Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Και χάπι εντινγγ, να έχει.. αλλά και κανονικό μασάζ..μου φάνηκε καλή ιδέα το χαρμονι γιατί είναι κέντρο..
Γενικά είμαι κατά της μαλακίας αλλά πίστεψε με από ότι μου περιέγραψε φίλος μου και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη αν μπορέσει να σου σηκωθεί με τις κοπέλες στο συγκεκριμένο χώρο τότε πρέπει αυτομάτως οι διαχειριστές του site να σε αναβαθμίσουν στο επίπεδο «πλανητάρχης»

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.481
Πόντοι
3.556
Επειδή γίνεται λόγος σήμερα για την διακριτικότητα των καταστημάτων, πολύ καλές επιλογές κάνει διαχρονικά η Βάσια. Και όταν ήταν με εκείνη την ανεκδιήγητη την νίκη στην Δωδεκανήσου σε κτίριο γραφείων Τόσο μετά που είχε πάει εκεί κοντά στην Φράγκον πάλι σε ένα κτίριο με βιοτεχνίες και σχολές, τόσο στην Τσιμισκή αν και δεν είχα πάει ποτέ σε κτίριο με επαγγελματικούς χώρους όσο και στον τωρινό που είναι ένα πολύ διακριτικό κτίριο στην Βαλαωρίτου με βιοτεχνίες και εσχάτως Διαμερίσματα air bnb

Διακριτικός για παράδειγμα ήταν ο χώρος που είχε το luxury Στην Μοναστηρίου εκεί όπου βρίσκεται και ένα prive μαγαζί. Και λέω για το χώρο τους στην Μοναστηρίου γιατί ο χώρος στον Εύοσμο ήταν τεράστια κάρτα.

Διακριτικός είναι ο χορός του Νικολάκη στο golden spa γιατί ναι μεν έχει και σπίτια αλλά έχει και αρκετά ιατρεία το κτήριο.

Όπως ήταν και το body free το παλιό το κανονικό στον πέμπτο όροφο

Αλλά ακόμα ρε παιδιά και διακριτικό να είναι το μαγαζί αν ο πελάτης είναι μαλάκας η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το χώρο που είχε παλιά λοιπόν το συγκεκριμένο κατάστημα τον πήρε μία νεογνολόγος και έχει το ιατρείο της. Πριν λίγο καιρό ανέβηκε ένας αστείος τύπος και το αστείο είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός, Χτύπησε το κουδούνι μπήκε μέσα και ρώτησε την γραμματέα της αν ήξερε που πήγε το μασάζ που ήταν εκεί πριν το ιατρείο
Κάποτε τα μαγαζιά αυτά ξεκινούσαν με μασάζ κανονικό κ Όχι το Χαϊδεμα π κάνουν τώρα
Η Εύα στο Πανόραμα είχε μία κοπέλα νομίζω Πέγκι την λέγανε σε έλιωνε στο μασάζ νάνε καλά οπού κ να είναι τώρα
Στην πλατεία βαρδάρη είχε η Ελένη μαγαζί με κοπέλες θυμάμαι την Κλειώ νομίζω κάπου εκτός Θεσσαλονίκης ήταν έκανε μασάζ Όχι μαλακίες
Στην μακενζη στον Άκη να μη πω επίθετό κάπου ψηλά στον 5 η 6 όροφο όλες με άσπρες ποδιές κ μασάζ εκεί θυμάμαι μία μαρίνα
Τι να πρώτο πεις μετά το γαμησαν κ αν πας Σε τέτοιο μαγαζί Σε ρωτάει θες μασάζ σαν να λέει πηδα να φεύγουμε
Κ Αλλά πολλά Βασίλης Κωλέττη με την Εύα κ εκεί μία από τα ίδια

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
401
Πόντοι
21
Γενικά είμαι κατά της μαλακίας αλλά πίστεψε με από ότι μου περιέγραψε φίλος μου και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη αν μπορέσει να σου σηκωθεί με τις κοπέλες στο συγκεκριμένο χώρο τότε πρέπει αυτομάτως οι διαχειριστές του site να σε αναβαθμίσουν στο επίπεδο «πλανητάρχης»
Οκ κατάλαβα χαχαχαχ

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Το τελευταιο πως το εμαθες?
Στο ειπε η νεογνολογος,μηπως ο αστειος τυπος η το διαβασες σε κανενα σαιτ?
Η μηπως στο ειπανε απο το Κρυσταλ?Αλλα σεν πατας εκει οπως λες.
Η νεογνολόγος είναι γνωστή μου
Εγώ φυσικά έκανα το μαλάκα όταν μου το είπε.

Με ρώτησε τι ινστιτούτο μασάζ υπήρχε πριν από αυτήν γιατί στον αποκάτω όροφο Έχει και φυσιοθεραπευτήριο.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Κάποτε τα μαγαζιά αυτά ξεκινούσαν με μασάζ κανονικό κ Όχι το Χαϊδεμα π κάνουν τώρα
Η Εύα στο Πανόραμα είχε μία κοπέλα νομίζω Πέγκι την λέγανε σε έλιωνε στο μασάζ νάνε καλά οπού κ να είναι τώρα
Στην πλατεία βαρδάρη είχε η Ελένη μαγαζί με κοπέλες θυμάμαι την Κλειώ νομίζω κάπου εκτός Θεσσαλονίκης ήταν έκανε μασάζ Όχι μαλακίες
Στην μακενζη στον Άκη να μη πω επίθετό κάπου ψηλά στον 5 η 6 όροφο όλες με άσπρες ποδιές κ μασάζ εκεί θυμάμαι μία μαρίνα
Τι να πρώτο πεις μετά το γαμησαν κ αν πας Σε τέτοιο μαγαζί Σε ρωτάει θες μασάζ σαν να λέει πηδα να φεύγουμε
Κ Αλλά πολλά Βασίλης Κωλέττη με την Εύα κ εκεί μία από τα ίδια
Ο συγχωρεμένος ο Άκης ρε φίλε… Κάποια μαγαζιά κάποτε έκαναν το εξής…
Σου έκανε μια κοπέλα κανονικό μασάζ και μετά έμπαινε μια άλλη και σου τον έπαιζε

Και τώρα γίνεται σε κάποια μαγαζιά απλά τώρα στην πρώτη φάση γίνεται κάτι σαν μασάζ… Ξέχασα να αναφέρω και μία η οποία, δουλεύει ακόμα που κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ αλλά έχω ξεχάσει το όνομα της. Δούλευε στο luxury Και μετά πήγε στην δώρα. Καταπληκτικό μασάζ όταν την είχα γνωρίσει μου έλεγε ότι με το ζόρι θα φτάσει να κάνει μια μαλακία αλλά μετά από ότι έμαθα το ζόρι πήγε περίπατο ή και αυτή πήγε ακόμα παρακάτω

Επίσης η πιο σωστή εμφάνιση γυναικών σε μασάζ είναι ιατρική ποδιά Και από μέσα μόνο εσώρουχα. Πέραν της σωστής εμφάνισης η πιο καύλα εμφάνιση είναι εσώρουχα με ιατρική πόδια αλλά με γόβες

Θυμάμαι στον Κυριακίδη κάποτε ήτανε μία που θα ήταν αλίμενη και με λάδι από πάνω μέχρι κάτω + όλα τα προηγούμενα που είπα

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
134
Πόντοι
0
Επειδή γίνεται λόγος σήμερα για την διακριτικότητα των καταστημάτων, πολύ καλές επιλογές κάνει διαχρονικά η Βάσια. Και όταν ήταν με εκείνη την ανεκδιήγητη την νίκη στην Δωδεκανήσου σε κτίριο γραφείων Τόσο μετά που είχε πάει εκεί κοντά στην Φράγκον πάλι σε ένα κτίριο με βιοτεχνίες και σχολές, τόσο στην Τσιμισκή αν και δεν είχα πάει ποτέ σε κτίριο με επαγγελματικούς χώρους όσο και στον τωρινό που είναι ένα πολύ διακριτικό κτίριο στην Βαλαωρίτου με βιοτεχνίες και εσχάτως Διαμερίσματα air bnb

Διακριτικός για παράδειγμα ήταν ο χώρος που είχε το luxury Στην Μοναστηρίου εκεί όπου βρίσκεται και ένα prive μαγαζί. Και λέω για το χώρο τους στην Μοναστηρίου γιατί ο χώρος στον Εύοσμο ήταν τεράστια κάρτα.

Διακριτικός είναι ο χορός του Νικολάκη στο golden spa γιατί ναι μεν έχει και σπίτια αλλά έχει και αρκετά ιατρεία το κτήριο.

Όπως ήταν και το body free το παλιό το κανονικό στον πέμπτο όροφο

Αλλά ακόμα ρε παιδιά και διακριτικό να είναι το μαγαζί αν ο πελάτης είναι μαλάκας η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το χώρο που είχε παλιά λοιπόν το συγκεκριμένο κατάστημα τον πήρε μία νεογνολόγος και έχει το ιατρείο της. Πριν λίγο καιρό ανέβηκε ένας αστείος τύπος και το αστείο είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός, Χτύπησε το κουδούνι μπήκε μέσα και ρώτησε την γραμματέα της αν ήξερε που πήγε το μασάζ που ήταν εκεί πριν το ιατρείο
Πολυ σωστά
Βάσια είναι πριβε?

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.286
Πόντοι
1.056
Για να κάνω Κ λίγο χιούμορ η Τζούλια πρέπει να έχει καλές σχέσεις με το φαγητό οπότε αδύνατον να μην φάει 12 μέρες όσο στεναχωρεμενιη Κ αν είναι.....
Τώρα όσον αφορά τη διακριτικοτητα νομίζω πως είναι βασικό συστατικό για τέτοια μαγαζιά. Πιο εύκολα μπαίνει ένας πελάτης κάπου που μπορεί να μπερδευτεί στο πλήθος και αλλιώς νιώθει αν περιμένει σε μια είσοδο που φως φανάρι οδηγεί στις κορασίδες του μασάζ.
Τώρα για το κουζίνακι που ειπώθηκε και τα σχόλια έχω διαβάσει και άλλη φορά ότι κάποιες κορασίδες κοροϊδεύουν τους πελάτες για την εμφάνιση τους.το σώμα τους τα κιλά τους κλπ.
αυτο είναι αντιεπαγγελματικο
Με αγαπη παντα προς την Τζουλια...αλλα εχει γινει σαν διφυλλη ντουλαπα...εχει πλακωθει και στα υαλουρονικα...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.972
Πόντοι
3.497
Δεν ξέρω αν δημιουργούνται παράπονα από τους άλλους ενοίκους μιας πολυκατοικίας όταν λειτουργούν τέτοια μαγαζιά.
Πρέπει να το σκεφτούμε Κ αυτο
Στα αρχίδια μας.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.334
Πόντοι
736
Η διεύθυνση ηθών που επιλαμβανόταν όλα τα θέματα του αγοραίου έρωτα διαλύθηκε πριν 10 χρόνια Και ανέλαβε η άμεση δράση το 100. Ο τελευταίος προϊστάμενος ηθών Είναι φίλος μου. Μου είχε πει κάτι που επιβεβαιώνει ότι η διακριτικότητα των μαγαζιών είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Μου είχε πει ότι η αστυνομία ξέρει τα πάντα κρυφά φανερά πριβέ ξε πριβέ μασατζίδικα σπίτια, Πιάτσες τα πάντα. Μου είπε ότι κυνηγούσαν όταν υπήρχαν ανήλικες, ναρκωτικά, γυναίκες που δούλευαν παρά την θέλησή τους και και και όταν ενοχλούσε Το μαγαζί μασατζίδικο κρυφό μπουρδέλο τους γείτονες
Η Εβίτα για παράδειγμα κυνηγήθηκε για τον τελευταίο λόγο κάποτε

Δε μιλάμε φυσικά για καταγγελίες. Γιατί μου έιχε πει ότι το ένα μαγαζί έκανε καταγγελίες για το άλλο τότε.

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
328
Πόντοι
21
Η φάση είναι να πάρεις πασατέμπο, να αραξεις στο πάρκο και να κρατάς στατιστικά ποιος μπαίνει. Και στην έξοδο να κάνεις γκάλοπ ποια κορασίδα προτιμήθηκε και τέλος του μήνα αυτή με τους περισσότερους πελάτες να βγει υπάλληλος του μήνα!

Η ερωτηση ισχυει και για το body free.
Του το είπε ο διαχειριστής της πολυκατοικιας.

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
162
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν δημιουργούνται παράπονα από τους άλλους ενοίκους μιας πολυκατοικίας όταν λειτουργούν τέτοια μαγαζιά.
Πρέπει να το σκεφτούμε Κ αυτο
Δεν υπάρχει άλλος στην οικοδομή αδερφέ !

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.518
Πόντοι
266
Τι έχουμε εδώ
Μεταγραφαρα...

Συνημμένα

• Screenshot_20250323-050114_Facebook.jpg
    Screenshot_20250323-050114_Facebook.jpg
    364,7 KB · Εμφανίσεις: 32

px200

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Κριτικές
7
Like
605
Πόντοι
280
Επίσκεψη στο κρυσταλ που προτιμήθηκε λόγω ευκολίας πρόσβασης. Επιβεβαίωση και από εμένα πως είναι άβολη η θέση που έρχεσαι περιμένοντας να ανέβεις.
Πέρασμα με Ραφαέλα. Μασάζ οκ. Σοσιαλ μια χαρά. Δεύτερο μέρος αρκετά καλό. Γενικά θετικο πρόσημο με bonus το undercover ωραίο κορμί της μικρής. Έξω στον δρομο δε θα γυρνούσε κεφάλια. Στην προκειμένη είναι μια τίμια επιλογή.

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
401
Πόντοι
21
Επειδή αναφέρθηκα στην τοποθεσία του νέου κρυσταλ, να πω ότι στο παλιό που είχα πάει δύο φορές παλιά προπερσι και βάλε, το βράδυ που είχα πάει ήταν χειμώνας, ερημιά και ξαφνικά μέσα στην οικοδομή έρχομαι face to face με τρεις νεαρούς τραπερ. πρησμένοι από τα γυμναστήρια, τατουάζ, κλπ . κι εκεί δηλαδή ήταν πολύ απομονωμένα γιατί μάλλον ήταν γραφεία εκεί κι όχι σπίτια, κι αν γινόταν κάτι δε σε έβρισκαν ποτέ

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
248
Πόντοι
21
Εντάξει στα κανονικά μασάζ είναι με πετσέτα κι εσώρουχο..σκεφτόμουν αν ξέρουν μασάζ, να πήγαινα εκεί, αφού κρυσταλ δεν τολμώ να πάω εκεί που είναι..
Μια χαρα ειναι το μαγαζι καινουριο ανανεμενο με καθαρα αξεσουαρ πετσετεs κρεβατια ντουζ ......Εχουν περασει απο εκει παρελαση...... τα ποιο ομορφα κοριτσια ....θα ελεγα οτι απο καποιεs απο αυτεs εχουμε λαβει καποιοι υπηρεσιεs LUX γιατι οχι δεν κταλαβα .....δλδ θα επρεπε να ηταν σε καμια στο@ να φοβοσουν να μπειs μεσα. .....Ξερεται κατι διακρινω απο καποιουs εδω μεσα μια κατασταση επιθεσηs για το εν λογω ιδρυμα .....Eγω φιλε μου ανεπιφυτλαχτα ανετα σε πρωτεινω να παs υπαρχουν κορασιδεs που θα σε ικανοποιησουν στο επακρο (ΜΠΕΛΑ -ΚΑΣΑΝΔΡΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ-ΙΡΙΔΑ ) και να καταθεσειs την εμπειρια σου εδω στο νημα με λεπτομερειεs για να βοηθησειs καποια καινουρια μελοι και οχι να τα αποθαρρυνειs οπωs kανουν μερικοι .

Τελευταία τροποποίηση:

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
401
Πόντοι
21
Μια χαρα ειναι το μαγαζι καινουριο ανανεμενο με καθαρα αξεσουαρ πετσετεs κρεβατια ντουζ ......Εχουν περασει απο εκει παρελαση...... τα ποιο ομορφα κοριτσια ....θα ελεγα οτι απο καποιεs απο αυτεs εχουμε λαβει καποιοι υπηρεσιεs LUX γιατι οχι δεν κταλαβα .....δλδ θα επρεπε να ηταν σε καμια στο@ να φοβοσουν να μπειs μεσα. .....Ξερεται κατι διακρινω απο καποιουs εδω μεσα μια κατασταση επιθεσηs για το εν λογω ιδρυμα .....Eγω φιλε μου ανεπιφυτλαχτα ανετα σε πρωτεινω να παs υπαρχουν κορασιδεs που θα σε ικανοποιησουν στο επακρο (ΜΠΕΛΑ -ΚΑΣΑΝΔΡΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ-ΙΡΙΔΑ ) και να καταθεσειs την εμπειρια σου εδω στο νημα με λεπτομερειεs για να βοηθησειs καποια καινουρια μελοι και οχι να τα αποθαρρυνειs οπωs kανουν μερικοι .
Θα πάω βραδάκι πριν μεγαλώσει η μέρα πολύ.. χαχαχαχ.. καπέλο - γυαλί ηλίου κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom