Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.226
Πόντοι
1.056
Εσύ πέραν του να ανεβάζεις το τυρογαριδάκι σου στο γκέι νήμα με τις ψωλές και να γράφεις μόνο μαλακίες και να κάνεις επιθέσεις σε μέλη ποια είναι η συνεισφορά σου εδώ μέσα;

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
558
Πόντοι
80
Είναι η γνωστή νεφέλη;;;
Όχι. Η τουλάχιστον εγώ που έκλεισα τηλεφωνικά ραντεβού και πήγα μου παρουσίασαν μια τελείως άλλη σαν Νεφέλη (έγραψα και κριτική κάποιες σελίδες πίσω) .

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Οι μισοί και βάλε γράφουν για σεξεργάτριες χωρίς να τις έχουν δει . Απλά περιμένουν να ανεβάσουν καμία φωτό η κάνα βίντεο η να καβλαντισουν . Άλλοι δεν έχουν την οικονομική άνεση μιας και το σπορ απαιτεί χρήμα . Άλλοι δεν έχουν χρόνο . Άλλοι είναι χεστες
Τες πα γενικά αν μπεις σε θέματα Θεσσαλονίκης είτε μασάζ είτε εσκορτ θα δεις μηδενικές κριτικές και μόνο προμοτορες να γράφουν μαλακίες .
Φίλε αν σ’ αυτούς που αναφέρεσαι κατατάσσεις κι εμένα κάνεις λάθος. Απλά όταν βλέπω φωτογραφίες μία κακάσχημη γυναίκα αντικειμενικά κακάσχημη είναι δυνατόν να πάω; Έχουμε πληρώσει όλοι μας τζάμπα χρήματα σε αποτυχημένα ραντεβού

Αλλά το να πάω ενώ ξέρω ότι είναι αποκρουστικά άσχημη θα με έκανε τεράστιο μαλάκα. Τώρα επειδή έγραψε το άλλο το παλικάρι ότι είναι καλή και ευγενική, να την κεράσουμε μία πάστα την κοπέλα αλλά όχι να μας πιάσει τον κώλο και να την πληρώσουμε

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.058
Πόντοι
216
Καλημέρα

Αυτό ποιο είναι;;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.096
Πόντοι
206

Giannis222

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Πέρασμα στο golden spa δεν θυμάμαι ποια κοπέλα ήταν. Πρώτο μέρος καλό αν και άβολο δεύτερο μέρος μέσα στο 7λεπτο με λέει τελειώνει ο χρόνος . Απλα μακρυά

Furious1988

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2023
Like
88
Πόντοι
0
Είναι καλό κορίτσι - ευγενική, ευχάριστη, θετική κλπ. Μετράει και αυτό ( δεν έχω πάει, από ότι διάβασα)
Εγώ την επισκέφτηκα τη στεφανια πριν κάνα χρόνο όταν ήταν σε σπίτι στα δυτικά.. Όντως ευχάριστη, χαμογελαστή,σε κάνει να νιώσεις άνετα.απιστευτο μασαζ ,τρομερό edging αλλά ναι,σαν εμφάνιση τπτ ιδιαίτερο.κοριτσι της διπλανής πόρτας.Πηγα από περιέργεια,πέρασα ωραία αλλά δε θα ταν επιλογή για δεύτερη φορά.. Αυτά...

Giannis222

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Εγώ την επισκέφτηκα τη στεφανια πριν κάνα χρόνο όταν ήταν σε σπίτι στα δυτικά.. Όντως ευχάριστη, χαμογελαστή,σε κάνει να νιώσεις άνετα.απιστευτο μασαζ ,τρομερό edging αλλά ναι,σαν εμφάνιση τπτ ιδιαίτερο.κοριτσι της διπλανής πόρτας.Πηγα από περιέργεια,πέρασα ωραία αλλά δε θα ταν επιλογή για δεύτερη φορά.. Αυτά...
Είχα περάσει και εγώ παλιότερα με Στεφανια σε διαμέρισμα που είχε . Καλό μασάζ τσιμπούκι καλό και τις άρεσε να την γαμας στα τέσσερα . Από εμφάνιση δεν είναι και κάτι το ουαου

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
283
Πόντοι
21
Μακριά κοροϊδία το body free
Το κακό σ αυτό το μαγαζί είναι δεν σ αφήνει ν επιλέξεις ο μλκς εκεί και σου μιλάει με υφακι..κανονικά δρν έπρεπε καν να μιλάμε μ αυτόν εκεί.. Μου λεει μπες μέσα κ έρχεται..Λέω κάτσε δεν θα δω τα κορίτσια πρώτα ν διαλέξω...αντε καλα λεει τι ν δεις και ήταν όλες χάλια, λέω άστο φεύγω κ ξινισε

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
596
Πόντοι
81
Το κακό σ αυτό το μαγαζί είναι δεν σ αφήνει ν επιλέξεις ο μλκς εκεί και σου μιλάει με υφακι..κανονικά δρν έπρεπε καν να μιλάμε μ αυτόν εκεί.. Μου λεει μπες μέσα κ έρχεται..Λέω κάτσε δεν θα δω τα κορίτσια πρώτα ν διαλέξω...αντε καλα λεει τι ν δεις και ήταν όλες χάλια, λέω άστο φεύγω κ ξινισε
Για αυτο εχω να παω καιρο....καλυτερα να πας Dames η στην Αννα που το κοστος ειναι 60 και 50 ευρω αντοιστιχα....γιατι να παω Body free που ειναι 80...το επιπεδο τον γυναικων ειναι το ιδιο σε αυτα τα μαγαζια...

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.417
Πόντοι
6.817
Για αυτο εχω να παω καιρο....καλυτερα να πας Dames η στην Αννα που το κοστος ειναι 60 και 50 ευρω αντοιστιχα....γιατι να παω Body free που ειναι 80...το επιπεδο τον γυναικων ειναι το ιδιο σε αυτα τα μαγαζια...
η Αννα ποια ειναι;

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Χωρίς να έχω πάει έτσι ακριβώς εκτιμώ την κατασταση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom