Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.953
Πόντοι
201
Μπέλλα Crystal και για μένα μετά από πολύ καιρό. Τα υαλορουνικά και οι σιλικόνες θα την δυσκολέψουν στο αεροπλάνο. Δύσκολα ταξιδεύει το τυπακι.
Κατά τα άλλα όλα καλά. 50€ εξαιρετικό βυζόμασαζ «πλάτης δυστυχώς» και επαγγελματική υποδειγματική παλινδρομική κίνηση μέχρι ανατινάξεως. Χούφτωσα το ευχαριστήθηκα γεμίσανε τα χέρια μου.
Σκέφτηκα μια στιγμή να ζητήσω πιστωτικό για τα λεφτά που μας μασούσε χωρίς λόγο στην Κ.Καραμανλή αλλά πέρασε καιρός και παραγράφηκαν. Να είναι καλά το κορίτσι. Χρόνος ασανσέρ μπες βγες 47 λεπτά μετρημένα με το χρονόμετρο.
Όλο παράπονα είστε ρε. Εδώ βάλαν και πος να πληρώνεις με κάρτα. Άντε με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.822
Πόντοι
1.056
Μπέλλα Crystal και για μένα μετά από πολύ καιρό. Τα υαλορουνικά και οι σιλικόνες θα την δυσκολέψουν στο αεροπλάνο. Δύσκολα ταξιδεύει το τυπακι.
Κατά τα άλλα όλα καλά. 50€ εξαιρετικό βυζόμασαζ «πλάτης δυστυχώς» και επαγγελματική υποδειγματική παλινδρομική κίνηση μέχρι ανατινάξεως. Χούφτωσα το ευχαριστήθηκα γεμίσανε τα χέρια μου.
Σκέφτηκα μια στιγμή να ζητήσω πιστωτικό για τα λεφτά που μας μασούσε χωρίς λόγο στην Κ.Καραμανλή αλλά πέρασε καιρός και παραγράφηκαν. Να είναι καλά το κορίτσι. Χρόνος ασανσέρ μπες βγες 47 λεπτά μετρημένα με το χρονόμετρο.
ΑΞΙΟΣ ...οσοι συνεχιζουν και δινουν λεφτα σε αυτο το σκατοψυχο και κομπλεξικο πραγμα...ο θεος να την κανει ανθρωπο...ειναι ΗΡΩΕΣ....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.045
Πόντοι
3.786

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.822
Πόντοι
1.056
Κατούρα και λίγο ρε τύπε!Τι ύφος είναι αυτό;Ποιος είσαι;
πες τα γιατι καποιοι εδω μεσα στο bourdela με λενε κακο και οτι κραζω τον κοσμο...και μου απαγορευουν την εισοδο σε νηματα....γιατι δεν τους αρεσει αυτα που λεω

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.953
Πόντοι
201

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021