Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Στο σεντόνι του φίλου δε θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω αναλυτικάλόγου σεβασμού στην ηλικία μου και στα νεύρα των υπολοίπων.Ενα μόνο εχω να πω και μιλάω μόνο για μένα.Προσωπικά είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ(το ξέρεουν όσοι με γνωρίζουν εδώ) γι αυτό και μπαίνω για χαβαλέ κυρίως.Αν ψάχνετε για κονέ και ενημέρωση πάρτε καμιά εφημερίδα.Πουτάνες θα γίνουν οι εκδότες?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
... έχω λεφτά και δεν έχουν να τους κεράσω κιόλας ! ...

do you mean that ???  :smitten:  :smitten: :smitten:

Όσο για το ίδρυμα στην Φιλίππου είχε αναφερθεί πολλές σελίδες πίσω... αλλά για εγκυκλοπαιδική άποψη ψήνομαι να πάω να δω έστω...

... και για δοκιμη ... εισαι αδιορθωτος !!!

καλησπερα κυριοι !

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
διακρινω καποια σποντα????
Δε μιλαω με σπόντες εγώ παίχτη μου,τα λέω στα ίσα,είπαμε είμαι μαλάκας,ρώτα όσους με ξέρουν
Αστο εδώ το θέμα, μη το κουράζουμε,πραγματικά βαριέμαι τις χαζοκόντρες του νετ.
Να περνάς καλά κι αν πας σε κανά ιδρυμα γράψε κι εδώ αν θες.
Ολα οκ καλή συνέχεια

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
881
Πόντοι
4.535
Ric ξέρεις ότι το εννοώ...

Όσο για το άλλο ίδρυμα θα πάρω και σένα για backup σε περίπτωση που μου την πέσουν...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ναι αλλα η μια ηρθε απο νικολα κ εκει θυμασαι ποσα ακουμπουσες  ;)

εγώ ξέρω απο που κουβαλήθηκαν ολες , οχι μονο η μελαχρινή απο τιν νικολά. Αλλά και στον Νικολά πέρυσι μου ήταν παντελώς αδιάφορη. Επαιρνα την μολδαβεζα με το τατού στην κωλάρα. Humax my friend μαλλον τα χεις χάσει απ'τα ξεκωλάκια τα τρελλά μες της πόλης την ζέστη.  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Moldova Moldova θα συμφωνήσω με MrBean  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θα κάνω και μια γενικότερη παρατήρηση και ο νοων νοήτω παίχτες.Για να μη λέτε ξανά πως κάνουμε το θρεντ ελιτίστικο θα εξηγήσω άλλη ώρα πιο συγκεκριμένα κι αυτό για να μην καρφωνόμαστε οκ? Πάμε παρακάτω.
Τα μασατζίδικα αγαπητοί ιδιοκτήτες δεν είναι μπουρδέλα ή studio.Το κατανοήσατε αυτό η ζείτε ακόμα σε σεξουαλικό μεσαίωνα? Ας το θεωρήσουμε για χάρη συντομίας ως δεδομένο.
Θέλω να πω πως πάμε στα μαγαζιά σας για την όλη ατμόσφαιρα,την αισθητική,το απρόοπτο,τις πολαπλές επιλογές,τις ωραίες κυρίες,τις ωραίες και σωστά κοστολογημένες υπηρησίες.Αυτά μαζί αποτελούν το μασαζοπακέτο.
Οκ ποικιλία πια υπάρχει(ζήτω η κρίση),τιμές καλούτσικες(ζήτω ο ανταγωνισμός και ξαναζήτω η κρίση),διακόσμηση οκ έχετε(ζήτω οι γυψοσανιδάδες),κάποιες όμορφες κοπέλες υπάρχουν(ξαναζήτω η ΕΚΚ και το ΔΝΤ μαζί με τα λαμόγια μπαροαφεντικά).

ΑΛΛΑ υπάρχει ενα μικρό ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΛΛΑ.

Αυτά όλα τα παραπάνω είναι δευτερεύοντα.Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ΝΑ ΤΟΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ(Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ).
Αν δε τόχεις πάω στο μπουρδελάκι με 30 ευρώ ή σοβατίζω τους τοίχους του γραφείου και τα τρώω σε Double Chocolate Algida.
Να σας τα δώσουμε θέλουμε,μάθετε να μας τα παίρνετε ωραία,γλυκά,πουτανιάρικα  :uglystupid:

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
ουτε εγω μπαινω σε αντιπαραθεση φιλε χαουζ, αλλα επειδη εκανες αναφορα σε "σεντονι" και "νευρα" αλλων, μπορω κ εγω να γινω σαφεστερος: κουραστικο μπορει να ειναι ενα κειμενο σαν αυτο που ποσταρα λογω εκτασης, αλλα επι της ουσιας ειναι κουραστικοτερο το να γραφω 5 καλημερες καθε μερα ή ποσοι βρισκονται online στο θρεντ. Μπαινω εδω για να ενημερωθω κ να ενημερωσω. Το να αποκαλεις τον εαυτο σου μλκ (πραγμα που δεν το πιστευω, γιατι ειμαι εδω μεσα 2-3 χρονια κ νιωθω να ξερω ηδη πολλους χωρις καν να εχουμε συναντηθει) δεν αλλαζει την κατασταση. Οταν καποιος μπαινει για να ενημερωθει, μην τον αποπαιρνεις επειδη ειναι καινουργιος στο αθλημα.Αν δεν θες να δωσεις πληροφοριες απλα μην δινεις. Περιμενω περισσοτερες ενημερωσεις για τα ιδρυματα, διαφορετικα ειναι καλυτερα να ξεκαθαρισουμε ποιο απο τα 2 θρεντ θα ειναι για να σπαμαρουμε (btw το αλλο θρεντ ειδες οτι δεν τραβηξε).

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Με πετύχατε στις καλές μου σήμερα  :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οταν ειχα πει για τη μονικα πως ειναι καλο μωρο

ειπες πως κανω παραπληροφορηση ειναι αδυνατη σαν τζανκι,

και τετοια τωρα εγινε πολυ καλη, ποιος κανει παραπληροφορηση

οεο  :jerking:

φίλε την είχα δει πολύ βιαστικά και σχημάτισα λάθος εντύπωση

τις χειρονομίες κράτα τες για σένα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ουτε εγω μπαινω σε αντιπαραθεση φιλε χαουζ, αλλα επειδη εκανες αναφορα σε "σεντονι" και "νευρα" αλλων, μπορω κ εγω να γινω σαφεστερος: κουραστικο μπορει να ειναι ενα κειμενο σαν αυτο που ποσταρα λογω εκτασης, αλλα επι της ουσιας ειναι κουραστικοτερο το να γραφω 5 καλημερες καθε μερα ή ποσοι βρισκονται online στο θρεντ. Μπαινω εδω για να ενημερωθω κ να ενημερωσω. Το να αποκαλεις τον εαυτο σου μλκ (πραγμα που δεν το πιστευω, γιατι ειμαι εδω μεσα 2-3 χρονια κ νιωθω να ξερω ηδη πολλους χωρις καν να εχουμε συναντηθει) δεν αλλαζει την κατασταση. Οταν καποιος μπαινει για να ενημερωθει, μην τον αποπαιρνεις επειδη ειναι καινουργιος στο αθλημα.Αν δεν θες να δωσεις πληροφοριες απλα μην δινεις. Περιμενω περισσοτερες ενημερωσεις για τα ιδρυματα, διαφορετικα ειναι καλυτερα να ξεκαθαρισουμε ποιο απο τα 2 θρεντ θα ειναι για να σπαμαρουμε (btw το αλλο θρεντ ειδες οτι δεν τραβηξε).
"Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship."

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τελικα η καλυτερη κριτικη γινεται επι τοπου και με βαση τα γουστα του καθενος,εδω απλα ας αναφερονται οι πληροφοριες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom