Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
την καλημερα μου.. HUMAX εισαι εδώ βρε να σε καντηλιάσω ....![]()
![]()
![]()
Οσο κουραστικός και αν γινομαι...θα το ξαναπώ... το φθηνό το κρέας το τρώνε (και άν...) μόνο τα σκυλιά.
![]()
![]()
εφερα τα καντηλια ξεκινα τεκνο μου
πηγες γιακαι βγηκες
εχω κ τηλ αν θυμασαι
![]()
![]()
![]()
εφερα τα καντηλια ξεκινα τεκνο μου
πηγες γιακαι βγηκες
εχω κ τηλ αν θυμασαι
![]()
κ γω καπου τη ξερω την αρκουδα αλλα δε θυμαμαι απο που για πεςρεεεε ???? με δουλεύεις ? Τι παλτά ήταν αυτά ? Πήγα και άνετος ... και η καφέ αρκούδα στην είσοδο ..που είσαι εσύ αγορίνα και σε χάσαμε.. λέω δεν μπορεί κάπου λάθος έκανα στην διεύθυνση. Οχι μου λέει καλά ηρθες στο υποκαταστημα του προηγουμενου πιο πανω . Κατσε εχουμε φακές , κουκιά , λιγη ρέγγα και ταραμα αναμμένο....
ναι αλλα η μια ηρθε απο νικολα κ εκει θυμασαι ποσα ακουμπουσες ;)απο κανα παρκο ... φλωρινα ποτε πηγες τελευταια φορα ? ή απο relax ?![]()
![]()
α ρε
που θελεις. Δεν θυμασαι και με παρασερνεις
![]()
Kαλημέρα πάιχτη μου,ότι έχει ο καθένας,ενα γεια,μια ερώτηση,μια ενημέρωση,όλα καλάκαλημερα και απο μενα για τον παραπονιαρη τον house
λυπαμαι που δεν εχω πληροφοριες να δωσω αλλα ετσι οπως πανε τα πραγματα θα ξεκινισουμε εμεις σε λιγο να κανουμε μασαζια σε "πιασμενες" κυριες
Να καταθέσω κάποιες απόψεις με πολλή αγάπη προς όλους τους συναδέλφους..
Σίγουρα δεν χρειάζεται να γράφει κανείς δοκίμια για να ενημερώνει όλους μας για το αγαπημένο μας άθλημα, αλλά νομίζω οτι και εμείς "βοηθάμε" στο να μην συμμετέχουν πολλοί πλέον εδω μέσα.
Τι εννοώ: τελευταίους μήνες το συγκεκριμένο θρεντ έχει γίνει περισσότερο μέρος κοινωνικής δικτύωσης παρά ενημέρωσης.Πολλές φορές έχω εκφράσει την αντίθεσή μου στη νοοτροπία απο παλιούς προς νέους παίκτες του στυλ "δεν σου κάνω το κονέ...μαλάκες ειμάστε εμείς που φάγαμε πετ΄σετα, δεν δίνω τηλ" κοκ.
λυπήσου τα γηρατειά σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΌσο για το ίδρυμα στην Φιλίππου είχε αναφερθεί πολλές σελίδες πίσω... αλλά για εγκυκλοπαιδική άποψη ψήνομαι να πάω να δω έστω...