Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
881
Πόντοι
4.535
Η Μόνικα ήταν ακόμα εκεί...

Ναι η Σόνια είναι η μπαμπάτσικια! Πρόγραμμα; Κανονικά...

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η γεμάτη είναι αυτή,έτσι?

τί λέει από πρόγραμμα?

ΥΓ 8???

Μπράβο...έχω είδα Μαρία ελληνίδα,μαρία τσέχα(μέτριες και οι 2 μαρίες),σόνια,μόνικα(πολύ καλή)...άλλες δεν θυμάμαι και δεν είδα
Ημονικα ειναι καλη την εχω παρει και εγω.Πρεπει να κανει και ντουετακι απο οτι ξερω .Μαλλον με την ξανθια που δουλευει μαζι τις.

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδες ασχετο.........πανω απο την mazda β.γεωριου παιζεθ τιποτα???????/

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πριν λίγο γύρισα από το Άνθος των Άλπεων... Κατά τις 8 είχε 8 κοπέλες αλλά όταν πήγα εγώ είχε μόνο 3. Σόνια και άλλες δύο... πήρα Σόνια. Το καλό και δοκιμασμένο...

Χάουζ πες την αλήθεια... εσύ ήρθες μετά από μένα;;; Τυχαίο; Δεν το νομίζω!!!

μασατζιδικα = 11 γραμματα
dokimazo = 8 γραμματα
στις 8 ειχε 8 κοπελες ...

------------> 11 8 88  τυχαιο ? δεν νομιζω !!!

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
η γεμάτη είναι αυτή,έτσι?

τί λέει από πρόγραμμα?

ΥΓ 8???

Μπράβο...έχω είδα Μαρία ελληνίδα,μαρία τσέχα(μέτριες και οι 2 μαρίες),σόνια,μόνικα(πολύ καλή)...άλλες δεν θυμάμαι και δεν είδα
Τρελός ανταγωνισμός φίλε παλέρμο,αλλά το 8 δεν είναι fair για τα κορίτσια νομίζω,σαν σκλαβοπάζαρο μου ακούγεται εμένα να πω την αλήθεια.4-5 οκ να μπορείς να διαλέξεις αλλά 8? Νομίζω υπερβάλουν τα μαγαζιά και καίνε και τις κοπέλες αλλά στ αρχίδια τους κιόλας.Την προμήθεια να παίρνουν και πουτανάκια πάντα θα βρίσκονται.
Τυχαίο?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Να απαντήσω και συνολικά σε όλους που μου στέλνουν προσωπικά μυνήματα ζητώντας στοιχεία και συστάσεις(κυρίως)για μαγαζιά,τι παίζει κλπ.Μάγκες χώρια που δεν ξέρω και πολλά πράγματα και κυρίως περνάω την ώρα μου σπαμάροντας εδώ και να ήξερα δεν θα έλεγα,καταλάβετέ το αυτό.
ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ,μετά από 3595 μυνήματά μου θάπρεπε να τόχετε καταλάβει.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να απαντήσω και συνολικά σε όλους που μου στέλνουν προσωπικά μυνήματα ζητώντας στοιχεία και συστάσεις(κυρίως)για μαγαζιά,τι παίζει κλπ.Μάγκες χώρια που δεν ξέρω και πολλά πράγματα και κυρίως περνάω την ώρα μου σπαμάροντας εδώ και να ήξερα δεν θα έλεγα,καταλάβετέ το αυτό.

φιλαρρρακι ... θελω να με κανεις κονε , να με πας με το αυτοκινητο και να μου δωσεις και ενα κατοσταρικο να  :knockinb: ...

καλα ????

αααααα , φραστω ρεεεεεε !!!

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους..και καλες μυοχαλαρωσεις..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Kαλως τον φίλο μας,τίμησες τίποτα όσο ελειψες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
να διαγραφει ολο το θρεντ αμεσα ή να συγχωνευτει με το οφτοπικ και τις μουσικες του κοσμου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom