καλημερα,νομιζω δεν εχει δικο της χωροοχι δεν εχει παει κανεις!!!
Ειναι νεα στο χωρο τωρα αρχισε!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.427
- Πόντοι
- 736
Πως δεν έχει ; το ανδρομεδα το ρεξ, το ωκεανις ειναι δικά της πλεον μετα απο τοσα ραντεβου.καλημερα,νομιζω δεν εχει δικο της χωρο
Τακτική χρησικτησία (Άρθρο 1041 ΑΚ)
Ελεος!!!
Giann333
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Δεν χρειάζονται εξυπνάδες φιλαράκι. Μια ερώτηση έκανα για όποιον θέλει και ξέρει να απάντηση . Προσπερνάςοχι δεν εχει παει κανεις!!!
Ειναι νεα στο χωρο τωρα αρχισε!!!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.427
- Πόντοι
- 736
Ξερεις κατι φίλε ,το να προσπερασω ειναι το μονο ευκολο αλλα ρε γμτ είναι ιδιον της εποχης να ζητανε όλοι τα ευκολα και τα τζαμπα, χωρίς καθολου προσπαθεια.Δεν χρειάζονται εξυπνάδες φιλαράκι. Μια ερώτηση έκανα για όποιον θέλει και ξέρει να απάντηση . Προσπερνάς
Δυο κλικ παραπανω να εκανες θα εβρισκες καμμια διακοσαρια απαντησεις για το είναι και τι κανει η συγκεκριμενη.
Giann333
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Έχει και νήμα η συγκεκριμένη φίλε , έχω μπει . Αλλά έχει διάφορα αυτό το νήμα εδώ είναι πιο αντικειμενικό σε σχέση με το νήμα της κοπέλας που γράφουν όλοι οι αγαπουληδες ( βλέπε Νικολ)Ξερεις κατι φίλε ,το να προσπερασω ειναι το μονο ευκολο αλλα ρε γμτ είναι ιδιον της εποχης να ζητανε όλοι τα ευκολα και τα τζαμπα, χωρίς καθολου προσπαθεια.
Δυο κλικ παραπανω να εκανες θα εβρισκες καμμια διακοσαρια απαντησεις για το είναι και τι κανει η συγκεκριμενη.
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ή Μαρία κάνει πρόγραμμα με τελείωμα ;Καλησπέρα συναγωνιστές! Πέρασμα πρόσφατα με Νικολ από Relief. Παρότι είχε κλείσει περισσότερα ραντεβού από όσα μπορούσε να εξυπηρετήσει και με δέχτηκε και αργότερα και με κράτησε λιγότερο (γύρω στα 25 λεπτα - 30 με το ντουζ μετα) μου άρεσε η εμπειρία. Μασάζ με πατούσες στο στρώμα, το οποίο έχουν βάλει σε άλλο δωμάτιο που έχει στο πλάι καθρέπτη και απολαμβάνεις την Νικόλ να σε λιώνει με τα υπέροχα πόδια της. Τελείωμα με πάτημα στο επίμαχο σημείο μετά από αρκετά περάσματα κατά την διάρκεια του μασάζ. Για όσους έχουν αντίστοιχο φετίχ με εμένα νομίζω αξίζει φουλ, αλλιώς για κανέναν λόγο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Μαρία, αν έχει κάποιος άποψη ας με ενημερώσει.
Δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω προλάβει να περάσω. Θα δοκιμαστεί με την πρώτη ευκαιρία πάντως.Καλησπέρα ή Μαρία κάνει πρόγραμμα με τελείωμα ;
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Έχει δικό της θέμα και έχουν γραφτεί πολλές κριτικές .καμία γνώμη για την irida_msg που είναι ανεξάρτητη υπάρχει;;; Έχεις πάει κανείς ;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.901
- Πόντοι
- 7.095
Καλημέρα θα ρωτάς μόνο ή σκοπεύεις και να ενημερώσεις ποτέ?Καλησπέρα ή Μαρία κάνει πρόγραμμα με τελείωμα ;
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 10.349
- Πόντοι
- 3.556
Σιγά να μη ενημερώσει 3 χρόνια μόνο ερωτήσεις είναιΚαλημέρα θα ρωτάς μόνο ή σκοπεύεις και να ενημερώσεις ποτέ?
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Μια φορά έχω πάει τι να ενημερώσωΚαλημέρα θα ρωτάς μόνο ή σκοπεύεις και να ενημερώσεις ποτέ?
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ανάθεμα αν έχω ρωτήσει 3-4 φορές. Και μένω μακριά από την Θεσσαλονίκη δεν έρχομαι συχνάΣιγά να μη ενημερώσει 3 χρόνια μόνο ερωτήσεις είναι
xanthiforever
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.434
- Πόντοι
- 3.985
Δεν έχει σημασία συναγωνιστή, εδώ για αυτό είμαστε, για να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας να λέμε τις εμπειρίες μας είτε πάμε μία φορά είτε πολλές.Μια φορά έχω πάει τι να ενημερώσω

xanthiforever
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.434
- Πόντοι
- 3.985
Όπως προείπαν και οι παραπάνω, αν και δεν είμαι πολύ γνώστης όπως τα παιδιά, γράφουν για την κοπελιά εδώ και στο δικό της νήμα. Λίγο ψάξιμο χρειάζεται και διάβασμα. Ψάξου λίγο δεν βλάπτει.καμία γνώμη για την irida_msg που είναι ανεξάρτητη υπάρχει;;; Έχεις πάει κανείς ;

Irida - bourdela.com forum
Αν έχει κάποιος τηλ για ίριδα η Κίρα αν μπορεί να μου το στείλει Ευχαριστώ Καλησπέρα Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σταμάτησα, όμως επέστρεψα. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ πολύ
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 10.349
- Πόντοι
- 3.556
Αυτό π σου λέμε μπορεί να ακούγεται κάπως Αλλά η ουσία είναι πως αν ενημερώνεις θα παίρνεις κ απαντήσεις σωστέςΑνάθεμα αν έχω ρωτήσει 3-4 φορές. Και μένω μακριά από την Θεσσαλονίκη δεν έρχομαι συχνά
Θα μπορούσα να σου πω πήγαινέ πολύ καλή κ ας μην Εχω πάει
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Έχεις δίκιοΑυτό π σου λέμε μπορεί να ακούγεται κάπως Αλλά η ουσία είναι πως αν ενημερώνεις θα παίρνεις κ απαντήσεις σωστές
Θα μπορούσα να σου πω πήγαινέ πολύ καλή κ ας μην Εχω πάει
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.553
- Πόντοι
- 201
το θεμα δεν ειναι αν ρωταει....το θεμα ειναι ρε γμτ οτι κανεις δεν μπαινει στην διαδικασια να κανει ενα γαμημενο search,δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι....Σιγά να μη ενημερώσει 3 χρόνια μόνο ερωτήσεις είναι
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Στην αναζητηση είχε πει η Μαρία ότι δεν κάνει για αυτό ρωτάω μήπως άρχισε να κάνει
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
5 χρόνια φίλε μου.συλλυπητηρια παει καιρος?
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.885
- Πόντοι
- 1.056
εσυ εισαι εδω μεσα για να κανεις το ρουφιανο στα κοριτσια που μας βλεπουν...μην λες ψεματαΔεν έχει σημασία συναγωνιστή, εδώ για αυτό είμαστε, για να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας να λέμε τις εμπειρίες μας είτε πάμε μία φορά είτε πολλές.![]()