Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.871
Πόντοι
3.487
Τίποτα δεν είναι τζάμπα σε αυτήν την ζωή φίλε .
Στην Αθήνα που πηδάνε με 60€ έχεις δει τι είναι αυτές οι γυναίκες; Στην καλύτερη καμία Βουλγάρα αλλιώς κανένα γυφτάκι σουλουπωμενο και οι μισές πρεζόνια με σημάδια στα χέρια τους από τρύπες. Κάποιες ίσως δεν είναι καν με την θέληση τους εκεί που είναι . Και αν μιλήσουμε για φτηνότερα παίρνεις δώρο και παράσημα. Το θέμα είναι ότι το μπουρδέλο ανήκει σε άλλο νήμα και όχι εδώ , αφού θέλουν κάποιοι φουλ δεν πρέπει να πάνε σε μασατζιδικο πρέπει να πάνε σε μπουρδέλο κατευθείαν και όχι να κλαίμε γιατί με άλλα 10€ δεν μας έκαναν και τσιμπούκι στο μασάζ.
Αν δεν έχεις επισκεφθεί κάποιο κατάστημα δεν θα πρέπει να είσαι τόσο επιθετικά εριστικός φιλε μου. Έχει και μασαζ αν θέλεις έχει και φουλ. Ότι γουστάρεις με το 60 και με μουνάρες. Ελεγμένες με πιστοποιητικά με γιατρούς με τα πάντα. Αν θέλεις για να μη με πάρουν για πρωμοτορα τα συζηταμε σε προσωπικο μνμ. Σου έχω προτάσεις να σου φύγει η μαγκιά. Πάντως μη μπούμε στη συζήτηση ανταγωνισμού που φυσικά και υπάρχει γιατί θα είναι ατέρμονη. Μείνε στο ότι θα πας θα περάσεις μαγικά και δε θα έχει ούτε πρεζονια ούτε κατάδικους. Αναφορικά με τα μπουρδελα της Αθήνας εκεί μπορεί να κολλήσεις και περνώντας απέξω. Με 15 έως 20 € πηδάει όλος ο πλανήτης. Οπότε δεν πατάς το πόδι σου ούτε στη συνοικία.

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
0
Στα κανονικά όμως δεν σε κάνουν με το στρινγκ ούτε μπορείς να πιάσεις μπουτακι την ώρα του μασάζ .
Αναφερθηκα στο πρωτο μερος που κραταει οχι πανω απο 25 λεπτα, εισαι μπρομυτα και το μονο που πιανεις ειναι τα ποδια του κρεβατιου.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
456
Πόντοι
36
Αν δεν έχεις επισκεφθεί κάποιο κατάστημα δεν θα πρέπει να είσαι τόσο επιθετικά εριστικός φιλε μου. Έχει και μασαζ αν θέλεις έχει και φουλ. Ότι γουστάρεις με το 60 και με μουνάρες. Ελεγμένες με πιστοποιητικά με γιατρούς με τα πάντα. Αν θέλεις για να μη με πάρουν για πρωμοτορα τα συζηταμε σε προσωπικο μνμ. Σου έχω προτάσεις να σου φύγει η μαγκιά. Πάντως μη μπούμε στη συζήτηση ανταγωνισμού που φυσικά και υπάρχει γιατί θα είναι ατέρμονη. Μείνε στο ότι θα πας θα περάσεις μαγικά και δε θα έχει ούτε πρεζονια ούτε κατάδικους. Αναφορικά με τα μπουρδελα της Αθήνας εκεί μπορεί να κολλήσεις και περνώντας απέξω. Με 15 έως 20 € πηδάει όλος ο πλανήτης. Οπότε δεν πατάς το πόδι σου ούτε στη συνοικία.
θα σας προτεινα να χαλαρωσετε και οι δυο σας. αρχικα στον τελευταιο τυπο υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν ουτε τα 20 ευρω για μπουρδελο. επισης στη αθηνα εχει απιθανες επιλογες με μουναρες κι οτι αγαπα η ψυχη σου. αλλη κοινωνια διαφορετικη της θεσσαλονικης. αν ειστε ασχετοι με τα ζητηματα ελατε μια νυχτα μαζι μου . μια νυχτα μου ολη η ζωη σας

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.002
Πόντοι
3.786
Για το μασάζ έχεις δίκιο οι περισσότερες είναι χάλια. Τώρα για τα λάδια σου που δεν ήθελε να την ακουμπάς μπορεί να είχε άλλο ραντεβού στο καπάκι και να μην ήθελε να ήταν σαν την έχει γλύψει αγελάδα.
Εδώ διαφωνώ μαζί σου.Με εμένα αλλά και με πολλούς άλλους μια χαρά κάνει ντουζάκι,αφού αφήνει να τελειώσουμε στις βυζάρες της.Απλά η Μπέλλα είναι με τις ώρες της και ανάλογα τι χημεία θα έχει.Οπότε αναξιόπιστη και όχι σωστή επαγγελματίας,σαν αματούρι.Εγώ είχα περάσει σούπερ μαζί της,αλλά οφείλω να είμαι αντικειμενικός.

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
400
Πόντοι
21
Δεν είμαι επιθετικός ίσως με παρεξηγήσες έχω πάει σε μπουρδέλα στην Αθήνα και έχω δει ότι κάτω από 80€ την ώρα δεν έχει κάτι νορμάλ σε εμφάνιση και γενικά σαν υπηρεσία τώρα αν θες να πας για 10 λεπτά οκευ αλλά αν θες να κάτσεις δεν είναι για απόλαυση, βέβαια ο καθένας έχει διαφορετικό γούστα. Με 15-20€ δεν έχω πάει να πηδήξω σόρρυ αλλά το θεωρώ επικίνδυνο πόσο μάλλον προσβολή να πάω με πουτανα του 15€.

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
400
Πόντοι
21
Εδώ διαφωνώ μαζί σου.Με εμένα αλλά και με πολλούς άλλους μια χαρά κάνει ντουζάκι,αφού αφήνει να τελειώσουμε στις βυζάρες της.Απλά η Μπέλλα είναι με τις ώρες της και ανάλογα τι χημεία θα έχει.Οπότε αναξιόπιστη και όχι σωστή επαγγελματίας,σαν αματούρι.Εγώ είχα περάσει σούπερ μαζί της,αλλά οφείλω να είμαι αντικειμενικός.
Έτσι είναι γι'αυτό σταμάτησα να την παίρνω και εγώ είναι πολύ ψεύτικη η φάση μαζί της , στην αρχή είναι καλή μέχρι να σου φάει ότι μπορεί μετά γίνεται ξεπετα μόλις σταματήσει να πέφτει το παραδακι

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
94
Πόντοι
0
Και η προσμονή για το τελείωμα δημιουργεί καύλα και στο μυαλό.Το ιδανικό είναι να υπάρχει κλιμάκωση.Καλό μασάζ στην αρχή που να σε χαλαρώνει και να ξεχνιέσαι από τις έγνοιες,παράλληλα με καλό σόσιαλ αλλά με μέτρο.Μετά το μασάζ να μετατρέπεται σε καυλωτικό και στο τελευταίο στάδιο να υπάρχει μαστορικό παίξιμο αργά και αισθησιακά.Με μια δόση έντασης στο

λιζα και νεφελη κορυφες τωρα πια δε παμε καν ξεκοβουμε εφοσον αυτες σταματησαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μετα τη νεφελη το χαος τι ψαχνεις τυπε αστο
Η ευη ακόμα δεν πήγε σταματησε,όσο για άλλες.επιλογες περσα,αρτεμη,μπελλα,ίριδα,Κασσάνδρα πολλοί καλές

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
400
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom