paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
ρε αδερφέ παγκόσμιε γυμνιστή...αν είναι να το παιδεύεις τόσο για ένα τηλ...
φαντάσου πόσο θα το παιδέψεις για να χώσεις....
ρε αδερφέ παγκόσμιε γυμνιστή...αν είναι να το παιδεύεις τόσο για ένα τηλ...
φαντάσου πόσο θα το παιδέψεις για να χώσεις....
Φιλε, αφού εχεις το τηλεφωνο και φοβάσαι, παρε από καρτοτηλεφωνο του ΟΤΕ και θα σε καθοδηγήσει η Μαριαννα πως θα πας και που. Θα περάσεις άψογα.@alkinos32: το ξερω το νουμερο αλλά οπως εγραψα, δε παιρνω τηλ (ταυτοποιηση)
Παλίκαρε το τηλεφωνο το έβγαλε ο φίλος Worldnudistas στον αερα λίγο πιο πάνω, με τη διαφημηση της Μαριαννας, αρα το εχεις (λήγει σε -791). Παρε κι εσυ ένα τηλεφωνάκι σ' αυτήν που ειναι σιγουρο μαγαζι χωρις πετσετα και πανε να δεις το φως σου. Για τα άλλα μαγαζια όλο και κατι θα βρεις στις αγγελιες my list, adoos, εφημερίδες κλπ. Κι εγώ παρότι παλιός 2-3 επισκέπτομαι. Η ποιότητα γενικά χαμηλή αν εχεις μεγάλες απαιτησεις εμφάνισης και όχι υπηρεσιων. Δες και το relax που δεν έχει πετσετα, όπως και το EDEM. Ειναι του ίδιου ιδιοκτητη και γενικά ειναι χαλαροι.Καλησπερα και απο μενα! Καινουργιος στο χωρο οποτε ος απειρος επισκεφτηκα το μαγαζι που ανεφερα στην Κ.Κ 81 δεν παιζει τπτ και δεν μου εδωσε εντυπωση οτι μπορει να παιξει κατι παραπανω γιατι και η κυρια που ηταν εκει μονο για μασαζ σε προδιαθετει ουτε καν για .
Τουλαχιστον ηταν πολυ καλο το μασαζ!
Διαβαζω τα τελευταια ποστ και σκεφτομε πως αν τα διαβασει κανενας ασχετος με το ολο θεμα θα νομηζει
οτι οι τυποι εδω ψαχνουν το λιγοτερο κανεναν κρυμενο θυσαυρο η την χαμενη ατλαντιδα.....
Λοιπον μαγκες μην τα περημενετε ολα ετοιμα στο στομα ( μαλλον στον πουτσο). Θελει και λιγο ψαξημο εκτος
οθωνης εκ μερους σας.
Ερωτησεις τυπου που και πως και αν κανει αυτο ο κοπελλα και αν ρουφαει τον κωλο μας και αν φοραει ομορφα ρουχα
ειναι για γελια ρε πουστη μου. Ο αλλος παλι εχει προβλημα με την αναγνωρηση του κηνιτου του και πρεπει να το λυσουμε
και αυτο το θεμα, ελεως ρε πουστη μου
Πραγματικα μερικοι μου δηνουν την εντυπωση οτι πρωτη φορα που γαμησανε η μαμα τους τους πηρε απο το χερακι και τους
πηγε για κοκο.
Σορρυ αν εγινα κακος αλλα για μενα ετσι εχουν τα πραματα.
Παλίκαρε το τηλεφωνο το έβγαλε ο φίλος Worldnudistas στον αερα λίγο πιο πάνω, με τη διαφημηση της Μαριαννας, αρα το εχεις (λήγει σε -791). Παρε κι εσυ ένα τηλεφωνάκι σ' αυτήν που ειναι σιγουρο μαγαζι χωρις πετσετα και πανε να δεις το φως σου. Για τα άλλα μαγαζια όλο και κατι θα βρεις στις αγγελιες my list, adoos, εφημερίδες κλπ. Κι εγώ παρότι παλιός 2-3 επισκέπτομαι. Η ποιότητα γενικά χαμηλή αν εχεις μεγάλες απαιτησεις εμφάνισης και όχι υπηρεσιων. Δες και το relax που δεν έχει πετσετα, όπως και το EDEM. Ειναι του ίδιου ιδιοκτητη και γενικά ειναι χαλαροι.
καρτοτηλεφωνο του ΟΤΕ??????????? υπάρχει ακόμα???????Φιλε, αφού εχεις το τηλεφωνο και φοβάσαι, παρε από καρτοτηλεφωνο του ΟΤΕ και θα σε καθοδηγήσει η Μαριαννα πως θα πας και που. Θα περάσεις άψογα.
καρτοτηλεφωνο του ΟΤΕ??????????? υπάρχει ακόμα???????
Διαβαζω τα τελευταια ποστ και σκεφτομε πως αν τα διαβασει κανενας ασχετος με το ολο θεμα θα νομηζει
οτι οι τυποι εδω ψαχνουν το λιγοτερο κανεναν κρυμενο θυσαυρο η την χαμενη ατλαντιδα.....
Λοιπον μαγκες μην τα περημενετε ολα ετοιμα στο στομα ( μαλλον στον πουτσο). Θελει και λιγο ψαξημο εκτος
οθωνης εκ μερους σας.
Ερωτησεις τυπου που και πως και αν κανει αυτο ο κοπελλα και αν ρουφαει τον κωλο μας και αν φοραει ομορφα ρουχα
ειναι για γελια ρε πουστη μου. Ο αλλος παλι εχει προβλημα με την αναγνωρηση του κηνιτου του και πρεπει να το λυσουμε
και αυτο το θεμα, ελεως ρε πουστη μου
Πραγματικα μερικοι μου δηνουν την εντυπωση οτι πρωτη φορα που γαμησανε η μαμα τους τους πηρε απο το χερακι και τους
πηγε για κοκο.
Σορρυ αν εγινα κακος αλλα για μενα ετσι εχουν τα πραματα.
οντως!!!!ρε παιδια,οταν ζητατε τηλεφωνα, και σας τα δινουν! πειτε, ενα ευχαριστω, η.. να'σαι καλα..
τελος παντων..ποσο ασχετοι ειναι μερικοι ρε.. ακου λεει, ρε φιλε! περνω τηλ. λεει! και βγηκε αντρας στο τηλ.
εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτος ο αριθμος???
εννοουσα οτι πηγα στον ΠΑΟΚ που κερδισε 3-0 το Ατρομητο .............
σωστη σκεψη, δε μου περασε απο το μυαλο! χθες ενας φιλος μου ειπε οτι υπαρχουν και καποια περιπτερα στο κεντρο που δινουν ενεργοποιημενα νουμερα καρτοκινητων.Φιλε, αφού εχεις το τηλεφωνο και φοβάσαι, παρε από καρτοτηλεφωνο του ΟΤΕ και θα σε καθοδηγήσει η Μαριαννα πως θα πας και που. Θα περάσεις άψογα.
σωστη σκεψη, δε μου περασε απο το μυαλο! χθες ενας φιλος μου ειπε οτι υπαρχουν και καποια περιπτερα στο κεντρο που δινουν ενεργοποιημενα νουμερα καρτοκινητων.
ευχαριστω για τη βοηθεια
ΥΓ: για τους φιλους που κριτικαρουν το θεμα μου, δε διαφωνω παιδια, απλα εχω ακουσει πολλα και μου αρεσει να ειμαι προσεκτικος.
σωστη σκεψη, δε μου περασε απο το μυαλο! χθες ενας φιλος μου ειπε οτι υπαρχουν και καποια περιπτερα στο κεντρο που δινουν ενεργοποιημενα νουμερα καρτοκινητων.
ευχαριστω για τη βοηθεια
ΥΓ: για τους φιλους που κριτικαρουν το θεμα μου, δε διαφωνω παιδια, απλα εχω ακουσει πολλα και μου αρεσει να ειμαι προσεκτικος.
Τι έγινε ρε συνάδελφοι?Υπάρχει καμία νέα κοπέλα στα μασαζο ?