You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Πριν αρκετο καιρο φιλε μου εδωσα το τηλεφωνο καποιου μαγαζιου που ειμαι πελατης σε συνφορουμηστα και του ειπα μαλιστα για να μην φαει πετσετα να πει οτι τον στελνω εγω.
Τελικα αποδειχτηκε αφελης κηνηση εκ μερους μου γιατι απο οτι μου ειπαν μετα στο μαγαζι ο τυπος ηταν απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Paranome μεινε στο τηλεφωνο....το να κανεις συσταση σε καποιον που δεν ξερεις, αντιλαμβανεσαι οτι ειναι τουλαχιστον αφελες.
Όταν συνάδελφος από δω μέσα που τον ξέρω και με ξέρει και βγαίνουμε και βόλτες για μπύρες και κορίτσια μου ζήτησε για γνωστό του συνδρομή αμέσως πρόστρεξα. Ήξερα ότι δεν θα με κάνει ρεζίλι.
Από εκεί και πέρα... και πετσέτες έχω φάει και ψάξιμο έχω ρίξει, όχι σαν πολλούς εδώ μέσα, αλλά έχω και εγώ το μερίδιό μου. Συνήθως δεν δίνω τηλέφωνα σε άτομα εδώ μέσα που ζητάνε με πμ. Εκτός αν τους ξέρω ή μετά από ενδελεχή έρευνα μου γι' αυτούς μου αποδείξει ότι μπορώ να εμπιστευτώ...
Αυτά και από μένα. Καλώς ή κακώς (κακώς κατ' εμέ) τα πράγματα είναι διαφορετικά εδώ πάνω απ' ότι στην Αθήνα. Υπάρχει μυστικοπάθεια και πολλές έφοδοι της Αστυνομίας (πρώην Χωροφυλακής). Οι κοπέλες και οι κυρίες που διευθύνουν δεν εμπιστεύονται εύκολα και πολύ πιο συχνά πλέον πέφτουν πετσέτες αν δεν σε ξέρουν ή αν δεν αποδείξεις στην συνέντευξη ότι το κατέχεις...
dokimazo, επαναλαμβανω οτι δεν αναφερομαι στις συστασεις, που ειναι δυνατον να σε εκθεσουν. Το θεωρω ανοητο να συστηνεις καποιον που δεν τον ξερεις. Το θεμα μου ειναι η πληροφορηση. Οταν ξεκινησε (η εστω καποιους μηνες μετα) το φορουμ διναμε κ περναμε πληροφοριες, αλλα ο καθενας επαιρνε το ρισκο για πετσετα στις πρωτες επισκεψεις, που ηταν κ δεδομενο. Τωρα αναφορικα με το θεμα της αστυνομιας, ε δεν νομιζω οτι ενημερωνονται ΠΛΕΟΝ απο εδω μεσα.Παλιοτερα ισως, αλλα πλεον οχι.Οποτε προτεινω να ειμαστε πιο ανεκτικοι στους νεους, να βοηθαμε με πληροφοριες γενικου περιεχομενου, οπως περιοχη-τηλ-ροστερ του καθε μαγαζιου και απο κει και περα ο καθενας ας κανει το κουμαντο του. Και φυσικα η αφορμη για την οποια και ποσταρα ειναι οτι δεν χρειαζεται καποιος να εχει 40-50 ποσταρισματα για να θεωρηθει "συναδελφος". Αν καποιος δεν θελει να δωσει πληροφοριες σε εναν νεο ας μην δωσει, αλλα να μην τον παιρνει απο τα μουτρα. Γιατι με τον τροπο αυτο γινει μαλακια το φορουμ.Αυτη ειναι η γνωμη μου, σας ευχομαι καλες γιορτες κ ελπιζω την αλλη βδομαδα να σας δωκω ενα ρηπορτ απο κανα ιδρυμα.
Επειδη κ εγω ειμαι σχετικα νεος με το αθλημα (περιπου 1 χρονο) κ πληρωσα αρκετα φραγκα μεχρι να καταλαβω τι γινεται ενα πραγμα εχω να πω στους νεους: μην περιμενετε απο ατομα που δεν σας γνωριζουν περισσοτερα πραγματα απο αυτα που μπορουν να δωσουν. οι γενικες πληροφοριες που δινουν εδω νομιζω οτι ειναι υπεραρκετες.δηλαδη οταν απο πληροφορια εδω μεσα γνωριζεις τι προσφερει ενα μαγαζι ειναι στο χερι σου να το ψαξεις κ να το καταφερεις.εχεις απο τα πρεισσοτερα τα τηλ κ τα ονοματα σας. τα παιδια εδω εχουν κανει πανω απο 50 λιστες με στοιχεια.κ εγω στην αρχη ζητουσα συστασεις κ πληροφοριες κ λογικα οι φιλοι εδω μεσα δεν βοηθουσαν.καποιοι διναν περισσοτερες πληροφοριες κ τους ευχαριστω πραγματικα κ καποιοι δεν απαντουσαν καν. καντε την αρχη απο αγγελιοφορο,εγω τουλαχιστον αυτο εκανα. 1-2 επισκεψεις θα καταφερεις ειτε να ειτε . μετα απο λιγο καιρο απο μονος του ο καθενας θα μιλαει πιο ανετα κ θα κανει παιχνιδι με τα ιδρυματα "απαιτωντας" περισσοτερα.σιγουρα υπαρχουν μαγαζια που ακομα κ μετα απο 1 χρονο δεν μπορεσα να αποκτησω προσβαση αλλα στα @@ μου.η θεσσαλονικη εχει περιπου 20 μαγαζια που σημαινει οτι υπαρχουν επιλογες για τα γουστα του καθενος.το οτι ειναι κλειστο κλαμπ οπως αναφερεται πολλες φορες εμενα προσωπικα με βρισκει συμφωνο παρολο που εκνευριζομουν στην αρχη γιατι λογω του οτι δεν εχουν προσβαση ολοι θεωρω οτι απολαμβανουμε καπως καλυτερες υπηρεσιες σε συγκριση πχ με τα μπουρδελα.κ εμενα προσωπικα μου αρεσε αυτη η φαση που πηγαινα μονος χωρις καμμια συσταση κ χωρις να ξερω τι να περιμενω τελικα, να καταφερνω να ή να . καλες γιορτες κ καλα χριστουγεννα σε ολους.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
σας ευχομαι καλες γιορτες κ ελπιζω την αλλη βδομαδα να σας δωκω ενα ρηπορτ απο κανα ιδρυμα.
Καλές γιορτές, Χρόνια Πολλά και από βδομάδα ριπόρτ από Αθήνα!
Συνα
Κοινός ο στόχος, το καλό
ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΒΑ!!!
Δίνεται τηλέφωνα, διευθύνσεις, αριθμούς κριτικές ΑΦΟΒΑ
Ο ανδρικός πλυθισμός διψάει για καλή & καλό
και δυστυχώς λίγες κοπέλες προσφέρουν καλές υπηρεσίες επιπέδου στα μασαζο μάγαζα.
Τις πουτάνες ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ξέρουν να προστατεύουν καλύτερα τους εαυτούς μας από ότι προσπαθούμε να τις προστατέψουμε εμείς.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ . ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ>
Κοινός ο στόχος, το καλό
ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΒΑ!!!
Δίνεται τηλέφωνα, διευθύνσεις, αριθμούς κριτικές ΑΦΟΒΑ
Ο ανδρικός πλυθισμός διψάει για καλή & καλό
και δυστυχώς λίγες κοπέλες προσφέρουν καλές υπηρεσίες επιπέδου στα μασαζο μάγαζα.
Τις πουτάνες ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ξέρουν να προστατεύουν καλύτερα τους εαυτούς μας από ότι προσπαθούμε να τις προστατέψουμε εμείς.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ . ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ>
Χρόνια ΠΟΛΛΆ, ΚΑΛΕΣ Γιορτές dimimazoΚαλές γιορτές, Χρόνια Πολλά και από βδομάδα ριπόρτ από Αθήνα!
Καλά να περάσεις στην πρωτεύουσα.
Περιμένουμε νέα από τις γεύσεις που θα δοκιμάσεις, Δοκιμαστή.
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ
Επισκέπτης
Ποίο καλό παιδί θα με μυήσει στο κόσμο του μασάζ με το τηλέφωνο του βασίλη? και επίσης το resort που είναι?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Ποίο καλό παιδί θα με μυήσει στο κόσμο του μασάζ με το τηλέφωνο του βασίλη? και επίσης το resort που είναι?
Ελπίζω να σου είπαν... Το γυρίσαμε Maanes???
Επισκέπτης
Δοκιμάζω!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Δοκιμάζω!
Και εγώ από μία δοκιμή ξεκίνησα...
Επισκέπτης
Πήγα στην Μαριάνα, δεν ενθουσιάστηκα καθόλου με τα κορίτσια.. ο χώρος τα σπάει βέβαια..
ποσο εδωσες για τα καλαντα αν επιτρεπεται? αν το συνιστας να παμε και εμεις να τακουσουμεπέρασα σήμερα απο μαριάνα για τα κάλαντα... Αρτεμις με Ιόλη ... μαζί αλά Τρίγωνα Κάλαντα ... απότι μ ειπαν πρωτη φορα το δοκιμασαν μαζι. άντε και του χρόνου πάλι ... λόγω εορτών
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
πέρασα σήμερα απο μαριάνα για τα κάλαντα...
ΑΥΡΙΟ λένε τα κάλαντα... μ@λ@κ@ς είμαι εγώ που περιμένω το αύριο?
Nα τα πούμε?ΑΥΡΙΟ λένε τα κάλαντα... μ@λ@κ@ς είμαι εγώ που περιμένω το αύριο?
Αλλά με ποιές , παρέα?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Αλλά με ποιές , παρέα?
Δεν ξέρω που θα πάω... τόσες επιλογές...
ελα ντε?Nα τα πούμε?
Αλλά με ποιές , παρέα?