Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
468
Πόντοι
21
Καλησπέρα
Ήταν η πρώτη μου φορά με την Μπέλα! Της είπα ότι είμαι γνωστής από το συγκεκριμένο μαγαζί,τις έδωσα και παραδείγματα, για να είμαστε και οι δύο πιο δεκτικοί.....παρόλα αυτά κατά την διάρκεια του μασαζ δεν άφηνε να χουφτώνεις και στο δεύτερο μέρος που έδωσα και το extra για το μπικικινι δεν άφηνε δάχτυλο μεσα και ήταν γενικά μαζεμένη.
Τώρα άμα γίνεις πελάτης της τακτικός μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.
Πάντως στο μασαζ είναι καταπληκτική!
Σε εκανε μασάζ ;;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Ακριβώς πρόσφατα βρέθηκα και εγω σε άλλο γνωστό μασαζομάγαζο της Αθήνας με τιμές ανάλογες 60-80-100 οι κοπέλες ως επι το πλείστον απο Αλβανία χωρίς να θέλω να πώ κάτι αρνητικό για αυτό(απλά το αναφέρω για να καταλάβετε ποιο μαγαζί ηταν)Οι γυναίκες δεν ήταν Τσάμπιονς λίγκ αλλα ήταν καλές γυναίκες 7-8 μαξιμουμ με αριστα το 10.Δεν το γράφω γιατί στην Αθήνα έχει πολλους θαυμαστές εκ των οποίων κάποιοι προμότορες χωρίς να το έχει ανάγκη το συγκεκριμένο μαγαζί(αποψη μου)
Η συμπεριφορά μαντάμας,κοπέλας άψογη ,καθαριότητα ,εχεμύθεια όλα άψογα.
Το κόστος σε σχέση με τα δικά μας μαγαζιά θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2 φορές πάνω ή αντιστροφα τα δικά μας μαγαζιά να πουλάνε με 30-50-70-80 μάξιμουμ......
Εδώ εκτός του ό,τι μας κοροιδέυουν ,δεν παρέχουν ουτε υπηρεσίες,ουτε συμπεριφορα,τίποτα.........
ΤΡΑΓΙΚΑ
Και τα ραντεβού εκεί είναι καθαρός χρόνος όχι από τη στιγμή που θα χτυπήσεις το θυροτηλέφωνο

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.505
Πόντοι
206
Ακριβώς πρόσφατα βρέθηκα και εγω σε άλλο γνωστό μασαζομάγαζο της Αθήνας με τιμές ανάλογες 60-80-100 οι κοπέλες ως επι το πλείστον απο Αλβανία χωρίς να θέλω να πώ κάτι αρνητικό για αυτό(απλά το αναφέρω για να καταλάβετε ποιο μαγαζί ηταν)Οι γυναίκες δεν ήταν Τσάμπιονς λίγκ αλλα ήταν καλές γυναίκες 7-8 μαξιμουμ με αριστα το 10.Δεν το γράφω γιατί στην Αθήνα έχει πολλους θαυμαστές εκ των οποίων κάποιοι προμότορες χωρίς να το έχει ανάγκη το συγκεκριμένο μαγαζί(αποψη μου)
Η συμπεριφορά μαντάμας,κοπέλας άψογη ,καθαριότητα ,εχεμύθεια όλα άψογα.
Το κόστος σε σχέση με τα δικά μας μαγαζιά θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2 φορές πάνω ή αντιστροφα τα δικά μας μαγαζιά να πουλάνε με 30-50-70-80 μάξιμουμ......
Εδώ εκτός του ό,τι μας κοροιδέυουν ,δεν παρέχουν ουτε υπηρεσίες,ουτε συμπεριφορα,τίποτα.........
ΤΡΑΓΙΚΑ
Είσ' ωραίος.... Αδερφέ γράψε μου αν θέλεις σε pm ποιο είναι το μαγαζί αυτό που πήγες για να πάω κι εγώ όταν κατέβω... Εδώ έχω σταματήσει να πετάω λεφτά στα βλαμμένα που κοροϊδεύουν τον κόσμο....

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.096
Πόντοι
206
Εγκαίνια σήμερα το υποκατάστημα του ελέγξαμε...καλά γαμησια

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
448
Πόντοι
21
Πλέον τι ελεγκανς λέγεται imperial

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
320
Πόντοι
21

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81
Εγκαίνια σήμερα το υποκατάστημα του ελέγξαμε...καλά γαμησια
θα εχει τις ιδιες υπηρεσιες με το πρωτο καταστημα?

edit: εστειλα μνμ. ναι μου ειπαν. το κακο ειναι οτι δεν βαζουν καμια φωτο με τα κοριτσια...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.425
Πόντοι
1.056
θα εχει τις ιδιες υπηρεσιες με το πρωτο καταστημα?

edit: εστειλα μνμ. ναι μου ειπαν. το κακο ειναι οτι δεν βαζουν καμια φωτο με τα κοριτσια...
Ποιο είναι το πρώτο κατάστημα;

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
162
Πόντοι
0
Να προσθέσω για την «άβολη» είσοδο του Κρίσταλ ότι αυτό διορθώνεται πολύ εύκολα βάζοντας μια δεύτερη είσοδο μέσα στην οικοδομή. Έτσι αυτός που επισκέπτεται τον χώρο θα μπαίνει γρήγορα χωρίς αναμονή να ανοίξει η πόρτα

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
112
Πόντοι
0
Να προσθέσω για την «άβολη» είσοδο του Κρίσταλ ότι αυτό διορθώνεται πολύ εύκολα βάζοντας μια δεύτερη είσοδο μέσα στην οικοδομή. Έτσι αυτός που επισκέπτεται τον χώρο θα μπαίνει γρήγορα χωρίς αναμονή να ανοίξει η πόρτα
Εγώ όντος όσες φορές πήγα κατευθείαν μπηκα ούτε κλείνει η είσοδος και κλειστά ναναι σε βλέπουν αποντην κάμερα και κατευθείαν σε ανοίγουν

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
112
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Ήταν η πρώτη μου φορά με την Μπέλα! Της είπα ότι είμαι γνωστής από το συγκεκριμένο μαγαζί,τις έδωσα και παραδείγματα, για να είμαστε και οι δύο πιο δεκτικοί.....παρόλα αυτά κατά την διάρκεια του μασαζ δεν άφηνε να χουφτώνεις και στο δεύτερο μέρος που έδωσα και το extra για το μπικικινι δεν άφηνε δάχτυλο μεσα και ήταν γενικά μαζεμένη.
Η μπελλα από της ποιο γκαβλιαρες με.ενα.20+γυμνη και γλύφεις και δαχτυλάκι αρκεί να σε μάθει, με την.πρωτη τι περίμενες...

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.258
Πόντοι
1.056
Η μπελλα από της ποιο γκαβλιαρες με.ενα.20+γυμνη και γλύφεις και δαχτυλάκι αρκεί να σε μάθει, με την.πρωτη τι περίμενες...
ναι ναι δωστε 20 ευρω να γλυψετε εκει που χυνει ο αναβολικακιας ...χααχχαχαχααχχαχαχαχααχχααχαχαχχααχαχ

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Καλησπέρα
Ερώτηση: τι εννοείς της έδωσες και παραδείγματα για να είστε και οι δύο πιο δεκτικοί;

Και κάτι άλλο; Γενικά κάνεις μασάζ κανονικό εννοώ

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.064
Πόντοι
216
Εδω δεν μπορούν να ανοίξουν κανα παράθυρο να αεριστεί ο χώρος και να μην πιάνει μουχλα !
θα βάλουν και δευτερη είσοδο?

Την άλλη φορά ούτε κρεμάστρα δεν εβρισκα στο δωμάτιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom