Worldnudistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και εγω τη δικη σουworld nudistas την πάτησες....έχουμε την I.P. σου!!!!!
και εγω τη δικη σουworld nudistas την πάτησες....έχουμε την I.P. σου!!!!!
world nudistas την πάτησες....έχουμε την I.P. σου!!!!!
δλδ. εμεις που ειμαστε ελευθεροι βρε αδελφε, να μην το επιχειρισουμε, ε!Και κάτι άσχετο!!
Κι όμως, το sex είναι σαν την μπιρίμπα.
Αν δεν έχεις καλό ταίρι πρέπει να έχεις καλό χέρι.
Μου αρέσει να βλέπω το video του γάμου μου ανάποδα.
Τρελαίνομαι για την στιγμή που βγάζω τη βέρα και την κοπανάω από την
εκκλησία.
Γιατί οι άντρες είναι σαν τα σαλιγκάρια;
Γιατί έχουν κέρατα, τους τρέχουν τα σάλια και νομίζουν ότι το σπίτι είναι δικό τους.
να περνάτε καλά!! καλές γιορτές
δλδ. εμεις που ειμαστε ελευθεροι βρε αδελφε, να μην το επιχειρισουμε, ε!
να'σαι καλα, γελασα με αυτα που εγραψες και ταυτοχρονα προβληματιζομαι!!!τοσο χαλια?!δεν εχω ακουσει απο κανεναν παντρεμενο καλα σχολια γενικα για τον γαμο!
γιατι οι ελληνιδες μολις βαλουν νυφικο, ειναι ολο.. αχ,,μη, οχι, δεν μπορω!!
Nα το επιχειρήσεις, αξίζει!!!δλδ. εμεις που ειμαστε ελευθεροι βρε αδελφε, να μην το επιχειρισουμε, ε!
να'σαι καλα, γελασα με αυτα που εγραψες και ταυτοχρονα προβληματιζομαι!!!τοσο χαλια?!δεν εχω ακουσει απο κανεναν παντρεμενο καλα σχολια γενικα για τον γαμο!
γιατι οι ελληνιδες μολις βαλουν νυφικο, ειναι ολο.. αχ,,μη, οχι, δεν μπορω!!
nikos.thessaloniki Θα πρέπει να γίνει κατανοήτο ότι:άλλωστε ο κατ'εξοχήν λόγος ύπαρξης του forum είναι η ενημέρωση.και η ενημέρωση πρέπει να είναι πλήρης. ειρωνείες και περιττά λόγια από τους ''και καλά ειδήμονες΄΄ του αθλήματος , και εννοώ του σεξ για να μην με παρεξηγήσουν οι φίλοι μασαζολάτρες, δεν είναι αποδεκτά.
κύριοι,είναι απλά τα πράγματα, εδώ πρέπει να γράφουν μόνο όσοι έχουν να πουν κάτι για να ενημερώσουν όλους τους άλλους, τα περιττά λόγια είναι φτώχεια...και την φτώχεια πολλοί εμίσησαν...το γαμήσι κανείς.
ε! δεν παιζεσαι ρε φιλε!Εγω παντως οσο ημουν παντρεμενος περνουσα πολυ καλα ...........
τωρα ομως περναω καλυτερα !!!!!
( και με την προην γυναικα μου )
χεχεχεχε....ποσο δικιο να'χω ρε συντροφε! ε! ε! ε!Nα το επιχειρήσεις, αξίζει!!!
Αλλά να ξέρεις όταν διάβαζα αυτά που έγραφες "οι ελληνιδες μολις βαλουν νυφικο, ειναι ολο.. αχ,,μη, οχι, δεν μπορω!!" λέω από μέσα μου, με την γυναίκα μου στον διπλανό καναπέ, ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!
Κύριε newnick, θα πρέπει να ενημερώνεις και θα ενημερώνεσε...
Μόνο μην περιμένεις κάποιος, να σου λίσει το πρόβλημα με το τηλέφωνο, το προβλήμα με το εσώρουχο που θέλεις να φορέσεις, το προβλήμα με το προφιλακτικό που θέλεις να φορέσεις, το πρόβλημα με τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις, το πρόβλημα με τα παπούτισα που θέλεις να φορέσεις, το πρόβλήμα με το αυτοκίνητο ή το μέσο που θέλεις να κινηθείς,
για να νιώθεις ΑΣΦΑΛΗΣ.
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι εδώ είναι forum ανταλαγής απόψεων σε κοινού ενδιαφέροντος θέμα, και όχι ο μπαμπάς και η μαμά σου...
μια χαρα καταλαβαινω αδελφε μου τι ειναι φορουμ ανταλλαγης αποψεων κ τι οχι. ΔΙΑΒΑΣΕ καλυτερα τι γραφω, σε παρακαλω. Αν καποιος σου κανει τετοιες ερωτησεις, απλα μην απαντας.Δεν ειναι λυση να παιρνεις τον συναδελφο απο τα μουτρα. Και επειδη ειμαι μελος ενεργο του φορουμ απο την αρχη του σχεδον -πριν 5 χρονια, ζωη να χουμε - κανε μια αναζητηση στις πρωτες σελιδες, να καταλαβεις οτι τοτε θεωρουταν δεδομενη η βοηθεια απο συναδελφους. Αν σε καποιους περισσευουν τα φραγκα -το ειπα κ πριν - μαγκια τους. Αν δεν θελει καποιος συναδελφος να ανταλλασει αποψεις, ας γινει κλειστο κλαμπ το φορουμ. Τελος και αναφερομαι σε πολλους: το να γραφω αρκετα ποστ μεσα σε 6 ή 12 μηνες δεν με κανει "παλιο" κ "σοφο", ειδικα οταν τα μισα ποστ δεν εχουν να κανουν με ενημερωση αλλα με σπαμ.
Για τον συναδελφο που ειπε οτι ειναι θεμα ασφαλειας να μην γινεται ευρεια ενημερωση, να τον ενημερωσω οτι η Ασφαλεια ο,τι θελει το μαθαινει απο τις ιδιες τισ κοπελες, δεν περιμενει εμας για πληροφοριες κ ο νοων νοειτο. Τα σεβη μου κ με βλεπω να αλλαζω για τριτη φορα σε 5 χρονια νικ.
Πριν αρκετο καιρο φιλε μου εδωσα το τηλεφωνο καποιου μαγαζιου που ειμαι πελατης σε συνφορουμηστα και του ειπα μαλιστα για να μην φαει πετσετα να πει οτι τον στελνω εγω.
Τελικα αποδειχτηκε αφελης κηνηση εκ μερους μου γιατι απο οτι μου ειπαν μετα στο μαγαζι ο τυπος ηταν απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Απο τοτε μπορει να συνεχειζω να δινω τηλεφωνα αλλα απο εκει και περα ειμαι πολυ μα παρα πολυ επιφυλακτικος για παραπερα βοηθεια.
Και για να εξηγιουμαι, ακομα δινω τηλεφωνα αλλα απο εκει και περα για να βοηθησω τον αλλον πρεπει να μου βγαζει καποια εμπιστοσυνη απο την ολη του παρουσια εδω μεσα.
Δυσκολα πραγματα ισως αλλα εγω ετσι την βλεπω την ολη υποθεση ;)