Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (8 μέλη και 24 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.296
Πόντοι
3.786
Μια χαρα ειναι το μαγαζι καινουριο ανανεμενο με καθαρα αξεσουαρ πετσετεs κρεβατια ντουζ ......Εχουν περασει απο εκει παρελαση...... τα ποιο ομορφα κοριτσια ....θα ελεγα οτι απο καποιεs απο αυτεs εχουμε λαβει καποιοι υπηρεσιεs LUX γιατι οχι δεν κταλαβα .....δλδ θα επρεπε να ηταν σε καμια στο@ να φοβοσουν να μπειs μεσα. .....Ξερεται κατι διακρινω απο καποιουs εδω μεσα μια κατασταση επιθεσηs για το εν λογω ιδρυμα .....Eγω φιλε μου ανεπιφυτλαχτα ανετα σε πρωτεινω να παs υπαρχουν κορασιδεs που θα σε ικανοποιησουν στο επακρο (ΜΠΕΛΑ -ΚΑΣΑΝΔΡΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ-ΙΡΙΔΑ ) και να καταθεσειs την εμπειρια σου εδω στο νημα με λεπτομερειεs για να βοηθησειs καποια καινουρια μελοι και οχι να τα αποθαρρυνειs οπωs kανουν μερικοι .
Φίλε έχω εκθειάσει πολλάκις το Crystal.Είναι το καλύτερο φραπεδάδικο της πόλης με τις ομορφότερες κοπέλες και τα καλύτερα κορμιά.Όμως η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου είναι φάουλ,τι να κάνουμε!Δεν απαγορεύουμε κανέναν να πάει.Αλλά πρέπει να επισημαίνουμε και τα αρνητικά για να είμαστε αντικειμενικοί.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
248
Πόντοι
21
Φίλε έχω εκθειάσει πολλάκις το Crystal.Είναι το καλύτερο φραπεδάδικο της πόλης με τις ομορφότερες κοπέλες και τα καλύτερα κορμιά.Όμως η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου είναι φάουλ,τι να κάνουμε!Δεν απαγορεύουμε κανέναν να πάει.Αλλά πρέπει να επισημαίνουμε και τα αρνητικά για να είμαστε αντικειμενικοί.
Ενταξυ εγω απλα καταθεσα αμεροληπτα την αποξη μου.Οσο για οσο αναφορα την θεση που ειναι εμενα προσωπικα αυτο δεν με ενοχλησε

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Ενταξυ εγω απλα καταθεσα αμεροληπτα την αποξη μου.Οσο για οσο αναφορα την θεση που ειναι εμενα προσωπικα αυτο δεν με ενοχλησε
Ήσουν υπέρ το δέον ενθουσιώδης καταθέτοντας την προσωπική σου άποψη αγαπητέ! Η Τζούλια να έγραφε δεν θα ήταν τόσο ένθερμη!

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
468
Πόντοι
21
Ήσουν υπέρ το δέον ενθουσιώδης καταθέτοντας την προσωπική σου άποψη αγαπητέ! Η Τζούλια να έγραφε δεν θα ήταν τόσο ένθερμη!
Ποια είναι η Τζούλια ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
248
Πόντοι
21
Περναω καλα σε σαυτο το ιδρυμα .....οφειλω να το καταθεσω χωριs oμωs να θελω να παρεξηγειθω

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
560
Πόντοι
80
Υποκινουμενος από το ποστ για τη "μεταγραφή " πέρασμα από Spa Body free. Έκλεισα τηλεφωνικώς με τη "Νεφέλη" . Όταν πήγα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τελείως άλλη. Ξανθιά, 40+ , σπασμένο πρόσωπο λόγω ηλικίας όπως και κωλος, ωραίο στήθος, σπαστά ελληνικά. Ευγενική και καθαρή η γυναίκα αλλά η όλη φάση ξεπέτα. Μασάζ αστείο, αν μιλάμε για χαίδεμα στα υπόλοιπα μαγαζιά εδώ απλά πρόκειται για πασαλειμμα 5 λεπτού. Γύρισμα και γρήγορη φραπεδια. Η όλη φάση με ντουζ πριν και μετά διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Κακή εμπειρία για μένα. Θα συνεστηνα αποφυγή. Στο χώρο βρισκόταν άλλη μια γυναίκα μελαχρινή περίπου ίδιο στυλ και ηλικία, όνομα δεν ρώτησα. Και τα προγράμματα ξεκινούν από 60 ο φραπές, 70 και 80 που δεν ρώτησα καν τι εμπεριέχουν.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.585
Πόντοι
216
Για την ιστορία, πήγα πρόσφατα Αθήνα και πέρασα από Καλλιρόης 48 με την γνωστή Μαριάννα. Καλά τι να σας πω. Πλήρωσα 60 και έκανα ντούς, μου φέρανε αναψυκτικό και μόλις ήρθε το πλάσμα έπαθα πλάκα. Κορμί ροδέλα, σεξ ασταμάτητο και δυο εκτονώσει στο μισάωρο. Άλλη φάση. Να μηνθέλεις να πατήσεις εδώ πάνω

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Για την ιστορία, πήγα πρόσφατα Αθήνα και πέρασα από Καλλιρόης 48 με την γνωστή Μαριάννα. Καλά τι να σας πω. Πλήρωσα 60 και έκανα ντούς, μου φέρανε αναψυκτικό και μόλις ήρθε το πλάσμα έπαθα πλάκα. Κορμί ροδέλα, σεξ ασταμάτητο και δυο εκτονώσει στο μισάωρο. Άλλη φάση. Να μηνθέλεις να πατήσεις εδώ πάνω
Προσυπογράφω! Και ειδικά για την κοπέλα και το μαγαζί αλλά και γενικά για την κατάσταση στην Αθήνα. Καθαρός χρόνος ραντεβού γυναικάρες και απόλυτος σεβασμός. Εδώ η κάθε Τζούλια η κάθε Βάνα μας δουλεύουν με τα μπάζα τους

Savas1926

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μην πατήσεις εκεί.

Πραγματικά τώρα εσύ το πιστεύεις αυτό που γράφεις; Θα το δει Τζούλια και από τη στεναχώρια της δεν θα φάει για 12 μέρες…

Δε συμφωνώ με αυτόν που είπε ότι δεν είναι σοβαρό θέμα η διακριτικότητα ενός τέτοιου μαγαζιού αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο η Τζούλια θα έπρεπε να σκεφτεί πολλά πράγματα και τις υπηρεσίες και το επίπεδο των γυναικών και τα κουτσομπολιά που κάνουν στο κουζινάκι και ακούγονται μέχρι το δωμάτιο. Από τη στιγμή που δεν έχει ασχοληθεί με όλα αυτά τα διαχρονικά θέματα μην τρέφεις αυταπάτες
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ έτυχε να είμαι μέσα στο σαλόνι να περιμένω και το κουτσομπολιό πηγαίνει συνεφω να περνει ένας πελατης Τηλ να ζητάει μια κοπέλα συγκεκριμένη και να λέει στην άλλη δεν μπορώ βαριέμαι από τότε δεν ξανά πήγα…

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.630
Πόντοι
7.195
Προσυπογράφω! Και ειδικά για την κοπέλα και το μαγαζί αλλά και γενικά για την κατάσταση στην Αθήνα. Καθαρός χρόνος ραντεβού γυναικάρες και απόλυτος σεβασμός. Εδώ η κάθε Τζούλια η κάθε Βάνα μας δουλεύουν με τα μπάζα τους
Ακριβώς πρόσφατα βρέθηκα και εγω σε άλλο γνωστό μασαζομάγαζο της Αθήνας με τιμές ανάλογες 60-80-100 οι κοπέλες ως επι το πλείστον απο Αλβανία χωρίς να θέλω να πώ κάτι αρνητικό για αυτό(απλά το αναφέρω για να καταλάβετε ποιο μαγαζί ηταν)Οι γυναίκες δεν ήταν Τσάμπιονς λίγκ αλλα ήταν καλές γυναίκες 7-8 μαξιμουμ με αριστα το 10.Δεν το γράφω γιατί στην Αθήνα έχει πολλους θαυμαστές εκ των οποίων κάποιοι προμότορες χωρίς να το έχει ανάγκη το συγκεκριμένο μαγαζί(αποψη μου)
Η συμπεριφορά μαντάμας,κοπέλας άψογη ,καθαριότητα ,εχεμύθεια όλα άψογα.
Το κόστος σε σχέση με τα δικά μας μαγαζιά θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2 φορές πάνω ή αντιστροφα τα δικά μας μαγαζιά να πουλάνε με 30-50-70-80 μάξιμουμ......
Εδώ εκτός του ό,τι μας κοροιδέυουν ,δεν παρέχουν ουτε υπηρεσίες,ουτε συμπεριφορα,τίποτα.........
ΤΡΑΓΙΚΑ

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.258
Πόντοι
1.056

Gustaro

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα τι γνώμη έχετε για την μπελά από το Κρίσταλ;
Καλησπέρα
Ήταν η πρώτη μου φορά με την Μπέλα! Της είπα ότι είμαι γνωστής από το συγκεκριμένο μαγαζί,τις έδωσα και παραδείγματα, για να είμαστε και οι δύο πιο δεκτικοί.....παρόλα αυτά κατά την διάρκεια του μασαζ δεν άφηνε να χουφτώνεις και στο δεύτερο μέρος που έδωσα και το extra για το μπικικινι δεν άφηνε δάχτυλο μεσα και ήταν γενικά μαζεμένη.
Τώρα άμα γίνεις πελάτης της τακτικός μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.
Πάντως στο μασαζ είναι καταπληκτική!

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.258
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα
Ήταν η πρώτη μου φορά με την Μπέλα! Της είπα ότι είμαι γνωστής από το συγκεκριμένο μαγαζί,τις έδωσα και παραδείγματα, για να είμαστε και οι δύο πιο δεκτικοί.....παρόλα αυτά κατά την διάρκεια του μασαζ δεν άφηνε να χουφτώνεις και στο δεύτερο μέρος που έδωσα και το extra για το μπικικινι δεν άφηνε δάχτυλο μεσα και ήταν γενικά μαζεμένη.
Τώρα άμα γίνεις πελάτης της τακτικός μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.
Πάντως στο μασαζ είναι καταπληκτική!
σε επιασε κοροιδο η bimbo...ουτε σταγονα δεν αφηνει να πεσει ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom