Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

alexski77

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο μενα! Καινουργιος στο χωρο οποτε ος απειρος επισκεφτηκα το μαγαζι που ανεφερα στην Κ.Κ 81 δεν παιζει τπτ και δεν μου εδωσε εντυπωση οτι μπορει να παιξει κατι παραπανω γιατι και η κυρια που ηταν εκει μονο για μασαζ σε προδιαθετει ουτε καν για  :jerking: .
Τουλαχιστον ηταν πολυ καλο το μασαζ!

Worldnudistas

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ακούστε έναν αρκετά παλιό στο χώρο:
Μην πατε και δίνετε τόσα λεφτά για να σας τον παίξει μια μασατζού καμιά δεκαριά φορές, μέχρι να πειστεί ότι δεν ειστε μπάτσος και να προχωρήσει παρακάτω. Εκτός κι αν πάτε για λόγους υγειηνής ή άλλους (π.χ. βιτσιο με το χειρονακτικό). Αλλιώς κάνετε πλούσιες ηλίθιες μασατζούδες, χαλάτε και την πιάτσα. Δεν είναι δυνατόν στην εποχή που ζούμε να κάνουν και τις δύσκολες για πήδημα και να παίρνουν ογδοντάρια...Ρίξτε όλοι μαύρο, να δείτε ότι δεν ξαναπαίζει πετσέτα και πόρτα σε αγνώστους. Έχει τόσα μαγαζιά, που με το πρώτο ραντεβού ανοίγουν οι πόρτες και τα ποδαράκια διάπλατα. Απλά διαβάστε λίγο πιο πριν τι λένε στο φορουμ και θα δείτε φως!!!       
πριν λιγες μερες ρωτησα εγω, και μονο που δε μ'εφαγαν ζωντανο! 'δες στον αγγελιοφορο' μου ειπαν! χαιρω πολυ! ωραια ενημερωση!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
πριν λιγες μερες ρωτησα εγω, και μονο που δε μ'εφαγαν ζωντανο! 'δες στον αγγελιοφορο' μου ειπαν! χαιρω πολυ! ωραια ενημερωση!

Δεν ταιριάζει... Ο ένας έκανε μια παρατήρηση για την στάση και τις υπηρεσίες των μασατζούδων και ο άλλος ζήτησε να του συστήσουμε μαγαζιά...

Καταλαβαίνεις ότι το ένα δεν ταιριάζει με το άλλο... Αν θες να βρεις μαγαζιά δεν είναι ανάγκη να είναι Αγγελιοφόρος. Πάρε το Μέτροσπορτ. Μπες στο ίντερνετ.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
και τηλ προηγηθηκε αλλα με ρωτουσε που το βρηκα και με αφησε να καταλαβω οτι επρεπε να παω σηστημενος και το προγραμα λεει απλο μασαζ με πετσετα.μηπως επρεπε να το ρισκαρω?
...από το τηλνο όλα αυτά;;;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.145
Πόντοι
2.356
γιατι, πηρες αγγελιοφορο κ δε βρηκες κατι??

πριν 2/3 χρονια σε ποια μαγαζια πηγαινες τωρα δεν υπαρχουν??

Worldnudistas

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον:
-σημερα το πρωι απο τις 9.40 περιπου, μεχρι και τωρα, εχω διαβασει γυρω στις 110 σελιδες! Και για οποιον αμφισβητει, εχω παει και στη σελιδα 1100, που εχει καποια μαγαζια (με κωδικοποιηση απο το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ)!

-οσο αφορα τον αγγελιοφορο, ειμαι γυρω στα 15 χρονια στα μπουρδελα (βαρδαρι/γιαννιτσων (πριν τα τραβελια)/αθηνα/λονδινο) και στα στουντιο/μασαζ γυρω στα 5 χρονια. Δεν εχω διαθεση να ψαξω αλλο στον αγγελιοφορο (οπως καταλαβαινετε) και εκτος αυτου, τωρα πια με την ταυτοποιηση των καρτοκινητων, δε γουσταρω να γινει καμμια βλακεια, οποτε δεν παιρνω τηλ.

-οσο αφορα αυτα που ηξερα και δεν τα βρισκω, ειναι ειτε απο τηλεφωνα (που δεν παιρνω πια) και μερικα άλλα π.χ. τελος ολγας (που μεταφερθηκε κεντρο, απεναντι απο πλατεια odeon) και ενα διπλα στο ιπποκρατειο, που περασα πριν 1 εβδομαδα και δεν ειχε τη ταμπελα ουτε στο θυροτηλεφωνο το ονομα studio ή spa, δε θυμαμαι.

-πριν λιγο καιρο πηγα στο ευζωνων με 25 και τελειως ξενερωμα (μονο μασαζ και τελειως ξενερωτο, αντιθετως της κοπελας που ηταν συμπαθητικη)

εαν ξερει κανεις καμμια φοιτητρια που θελει χαρτζηλικι, ή κανενα μερος που συχναζουν γυναικες 40+ και γουσταρουν φαση (ειμαι λιγο των ακρων στις ηλικιες, ας μου πει (θα το εκτιμουσα). Επισης, εχω διαβασει παααρα πολλα posts για τη μαριαννα (ειδα και ενα ποστ που εδειχνε μια σελιδα με το τηλ της (τελειωνει σε -791). Εαν μπορει καποιος σε π.μ. να μου πει που ακριβως στο ιπποκρατιο ειναι.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
λοιπον:
-σημερα το πρωι απο τις 9.40 περιπου, μεχρι και τωρα, εχω διαβασει γυρω στις 110 σελιδες
εαν ξερει κανεις καμμια φοιτητρια που θελει χαρτζηλικι, ή κανενα μερος που συχναζουν γυναικες 40+ και γουσταρουν φαση (ειμαι λιγο των ακρων στις ηλικιες, ας μου πει (θα το εκτιμουσα). Επισης, εχω διαβασει παααρα πολλα posts για τη μαριαννα (ειδα και ενα ποστ που εδειχνε μια σελιδα με το τηλ της (τελειωνει σε -791). Εαν μπορει καποιος σε π.μ. να μου πει που ακριβως στο ιπποκρατιο ειναι.
[/quote
Λοιπόν,
για να μην το ζαλίζουμε πολύ
πάρε το τηλέφωνο (τελειωνει σε -791).  και θα σου πεί αυτή που ακριβώς είναι στο Ιπποκρατειο .
Οκ?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
δε παιρνω τηλ (ταυτοποιηση)

Πάρε ένα καρτοκινητό γι' αυτή την δουλειά αν φοβάσαι τόσο πολύ. Να σου δώσω και συσκευή τζάμπα ρε αδερφέ. Αν και σαν άνθρωπος που ζεις μέσα στην τεχνολογία θα έπρεπε να ξέρεις ότι ταυτοποίηση γίνεται μόνο σε περίπτωση κακουργηματικών πράξεων ή αδικοπραξιών ή για να αποδειχτεί απιστία προς την υπηρεσία (σε περίπτωση δημόσιου λειτουργού)...

Worldnudistas

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πάρε ένα καρτοκινητό γι' αυτή την δουλειά αν φοβάσαι τόσο πολύ. Να σου δώσω και συσκευή τζάμπα ρε αδερφέ. Αν και σαν άνθρωπος που ζεις μέσα στην τεχνολογία θα έπρεπε να ξέρεις ότι ταυτοποίηση γίνεται μόνο σε περίπτωση κακουργηματικών πράξεων ή αδικοπραξιών ή για να αποδειχτεί απιστία προς την υπηρεσία (σε περίπτωση δημόσιου λειτουργού)...
δε διαφωνω φιλε μου, αλλά πες μου, εαν εσυ δουλευες π.χ. σε καταστημα vodafone και ερχοταν ενας μουναρος και σου αφηνε υποννοουμενα οτι θα σου κατσει εαν της πεις σε ποιον ανηκει ενα νουμερο, δε θα το εκανες; Βασικά, ουτε αυτο χρειαζεται εαν η γκομενα εχει ηδη γνωστο... Εχω ακουσει πολλα για εκβιασμους κτλ και δε γουσταρω να δινω πιθανοτητες. Δεν τρεχει τιποτα, στη χειροτερη παω βαρδαρι και ξεχαρμανιαζω..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Να σου πω την αλήθεια θα το σκεφτόμουνα. Αλλά επειδή κάτι ψιλά γνωρίζω από γυναίκες και λόγω κρίσης και λόγω του ότι ξέρω για απολύσεις σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όχι δεν θα έλεγα. Θα βάλω εγώ το κεφάλι μου στον ντουρβά με πιθανές μηνύσεις και αγωγές για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κλπ κλπ + την απόλυση για ένα πιθανό?? Δεν υπάρχει περίπτωση!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.678
Πόντοι
7.095
ρε αδερφέ παγκόσμιε γυμνιστή...αν είναι να το παιδεύεις τόσο για ένα τηλ...
φαντάσου πόσο θα το παιδέψεις για να χώσεις....

Worldnudistas

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Να σου πω την αλήθεια θα το σκεφτόμουνα. Αλλά επειδή κάτι ψιλά γνωρίζω από γυναίκες και λόγω κρίσης και λόγω του ότι ξέρω για απολύσεις σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όχι δεν θα έλεγα. Θα βάλω εγώ το κεφάλι μου στον ντουρβά με πιθανές μηνύσεις και αγωγές για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κλπ κλπ + την απόλυση για ένα πιθανό?? Δεν υπάρχει περίπτωση!
πανω στη καυλα, πολλα χαζα πραγματα κανει ο ανδρας (γενικα μιλαω)

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Μάγκες γεια σας,ερώτηση!!!! ποια μασαζοκοπελιτσα κάνει κωλορούφι και γουστάρει απίστευτα?
και ποιά μασαζοκοπελίτσα κάνει bodymasage και το κάνει τέλεια?
όποιος ξέρει ας πει δύο λογια στο λαό!!!!!!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Μάγκες γεια σας,ερώτηση!!!! ποια μασαζοκοπελιτσα κάνει κωλορούφι και γουστάρει απίστευτα?
και ποιά μασαζοκοπελίτσα κάνει bodymasage και το κάνει τέλεια?
όποιος ξέρει ας πει δύο λογια στο λαό!!!!!!

πολλές.. και αναλογα ποσο θα σε γουσταρουν τρελλανονται περισσοτερο..  :kissass:
Ιόλη , Κλειώ , Ελενα , Μαργκο , Ναντια ... Ηρω  :rockon:

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Ναι αλλά τι κάνει η κάθε μια και που τις βρίσκεις?
Νομίζω ότι πρέπει να λέμε το πρόγραμμα της κάθε κοπέλας για να πηγαίνουμε ανάλογα....
τι κάνει η ιόλη?
τι κάνει η έλενα? (που είναι αυτή)
τι κάνουν οι άλλες και που είναι?
απλά πράγματα!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
πανω στη καυλα, πολλα χαζα πραγματα κανει ο ανδρας (γενικα μιλαω)
γιατί το ζαλίζουμε ρε φίλε πολύ?
Πήγαινε στο βαρδάρι να τελειώνουμε.
Όταν ενηλικιωθείς τα ξαναλέμε.
Στο κάτω-κάτω, όποιος φοβάτε πέφτει και κυμάτε... είναι πιο ασφαλές...

creep61

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερες...
λογο κρισης αραιωσαν οι επισκεψεις στη πολη (Θεσσαολνικη) καταγωγης αλλα και που εζησα 30+ χρονια και μαζι αραιωσαν και η επισκεψεις στα 2 μασατζιδικα που εχω κρατησει επαφη...
οποτε ερχομαι παντως κανω παντα ενα περασμα.
πηγα χθες απο εντελβαις και ειδα ανανεωση και αυξηση του στολου αλλα με παλια πλοια.
μαλλον αρκετοι θα χαρουν με την επιστροφη της Μονικας για της αλλες δεν νομιζω,
εκει ηταν αλλα 6 η 7 θεματα (μπερδευτικα)
η Αλεξανδρα αυτη παει για μονιμοτητα εκει,
η Εφη μια ξανθια περι τα 30 ηταν και παλιοτερα εκει,
δυο με το ονομα Τζενη η μια πρεπει να ηταν ξανα παλιοτερα,
η Ελενη περι τα 22 μαλλον η μικροτερη ολων εκ σκοπιων οπου και κατεθεσα αλλα μαπα το καρπουζι
μια Μαρια αδιαφορη.
μπορει να ξεχασα και καποια.
πολλες αλλα τιποτα καλο ειδακα για τους λατρεις των μεγαλων  :tits: απογοητευση,
σε σχεση με προ δυετιας και πισω εχουν πεσει οι υπηρεσιες το μασαζ ειναι ποια ανυπαρκτο μια βιασυνη σε ολα τα προγραμματα  βλεπω, ισως να φταιει το οτι μειωθηκε η συχνωτητα των επισκεψεων μου αλλα γενικα το επιπεδο ειναι πολυ κατω οπως και να το δεις.
Στα θετικα να σημειωσω την ευπροσδεκτη μειωση τιμων στα 70€ και 80€ για 2ο και 3ο προγραμμα αντοιστιχα το πρωτο δεν ξερω αλλα και ποιον νοιαζει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom