expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 530
- Πόντοι
- 36
στις επιχειρησεις τις ιδιαιτερες πες το κι ετσι μιναραΖευγάρι είστε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαχα ωραιος παντρεμενεςΠαντρεμένες ή χωρισμένες ;
στις επιχειρησεις τις ιδιαιτερες πες το κι ετσι μιναραΖευγάρι είστε;
χαχα ωραιος παντρεμενεςΠαντρεμένες ή χωρισμένες ;
Να φανταστούμε εσύ είσαι στον ρόλο του παθητικού;στις επιχειρησεις τις ιδιαιτερες πες το κι ετσι μιναρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαχα ωραιος παντρεμενες
αυτα φανταζεσαι εσυ?Να φανταστούμε εσύ είσαι στον ρόλο του παθητικού;
Ειλικρινά όχι αλλά άσε αυτές τις αερολογίες τύπου 2 σαγόνι ακλόνητος και γράψε τίποτα σοβαρό εκτός και αν μιλάω με κανένα παιδάκιαυτα φανταζεσαι εσυ?
Ειλικρινά όχι αλλά άσε αυτές τις αερολογίες τύπου 2 σαγόνι ακλόνητος και γράψε τίποτα σοβαρό εκτός και αν μιλάω με κανένα παιδάκι
εμενα με βλεπεις εσυ κρυβεσαι τα π......ακια .... κρυβονται μονοΕιλικρινά όχι αλλά άσε αυτές τις αερολογίες τύπου 2 σαγόνι ακλόνητος και γράψε τίποτα σοβαρό εκτός και αν μιλάω με κανένα παιδάκι
Μόνο το όνομά έχει ο δόλιος άλλοι έχουν την χάρηΤο ονομα του τα εξηγει ολα.
Ώπα σαγόνι τι φώτο είναι αυτή μιλάμε Για κορώνα δικέ μου πολλά τα λεφτάεμεις περναμε καλα παντως ο καφες μετριος και η αληθεια σκετη ! αγωνιστικα χαιρετισματα
ελα λιγο απο κοντα να σε μυρισωΚαθυστερημένε δε ξέρω πως έχεις προκύψει στο νήμα και πονάνε τα ματάκια μας αλλά αν θέλεις κάποια στιγμή να σε καταλάβουμε πάνε λίγο πρώτη δευτέρα δημοτικού και τα ξανά λέμε.
Γαμώ τη Πάτρα σου βλάκα.
σκασε μιναραΏπα σαγόνι τι φώτο είναι αυτή μιλάμε Για κορώνα δικέ μου πολλά τα λεφτά
Εγώ σε είδα κ χάρηκα π μπάνιαριζεσαι με τον έρωτα σου κ εσύ μου την λες σαγόνι τι να πω κορώνασκασε μιναρα
σορυ αγορι μου δε πηγαινε σε εσενα αλλα στον αλλον που τολμησε να βρισει τον δασκαλοΕγώ σε είδα κ χάρηκα π μπάνιαριζεσαι με τον έρωτα σου κ εσύ μου την λες σαγόνι τι να πω κορώνα
εσυ εκανες εγγραφη στο 2023 για να λες εξυπναδες ξεγραψου και σεβασου τους παλιους σας μεταδιδω γνωση οσοι πιστοι τον ιουνιο θα καλοπερασουν στο νεο μασαζ που ετοιαζεται ανατολικα της πολης και συγκεκριμενα κρηνηΔεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος εδώ; Κάποιος στην διαχείριση; Να τον βγάλουν αυτόν από εδώ να συνεχίσει η κανονική ροή έλεος.
Φίλε εσύ φέρνεις αναστάτωση δεν παν να είσαι και από το 2.000 εδώ μέσα δεν σου δίνει δικαίωμα να τα πρήζεις σε κανέναν. Διαφήμισε την επιχείρηση σου με κύρος και όχι με αηδιες. Καλές δουλειές.εσυ εκανες εγγραφη στο 2023 για να λες εξυπναδες ξεγραψου και σεβασου τους παλιους σας μεταδιδω γνωση οσοι πιστοι τον ιουνιο θα καλοπερασουν στο νεο μασαζ που ετοιαζεται ανατολικα της πολης και συγκεκριμενα κρηνη
Τυπε στην αρχή είχε πλάκα...ενα δειγμα απο το τι θα ειναι στο καινουριο χωρο ιουνιος 2025 για κλειστο κυκλο που αγαπουν τον δασκαλο , χαιρε σας !
δε θα ειναι ανοιχτο για ολους , δεν κανω διαφημηση κυριε , πιο κλειστο κι απο μαριαννα θα ειναι , αυτος ειναι ο τροπος μου αποτομος ομως δε βριζω οπως βρισαν μερικοι εδω μεσα , εξω αν με εβλεπαν θα χεζοντουσαν πανω τους ομωςΦίλε εσύ φέρνεις αναστάτωση δεν παν να είσαι και από το 2.000 εδώ μέσα δεν σου δίνει δικαίωμα να τα πρήζεις σε κανέναν. Διαφήμισε την επιχείρηση σου με κύρος και όχι με αηδιες. Καλές δουλειές.
δεν κανω καμια πλακα αν γελας χωρις δοντια πως θα γελαςΤυπε στην αρχή είχε πλάκα όσο πας και το κάνεις λυσα το θέμα.
Άσε τα θα και τις εντυπώσεις και άραξε.