Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.099
Πόντοι
446
Δεν ξέρω αν δημιουργούνται παράπονα από τους άλλους ενοίκους μιας πολυκατοικίας όταν λειτουργούν τέτοια μαγαζιά.
Πρέπει να το σκεφτούμε Κ αυτο
Εμείς σαν πελάτες πρέπει να σκεφτούμε δηλαδή ότι δέχονται παράπονα; Ή να μειώσουμε το ρίσκο όσοι έχουν πρόβλημα να σε δει κάποιος γνωστός.
Κι από μένα μαυρο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.319
Πόντοι
3.786
Δεν ξέρω αν δημιουργούνται παράπονα από τους άλλους ενοίκους μιας πολυκατοικίας όταν λειτουργούν τέτοια μαγαζιά.
Πρέπει να το σκεφτούμε Κ αυτο
Μα και εκεί που βρίσκονται τώρα υπάρχουν ένοικοι.Και επειδή είναι πολύ λιγότεροι,πιο εύκολα θα τους πάρουν χαμπάρι.Όσο μεγαλύτερη η πολυκατοικία,τόσο πιο εύκολα χάνεσαι.

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
134
Πόντοι
0
Μα και εκεί που βρίσκονται τώρα υπάρχουν ένοικοι.Και επειδή είναι πολύ λιγότεροι,πιο εύκολα θα τους πάρουν χαμπάρι.Όσο μεγαλύτερη η πολυκατοικία,τόσο πιο εύκολα χάνεσαι.
Ορθον

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.284
Πόντοι
1.056
Γαμηστε το κρυσταλ....Χιλιες φορες elegance....Η ακομη και αυτο το harmony spa που ειναι ολες υπερβαρες....δεν αξιζει πλεον....

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
134
Πόντοι
0
Θα δείξει στο μέλλον πώς θα πάνε τα πράγματα
Πιστεύω πως η Τζούλια βλέπει το νήμα και θα πράξει αναλόγως

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.284
Πόντοι
1.056

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
134
Πόντοι
0

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Θα δείξει στο μέλλον πώς θα πάνε τα πράγματα
Πιστεύω πως η Τζούλια βλέπει το νήμα και θα πράξει αναλόγως
Πραγματικά τώρα εσύ το πιστεύεις αυτό που γράφεις; Θα το δει Τζούλια και από τη στεναχώρια της δεν θα φάει για 12 μέρες…

Δε συμφωνώ με αυτόν που είπε ότι δεν είναι σοβαρό θέμα η διακριτικότητα ενός τέτοιου μαγαζιού αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο η Τζούλια θα έπρεπε να σκεφτεί πολλά πράγματα και τις υπηρεσίες και το επίπεδο των γυναικών και τα κουτσομπολιά που κάνουν στο κουζινάκι και ακούγονται μέχρι το δωμάτιο. Από τη στιγμή που δεν έχει ασχοληθεί με όλα αυτά τα διαχρονικά θέματα μην τρέφεις αυταπάτες

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
400
Πόντοι
21
Θα πήγαινα κρυσταλ, αλλά μετά από όσα διάβασα για τη χωροταξία του καινούργιου μαγαζιού θα το αποφύγω. Χρήσιμη η ενημέρωση

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
134
Πόντοι
0
Πραγματικά τώρα εσύ το πιστεύεις αυτό που γράφεις; Θα το δει Τζούλια και από τη στεναχώρια της δεν θα φάει για 12 μέρες…

Δε συμφωνώ με αυτόν που είπε ότι δεν είναι σοβαρό θέμα η διακριτικότητα ενός τέτοιου μαγαζιού αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο η Τζούλια θα έπρεπε να σκεφτεί πολλά πράγματα και τις υπηρεσίες και το επίπεδο των γυναικών και τα κουτσομπολιά που κάνουν στο κουζινάκι και ακούγονται μέχρι το δωμάτιο. Από τη στιγμή που δεν έχει ασχοληθεί με όλα αυτά τα διαχρονικά θέματα μην τρέφεις αυταπάτες
Για να κάνω Κ λίγο χιούμορ η Τζούλια πρέπει να έχει καλές σχέσεις με το φαγητό οπότε αδύνατον να μην φάει 12 μέρες όσο στεναχωρεμενιη Κ αν είναι.....
Τώρα όσον αφορά τη διακριτικοτητα νομίζω πως είναι βασικό συστατικό για τέτοια μαγαζιά. Πιο εύκολα μπαίνει ένας πελάτης κάπου που μπορεί να μπερδευτεί στο πλήθος και αλλιώς νιώθει αν περιμένει σε μια είσοδο που φως φανάρι οδηγεί στις κορασίδες του μασάζ.
Τώρα για το κουζίνακι που ειπώθηκε και τα σχόλια έχω διαβάσει και άλλη φορά ότι κάποιες κορασίδες κοροϊδεύουν τους πελάτες για την εμφάνιση τους.το σώμα τους τα κιλά τους κλπ.
αυτο είναι αντιεπαγγελματικο

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
400
Πόντοι
21
Να ρωτήσω στο harmony spa με τις υπέρβαρες κοπέλες, ξέρουν μασάζ ή δήθεν μασάζ?

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Να ρωτήσω στο harmony spa με τις υπέρβαρες κοπέλες, ξέρουν μασάζ ή δήθεν μασάζ?
Δηθεν
Αν ψάχνεις ρε φίλε για μασάζ δεν θα πας να δώσεις 50,60 € με το μπόνους ότι θα σου παίξει το πουλί μία υπέρβαροι άσχημη γυναίκα. Θα πας σε ένα κανονικό χώρο μασάζ

• Like
Αντιδράσεις: Rtsth

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
400
Πόντοι
21
Δηθεν
Αν ψάχνεις ρε φίλε για μασάζ δεν θα πας να δώσεις 50,60 € με το μπόνους ότι θα σου παίξει το πουλί μία υπέρβαροι άσχημη γυναίκα. Θα πας σε ένα κανονικό χώρο μασάζ
Εντάξει στα κανονικά μασάζ είναι με πετσέτα κι εσώρουχο..σκεφτόμουν αν ξέρουν μασάζ, να πήγαινα εκεί, αφού κρυσταλ δεν τολμώ να πάω εκεί που είναι..

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Επειδή γίνεται λόγος σήμερα για την διακριτικότητα των καταστημάτων, πολύ καλές επιλογές κάνει διαχρονικά η Βάσια. Και όταν ήταν με εκείνη την ανεκδιήγητη την νίκη στην Δωδεκανήσου σε κτίριο γραφείων Τόσο μετά που είχε πάει εκεί κοντά στην Φράγκον πάλι σε ένα κτίριο με βιοτεχνίες και σχολές, τόσο στην Τσιμισκή αν και δεν είχα πάει ποτέ σε κτίριο με επαγγελματικούς χώρους όσο και στον τωρινό που είναι ένα πολύ διακριτικό κτίριο στην Βαλαωρίτου με βιοτεχνίες και εσχάτως Διαμερίσματα air bnb

Διακριτικός για παράδειγμα ήταν ο χώρος που είχε το luxury Στην Μοναστηρίου εκεί όπου βρίσκεται και ένα prive μαγαζί. Και λέω για το χώρο τους στην Μοναστηρίου γιατί ο χώρος στον Εύοσμο ήταν τεράστια κάρτα.

Διακριτικός είναι ο χορός του Νικολάκη στο golden spa γιατί ναι μεν έχει και σπίτια αλλά έχει και αρκετά ιατρεία το κτήριο.

Όπως ήταν και το body free το παλιό το κανονικό στον πέμπτο όροφο

Αλλά ακόμα ρε παιδιά και διακριτικό να είναι το μαγαζί αν ο πελάτης είναι μαλάκας η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το χώρο που είχε παλιά λοιπόν το συγκεκριμένο κατάστημα τον πήρε μία νεογνολόγος και έχει το ιατρείο της. Πριν λίγο καιρό ανέβηκε ένας αστείος τύπος και το αστείο είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός, Χτύπησε το κουδούνι μπήκε μέσα και ρώτησε την γραμματέα της αν ήξερε που πήγε το μασάζ που ήταν εκεί πριν το ιατρείο

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Εντάξει στα κανονικά μασάζ είναι με πετσέτα κι εσώρουχο..σκεφτόμουν αν ξέρουν μασάζ, να πήγαινα εκεί, αφού κρυσταλ δεν τολμώ να πάω εκεί που είναι..
Βοήθησέ μας λίγο γιατί έχουμε μπερδευτεί και βασικά βοήθησε και τον εαυτό σου γιατί φαίνεσαι μπερδεμένος. Εσύ θέλεις δηλαδή απλά ένα καλό μασάζ και να είσαι γυμνός. Ούτε να σου τον παίξουν ούτε τίποτα. Γιατί αύτο γράφεις στο τελευταίο σου μύνημά

Και δυστυχώς επειδή είμαι λάτρης του μασάζ στα 30 περίπου χρόνια που επισκέπτομαι τέτοια μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη δε θυμάμαι περισσότερες από πέντε – έξι γυναίκες Να κάνουν κανονικό καλό μασάζ

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
394
Πόντοι
21
Πάντως η Ίρις έχει το πιο μεγάλο και καλά οργανωμένο στρατόπεδο υποστηρικτών.
Γιατί το λέω αυτό. Την ίδια στιγμή που ίδια η ίδια απαντάει σε δημοσίευσης περί φουλ υπηρεσιών σε ραντεβού της στην Αθήνα αλλά δεν απαντάει σε μένα, την ίδια στιγμή (και’ υπερβολή, εννοώ με μικρή χρονική διαφορά) δύο άτομα απαντάνε επιτιθέμενα σε μένα

Φοβερός συγχρονισμός. Και φυσικά πιο αληθοφανής

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι δεν έχω καμιά εμπάθεια με τη συγκεκριμένη πέραν του ότι όπως και οι άλλες μετριότητες εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία της Θεσσαλονίκης.

Στο ανώτατο μέλος που με κατηγόρησε ότι έριξα λάσπη στον ανεμιστήρα έχει παραδεχτεί και ίδια σε προσωπικά μηνύματα σε φίλους αλλά και διά ζώσης ραντεβού ότι είχε περάσει η στρεπτόκοκκο η σταφυλόκοκκο δε θυμάμαι αλλά ήταν κάτι προσωρινό και μάλιστα κανείς δεν είπε ότι είναι κάτι χρόνιο

Μάλιστα και αν δεν κάνω λάθος γράφτηκε και δημόσια ίδια για να διασφαλίσει την υγειονομική τάξη των ραντεβού της κάποια στιγμή έδειξε πρόσφατες εξετάσεις σε πελάτες.

Αντί να σταματήσουμε εμείς να λέμε τη γνώμη μας να σταματήσετε κάποιοι να μας πυροβολείτε όταν το κάνουμε. Αν έχει θέμα η ίδια μπορεί πάρα πολύ εύκολα επειδή έθιξα και θέμα υγείας (είναι σοβαρός λόγος)Να πάει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπιστεί το στίγμα μου και να μου κάνει μήνυση. Μιλημένα ξηγημένα. Το έχει κάνει παλιά μου συνάδελφος το 2008 όταν κάποιος είχε ποστάρει το προφίλ της στο facebook εδώ επειδή είναι πολύ ωραία γυναίκα και εκανε μόνος του θεωρίες συνωμοσίας περί εμπλοκή της στον αγοραίο έρωτα

Είναι η μόνη που αν κάποιος μίλησε εναντίον της πετάγονται 2-3-5 Και κάνουν επίθεση. Έγραψε και κάποιος νωρίτερα για την Ίριδα και κολπίτιδα την Μπελα και ναρκισσισμό
Και εκείνος να κυνηγηθεί

Πραγματικά δεν έχω καμιά εμπάθεια και όταν μιλάω για σαλιάρηδες και αγαπούληδές εννοώ εκείνους που βάζει η κάθε IRIS η κάθε Στεφανία 1 φωτογραφία στο μπαλκόνι απλά τα μούτρα της το οτιδήποτε και γράφουν από κάτω ύμνους.

Αν έχει κάποιος πρόβλημα με τα σχόλια μου μπορεί να κάνει αναφορά σε ένα μήνυμα μου και να τεθώ στην κρίση των διαχειριστών. Δεν θα δώσω λόγο και εξηγήσεις σε κανέναν μα κανέναν κανέναν επειδή λέω την γνώμη μου. Όσο για το κυνηγημένη από την Αθήνα Ποτέ δεν έγραψα ότι έφυγε επαγγελματικά κυνηγημενη

Καμιά φορά μπορεί να σε κυνηγάει ένας άνθρωπος ένας σκύλος ένα Porsche Καγιέν λέω τώρα.
Αν μιλάς για την δική μου απάντηση θεωρώ πως είσα υερβολικός. Κι εγώ προσωπική γνώμη εξέφρασα , αλλά και πάλι ποιος είμαι εγώ που δεν με κρίνει κανένας σύμφωνα προσωπικά. Σεβαστά τα όσα λες και όσα λέω.

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
400
Πόντοι
21
Βοήθησέ μας λίγο γιατί έχουμε μπερδευτεί και βασικά βοήθησε και τον εαυτό σου γιατί φαίνεσαι μπερδεμένος. Εσύ θέλεις δηλαδή απλά ένα καλό μασάζ και να είσαι γυμνός. Ούτε να σου τον παίξουν ούτε τίποτα. Γιατί αύτο γράφεις στο τελευταίο σου μύνημά

Και δυστυχώς επειδή είμαι λάτρης του μασάζ στα 30 περίπου χρόνια που επισκέπτομαι τέτοια μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη δε θυμάμαι περισσότερες από πέντε – έξι γυναίκες Να κάνουν κανονικό καλό μασάζ
Και χάπι εντινγγ, να έχει.. αλλά και κανονικό μασάζ..μου φάνηκε καλή ιδέα το χαρμονι γιατί είναι κέντρο..

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Αν μιλάς για την δική μου απάντηση θεωρώ πως είσα υερβολικός. Κι εγώ προσωπική γνώμη εξέφρασα , αλλά και πάλι ποιος είμαι εγώ που δεν με κρίνει κανένας σύμφωνα προσωπικά. Σεβαστά τα όσα λες και όσα λέω.
Οχι φίλε
Είσαι εξαιρετικά ευγενής

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
31.029
Πόντοι
34.538
Επειδή γίνεται λόγος σήμερα για την διακριτικότητα των καταστημάτων, πολύ καλές επιλογές κάνει διαχρονικά η Βάσια. Και όταν ήταν με εκείνη την ανεκδιήγητη την νίκη στην Δωδεκανήσου σε κτίριο γραφείων Τόσο μετά που είχε πάει εκεί κοντά στην Φράγκον πάλι σε ένα κτίριο με βιοτεχνίες και σχολές, τόσο στην Τσιμισκή αν και δεν είχα πάει ποτέ σε κτίριο με επαγγελματικούς χώρους όσο και στον τωρινό που είναι ένα πολύ διακριτικό κτίριο στην Βαλαωρίτου με βιοτεχνίες και εσχάτως Διαμερίσματα air bnb

Διακριτικός για παράδειγμα ήταν ο χώρος που είχε το luxury Στην Μοναστηρίου εκεί όπου βρίσκεται και ένα prive μαγαζί. Και λέω για το χώρο τους στην Μοναστηρίου γιατί ο χώρος στον Εύοσμο ήταν τεράστια κάρτα.

Διακριτικός είναι ο χορός του Νικολάκη στο golden spa γιατί ναι μεν έχει και σπίτια αλλά έχει και αρκετά ιατρεία το κτήριο.

Όπως ήταν και το body free το παλιό το κανονικό στον πέμπτο όροφο

Αλλά ακόμα ρε παιδιά και διακριτικό να είναι το μαγαζί αν ο πελάτης είναι μαλάκας η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το χώρο που είχε παλιά λοιπόν το συγκεκριμένο κατάστημα τον πήρε μία νεογνολόγος και έχει το ιατρείο της. Πριν λίγο καιρό ανέβηκε ένας αστείος τύπος και το αστείο είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός, Χτύπησε το κουδούνι μπήκε μέσα και ρώτησε την γραμματέα της αν ήξερε που πήγε το μασάζ που ήταν εκεί πριν το ιατρείο
Το τελευταιο πως το εμαθες?
Στο ειπε η νεογνολογος,μηπως ο αστειος τυπος η το διαβασες σε κανενα σαιτ?
Η μηπως στο ειπανε απο το Κρυσταλ?Αλλα σεν πατας εκει οπως λες.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
604
Πόντοι
81
Το τελευταιο πως το εμαθες?
Στο ειπε η νεογνολογος,μηπως ο αστειος τυπος η το διαβασες σε κανενα σαιτ?
Η μηπως στο ειπανε απο το Κρυσταλ?Αλλα σεν πατας εκει οπως λες.
Δεν λεει για το Κρυσταλ αλλα για το Body Free..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom