Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
πέρασα σήμερα απο μαριάνα για τα κάλαντα... Αρτεμις με Ιόλη ... μαζί αλά Τρίγωνα Κάλαντα ... απότι μ ειπαν πρωτη φορα το δοκιμασαν μαζι. :headbang2: :boff: άντε και του χρόνου πάλι ... λόγω εορτών
:thumbsup:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πηγε ενας φιλος πριν λιγες μερες στη κασσανδρας νανσι το λεγανε κατι τετοια μου ελεγε και περασε καλα...Με εψησε να παμε αυριο αλλα ρε γαμωτο συνηθως οταν ακουγα προταση για μπουρδελοτσαρκα παλια παντα οποτε τον ακουγα επεφτα σε πατατα. :2funny: Εχεις κανεις καμια γνωμη για τον εν λογο μασατζιδικο?

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Η μαριαννα το εχει κλειστο το κινητο...Εγινε κατι η απλα επειδη ειναι κλειστα σημερα?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Πηγε ενας φιλος πριν λιγες μερες στη κασσανδρας νανσι το λεγανε κατι τετοια μου ελεγε και περασε καλα...Με εψησε να παμε αυριο αλλα ρε γαμωτο συνηθως οταν ακουγα προταση για μπουρδελοτσαρκα παλια παντα οποτε τον ακουγα επεφτα σε πατατα. :2funny: Εχεις κανεις καμια γνωμη για τον εν λογο μασατζιδικο?

Κασσάνδρου βρε λέγεται η οδός... Νάνσυ το ίδρυμα. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν ούτε οι κοπέλες ούτε ο χώρος... Πάντως πολύ πέραση έχει η Σοφία μαθαίνω...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Καλά Χριστούγεννα με υγεία σ' όλους σας παίδες!

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλα χριστουγενα :grin:

alexski77

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κασσάνδρου βρε λέγεται η οδός... Νάνσυ το ίδρυμα. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν ούτε οι κοπέλες ούτε ο χώρος... Πάντως πολύ πέραση έχει η Σοφία μαθαίνω...

Χρονια Πολλα σε ολους !!
Επισκεψη πριν λιγες μερες στο ιδρυμα..παω το σκεπτικο να δοκιμασω το πρωτο προγραμμα ετσι απλα να δω τον χωρο τις κοπελες κτλ για πρωτη εμπειρια!Ο χωρος αθλιος το προσπερασα με υποδεχτηκε η κοπελα εκει συζητησαμε λιγο για τα προγραμματα κτλ...και σκαει μυτη η Σοφια οποτε αυτοματος αλλαζω γνωμη και παω στο δευτερο προγραμμα μιας και το πρωτο το εκανε η αλλη μια γεματουλα...αλλα φορουσε πολλα για καταλαβω τι εκρυβε απο κατω!
Σοφια ψηλη μεχρι το ταβανι  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ωραιο σωματακι....την επιλεγω για το δευτερο προγραμμα...μπαινω στο δωματιο μου προτινουν να κανω μπανιο...οπως μπηκα στο μπανιο βγηκα....χαλια ολοκληρωτικη αλλαγη θελει...
Στο κυριος μενου....
μπαινει μεσα το Σοφακι...με αρχιζει σε ενα μασαζ φοβερο...τα χερια της λιωνουν και ατσαλι.... :2funny: :2funny: :2funny:  χωρις βιασυνη κανει το μασαζ......και μετα μου το δυνατο περναει στο χαλαρο...μπρουμυτα απαλο τριψιμο @@ με στοχο να με τονωση...
Και μετα στο κυριως πιατο απαλο μασαζ απο μπροστα....και ξεκιναει μια  :pipa2: αρκετα καλη θα ελεγα...τις λεω να πιασω (ως πρωταρης στο χωρο) απανταει θετικα...στην συνεχεια οσο κανει  :pipa2: παω να της κατεβασω εσωρουχο μου λεει οχι μονο στο τριτο προγραμμα ....αλλα μετα απο λιγο το κατεβασε μονη ....και αφησε να χρησιμοποιησω τα δακτυλα....το ευχαριστιοταν και αυτη...ετσι εδειχνε.....τελειωμα στο στομα ....με σκουφακι ομως.....Σκουπισμα καλο.....ντυσιμο χαιρετουρα φιλακι σταυρωτο...και αποχαιρετισμος...(συνολικη διαρκεια εισοδος-αποχωρηση 40λεπτα) καλουτσικα ηταν!
Σαν πρωτη εμπειρια δν θα ελεγα οτι ηταν χαλια....ας ελπισω ο νεος χρονος μου φερει κατι καλυτερο.....

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μπράβο κορόιδο έσκασες 60-80 ευρώ για αυτά τα μπάζα και τις καριόλες
έχω πάει και εγώ εκεί δεν αξίζαν μία, ούτε 30 ευρώ
άσε που όλο ξίνιζαν τα μούτρα τους
έπρεπε να της τραβήξεις μία σφαλιάρα να συνέλθει, άκου θέλει 80 ευρώ.τι λε ρε, ποιά είναι?έτσι βρήκε τρόπο να βγάζει λεφτά?

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
+1000 για την σφαλιάρα. Βέβαια βλέπω σημάδια βελτίωσης.Μέχρι πρότεινως τα εσκαγες για αυτοικανοποίηση στο εν λόγω ίδρυμα.

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Πρωινή επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στη Μαριάννα. Πολύ καλός χώρος και η Μαριάννα πολύ cool τυπάκι. Φουλ πρόγραμμα με (νομίζω..) Άρτεμης. Πολύ καλό μασαζ, βαθύ + υγρό καλαμάκι και στα περαιτέρω πολύ ενεργητική. Τα 80euro τα θεωρώ value for money!

Στα ++++ το γεγονός ότι ήταν η πρώτη μου επίσκεψη αλλά παρ'όλα περάσαμε σε Full προγραμμα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Άλλες κοπέλες δεν είχε?

Η κοπέλα που διάλεξες εμφανισιακά...

Κάνε μια καλή περιγραφή του αγώνος βρε συνάδελφε!

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
επαιζανν +2 βυζοπούλες. Η μια over 35 ετών. Συνολικά έχει 5 κοπέλες ανα βάρδια αλλα λόγω ότι πήγα νωρίς νωρίς ήταν μόνο 3 κοπέλες.

alexski77

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μπράβο κορόιδο έσκασες 60-80 ευρώ για αυτά τα μπάζα και τις καριόλες
έχω πάει και εγώ εκεί δεν αξίζαν μία, ούτε 30 ευρώ
άσε που όλο ξίνιζαν τα μούτρα τους
έπρεπε να της τραβήξεις μία σφαλιάρα να συνέλθει, άκου θέλει 80 ευρώ.τι λε ρε, ποιά είναι?έτσι βρήκε τρόπο να βγάζει λεφτά?

Eν γνωση μου φιλε μου πηγα οτι θα ειναι ψιλοχαλια εκει απλα εκεινη την ωρα μονο εκει μπορουσα να παω...Τεσπα τα μουτρα παντως δεν τα ξυνισαν καθολου ισα ισα ηταν αρκετα προθυμη...τεσπα στανταρ δεν θα ξαναπαω..δεν τρελλαθηκα κιολας ειδικοτερα απο τον χωρο!!
Καλες γιορτες!
Ηταν να παω μαριαννα αλλα πηρα 5 φορες τηλ και δεν απαντουσε για αυτο πηγα νανσυ!

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πολυ μαριαννα ακουγεται και ακομα να παω μενω και κοντα στο ιπποκρατειο. :S Απο οτι καταλαβα καλυτερα περνας με τι μαριαννα?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Kαλημέρα σε όλους,
Έτσι και αλλιώς όλοι έχουμε ρίξει πολύ διάφημιση στην Μαριάννα :tits2:- την τσατσά-μασαζοεπιχειρηματία,
να ρωτήσω και εγώ κάτι.
Η Ελίζα  :boobies:τι λέει? Βελτιώθηκε?
Την έχει κανείς συν :knockinb:, επισκευτή πρόσφατα?
Αν θέλει ας βοηθήσει με p.m.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom