Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.451
Πόντοι
3.556
Αυστηρά προσωπική μου γνώμη, μακριά!

Αν μπεις στο νήμα της η τύπισσα βάζει μια απλή φωτογραφία(Εμφανισιακά είναι μία μετριότητα κι από κοντά ακόμα πιο μέτρια με απίστευτα χαλαρό σώμα)και σαρανταδώδεκα σαλιαρηδες ξεροχυνουν

Θα το ξαναπώ όμως ότι όλα όσα γράφουμε εδώ είναι αυστηρά υποκειμενικά. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Οντως μετριότατη έτσι ακριβώς
Εν τω μεταξύ βγήκαν κάποιοι Αθηναίοι κ είπαν ότι στην Αθήνα έκανε σεξ κ δεν είπε κουβέντα αυτή οι δικοί μας αγαπούληδες συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι τους τι να πω δε ξέρω

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.304
Πόντοι
736

Ψάχνω έμπειρο μύστη που θα με συστήσει στην Δώρα που δούλευε στης Βάσιας (Βαλαωρίτου). Τώρα αν έχει πρόσβαση μέχρι την Βάσια το δέχομαι. Για το ποιος είμαι μπορούμε να μιλήσουμε με προσωπικό μήνυμα. Για την συγκεκριμένη μου ήρθε μία πληροφορία και τίποτα παραπάνω.
Σου έστειλα πμ

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.304
Πόντοι
736
Εν τω μεταξύ βγήκαν κάποιοι Αθηναίοι κ είπαν ότι στην Αθήνα έκανε σεξ κ δεν είπε κουβέντα αυτή οι δικοί μας αγαπούληδες συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι τους τι να πω δε ξέρω
Δεν θέλω να ξανα γράψω για αυτήν γιατί θα μου την πέσουν οι προμοτορες

Η τύπισσα έχει πέντε βλάκες Που γράφουν ύμνους εδώ μέσα δεν πιάνει μία τζάμπα πίπα

Έφυγε κυνηγημένη από την Αθήνα και η και οι σαλιαρηδες εδώ την αποθεώνουν

Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι είναι το body to body νομίζουν ότι αυτό τους κάνει

Δυστυχώς στην βλαχοπολη μας κόβουν χρήμα η IRIS η Στεφανία και η κάθε τέτοια μετριότητα

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.451
Πόντοι
3.556

Η τύπισσα έχει πέντε βλάκες Που γράφουν ύμνους εδώ μέσα δεν πιάνει μία τζάμπα πίπα

Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι είναι το body to body νομίζουν ότι αυτό τους κάνει

Δυστυχώς στην βλαχοπολη μας κόβουν χρήμα η IRIS η Στεφανία και η κάθε τέτοια μετριότητα
Στεφανια άλλη πονεμένη ιστορία πεταμένα λεφτά

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
12.340
Πόντοι
4.646
Ψάχνω έμπειρο μύστη που θα με συστήσει στην Δώρα που δούλευε στης Βάσιας (Βαλαωρίτου). Τώρα αν έχει πρόσβαση μέχρι την Βάσια το δέχομαι. Για το ποιος είμαι μπορούμε να μιλήσουμε με προσωπικό μήνυμα. Για την συγκεκριμένη μου ήρθε μία πληροφορία και τίποτα παραπάνω.
Με μια paysafe στον @Μέγας Παπατζής θα κάνεις δουλειά :2funny:

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.945
Πόντοι
1.056

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
12.340
Πόντοι
4.646

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Αυτό ακριβώς περίμενα και εγώ ν απαντήσει, αλλά απέφυγε..Αλλά είπαμε έχει πολλούς αγαπούληδες η πόλη μας...

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
228
Πόντοι
21
Εδώ σε αυτήν την οικοδομή θα οας

Συνημμένα

• IMG_0094.jpeg
    IMG_0094.jpeg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 18
  • IMG_0093.jpeg
    IMG_0093.jpeg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 19

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
420
Πόντοι
21

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.945
Πόντοι
1.056
Εν το μεταξύ, πιο κάρτα είσοδος πεθαίνεις. Σε βλέπει και ο σεκιουριτας από τον οσε. Τουλάχιστον το άλλο ήταν πιο μουλωχτό
Τα προηγούμενα ήταν σε μασονικές στοές. Στην Δωδεκανήσου έβγαινες σέντρα με την πετσέτα από το ντουζ, σε έβλεπαν όσοι έμπαιναν ή έβγαιναν εκείνη την ώρα.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.174
Πόντοι
1.056

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.945
Πόντοι
1.056
πατε και δινετε λεφτα στην ιριδα με την κολπιτιδα και την μπελλα με τον ναρκισσισμο να σας τον παιζουν;
Αφού μας ξίνει το αρχίδι κάπου πρέπει να τα ακουμπήσουμε. Και η ελπίδα (για περισσότερα) πεθαίνει τελευταία.

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
354
Πόντοι
21

θα συμφωνήσω απόλυτα ειδικά με την τελευταία φράση. Για την Irida που την εχω επισκεφτεί έχω να πω πως είχε θετικό πρόσημο η συνάντηση. Αυτό το λεω σε σύγκριση με το χαμηλό επίπεδο της πόλης. Πάλι προσωπική μου άποψη . Φυσικά εφόσον ο λόγος δεν είναι προσβλητικός και είναι επικριτικός είναι απόλυτα σεβαστός. Τώρα αν έχω καταλάβει σωστά πέρα από έναν φωτογράφο όλοι οι άλλοι που γράφον ύμνους δεν την έχουν επισκεφτεί.

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
134
Πόντοι
0
Εν το μεταξύ, πιο κάρτα είσοδος πεθαίνεις. Σε βλέπει και ο σεκιουριτας από τον οσε. Τουλάχιστον το άλλο ήταν πιο μουλωχτό
Δεν έχεις άδικο
Η πρόσβαση είναι πολύ..... σνοικτη

Giann333

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
143
Πόντοι
0
Ραντεβού με την Στεφάνια μασαζ από Αθήνα που κάνει τουρ Θεσσαλονίκη . Μάπα το καρπούζι , εμφάνιση μετρια αρκετά για μενα , κιλάκια παραπάνω που δεν μου άρεσαν . Μασαζ κανονικό τίποτα ιδιαίτερο . Απλό χυσιμο και τέλος . Πολύ μέτριες καταστάσεις , δεν θα ξανά προτιμηθεί. Επίσης το σπίτι παγωμένο , δεν είχε θέρμανση . Είχα ψωλιασει. Αυτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom