kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Κορίτσια ηρεμήσετε λιγάκι , σε λίγο θα φτιάξετε και θα κάνετε 69 μόνοι σας!
Η Φένια είναι ακόμα εκεί η σταμάτησε; Θέλω να περάσω για μια περιποιημένη.Στο νέο Elegance πήγε κάνεις;
την προηγούμενη εβδομάδα που πηρα τηλέφωνο μου ειπε οτι ειναι διαθέσιμη μονο η Ντάρια.....Η Φένια είναι ακόμα εκεί η σταμάτησε; Θέλω να περάσω για μια περιποιημένη.
ναι κανονικα απο οσο ξερωΤο Elegance της Βασιλίσσης Όλγας εξακολουθεί να υπάρχει;
Εσύ που το ξέρεις;ναι κανονικα απο οσο ξερω
α γαμησου μερα που ειναιΕσύ που το ξέρεις;
Μία φορά είπε να απαντήσει σαν άνθρωπος τον τσιτωσες άντε τώρα να απαντήσει νορμάλΕσύ που το ξέρεις;
Όλους τους εύχεσαια γαμησου μερα που ειναι
Ποιο σουρεαλ πεθαίνεις..Μεγάλε μου, Νεφέλη ανακοίνωσε το μαγαζί που να ξέρω εκ των προτέρων αν είναι η ίδια η όχι γι'αυτό ρώτησα. Στην φωτό με την πίσω κίνηση το σουλουπι θύμιζε
γνωστη οταν λες;Είναι η γνωστή νεφέλη;;;
Αυτό ρωτάω;;; Είναι η γνωστή νεφέλη ή όχι;;;γνωστη οταν λες;
Είναι καλό κορίτσι - ευγενική, ευχάριστη, θετική κλπ. Μετράει και αυτό ( δεν έχω πάει, από ότι διάβασα)Ο θυμόσοφος λαός λέει: «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…»
Θέλω να βγάλω το καπέλο όμως σε όλους τους πελάτες αυτής της Στεφανίας. Και νιώθω αυτή την ανάγκη βλέποντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της
Απλά respect!!!!
Δεν έχεις πάει αλλά έχεις άποψη. Ωραίος.Είναι καλό κορίτσι - ευγενική, ευχάριστη, θετική κλπ. Μετράει και αυτό ( δεν έχω πάει, από ότι διάβασα)
Εσύ πέραν του να ανεβάζεις το τυρογαριδάκι σου στο γκέι νήμα με τις ψωλές και να γράφεις μόνο μαλακίες και να κάνεις επιθέσεις σε μέλη ποια είναι η συνεισφορά σου εδώ μέσα;Οι μισοί και βάλε γράφουν για σεξεργάτριες χωρίς να τις έχουν δει . Απλά περιμένουν να ανεβάσουν καμία φωτό η κάνα βίντεο η να καβλαντισουν . Άλλοι δεν έχουν την οικονομική άνεση μιας και το σπορ απαιτεί χρήμα . Άλλοι δεν έχουν χρόνο . Άλλοι είναι χεστες
Τες πα γενικά αν μπεις σε θέματα Θεσσαλονίκης είτε μασάζ είτε εσκορτ θα δεις μηδενικές κριτικές και μόνο προμοτορες να γράφουν μαλακίες .
Με όσες έχω πάει έχω γράψει κριτική και έχω βοηθήσει . Αυτούς για τους παίχτες .Εσύ που παρακολουθείς τα μνμ μου απο όσα έχω γράψει στην ψωλή μου κόλλησες ;Εσύ πέραν του να ανεβάζεις το τυρογαριδάκι σου στο γκέι νήμα με τις ψωλές και να γράφεις μόνο μαλακίες και να κάνεις επιθέσεις σε μέλη ποια είναι η συνεισφορά σου εδώ μέσα;