Κασσάνδρου βρε λέγεται η οδός... Νάνσυ το ίδρυμα. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν ούτε οι κοπέλες ούτε ο χώρος... Πάντως πολύ πέραση έχει η Σοφία μαθαίνω...
Χρονια Πολλα σε ολους !!
Επισκεψη πριν λιγες μερες στο ιδρυμα..παω το σκεπτικο να δοκιμασω το πρωτο προγραμμα ετσι απλα να δω τον χωρο τις κοπελες κτλ για πρωτη εμπειρια!Ο χωρος αθλιος το προσπερασα με υποδεχτηκε η κοπελα εκει συζητησαμε λιγο για τα προγραμματα κτλ...και σκαει μυτη η Σοφια οποτε αυτοματος αλλαζω γνωμη και παω στο δευτερο προγραμμα μιας και το πρωτο το εκανε η αλλη μια γεματουλα...αλλα φορουσε πολλα για καταλαβω τι εκρυβε απο κατω!
Σοφια ψηλη μεχρι το ταβανι
ωραιο σωματακι....την επιλεγω για το δευτερο προγραμμα...μπαινω στο δωματιο μου προτινουν να κανω μπανιο...οπως μπηκα στο μπανιο βγηκα....χαλια ολοκληρωτικη αλλαγη θελει...
Στο κυριος μενου....
μπαινει μεσα το Σοφακι...με αρχιζει σε ενα μασαζ φοβερο...τα χερια της λιωνουν και ατσαλι....
χωρις βιασυνη κανει το μασαζ......και μετα μου το δυνατο περναει στο χαλαρο...μπρουμυτα απαλο τριψιμο @@ με στοχο να με τονωση...
Και μετα στο κυριως πιατο απαλο μασαζ απο μπροστα....και ξεκιναει μια
αρκετα καλη θα ελεγα...τις λεω να πιασω (ως πρωταρης στο χωρο) απανταει θετικα...στην συνεχεια οσο κανει
παω να της κατεβασω εσωρουχο μου λεει οχι μονο στο τριτο προγραμμα ....αλλα μετα απο λιγο το κατεβασε μονη ....και αφησε να χρησιμοποιησω τα δακτυλα....το ευχαριστιοταν και αυτη...ετσι εδειχνε.....τελειωμα στο στομα ....με σκουφακι ομως.....Σκουπισμα καλο.....ντυσιμο χαιρετουρα φιλακι σταυρωτο...και αποχαιρετισμος...(συνολικη διαρκεια εισοδος-αποχωρηση 40λεπτα) καλουτσικα ηταν!
Σαν πρωτη εμπειρια δν θα ελεγα οτι ηταν χαλια....ας ελπισω ο νεος χρονος μου φερει κατι καλυτερο.....