Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι άσχετο!!

Κι όμως, το sex είναι σαν την μπιρίμπα.
Αν δεν έχεις καλό ταίρι πρέπει να έχεις καλό χέρι.

Μου αρέσει να βλέπω το video του γάμου μου ανάποδα.
Τρελαίνομαι για την στιγμή που βγάζω τη βέρα και την κοπανάω από την
εκκλησία.

Γιατί οι άντρες είναι σαν τα σαλιγκάρια;
Γιατί έχουν κέρατα, τους τρέχουν τα σάλια και νομίζουν ότι το σπίτι είναι δικό τους.

να περνάτε καλά!!  καλές γιορτές

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Να μου επιτραπει μια μικρη παρεμβαση στο θεμα που προεκυψε.
Ειναι παρα πολυ λογικο να ζηταει καποιος νεος περισσοτερες πληροφοριες αναφορικα με το συγκεκριμενο σπορ.
Ο σκοπος του φορουμ νομιζω οτι ειναι ακριβως αυτος, καποιοι θα ενημερωσουν, καποιοι αλλοι οχι. Δικο τους θεμα.
Δεν πρεπει να τους παιρνουμε απο τα μουτρα, ουτε ειναι απαραιτητο να θεωρουμε οτι πρεπει ενας νεος φιλος να φαει 10 πετσετες για να στρωσει. Λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν. Και αν καποιοι εβαλαν βαθεια το χερι στην τσεπη για να μαθουν, ειναι δικη τους μαγκια, αλλα οχι προβλημα των αλλων. Καψωνι θα τους κανουμε εμεις?
Ουτε νομιζω οτι το να δωσεις μια βασικη πληροφορια στην αναζητηση ιδρυματος, τους δινεις μασημενη τροφη.
Φοβαμαι κατι που το εχω γραψει πριν 2-3 χρονια (με αλλο νικνειμ, πριν βιαστει καποιος να πει καμια κοτσανα) οτι θα καταληξει το φορουμ κλειστο κλαμπ για λιγους.
Πολλοι φιλοι στελνουν πμ και λενε ακριβως αυτο το πραγμα, οτι δλδ δεν εχουν ορεξη να γραψουν επειδη τους παιρνουμε απο τα μουτρα.
Κι αυτοι ειναι χρησιμοι για ολους μας, οπως κ εμεις γι αυτους.

Με την ευκαιρια να ενημερωσω για προσφατη επισκεψη στον βασιλη δυτικα:
στο δωματιο με νορα, κορμη για τα γουστα μου, αθλητικο με πιασιματα, μελαχρινη.Πολυ καλο μασαζ και φιλοτιμη στο καλαμακι.Υπηρχαν αλλες 2 που δεν θυμαμαι ονοματα, μια κοντη γεματουλα κ μια αλλη που ητο απασχολημενη.Μες στις γιορτες θα την ξανατιμησω.
Ακυρο εδω και μηνες στη Νασια, καμια αλλαγη στις τιμες της, τουλαχιστον αναφορικα με το πρωτο προγραμμα.
Φιλοτιμη προσπαθεια απο Μαριαννα, δοκιμασα με μια κυρια Ελενα, αφου συστηθηκε ως διαδοχη κατασταση της αφεντικινας, αλλα μαπα το καρπουζι. Οσο κι αν λατρευω μιλφοκαταστασεις αυτη ξεφευγε, γεγονος που το συνειδητοποιησα μολς εβγαλε τα ρουχα της. Επισης στο προγραμμα της πολυ προσποιηση, που προσωπικα με χαλαει.Τελειως φτιαχτο κλιμα.
Αυτα απο μενα καλες γιορτες σε ολους (αν δωθει κ κανα καλο δωρακι απο την δουλεια, θα ακολουθησει συντομα κι αλλη ενημερωση).

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Κύριε newnick, θα πρέπει να ενημερώνεις και θα ενημερώνεσε...
Μόνο μην περιμένεις κάποιος, να σου λίσει το πρόβλημα με το τηλέφωνο, το προβλήμα με το εσώρουχο που θέλεις να φορέσεις, το προβλήμα με το προφιλακτικό που θέλεις να φορέσεις, το πρόβλημα με τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις, το πρόβλημα με τα παπούτισα που θέλεις να φορέσεις,  το πρόβλήμα με το αυτοκίνητο ή το μέσο που θέλεις να κινηθείς,
για να νιώθεις ΑΣΦΑΛΗΣ.
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι εδώ είναι forum ανταλαγής απόψεων σε κοινού ενδιαφέροντος θέμα, και όχι ο μπαμπάς και η μαμά σου...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
newnick ζητησα απειρες φορες βοηθεια απο δω και οσο ημουν νεος ειχα 50-100 απαντησεις κανεις δεν βοηθουσε και μεταξυ μας καλα κανανε γιατι
πολλα γινοντε.... σιγα σιγα θα μπεις στο κλιμα. Δηλαδη αν δεν υπηρχε το σαιτ τι θα εκανες;

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
οκ καλά όλα αυτά ρε παίδες αλλά το να ζητάμε να μάθουμε το πρόγραμμα που κάνει η κάθε κοπέλα νομίζω ότι είναι εντελώς σωστό..μπορεί κάποια να κάνει επιπλέον πράγματα και κάποια άλλη όχι, άλλωστε ο κατ'εξοχήν λόγος ύπαρξης του forum είναι η ενημέρωση.και η ενημέρωση πρέπει να είναι πλήρης. ειρωνείες και περιττά λόγια από τους ''και καλά ειδήμονες΄΄ του αθλήματος :jerking:, και εννοώ του σεξ για να μην με παρεξηγήσουν οι φίλοι μασαζολάτρες, δεν είναι αποδεκτά.
κύριοι,είναι απλά τα πράγματα, εδώ πρέπει να γράφουν μόνο όσοι έχουν να πουν κάτι για να ενημερώσουν όλους τους άλλους, τα περιττά λόγια είναι φτώχεια...και την φτώχεια πολλοί εμίσησαν...το γαμήσι κανείς. :fuck2:

johnathan3

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι άσχετο!!

Κι όμως, το sex είναι σαν την μπιρίμπα.
Αν δεν έχεις καλό ταίρι πρέπει να έχεις καλό χέρι.

Μου αρέσει να βλέπω το video του γάμου μου ανάποδα.
Τρελαίνομαι για την στιγμή που βγάζω τη βέρα και την κοπανάω από την
εκκλησία.

Γιατί οι άντρες είναι σαν τα σαλιγκάρια;
Γιατί έχουν κέρατα, τους τρέχουν τα σάλια και νομίζουν ότι το σπίτι είναι δικό τους.

να περνάτε καλά!!  καλές γιορτές
:grin: δλδ. εμεις που ειμαστε ελευθεροι βρε αδελφε, να μην το επιχειρισουμε, ε!
να'σαι καλα, γελασα με αυτα που εγραψες και ταυτοχρονα προβληματιζομαι!!!τοσο χαλια?!δεν εχω ακουσει απο κανεναν παντρεμενο καλα σχολια γενικα για τον γαμο!
γιατι οι ελληνιδες μολις βαλουν νυφικο, ειναι ολο.. αχ,,μη, οχι, δεν μπορω!!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
να'σαι καλα, γελασα με αυτα που εγραψες και ταυτοχρονα προβληματιζομαι!!!τοσο χαλια?!δεν εχω ακουσει απο κανεναν παντρεμενο καλα σχολια γενικα για τον γαμο!

Εγω παντως οσο ημουν παντρεμενος περνουσα πολυ καλα ...........

τωρα ομως περναω καλυτερα !!!!! :grin: :2funny: :grin:

( και με την προην γυναικα μου  :2funny:  )

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα.................
ως γνωστον ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει,οποτε εκανα μια βολτιτσα απο κωλλετη,τιμησα την νορα,με τιμησε και αυτη με το παραπανω και επεται συνεχεια........................

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Nα το επιχειρήσεις, αξίζει!!!
Αλλά να ξέρεις όταν διάβαζα αυτά που έγραφες  "οι ελληνιδες μολις βαλουν νυφικο, ειναι ολο.. αχ,,μη, οχι, δεν μπορω!!" λέω από μέσα μου, με την γυναίκα μου στον διπλανό καναπέ, ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.145
Πόντοι
2.356
αν διαβασει κανεις το θρεντακι αυτο σιγα μη καταλαβει πως ειναι για μασαζομαγαζα

ολο οφτοπικ ειναι  :idiot:

για πες salesman  τι εστι νορα κ τι αλλο ειχε το μαγαζι

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.145
Πόντοι
2.356
επισκεψη στο βασιλη smile

μαργαριτα καλο κορμι καλη στο δωματιο

αννα μαλλον αλβανακι περεασε απο εντελβαις κ ρηζορτ

σοφια milf με  :tits2: για τους λατρεις του ειδους

αλλη μια ξανθια μετριου αναστηματος  :2funny: :2funny:

οσο για αμαρυλλις ολγα καλο μωρο γυρω στα 25

νικολ  γνωστη κ μη εξαιρεταια

κατερινα ξανθο μικρο αλλα παει μεχρι  :pipa2:

κ ευα φυσικοθεραπευτρια δηλωνει τωρα τι κανει μεσα ας μας πει οποιος τη πηρε

οσο για τη τιμη 100 λεει η εφη αλλα μη τρωτε παραμυθι  ;)

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
φιλε δεν μπορω να περιγραψω το τι εγινε.
ειναι η πρωτη φορα παντως που καταφερε καποια κορασιδα να με ξεπεταξει στο 45 λεπτο.  :boobies:
απιστευτη εμφανιση για τα γουστα μου,τρομερο χτενισμα,τρομερο κορμι.
λενα και ηλεκτρα τα υπολοιπα κοριτσια.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
άλλωστε ο κατ'εξοχήν λόγος ύπαρξης του forum είναι η ενημέρωση.και η ενημέρωση πρέπει να είναι πλήρης. ειρωνείες και περιττά λόγια από τους ''και καλά ειδήμονες΄΄ του αθλήματος :jerking:, και εννοώ του σεξ για να μην με παρεξηγήσουν οι φίλοι μασαζολάτρες, δεν είναι αποδεκτά.
κύριοι,είναι απλά τα πράγματα, εδώ πρέπει να γράφουν μόνο όσοι έχουν να πουν κάτι για να ενημερώσουν όλους τους άλλους, τα περιττά λόγια είναι φτώχεια...και την φτώχεια πολλοί εμίσησαν...το γαμήσι κανείς. :fuck2:
nikos.thessaloniki Θα πρέπει να γίνει κατανοήτο ότι:
"@alkinos32: το ξερω το νουμερο αλλά οπως εγραψα, δε παιρνω τηλ (ταυτοποιηση)"
αυτό δεν είναι ζήτηση ενημέρωσης αλλά είτε πλάκα, είτε ενγενής βλακεία, είτε φόβος.
Ότι και να είναι νομίζω δεν είναι απαραίτητο να μας ενδιαφέρει.
Νομίζω , ότι εσένα προσωπικά όπως και πολλούς άλλους τους βοήθησα. Σε βοήθησα γιατι μου φάνηκες σοβαρός άνθρωπος.
Όπως και δεκάδες άλλοι, παλαιότεροι συνάδλφοι, με βοήθησαν , να είναι καλά οι άνθρωποι τους βγάζω το καπέλο ή αρνήθηκαν γιατί δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να το κάνουν. Νομίζω, δικαίωμα τους.

johnathan3

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Nα το επιχειρήσεις, αξίζει!!!
Αλλά να ξέρεις όταν διάβαζα αυτά που έγραφες  "οι ελληνιδες μολις βαλουν νυφικο, ειναι ολο.. αχ,,μη, οχι, δεν μπορω!!" λέω από μέσα μου, με την γυναίκα μου στον διπλανό καναπέ, ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!
χεχεχεχε....ποσο δικιο να'χω ρε συντροφε! ε! ε! ε!

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Κύριε newnick, θα πρέπει να ενημερώνεις και θα ενημερώνεσε...
Μόνο μην περιμένεις κάποιος, να σου λίσει το πρόβλημα με το τηλέφωνο, το προβλήμα με το εσώρουχο που θέλεις να φορέσεις, το προβλήμα με το προφιλακτικό που θέλεις να φορέσεις, το πρόβλημα με τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις, το πρόβλημα με τα παπούτισα που θέλεις να φορέσεις,  το πρόβλήμα με το αυτοκίνητο ή το μέσο που θέλεις να κινηθείς,
για να νιώθεις ΑΣΦΑΛΗΣ.
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι εδώ είναι forum ανταλαγής απόψεων σε κοινού ενδιαφέροντος θέμα, και όχι ο μπαμπάς και η μαμά σου...

μια χαρα καταλαβαινω αδελφε μου τι ειναι φορουμ ανταλλαγης αποψεων κ τι οχι. ΔΙΑΒΑΣΕ καλυτερα τι γραφω, σε παρακαλω. Αν καποιος σου κανει τετοιες ερωτησεις, απλα μην απαντας.Δεν ειναι λυση να παιρνεις τον συναδελφο απο τα μουτρα. Και επειδη ειμαι μελος ενεργο του φορουμ απο την αρχη του σχεδον -πριν 5 χρονια, ζωη να χουμε - κανε μια αναζητηση στις πρωτες σελιδες, να καταλαβεις οτι τοτε θεωρουταν δεδομενη η βοηθεια απο συναδελφους. Αν σε καποιους περισσευουν τα φραγκα -το ειπα κ πριν - μαγκια τους. Αν δεν θελει καποιος συναδελφος να ανταλλασει αποψεις, ας γινει κλειστο κλαμπ το φορουμ. Τελος και αναφερομαι σε πολλους: το να γραφω αρκετα ποστ μεσα σε 6 ή 12 μηνες δεν με κανει "παλιο" κ "σοφο", ειδικα οταν τα μισα ποστ δεν εχουν να κανουν με ενημερωση αλλα με σπαμ.
Για τον συναδελφο που ειπε οτι ειναι θεμα ασφαλειας να μην γινεται ευρεια ενημερωση, να τον ενημερωσω οτι η Ασφαλεια ο,τι θελει το μαθαινει απο τις ιδιες τισ κοπελες, δεν περιμενει εμας για πληροφοριες κ ο νοων νοειτο. Τα σεβη μου κ με βλεπω να αλλαζω για τριτη φορα σε 5 χρονια νικ.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
μια χαρα καταλαβαινω αδελφε μου τι ειναι φορουμ ανταλλαγης αποψεων κ τι οχι. ΔΙΑΒΑΣΕ καλυτερα τι γραφω, σε παρακαλω. Αν καποιος σου κανει τετοιες ερωτησεις, απλα μην απαντας.Δεν ειναι λυση να παιρνεις τον συναδελφο απο τα μουτρα. Και επειδη ειμαι μελος ενεργο του φορουμ απο την αρχη του σχεδον -πριν 5 χρονια, ζωη να χουμε - κανε μια αναζητηση στις πρωτες σελιδες, να καταλαβεις οτι τοτε θεωρουταν δεδομενη η βοηθεια απο συναδελφους. Αν σε καποιους περισσευουν τα φραγκα -το ειπα κ πριν - μαγκια τους. Αν δεν θελει καποιος συναδελφος να ανταλλασει αποψεις, ας γινει κλειστο κλαμπ το φορουμ. Τελος και αναφερομαι σε πολλους: το να γραφω αρκετα ποστ μεσα σε 6 ή 12 μηνες δεν με κανει "παλιο" κ "σοφο", ειδικα οταν τα μισα ποστ δεν εχουν να κανουν με ενημερωση αλλα με σπαμ.
Για τον συναδελφο που ειπε οτι ειναι θεμα ασφαλειας να μην γινεται ευρεια ενημερωση, να τον ενημερωσω οτι η Ασφαλεια ο,τι θελει το μαθαινει απο τις ιδιες τισ κοπελες, δεν περιμενει εμας για πληροφοριες κ ο νοων νοειτο. Τα σεβη μου κ με βλεπω να αλλαζω για τριτη φορα σε 5 χρονια νικ.

Πριν αρκετο καιρο φιλε μου εδωσα το τηλεφωνο καποιου μαγαζιου που ειμαι πελατης σε συνφορουμηστα και του ειπα μαλιστα για να μην φαει πετσετα να πει οτι τον στελνω εγω.

Τελικα αποδειχτηκε αφελης κηνηση εκ μερους μου γιατι απο οτι μου ειπαν μετα στο μαγαζι ο τυπος ηταν απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Απο τοτε μπορει να συνεχειζω να δινω τηλεφωνα αλλα απο εκει και περα ειμαι πολυ μα παρα πολυ επιφυλακτικος για παραπερα βοηθεια.

Και για να εξηγιουμαι, ακομα δινω τηλεφωνα αλλα απο εκει και περα για να βοηθησω τον αλλον πρεπει να μου βγαζει καποια εμπιστοσυνη απο την ολη του παρουσια εδω μεσα.

Δυσκολα πραγματα ισως αλλα εγω ετσι την βλεπω την ολη υποθεση  ;)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πριν αρκετο καιρο φιλε μου εδωσα το τηλεφωνο καποιου μαγαζιου που ειμαι πελατης σε συνφορουμηστα και του ειπα μαλιστα για να μην φαει πετσετα να πει οτι τον στελνω εγω.

Τελικα αποδειχτηκε αφελης κηνηση εκ μερους μου γιατι απο οτι μου ειπαν μετα στο μαγαζι ο τυπος ηταν απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Απο τοτε μπορει να συνεχειζω να δινω τηλεφωνα αλλα απο εκει και περα ειμαι πολυ μα παρα πολυ επιφυλακτικος για παραπερα βοηθεια.

Και για να εξηγιουμαι, ακομα δινω τηλεφωνα αλλα απο εκει και περα για να βοηθησω τον αλλον πρεπει να μου βγαζει καποια εμπιστοσυνη απο την ολη του παρουσια εδω μεσα.

Δυσκολα πραγματα ισως αλλα εγω ετσι την βλεπω την ολη υποθεση  ;)
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom