Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.427
Πόντοι
736
καλημερα,νομιζω δεν εχει δικο της χωρο
Πως δεν έχει ; το ανδρομεδα το ρεξ, το ωκεανις ειναι δικά της πλεον μετα απο τοσα ραντεβου.
Τακτική χρησικτησία (Άρθρο 1041 ΑΚ)
Ελεος!!!

Giann333

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
125
Πόντοι
0

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.427
Πόντοι
736
Δεν χρειάζονται εξυπνάδες φιλαράκι. Μια ερώτηση έκανα για όποιον θέλει και ξέρει να απάντηση . Προσπερνάς
Ξερεις κατι φίλε ,το να προσπερασω ειναι το μονο ευκολο αλλα ρε γμτ είναι ιδιον της εποχης να ζητανε όλοι τα ευκολα και τα τζαμπα, χωρίς καθολου προσπαθεια.
Δυο κλικ παραπανω να εκανες θα εβρισκες καμμια διακοσαρια απαντησεις για το είναι και τι κανει η συγκεκριμενη.

Giann333

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
125
Πόντοι
0
Ξερεις κατι φίλε ,το να προσπερασω ειναι το μονο ευκολο αλλα ρε γμτ είναι ιδιον της εποχης να ζητανε όλοι τα ευκολα και τα τζαμπα, χωρίς καθολου προσπαθεια.
Δυο κλικ παραπανω να εκανες θα εβρισκες καμμια διακοσαρια απαντησεις για το είναι και τι κανει η συγκεκριμενη.
Έχει και νήμα η συγκεκριμένη φίλε , έχω μπει . Αλλά έχει διάφορα αυτό το νήμα εδώ είναι πιο αντικειμενικό σε σχέση με το νήμα της κοπέλας που γράφουν όλοι οι αγαπουληδες ( βλέπε Νικολ)

• Like
Αντιδράσεις: jok

Giannis222

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές! Πέρασμα πρόσφατα με Νικολ από Relief. Παρότι είχε κλείσει περισσότερα ραντεβού από όσα μπορούσε να εξυπηρετήσει και με δέχτηκε και αργότερα και με κράτησε λιγότερο (γύρω στα 25 λεπτα - 30 με το ντουζ μετα) μου άρεσε η εμπειρία. Μασάζ με πατούσες στο στρώμα, το οποίο έχουν βάλει σε άλλο δωμάτιο που έχει στο πλάι καθρέπτη και απολαμβάνεις την Νικόλ να σε λιώνει με τα υπέροχα πόδια της. Τελείωμα με πάτημα στο επίμαχο σημείο μετά από αρκετά περάσματα κατά την διάρκεια του μασάζ. Για όσους έχουν αντίστοιχο φετίχ με εμένα νομίζω αξίζει φουλ, αλλιώς για κανέναν λόγο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Μαρία, αν έχει κάποιος άποψη ας με ενημερώσει.
Καλησπέρα ή Μαρία κάνει πρόγραμμα με τελείωμα ;

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
110
Πόντοι
1

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.901
Πόντοι
7.095

xanthiforever

Μέγας
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
6.434
Πόντοι
3.985
Μια φορά έχω πάει τι να ενημερώσω
Δεν έχει σημασία συναγωνιστή, εδώ για αυτό είμαστε, για να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας να λέμε τις εμπειρίες μας είτε πάμε μία φορά είτε πολλές. :hi:

xanthiforever

Μέγας
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
6.434
Πόντοι
3.985
καμία γνώμη για την irida_msg που είναι ανεξάρτητη υπάρχει;;; Έχεις πάει κανείς ;
Όπως προείπαν και οι παραπάνω, αν και δεν είμαι πολύ γνώστης όπως τα παιδιά, γράφουν για την κοπελιά εδώ και στο δικό της νήμα. Λίγο ψάξιμο χρειάζεται και διάβασμα. Ψάξου λίγο δεν βλάπτει. :hi:

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.349
Πόντοι
3.556
Ανάθεμα αν έχω ρωτήσει 3-4 φορές. Και μένω μακριά από την Θεσσαλονίκη δεν έρχομαι συχνά
Αυτό π σου λέμε μπορεί να ακούγεται κάπως Αλλά η ουσία είναι πως αν ενημερώνεις θα παίρνεις κ απαντήσεις σωστές
Θα μπορούσα να σου πω πήγαινέ πολύ καλή κ ας μην Εχω πάει

Giannis222

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
18
Πόντοι
0
Αυτό π σου λέμε μπορεί να ακούγεται κάπως Αλλά η ουσία είναι πως αν ενημερώνεις θα παίρνεις κ απαντήσεις σωστές
Θα μπορούσα να σου πω πήγαινέ πολύ καλή κ ας μην Εχω πάει
Έχεις δίκιο

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.553
Πόντοι
201
Σιγά να μη ενημερώσει 3 χρόνια μόνο ερωτήσεις είναι
το θεμα δεν ειναι αν ρωταει....το θεμα ειναι ρε γμτ οτι κανεις δεν μπαινει στην διαδικασια να κανει ενα γαμημενο search,δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι....

Giannis222

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
18
Πόντοι
0
Στην αναζητηση είχε πει η Μαρία ότι δεν κάνει για αυτό ρωτάω μήπως άρχισε να κάνει

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.885
Πόντοι
1.056
Δεν έχει σημασία συναγωνιστή, εδώ για αυτό είμαστε, για να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας να λέμε τις εμπειρίες μας είτε πάμε μία φορά είτε πολλές. :hi:
εσυ εισαι εδω μεσα για να κανεις το ρουφιανο στα κοριτσια που μας βλεπουν...μην λες ψεματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom