Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
37
Like
35.946
Πόντοι
11.146
Αυστηρά προσωπική μου γνώμη, μακριά!

Αν μπεις στο νήμα της η τύπισσα βάζει μια απλή φωτογραφία(Εμφανισιακά είναι μία μετριότητα κι από κοντά ακόμα πιο μέτρια με απίστευτα χαλαρό σώμα)και σαρανταδώδεκα σαλιαρηδες ξεροχυνουν

Θα το ξαναπώ όμως ότι όλα όσα γράφουμε εδώ είναι αυστηρά υποκειμενικά. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
.
Δεν θέλω να ξανα γράψω για αυτήν γιατί θα μου την πέσουν οι προμοτορες

Η τύπισσα έχει πέντε βλάκες Που γράφουν ύμνους εδώ μέσα δεν πιάνει μία τζάμπα πίπα

Έφυγε κυνηγημένη από την Αθήνα και η και οι σαλιαρηδες εδώ την αποθεώνουν

Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι είναι το body to body νομίζουν ότι αυτό τους κάνει

Δυστυχώς στην βλαχοπολη μας κόβουν χρήμα η IRIS η Στεφανία και η κάθε τέτοια μετριότητα
....αδελφε μελι σταζει το στομα σου για τη συγκεκριμενη κοπελα, δεν φαινεται καθολου οτι εχεις θεματα μαζι της.
Λυσε μου αν θες μια απορια, εσυ που το ξερεις οτι η κοπελα εφυγε κακην-κακως (κυνηγημένη) απο Αθηνα, μαζι ειχατε το «μαγαζι» ή εχεις πληροφοριση εκ των έσω? Γιατι εγω απ οτι διαβαζω, και στα νήματα της Αθηνας αλλα και στο δικο της στη Θεσσαλονικη μια χαρα κριτικες έχει, 8-9 στους 10 ειναι ευχαριστημενοι μαζί της (δν μπορει να ειναι ολοι οσοι γραφουν αγαπουληδες).
Εκτος αν θεωρεις μεμπτο το οτι η κοπελα γυρισε να δουλεψει στην πολη της, την Θεσσαλονικη.
Επισης αν θυμαμαι καλα εσυ δεν ησουν τον Δεκεμβριο που κατηγορουσες ψευδως την κοπελα για σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα και επι 4 σελιδες εδω στο νημα πετουσες λασπη στον ανεμιστηρα, ανησυχωντας και βαζοντας σε σκεψη πολλους πελατες της? Τελικα αφου σου την πεσανε πολλοι για τις ανυποστατες κατηγοριες σου βγηκε και η ιδια η κοπελα και σου απαντησε οτι ολα ειναι ψευδη και συκοφαντιες, με αποδειξεις ομως αφου ειχε και εχει εξετασεις της υγειας της που δειχνει στους πελάτες της αν το ζητήσουν.
Προφανως εχεις εμπαθεια απεναντι της και οπως φαινεται προσπαθεις να κανεις ζημια στη δουλεια της, για τους δικους σου λογους που δεν με αφορουν.
Τελος ας σταματησει αυτη η καραμελα περι αγαπουληδων, σαλιαρηδων, γλειφτων και των λοιπων κοσμητικων επιθετων που κολλας σε οποιον δν συμφωνει με την αισθητικη ή την αποψη σου. Αν οσοι γραφουν μια καλη κριτικη (που οπως βλεπεις ειναι οι περισσοτεροι), ειναι ευγενικοι και δεν προσβαλλουν την εκαστοτε κοπελα ειναι τα παραπανω που αναφερεις, τοτε αυτοι που τη συκοφαντουν με ψευδη κ ανυποστατες κατηγοριες τι είναι?
Το καταλαβες πιστευω το νοημα της απαντησης, ετσι?
Καλο απογευμα και χωρις τοξικοτητα κ σκατοψυχια (απ'ολους μας) ευχομαι!!! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

italaki

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
5.805
Πόντοι
1.056
Θα ήθελα να συμπληρώσω πως μιλώντας υποκειμενίκα @Troublemaker_ καλό θα ήταν να μη χαρακτηρίζουμε
τους υπόλοιπους ως αγαπούληδες,σαλιάριδες,γλείφτες,βλάκες...Σε κάποιους αρέσει ο "φραπές" σε άλλους
η "μπριζόλα" κτλ...Ο καθένας με τα γούστα του...
Και κάτι τελευταίο,επείδη ένας είπε ότι στην Αθήνα έκανε και ΣΕΞ είναι αλήθεια?!
:thumbsup:

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
360
Πόντοι
21
πέρασα πρόσφατα από ελιτ με μια καινούργια κοπέλα τίποτα το ιδιαίτερο το μόνο καλό που έχει είναι το στήθος που είναι μεγάλο από ενφανιση όχι καλή σε σχέση με της μουνάρες που είχαν παρελάσει παλιότερα εκεί κόστος 60

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.525
Πόντοι
3.556
Θα ήθελα να συμπληρώσω πως μιλώντας υποκειμενίκα @Troublemaker_ καλό θα ήταν να μη χαρακτηρίζουμε
τους υπόλοιπους ως αγαπούληδες,σαλιάριδες,γλείφτες,βλάκες...Σε κάποιους αρέσει ο "φραπές" σε άλλους
η "μπριζόλα" κτλ...Ο καθένας με τα γούστα του...
Και κάτι τελευταίο,επείδη ένας είπε ότι στην Αθήνα έκανε και ΣΕΞ είναι αλήθεια?!
:thumbsup:
Εδώ να σε διορθώσω και να σου πω ότι το είπαν τουλάχιστο δύο από ότι θυμάμαι αλλά δεν βγήκε να το διαψεύσει η ίδια αυτό κάτι σημαίνει νομίζω

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.099
Πόντοι
446

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.099
Πόντοι
446

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
20
Καλησπέρα κύριοι. Πήγε κάποιος πρόσφατα Εβίτα; Μια κοπέλα που είχε με μεγάλο βυζι δουλεύει ακόμα;

Πήγα εγω, κάτι μεγάλοκοπέλες είχε, δεν ενθουσιάστηκα.

Τελευταία τροποποίηση:

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
5.295
Πόντοι
1.041
Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια μικρή διευκρίνιση.
Κάπου πάρα πίσω αναφέρθηκε ότι στα ραντεβού μου στην Αθήνα παρείχα φουλ υπηρεσίες. Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να απαντήσω γιατί θεωρώ ότι είμαι ξεκάθαρη σε αυτά που προσφέρω, αλλά επειδή βλέπω ανακυκλώνεται το θέμα να διευκρινίσω ότι αυτό δεν είναι απολύτως αληθές κ ως γνωστόν η μισή αλήθεια είναι ψέμα.
Η αλήθεια είναι ότι στις συνεργασίες μου με διάφορα γραφεία στην Αθήνα είχα τις ίδιες ή παρόμοιες παροχές που έχω στο προφίλ μου. Εξαίρεση αποτελεί μια πολύ μικρής διάρκειας συνεργασία μου με ένα γραφείο όπου και έκανα ελάχιστα ραντεβού με φουλ πρόγραμμα, κάτι που δεν επαναλήφθηκε ποτέ ξανά σε καμία από τις συνεργασίες μου. Οι παροχές μου είναι οι ίδιες και εδώ και στην Αθήνα και είναι απόλυτα ξεκάθαρες και μη διαπραγματεύσιμες.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και την απόρριψη της υπόνοιας ότι προσφέρω μειωμένες υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη και στους ανθρώπους που με έχουν τιμήσει και με τιμούν με την επιλογή τους!
Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία στο νήμα σας.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
14
Like
4.420
Πόντοι
1.436
Πάντως η Ίρις έχει το πιο μεγάλο και καλά οργανωμένο στρατόπεδο υποστηρικτών.
Γιατί το λέω αυτό. Την ίδια στιγμή που ίδια η ίδια απαντάει σε δημοσίευσης περί φουλ υπηρεσιών σε ραντεβού της στην Αθήνα αλλά δεν απαντάει σε μένα, την ίδια στιγμή (και’ υπερβολή, εννοώ με μικρή χρονική διαφορά) δύο άτομα απαντάνε επιτιθέμενα σε μένα

Φοβερός συγχρονισμός. Και φυσικά πιο αληθοφανής

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι δεν έχω καμιά εμπάθεια με τη συγκεκριμένη πέραν του ότι όπως και οι άλλες μετριότητες εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία της Θεσσαλονίκης.

Στο ανώτατο μέλος που με κατηγόρησε ότι έριξα λάσπη στον ανεμιστήρα έχει παραδεχτεί και ίδια σε προσωπικά μηνύματα σε φίλους αλλά και διά ζώσης ραντεβού ότι είχε περάσει η στρεπτόκοκκο η σταφυλόκοκκο δε θυμάμαι αλλά ήταν κάτι προσωρινό και μάλιστα κανείς δεν είπε ότι είναι κάτι χρόνιο

Μάλιστα και αν δεν κάνω λάθος γράφτηκε και δημόσια ίδια για να διασφαλίσει την υγειονομική τάξη των ραντεβού της κάποια στιγμή έδειξε πρόσφατες εξετάσεις σε πελάτες.

Αντί να σταματήσουμε εμείς να λέμε τη γνώμη μας να σταματήσετε κάποιοι να μας πυροβολείτε όταν το κάνουμε. Αν έχει θέμα η ίδια μπορεί πάρα πολύ εύκολα επειδή έθιξα και θέμα υγείας (είναι σοβαρός λόγος)Να πάει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπιστεί το στίγμα μου και να μου κάνει μήνυση. Μιλημένα ξηγημένα. Το έχει κάνει παλιά μου συνάδελφος το 2008 όταν κάποιος είχε ποστάρει το προφίλ της στο facebook εδώ επειδή είναι πολύ ωραία γυναίκα και εκανε μόνος του θεωρίες συνωμοσίας περί εμπλοκή της στον αγοραίο έρωτα

Είναι η μόνη που αν κάποιος μίλησε εναντίον της πετάγονται 2-3-5 Και κάνουν επίθεση. Έγραψε και κάποιος νωρίτερα για την Ίριδα και κολπίτιδα την Μπελα και ναρκισσισμό
Και εκείνος να κυνηγηθεί

Πραγματικά δεν έχω καμιά εμπάθεια και όταν μιλάω για σαλιάρηδες και αγαπούληδές εννοώ εκείνους που βάζει η κάθε IRIS η κάθε Στεφανία 1 φωτογραφία στο μπαλκόνι απλά τα μούτρα της το οτιδήποτε και γράφουν από κάτω ύμνους.

Αν έχει κάποιος πρόβλημα με τα σχόλια μου μπορεί να κάνει αναφορά σε ένα μήνυμα μου και να τεθώ στην κρίση των διαχειριστών. Δεν θα δώσω λόγο και εξηγήσεις σε κανέναν μα κανέναν κανέναν επειδή λέω την γνώμη μου. Όσο για το κυνηγημένη από την Αθήνα Ποτέ δεν έγραψα ότι έφυγε επαγγελματικά κυνηγημενη

Καμιά φορά μπορεί να σε κυνηγάει ένας άνθρωπος ένας σκύλος ένα Porsche Καγιέν λέω τώρα.

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.378
Πόντοι
3.786
Εν το μεταξύ, πιο κάρτα είσοδος πεθαίνεις. Σε βλέπει και ο σεκιουριτας από τον οσε. Τουλάχιστον το άλλο ήταν πιο μουλωχτό
Και μάλιστα δίπλα στον σταθμό του μετρό.Και δίπλα και στο πάρκο που τώρα θα μαζεύει και κόσμο,αφού ανοίγει ο καιρός.Ακατανόητη κίνηση.Ιδανική ήταν η πολυκατοικία όπου βρισκόταν,γιατί ήταν σε εσοχή κιόλας.Τα άλλα μασατζίδικα δεν είναι απομονωμένα αλλά διακριτικά.Αν ήταν να τρώμε κάρτα θα πηγαίναμε στα στούντιο του μύλου.Μαύρο στο Crystal μέχρι να αλλάξει τοποθεσία!

Τελευταία τροποποίηση:

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
629
Πόντοι
81
Ρε παιδια σοβαρα τωρα? Μπορείτε να κράξετε γιά χιλια δυό. Υπηρεσίες κορασίδες χώρο. Αλλα και για τοποθεσία? Ελεος

bahas19

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
40
Πόντοι
0
Καλημέρα χύστες μου,
επισκεψη χθες στο golden βασ. Ολγας. Μπηκα μέσα είδα 3 κοπέλες, μετριότατες, δίαλεξα Βίκυ και με έβαλαν σε 1 δωμάτιο κλεισμένο. Περίμενα 15 λέπτα. Το πήρα κρανίο σηκώθηκα και έφυγα.

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
134
Πόντοι
0
Ρε παιδια σοβαρα τωρα? Μπορείτε να κράξετε γιά χιλια δυό. Υπηρεσίες κορασίδες χώρο. Αλλα και για τοποθεσία? Ελεος
Αν ήταν η είσοδος πιο διακριτική οκ
Αλλά έτσι όπως είναι τώρα στη φωτογραφία όλοι παίρνουν γραμμή ότι μπαίνεις για φραπε

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
462
Πόντοι
21
πατε και δινετε λεφτα στην ιριδα με την κολπιτιδα και την μπελλα με τον ναρκισσισμο να σας τον παιζουν;
Καλά ρε παπά, εσύ δεν εκθειάζεις τη Μπέλλα με τις βυζάρες τις??? Είτε Κούλης είτε Αντρίκος, ο παπάς πάει σύννεφο!!! Χαχαχα

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
462
Πόντοι
21
Αν ήταν η είσοδος πιο διακριτική οκ
Αλλά έτσι όπως είναι τώρα στη φωτογραφία όλοι παίρνουν γραμμή ότι μπαίνεις για φραπε
Η φάση είναι να πάρεις πασατέμπο, να αραξεις στο πάρκο και να κρατάς στατιστικά ποιος μπαίνει. Και στην έξοδο να κάνεις γκάλοπ ποια κορασίδα προτιμήθηκε και τέλος του μήνα αυτή με τους περισσότερους πελάτες να βγει υπάλληλος του μήνα!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.378
Πόντοι
3.786
Εννοείται.Αυτό είναι το βασικότερο.Αυτό που διακρίνει τα λαδομάγαζα είναι η διακριτικότητα.Σε αυτήν την περίπτωση καταρρίπτεται.Δεν μπορεί να μην το σκέφτηκε η ιδιοκτησία του μαγαζιού.Απλά δεν τους νοιάζει.Κάποιες μέρες όμως ήδη αναρτούν stories όταν πέφτει η πελατεία.Ε λοιπόν θα το κάνουν συχνότερα.Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.082
Πόντοι
216
Δε σε κατάλαβα συνάδελφε!
Η διακριτικότητα του καταστήματος είναι βασικό κριτήριο για την επιλογή του.
Και μάλιστα από εκεί φαίνονται κατά πόσο σέβονται τον πελάτη.
Μαύρο λοιπόν , από όλουςμέχρι να αλλάξουν χώρο και από μένα μέχρι να αφαιρέσουν τις πυριτιούχες προσθήκες .

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.082
Πόντοι
216
Καλημέρα χύστες μου,
επισκεψη χθες στο golden βασ. Ολγας. Μπηκα μέσα είδα 3 κοπέλες, μετριότατες, δίαλεξα Βίκυ και με έβαλαν σε 1 δωμάτιο κλεισμένο. Περίμενα 15 λέπτα. Το πήρα κρανίο σηκώθηκα και έφυγα.
Μπράβο συνάδελφε. Να μάθουν να σέβονται τον πελάτη κι αυτές κι ο Νίκος (γιατί από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι)
Έχουν αυξήσει τις τιμές και δεν τους φτάνει το πενηνταρικο για να τις ακουμπήσεις.
Ειδικά αυτή η Εβελίνα είναι πιο ξινή και από την Ξένια (για όσους τη θυμουνται) και ότι πιο ντεκαβλε έχω συναντήσει.

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
134
Πόντοι
0
Δε σε κατάλαβα συνάδελφε!
Η διακριτικότητα του καταστήματος είναι βασικό κριτήριο για την επιλογή του.
Και μάλιστα από εκεί φαίνονται κατά πόσο σέβονται τον πελάτη.
Μαύρο λοιπόν , από όλουςμέχρι να αλλάξουν χώρο και από μένα μέχρι να αφαιρέσουν τις πυριτιούχες προσθήκες .
Δεν ξέρω αν δημιουργούνται παράπονα από τους άλλους ενοίκους μιας πολυκατοικίας όταν λειτουργούν τέτοια μαγαζιά.
Πρέπει να το σκεφτούμε Κ αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom