω τηλ η δεν κανει 1002 "δεν κανει" ετσι λοιπον οποιοι "εκτιθενται" εχουν και δουλεια!Απλο !!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
ελιζα δεν θα το προτεινα παντως... αυτη η ελενα τι λεει? περιγραφη Please.

H Έλενα συναδελφε, είναι γύρω στα 50 με καυλιάρικη φατσα, ξανθιά. Μικρό στήθος και οχι σφιχτό σώμα. Καλή πίπα και συμετοχή στο σέξ. Της αρέσει να μιλάει βρώμικα και μερικές φορές προσποιείται οργασμό όχι και τόσο πειστικά. Αν έχεις προτίμηση στις milf πρέπει να δοκιμάσεις.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ενας φιλος μου την πηρε 2 φορες αυτη την ελενα μου ειπε τα καλυτερα.
Παντως αυτη η μαριανα οταν πηγα και την ειδα πρωτη φορα φορουσε ενα ταγερακι φενοντουσαν οι βυζαρες της με ειχε κατακαυλωσει την ρωτησα κιολας αν παιζει να κανει αυτη προγραμμα αλλα με ειπε οτι σταματησε. :headbang:
Πρεπει οσοι την εχουν παρει απο εδω μεσα να περασαν αρκετα καλα μαζι της.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ρε γαμωτο ξηγηστε μου κατι . γραφω τοοοοσα χρονια εδωμεσα και καθε λιγο βγαινει μια αρνητικη κριτικη για την νανσυ . αλλα παρολαυτα συνεχιζει να ειναι ανοικτη και να εχει πελατες . τι σκατα κανει ?  :think:

Αγαπητοί μου συν :fuck2: και ιδιαίτερα νέοι φίλοι

Το πρόβλημα είναι ότι όλα τα μασαζομάγαζα, που έχουν πλήρες  :pipa1: και :fuck1: πρόγραμμα είναι ΠΡΙΒΕ, γμτ, εκτός από 4.
Από αυτά μόνο το 1 έχει επίπεδο. Αποτέλεσμα όσο είναι όλα ΠΡΙΒΕ, όλοι οι νέοι συντηρούν την ύπαρξη μαγαζιών σαν αυτό, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

Πάντως το θέμα και η αύξηση των τζίρων τους, είναι στα χέρια των μασαζοεπιχειρηματιών! ! !

Ρίσκο το άνοιγμα στην πελατεία, αλλά ........

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
H Έλενα συναδελφε, είναι γύρω στα 50 με καυλιάρικη φατσα, ξανθιά. Μικρό στήθος και οχι σφιχτό σώμα. Καλή πίπα και συμετοχή στο σέξ. Της αρέσει να μιλάει βρώμικα και μερικές φορές προσποιείται οργασμό όχι και τόσο πειστικά. Αν έχεις προτίμηση στις milf πρέπει να δοκιμάσεις.

50 χρονων???? μηπως ειναι λιγο μεγαλη???????

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
:s&m_3:

εχει κανεις να προτεινει κατι καλο σε μαριαννα?
μετα απο ελενα, ηρω, μαρινα και ελιζα, θελω μια αλλαγη ο ανθρωπος!!!

επισης, δεκτες προτασεις για διπλά...ενα  :knockinb: ειναι καλο, δυο  :knockinb: ομως...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
ελπιζω η συγκεκριμενη να ειναι οκ πενηνταρα!!!
θα δοκιμασω και θα ενημερωσω το φορουμ.

αν και προτιμω κατι σε μικροτερη ηλικια...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
:s&m_3:

εχει κανεις να προτεινει κατι καλο σε μαριαννα?
μετα απο ελενα, ηρω, μαρινα και ελιζα, θελω μια αλλαγη ο ανθρωπος!!!

επισης, δεκτες προτασεις για διπλά...ενα  :knockinb: ειναι καλο, δυο  :knockinb: ομως...

διπλό απλά μπαινουν όλες μεσα κ σε ολα τα ιδρύματα. Διπλό όμως με προσδοκία για λεσβιακό κανονικό ή σε πιο λάιτ ας πούμε έκδοση μονο φιλακια δλδ απο μαριάνα , αυτές που ειναι stand by είναι η ιόλη , έλενα , αναστασία  , ελίζα .

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Ενας φιλος μου την πηρε 2 φορες αυτη την ελενα μου ειπε τα καλυτερα.
Παντως αυτη η μαριανα οταν πηγα και την ειδα πρωτη φορα φορουσε ενα ταγερακι φενοντουσαν οι βυζαρες της με ειχε κατακαυλωσει την ρωτησα κιολας αν παιζει να κανει αυτη προγραμμα αλλα με ειπε οτι σταματησε. :headbang:
Πρεπει οσοι την εχουν παρει απο εδω μεσα να περασαν αρκετα καλα μαζι της.
Σωστά υποθέτεις συνάδελφε για τη Μαριάννα. Έχω περάσει πολυ καλά μαζί της. Η πίπα της ειδικά θα μου μείνει αξέχαστη.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Εχει καιρο που σταματησε?Κωλαρακι εδινε? :grin:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Επίσκεψη προχθές σε Εβίτα-Καλαμαρια ύστερα από πάρα πολυ καιρό. Πολυ ωραίος χώρος άνετος και καθαρός. Ότα πήγα ήτα δύο κορίτσια: Νοέλ και Λαουρα. Η πρώτη ήταν σε συνεδρία οπότε επιλέχθη Λαουρα. Μου συστήθηκε ως Ιταλίδα. Μελαχροινή με πολύ ωραίο σώμα και τα κατάλληλα για τα γούστα μου πιασήματα με εξαίρεση το στήθος που είναι λίγο μικρό. Έκανε πολύ καλό μασαζ αλλά στο  :knockinb:ήταν σχετικά δικπαιρεωτική απλώς και σε συνδιασμό με το οτι συναινοούμασταν στα Αγγλικά η κατάσταση μου θύμησε studio. Μάλον δεν θα επιλεγεί ξανά.
Μετα τη συνεδρία παρούσες στο χώρο ήταν οι κάτωθι:
Νοελ: Ψηλή καστανόξανθη, αλλοδαπή, με γυμνασμένο σώμα και σιλικονάτο? βυζί!
Ερικά: Ελληνίδα μελαχροινή, κοντή.
Ράνια: Η πρώην Αφροδίτη στη Μαριάννα. Ξανθιά, γύρω στα 23 καθώς και μια 5η ξανθιά κοντούλα που δεν συγκράτησα όνομα.

Συνάδελφε Δημήτρη αν επιλέξεις διπλό στη Μαριάννα η γνώμη μου είναι να περιλαμβάνει την Ιόλη το τρίγωνό!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Εχει καιρο που σταματησε?Κωλαρακι εδινε? :grin:
Επισήμως σταμάτησε ύστερα από τη μετακομισή της στο χώρο που βρίσκεται τώρα εδώ και 6-7 μήνες. Το κωλαράκι της δεν της το είχα ζητήσει ποτέ αλλά δεν νομίζω να το έδινε!

jimisfou

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδες ομολογο οτι δεν ειμουν φαν του μασαζ αλλα με εχετε ψησει!!!απο που να αρχισω???

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.489
Πόντοι
216
Στη Μαριάννα στο δευτερο πρόγραμμα σου επιτρέπει η γκόμενα να την γλύψεις ή πρέπει να περάσεις στο τρίτο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom