Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
480
Πόντοι
36
Πέσε και πάρε ρε ψαρά!
εσεις πεφτατε ακλονητος δε σας βλεπει πουθενα εχει ολη τη ομαδα αν χρειαστει να θυσιαστει σαγονι νανι και τα ρεστα και που στε? μη βγαινετε απεριποιητοι εξω βαζετε κολωνια ειστε ωραιοι δε κοιτατε κανεναν ειστε ωραιοι κι εσεις κοιτατε μονο μπροστα την πλατη σας τη τεραστια τη γυμνασμενη να βλεπουν μονο

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
61
Πόντοι
0
δεν τον εκοψα για ων με προηγμενη νοημοσυνη....
Φίλε μου τα σχόλια αυτά δεν έχουν νόημα, και δεν ξέρω ποιος ο λόγος που εκφράζεσαι έτσι, πάω μια - δύο φορές το χρόνο σε μασάζ, δεν θα κάτσω να μαλώσω. Απλά δεν ξαναπάω.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.915
Πόντοι
3.487
δεν αγγιζεις δε μιλας σε μενα δε υπαρχεις καν αλλη μια μια νυχτα μου ολη η ζωη σας μιναρομικρε κορωνα
Σάλτα και γαμήσου κομπλεξικέ. Πολλά μας τα είπες.
Και μάθε να γράφεις καθυστερημένε.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.450
Πόντοι
216
Αθηνά, Έλενα, Κάτια, Μαργαρίτα (η μετέπειτα Ρίτα του άκουα), Λίνα και άλλες που δε συγκρατώ τα ονόματά τους.....
Ξέχασες δύο πολύ δυνατές παρουσίες:την Νικολέτα και την συγχωρεμενη Συλβί (ο Θεός να την έχει καλά).

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.490
Πόντοι
206
Ξέχασες δύο πολύ δυνατές παρουσίες:την Νικολέτα και την συγχωρεμενη Συλβί (ο Θεός να την έχει καλά).
Έχεις δίκιο.... Η αείμνηστη Συλβί, υπέροχο κορίτσι, ευαίσθητο και καλόκαρδο....! Τι μου θύμισες τώρα ρε Χυσέα αλάνι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom