Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μου συνεβη κι εμενα να εχω διαφορετικη εντυπωση για κοπελλα που ετυχε να την δω βιαστικα την πρωτη φορα οποτε δικαιολογω τον παλερμο,απλα καλο θα ηταν να μην ειμαστε τοσο απολυτοι στις κρισεις μας.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Και να ενημερώνουμε εν γένει Άγκνιους... Γιατί αυτό το ξεχάσαμε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι εγώ είδα τη Χριστίνα στο Ρεσόρτ με ένα μπαλούν φόρεμα και την πέρασα για γεματούλα,λάθος ήταν γεμάτη γούστα τελικά η μικρή  :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγω απεχω παιδες για αυτο και δεν γραφω κριτικες,ασχολουμαι με το ντελιβερι πλεον,παντως διαβαζω τις κριτικες σας και αν κανω καμια καταδρομικη θα ενημερωσω.Σε γενικες γραμμες παντως οι τιμες για να γαμησεις στο μασσαζοκρεββατο με κινδυνο να παθεις καμια θλαση η να πεσεις απο το παραθυρο(ειδικα τωρα το καλοκαιρι)ειναι υψηλες σε σχεση με την ανεση του ντελιβερι σε δικο σου χωρο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Υπάρχει ενημέρωση,απλά πρέπει να διαβάζετε και λίγο τα σπαμ  :2funny: και να κρατάτε μόνο την πληροφορία  :fuck2:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
να βαζεις τα γυαλια σου κ να κοιτας καλυτερα τοτε

πριν μιλησεις για παραπληροφορηση  :uglystupid:

Επισκέπτης
Λοιπόν το πρωτο μου ποστ σε αυτο το θρεντ έρχεται μετά απο μακρόχρονο αγώνα στις τουρίστριες και αφου σήμερα δεν υπάρχει τιποτα στην πόλη είπα να ψαχτώ λίγο.
Μετά απο πληροφορίες γνωστών μου είπαν για ΄΄μαγαζι΄΄ με θεα την αγιά σοφιά.Ωστόσο επειδη θεωρω τους συμμετεχοντες εδώ πιο εμπειρους ζητω πληροφορίες για το εν λόγω μαγαζι οπως βασικά αν υπάρχει καμμια αξιολογη για αγώνα

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Λοιπόν το πρωτο μου ποστ σε αυτο το θρεντ έρχεται μετά απο μακρόχρονο αγώνα στις τουρίστριες και αφου σήμερα δεν υπάρχει τιποτα στην πόλη είπα να ψαχτώ λίγο.
Μετά απο πληροφορίες γνωστών μου είπαν για ΄΄μαγαζι΄΄ με θεα την αγιά σοφιά.Ωστόσο επειδη θεωρω τους συμμετεχοντες εδώ πιο εμπειρους ζητω πληροφορίες για το εν λόγω μαγαζι οπως βασικά αν υπάρχει καμμια αξιολογη για αγώνα

με θέα την Αγια Σοφιά στην Πόλη πράγματι υπάρχουν πολλές επιλογές . Ειδικά ενόψει του grad prix . Μπορείς να τσεκάρεις και εδώ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μερικές φορές νομίζω πως δε μπαίνουν εδώ μέσα άτομα πάνω από 25 χρονών.Απ την άλλη οι πιο πολλοί πελάτες στα μασατζίδικα είναι 35-45.Τι να πει κανείς.Μόνος μου τα λέω μόνος μου τα ακούω.
Ενημέρωση μάγκες μου δεν είναι μόνο ποια κοπέλα εχει μεγάλο βυζί και που τρίζουν τα μασαζοκρέββατα.
Διαβάστε και λίγο ανάμεσα στις γραμμές.
Την καλημέρα μου στο μασαζοφέισμπουκ  :2funny:

Επισκέπτης
Χαιρετώ την υπερήφανη πελατεία των μασατζίδικων,τα σέβη μου!!! :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ακουσες τ όνομά σου kid?  :2funny:
Eλα να σε πάμε σε κανά ίδρυμα(και να σε αφήσουμε εκεί) :2funny:
Παπαζόλη μου παιχταρά την καλημέρα μου  :rockon:

Επισκέπτης
Διαβάζω που διαβάζω ολίγον με απόλα,να κολλήσει το μυαλό μου στο μουνάκι μου χρειάζεται τώρα!!! :cheesy:

Εχώ την επιθυμία,αλλά είναι κάπως ακατάλληλη εποχή!!! :grin:

Ενά μπουρδέλο πήγα κ το μυαλό μου όλο στο μουνί είναι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για όσους κατέβουν κέντρο προτείνω κολύριο από τα δυνατά με κορτιζόνη
Δεν παλεύονται τα μουνάκια έξω  :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

τίποτα το ιδιαίτερο....εκτός από τη γνωστή εδώ και 2 χρόνια μαρίνα...οι υπόλοιπες μετριότατες ρουμάνες πρώην βίζιτες γραφείων

achilleasp01

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα. εχει ιδεα κανεις που βρίσκεται η βικυ που κάποτε ηταν στο seven? στειλτε και pm αν θελετε. ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom