Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (9 μέλη και 33 επισκέπτες)

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
70
Πόντοι
0
καμία γνώμη για την irida_msg που είναι ανεξάρτητη υπάρχει;;; Έχεις πάει κανείς ;
Στον καθένα είναι φίλε.. εγώ έκανα συνάντηση μαζί της όταν είχε ξεκινήσει.. αλλά εντάξει τα λεφτά είναι αρκετά και ειδικά για αυτόυς που δεν έχουν χώρο δικό τους και για τις υπηρεσίες που παρέχει. Με λίγα παραπάνω μπορείς να περάσεις καλύτερα πιστεύω .. πάντως είναι τίμια δεν κλέβει και δεν σε θα σε κοροϊδέψει...

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.090
Πόντοι
206
Μαρία
Χαρά
Λούνα
Λιανα
Αυτό είναι το ρόστερ στο harmony
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαρία και λουνα που είδα είναι πολύ γεμάτες για τις άλλες δύο έχουμε αποψη

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
84
Πόντοι
0
Στην αναζητηση είχε πει η Μαρία ότι δεν κάνει για αυτό ρωτάω μήπως άρχισε να κάνει

Για το golden στην Βασ. Όλγας έχουμε καμία άποψη?
Βικυ με τα μεγαλα μπαλονια

Καλησπέρα ποια νομίζεται κάνει το καλητερο μασάζ Μπελά, Κασανδρα, Αρτέμης, ίριδα, Ραφαέλα;
Ιριδα και γαμω τα μασαζ και προστυχο καβλακι

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
352
Πόντοι
21
Βικυ με τα μεγαλα μπαλονια

Ιριδα και γαμω τα μασαζ και προστυχο καβλακι
ήμουν προχθές στην περιοχή στον σταθμό και ήθελα να πάω κρισταλ που σκατά είναι το 25 δεν μπόρεσα να το βρω

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
568
Πόντοι
81
ήμουν προχθές στην περιοχή στον σταθμό και ήθελα να πάω κρισταλ που σκατά είναι το 25 δεν μπόρεσα να το βρω
Απεναντι απο τον σταθμο του μετρο απο την εξοδο για Γιαννιτσων....

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.794
Πόντοι
1.056
Γιατί δεν τις πήρες τηλέφωνο να σε κατατοπίσουν; Ήθελες να τις κάνεις έκπληξη;

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
11.882
Πόντοι
4.646
Στο google maps αν βάλεις την διεύθυνση έχει φωτογραφία για το που ακριβώς βρίσκεται.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.965
Πόντοι
1.056
Γιατί δεν τις πήρες τηλέφωνο να σε κατατοπίσουν; Ήθελες να τις κάνεις έκπληξη;
Στο google maps αν βάλεις την διεύθυνση έχει φωτογραφία για το που ακριβώς βρίσκεται.
μαλλον ειναι απο αυτους τους στοκους που πανε χωρις ραντεβου στα μαγαζια....

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.144
Πόντοι
736
καμία γνώμη για την irida_msg που είναι ανεξάρτητη υπάρχει;;; Έχεις πάει κανείς ;
Αυστηρά προσωπική μου γνώμη, μακριά!

Αν μπεις στο νήμα της η τύπισσα βάζει μια απλή φωτογραφία(Εμφανισιακά είναι μία μετριότητα κι από κοντά ακόμα πιο μέτρια με απίστευτα χαλαρό σώμα)και σαρανταδώδεκα σαλιαρηδες ξεροχυνουν

Θα το ξαναπώ όμως ότι όλα όσα γράφουμε εδώ είναι αυστηρά υποκειμενικά. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.794
Πόντοι
1.056
Ψάχνω έμπειρο μύστη που θα με συστήσει στην Δώρα που δούλευε στης Βάσιας (Βαλαωρίτου). Τώρα αν έχει πρόσβαση μέχρι την Βάσια το δέχομαι. Για το ποιος είμαι μπορούμε να μιλήσουμε με προσωπικό μήνυμα. Για την συγκεκριμένη μου ήρθε μία πληροφορία και τίποτα παραπάνω.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
631
Πόντοι
81
Ψάχνω έμπειρο μύστη που θα με συστήσει στην Δώρα που δούλευε στης Βάσιας (Βαλαωρίτου). Τώρα αν έχει πρόσβαση μέχρι την Βάσια το δέχομαι. Για το ποιος είμαι μπορούμε να μιλήσουμε με προσωπικό μήνυμα. Για την συγκεκριμένη μου ήρθε μία πληροφορία και τίποτα παραπάνω.
Αν βρεις δίαυλο μοίρασε την γνώση και από δω μπεσαλιδικο Αρειανακι

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.794
Πόντοι
1.056
δεν βρήκα το νούμερο 25 είναι η πολυκατοικία με το σεκιούριτι
Δεν είναι πολυκατοικία τύπε. Σε προηγούμενες σελίδες έχουν πεί οτι είναι ένα διόροφο. Αν έχεις, έχεις τον σιδηροδρομικό σταθμό στην πλάτη στο δεξί σου είναι το sex shop και στο αριστερό σου είναι το ίδρυμα τα χωρίζει η διασταύρωση.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.144
Πόντοι
736
Επειδή ρώτησε κάποιος για καλό μασάζ…

Θυμάμαι είχε ο Βασίλης στη Μοναστηρίου 2009 μια Μαρία

Απίστευτη γυναίκα χυμώδης από τα περίχωρα Θεσσαλονίκης με ένα παιδί. Ήταν η μόνη που δεν έκανε σεξ

Η τύπισσα έκανε απίστευτο μασάζ. Πήγαινα από τη μία άκρη της Θεσσαλονίκης στην άλλη μόνο για αυτήν. έκανε μασάζ Κανονικό όμως όχι την κοροϊδία της σημερινής εποχής και κάθε φορά ολοκληρώναμε με ένα καταπληκτικό 69

Γενικά έκανε μόνο μλκ
Εμείς προχωρούσαμε γιατί ήταν θέμα χημείας

Και το λέω τώρα γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια. Αλλιώς όπως έχω ξαναπεί ότι παραπάνω παίρνουμε από μία κοπέλα χωρίς έξτρα κόστος το κρατάμε για τον εαυτό μας. Να είναι καλά η Μαρία όπου κι αν βρίσκεται!

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
352
Πόντοι
21
Δεν είναι πολυκατοικία τύπε. Σε προηγούμενες σελίδες έχουν πεί οτι είναι ένα διόροφο. Αν έχεις, έχεις τον σιδηροδρομικό σταθμό στην πλάτη στο δεξί σου είναι το sex shop και στο αριστερό σου είναι το ίδρυμα τα χωρίζει η διασταύρωση.
ναι έχει ένα διώροφο κτίριο σαν εγκαταλειμμένο είναι εκεί κάποτε είχε φροντιστήριο ξένον γλωσσών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom