dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Τελικα η καλυτερη κριτικη γινεται επι τοπου και με βαση τα γουστα του καθενος,εδω απλα ας αναφερονται οι πληροφοριες...
Τελικα η καλυτερη κριτικη γινεται επι τοπου και με βαση τα γουστα του καθενος,εδω απλα ας αναφερονται οι πληροφοριες...
Εγω απεχω παιδες για αυτο και δεν γραφω κριτικες,ασχολουμαι με το ντελιβερι πλεον,παντως διαβαζω τις κριτικες σας και αν κανω καμια καταδρομικη θα ενημερωσω.Σε γενικες γραμμες παντως οι τιμες για να γαμησεις στο μασσαζοκρεββατο με κινδυνο να παθεις καμια θλαση η να πεσεις απο το παραθυρο(ειδικα τωρα το καλοκαιρι)ειναι υψηλες σε σχεση με την ανεση του ντελιβερι σε δικο σου χωρο.Και να ενημερώνουμε εν γένει Άγκνιους... Γιατί αυτό το ξεχάσαμε...
Υπάρχει ενημέρωση,απλά πρέπει να διαβάζετε και λίγο τα σπαμ και να κρατάτε μόνο την πληροφορίαΚαι να ενημερώνουμε εν γένει Άγκνιους... Γιατί αυτό το ξεχάσαμε...
Λοιπόν το πρωτο μου ποστ σε αυτο το θρεντ έρχεται μετά απο μακρόχρονο αγώνα στις τουρίστριες και αφου σήμερα δεν υπάρχει τιποτα στην πόλη είπα να ψαχτώ λίγο.
Μετά απο πληροφορίες γνωστών μου είπαν για ΄΄μαγαζι΄΄ με θεα την αγιά σοφιά.Ωστόσο επειδη θεωρω τους συμμετεχοντες εδώ πιο εμπειρους ζητω πληροφορίες για το εν λόγω μαγαζι οπως βασικά αν υπάρχει καμμια αξιολογη για αγώνα
Interview with a Vampire e"Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship."
Casablanca kidInterview with a Vampire e
Για όσους κατέβουν κέντρο προτείνω κολύριο από τα δυνατά με κορτιζόνη
Δεν παλεύονται τα μουνάκια έξω
Προτιμω ομωςCasablanca kid
Λοιπόν το πρωτο μου ποστ σε αυτο το θρεντ έρχεται μετά απο μακρόχρονο αγώνα στις τουρίστριες και αφου σήμερα δεν υπάρχει τιποτα στην πόλη είπα να ψαχτώ λίγο.
Μετά απο πληροφορίες γνωστών μου είπαν για ΄΄μαγαζι΄΄ με θεα την αγιά σοφιά.Ωστόσο επειδη θεωρω τους συμμετεχοντες εδώ πιο εμπειρους ζητω πληροφορίες για το εν λόγω μαγαζι οπως βασικά αν υπάρχει καμμια αξιολογη για αγώνα