dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 881
- Πόντοι
- 4.535
λυπήσου τα γηρατειά σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
οοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Μπορεί να με ξεκουράσουν από τις τόσες μέρες πορεία...
λυπήσου τα γηρατειά σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
οοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
αφου με μηχανή ήσουν ρε απατεώναΜπορεί να με ξεκουράσουν από τις τόσες μέρες πορεία...
αφου με μηχανή ήσουν ρε απατεώνα
Στο σεντόνι του φίλου δε θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω αναλυτικάλόγου σεβασμού στην ηλικία μου και στα νεύρα των υπολοίπων.
... έχω λεφτά και δεν έχουν να τους κεράσω κιόλας ! ...
Όσο για το ίδρυμα στην Φιλίππου είχε αναφερθεί πολλές σελίδες πίσω... αλλά για εγκυκλοπαιδική άποψη ψήνομαι να πάω να δω έστω...
Δε μιλαω με σπόντες εγώ παίχτη μου,τα λέω στα ίσα,είπαμε είμαι μαλάκας,ρώτα όσους με ξέρουνδιακρινω καποια σποντα????
ναι αλλα η μια ηρθε απο νικολα κ εκει θυμασαι ποσα ακουμπουσες ;)
Tυχαίο? Δε νομίζω ;)απο τιν νικολά
οταν ειχα πει για τη μονικα πως ειναι καλο μωρο
ειπες πως κανω παραπληροφορηση ειναι αδυνατη σαν τζανκι,
και τετοια τωρα εγινε πολυ καλη, ποιος κανει παραπληροφορηση
οεο
"Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship."ουτε εγω μπαινω σε αντιπαραθεση φιλε χαουζ, αλλα επειδη εκανες αναφορα σε "σεντονι" και "νευρα" αλλων, μπορω κ εγω να γινω σαφεστερος: κουραστικο μπορει να ειναι ενα κειμενο σαν αυτο που ποσταρα λογω εκτασης, αλλα επι της ουσιας ειναι κουραστικοτερο το να γραφω 5 καλημερες καθε μερα ή ποσοι βρισκονται online στο θρεντ. Μπαινω εδω για να ενημερωθω κ να ενημερωσω. Το να αποκαλεις τον εαυτο σου μλκ (πραγμα που δεν το πιστευω, γιατι ειμαι εδω μεσα 2-3 χρονια κ νιωθω να ξερω ηδη πολλους χωρις καν να εχουμε συναντηθει) δεν αλλαζει την κατασταση. Οταν καποιος μπαινει για να ενημερωθει, μην τον αποπαιρνεις επειδη ειναι καινουργιος στο αθλημα.Αν δεν θες να δωσεις πληροφοριες απλα μην δινεις. Περιμενω περισσοτερες ενημερωσεις για τα ιδρυματα, διαφορετικα ειναι καλυτερα να ξεκαθαρισουμε ποιο απο τα 2 θρεντ θα ειναι για να σπαμαρουμε (btw το αλλο θρεντ ειδες οτι δεν τραβηξε).
Τελικα η καλυτερη κριτικη γινεται επι τοπου και με βαση τα γουστα του καθενος,εδω απλα ας αναφερονται οι πληροφοριες...