Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.098
Πόντοι
446
Εγώ όντος όσες φορές πήγα κατευθείαν μπηκα ούτε κλείνει η είσοδος και κλειστά ναναι σε βλέπουν αποντην κάμερα και κατευθείαν σε ανοίγουν
Εγώ που πήγα δεν άνοιξαν κατευθείαν και περίμενα. Και για να μη λέμε μόνο για αυτούς ότι έκαναν μλκια. Και η βάνα είναι σε κακό σημείο. Απλά εκεί έχει και άλλα διαμερίσματα. Αλλα είσαι φάτσα κάρτα άμα είναι και κόκκινο Γμστ

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
294
Πόντοι
21
Εγώ που πήγα δεν άνοιξαν κατευθείαν και περίμενα. Και για να μη λέμε μόνο για αυτούς ότι έκαναν μλκια. Και η βάνα είναι σε κακό σημείο. Απλά εκεί έχει και άλλα διαμερίσματα. Αλλα είσαι φάτσα κάρτα άμα είναι και κόκκινο Γμστ
Η Βάνα αν θυμάμαι καλά είναι απέναντι από ιατρείο και φροντιστήριο..πας το παιδί για μάθημα και πεταγεσε για μασάζ

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
112
Πόντοι
0

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.248
Πόντοι
1.056
Όποιος έχει τα δίνει και γουστάρει, η υπόλοιποι τραβήξτε καμία μαλακια
πολυ μεγαλη μαγκια να γουσταρεις που γλυφεις εκει που βαλανε το δαχτυλο τους και την πουτσα τους αλλοι 8-10 μεσα σε λιγες ωρες.....ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ;

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
86
Πόντοι
0

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.248
Πόντοι
1.056
Μεγάλε μου, Νεφέλη ανακοίνωσε το μαγαζί που να ξέρω εκ των προτέρων αν είναι η ίδια η όχι γι'αυτό ρώτησα. Στην φωτό με την πίσω κίνηση το σουλουπι θύμιζε.
αφου θυμιζε

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
112
Πόντοι
0
πολυ μεγαλη μαγκια να γουσταρεις που γλυφεις εκει που βαλανε το δαχτυλο τους και την πουτσα τους αλλοι 8-10 μεσα σε λιγες ωρες.....ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ;
Και εσύ εκεί πας βρε ξεφτίλα μας το παίζεις και μάγκας ,την μαλακια την έκανες τέχνη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καποιοι ονειρεβονται ακομα την Νεφελη ...........
Άστους να την θυμούνται,και να τραβάνε.μαλακια

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
112
Πόντοι
0
Μη γράφετε παπαριές κύριε.
Πρέπει να έφαγες μεγάλη καψούρα Παπατζη ,πόσες μαλακιες τράβηξες για παρτη της ,η δεν.σου καθότανε και παρακαλούσες για ραντεβου,πανιβλακα

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.248
Πόντοι
1.056
Και εσύ εκεί πας βρε ξεφτίλα μας το παίζεις και μάγκας ,την μαλακια την έκανες τέχνη

Άστους να την θυμούνται,και να τραβάνε.μαλακια
Πρέπει να έφαγες μεγάλη καψούρα Παπατζη ,πόσες μαλακιες τράβηξες για παρτη της ,η δεν.σου καθότανε και παρακαλούσες για ραντεβου,πανιβλακα
το οτι παω η δεν παω δεν εχει να κανει με οτι μονο οι στοκοι πληρωνουν να γλυψουν ενα μουνι που σε μια ημερα χωνουν τον πουτσο τους και τα χερια τους αλλοι 10-15....
ειμαι σιγουρος οτι πας στα μπουρδελα και κανεις γλυφομουνια στις πουτανες...

• Like
Αντιδράσεις: tefras
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
112
Πόντοι
0
το οτι παω η δεν παω δεν εχει να κανει με οτι μονο οι στοκοι πληρωνουν να γλυψουν ενα μουνι που σε μια ημερα χωνουν τον πουτσο τους και τα χερια τους αλλοι 10-15....
ειμαι σιγουρος οτι πας στα μπουρδελα και κανεις γλυφομουνια στις πουτανες...
Άμα δεν πας βρε.μπετοβλακα στα μασαζ να κάνεις γλύφομουνι ,τότε.τι μπαίνεις στο σαιτ και γράφεις όλο μαλακιες ,πήγαινε στα.τραβελια να σε περιποιηθουν αντε μας τα πρήξες με.της παπαριες σου

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.248
Πόντοι
1.056
Άμα δεν πας βρε.μπετοβλακα στα μασαζ να κάνεις γλύφομουνι ,τότε.τι μπαίνεις στο σαιτ και γράφεις όλο μαλακιες ,πήγαινε στα.τραβελια να σε περιποιηθουν αντε μας τα πρήξες με.της παπαριες σου
εσυ εισαι για αννιτα πανια....

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
112
Πόντοι
0
εσυ εισαι για αννιτα πανια....
Άσε τα χαζά, έμαθα Γιά.σενα είσαι ο περίγελος τον μασαζ σε καταλάβανε τα.κοριτσια και δεν σε περνούν ποια ούτε για απλό μασαζ,παλιοχαντουμη που δεν σε σηκώνεται με.ειπαν ...χαχαχα.αντε βλακα δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις μέσα.στο.σαιτ αυτό εσύ και μερικοί μαλακές.κολυτοι σου που σε υποστηρίζουν. ΜΗΝ.ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΜΑΛΕ

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.248
Πόντοι
1.056
Άσε τα χαζά, έμαθα Γιά.σενα είσαι ο περίγελος τον μασαζ σε καταλάβανε τα.κοριτσια και δεν σε περνούν ποια ούτε για απλό μασαζ,παλιοχαντουμη που δεν σε σηκώνεται με.ειπαν ...χαχαχα.αντε βλακα δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις μέσα.στο.σαιτ αυτό εσύ και μερικοί μαλακές.κολυτοι σου που σε υποστηρίζουν. ΜΗΝ.ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΜΑΛΕ
αφου με καταλαβαν τα κοριτσια και δε με παιρνουν....:buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:
Αληθεια πες μου....εχεις καποιο εγκεφαλικο προβλημα; τι σου συμβαινει; δεν μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος; πες εδω στα φιλαρακια σου στο Bourdela θα σε βοηθησουμε καπως...

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
112
Πόντοι
0
αφου με καταλαβαν τα κοριτσια και δε με παιρνουν....:buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:
Αληθεια πες μου....εχεις καποιο εγκεφαλικο προβλημα; τι σου συμβαινει; δεν μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος; πες εδω στα φιλαρακια σου στο Bourdela θα σε βοηθησουμε καπως...
Δικό σου είναι το νήμα μασάζ σίγουρα με.εσενα.και λίγους μαλακές.που σε υποστηριζουν ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ.ΤΟ bourdela .com

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
112
Πόντοι
0

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.248
Πόντοι
1.056
Δικό σου είναι το νήμα μασάζ σίγουρα με.εσενα.και λίγους μαλακές.που σε υποστηριζουν ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ.ΤΟ bourdela .com
βρε καλο μου παλικαρι δεν σε διωχνω απο πουθενα ...την γνωμη μου σου ειπα για τα γλυφομουνια στα μαγαζια...Ρε σιγουρα εισαι καλα εγκεφαλικα ;
Σε παρακαλω μην ξεκινας επανασταση ηδη οι τουρκοι ειναι σε αναστατωση λογω Ιμαμογλου....Μην τα κανουμε ταναπου και εδω....

Αντε πανιβλακα ,θα ξυπνήσει η γυναίκα σου ,πέσε κοιμήσου, εγω τώρα βγαίνω για γούστα
Αντε βγες να ξεσκασεις γιατι σε βλεπω πολυ πιεσμενο:buck2::buck2::buck2::buck2:
Ευτυχως κοιμαται βαρια η γυναικα μου γιατι οι φωνες σου ακουγονται μεχρι εδω....

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
112
Πόντοι
0
βρε καλο μου παλικαρι δεν σε διωχνω απο πουθενα ...την γνωμη μου σου ειπα για τα γλυφομουνια στα μαγαζια...Ρε σιγουρα εισαι καλα εγκεφαλικα ;
Σε παρακαλω μην ξεκινας επανασταση ηδη οι τουρκοι ειναι σε αναστατωση λογω Ιμαμογλου....Μην τα κανουμε ταναπου και εδω....
Και εγω την γνώμη μου λέω, που το πρόβλημα δεν πρέπει να υπάρχει μια λογομαχία στο νήμα,τη σόι bourdela.com είναι...αντε την κάνω ,περνα από τα.λαδαδικα να.κερασω καμία μπύρα να στανιαρεις

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom