Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 11.146
.Αυστηρά προσωπική μου γνώμη, μακριά!
Αν μπεις στο νήμα της η τύπισσα βάζει μια απλή φωτογραφία(Εμφανισιακά είναι μία μετριότητα κι από κοντά ακόμα πιο μέτρια με απίστευτα χαλαρό σώμα)και σαρανταδώδεκα σαλιαρηδες ξεροχυνουν
Θα το ξαναπώ όμως ότι όλα όσα γράφουμε εδώ είναι αυστηρά υποκειμενικά. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
....αδελφε μελι σταζει το στομα σου για τη συγκεκριμενη κοπελα, δεν φαινεται καθολου οτι εχεις θεματα μαζι της.Δεν θέλω να ξανα γράψω για αυτήν γιατί θα μου την πέσουν οι προμοτορες
Η τύπισσα έχει πέντε βλάκες Που γράφουν ύμνους εδώ μέσα δεν πιάνει μία τζάμπα πίπα
Έφυγε κυνηγημένη από την Αθήνα και η και οι σαλιαρηδες εδώ την αποθεώνουν
Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι είναι το body to body νομίζουν ότι αυτό τους κάνει
Δυστυχώς στην βλαχοπολη μας κόβουν χρήμα η IRIS η Στεφανία και η κάθε τέτοια μετριότητα
Λυσε μου αν θες μια απορια, εσυ που το ξερεις οτι η κοπελα εφυγε κακην-κακως (κυνηγημένη) απο Αθηνα, μαζι ειχατε το «μαγαζι» ή εχεις πληροφοριση εκ των έσω? Γιατι εγω απ οτι διαβαζω, και στα νήματα της Αθηνας αλλα και στο δικο της στη Θεσσαλονικη μια χαρα κριτικες έχει, 8-9 στους 10 ειναι ευχαριστημενοι μαζί της (δν μπορει να ειναι ολοι οσοι γραφουν αγαπουληδες).
Εκτος αν θεωρεις μεμπτο το οτι η κοπελα γυρισε να δουλεψει στην πολη της, την Θεσσαλονικη.
Επισης αν θυμαμαι καλα εσυ δεν ησουν τον Δεκεμβριο που κατηγορουσες ψευδως την κοπελα για σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα και επι 4 σελιδες εδω στο νημα πετουσες λασπη στον ανεμιστηρα, ανησυχωντας και βαζοντας σε σκεψη πολλους πελατες της? Τελικα αφου σου την πεσανε πολλοι για τις ανυποστατες κατηγοριες σου βγηκε και η ιδια η κοπελα και σου απαντησε οτι ολα ειναι ψευδη και συκοφαντιες, με αποδειξεις ομως αφου ειχε και εχει εξετασεις της υγειας της που δειχνει στους πελάτες της αν το ζητήσουν.
Προφανως εχεις εμπαθεια απεναντι της και οπως φαινεται προσπαθεις να κανεις ζημια στη δουλεια της, για τους δικους σου λογους που δεν με αφορουν.
Τελος ας σταματησει αυτη η καραμελα περι αγαπουληδων, σαλιαρηδων, γλειφτων και των λοιπων κοσμητικων επιθετων που κολλας σε οποιον δν συμφωνει με την αισθητικη ή την αποψη σου. Αν οσοι γραφουν μια καλη κριτικη (που οπως βλεπεις ειναι οι περισσοτεροι), ειναι ευγενικοι και δεν προσβαλλουν την εκαστοτε κοπελα ειναι τα παραπανω που αναφερεις, τοτε αυτοι που τη συκοφαντουν με ψευδη κ ανυποστατες κατηγοριες τι είναι?
Το καταλαβες πιστευω το νοημα της απαντησης, ετσι?
Καλο απογευμα και χωρις τοξικοτητα κ σκατοψυχια (απ'ολους μας) ευχομαι!!!

Τελευταία τροποποίηση: