ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 31.030
- Πόντοι
- 34.538
Η ερωτηση ισχυει και για το body free.Δεν λεει για το Κρυσταλ αλλα για το Body Free..
Η ερωτηση ισχυει και για το body free.Δεν λεει για το Κρυσταλ αλλα για το Body Free..
Γενικά είμαι κατά της μαλακίας αλλά πίστεψε με από ότι μου περιέγραψε φίλος μου και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη αν μπορέσει να σου σηκωθεί με τις κοπέλες στο συγκεκριμένο χώρο τότε πρέπει αυτομάτως οι διαχειριστές του site να σε αναβαθμίσουν στο επίπεδο «πλανητάρχης»Και χάπι εντινγγ, να έχει.. αλλά και κανονικό μασάζ..μου φάνηκε καλή ιδέα το χαρμονι γιατί είναι κέντρο..
Κάποτε τα μαγαζιά αυτά ξεκινούσαν με μασάζ κανονικό κ Όχι το Χαϊδεμα π κάνουν τώραΕπειδή γίνεται λόγος σήμερα για την διακριτικότητα των καταστημάτων, πολύ καλές επιλογές κάνει διαχρονικά η Βάσια. Και όταν ήταν με εκείνη την ανεκδιήγητη την νίκη στην Δωδεκανήσου σε κτίριο γραφείων Τόσο μετά που είχε πάει εκεί κοντά στην Φράγκον πάλι σε ένα κτίριο με βιοτεχνίες και σχολές, τόσο στην Τσιμισκή αν και δεν είχα πάει ποτέ σε κτίριο με επαγγελματικούς χώρους όσο και στον τωρινό που είναι ένα πολύ διακριτικό κτίριο στην Βαλαωρίτου με βιοτεχνίες και εσχάτως Διαμερίσματα air bnb
Διακριτικός για παράδειγμα ήταν ο χώρος που είχε το luxury Στην Μοναστηρίου εκεί όπου βρίσκεται και ένα prive μαγαζί. Και λέω για το χώρο τους στην Μοναστηρίου γιατί ο χώρος στον Εύοσμο ήταν τεράστια κάρτα.
Διακριτικός είναι ο χορός του Νικολάκη στο golden spa γιατί ναι μεν έχει και σπίτια αλλά έχει και αρκετά ιατρεία το κτήριο.
Όπως ήταν και το body free το παλιό το κανονικό στον πέμπτο όροφο
Αλλά ακόμα ρε παιδιά και διακριτικό να είναι το μαγαζί αν ο πελάτης είναι μαλάκας η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το χώρο που είχε παλιά λοιπόν το συγκεκριμένο κατάστημα τον πήρε μία νεογνολόγος και έχει το ιατρείο της. Πριν λίγο καιρό ανέβηκε ένας αστείος τύπος και το αστείο είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός, Χτύπησε το κουδούνι μπήκε μέσα και ρώτησε την γραμματέα της αν ήξερε που πήγε το μασάζ που ήταν εκεί πριν το ιατρείο
Οκ κατάλαβα χαχαχαχΓενικά είμαι κατά της μαλακίας αλλά πίστεψε με από ότι μου περιέγραψε φίλος μου και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη αν μπορέσει να σου σηκωθεί με τις κοπέλες στο συγκεκριμένο χώρο τότε πρέπει αυτομάτως οι διαχειριστές του site να σε αναβαθμίσουν στο επίπεδο «πλανητάρχης»
Η νεογνολόγος είναι γνωστή μουΤο τελευταιο πως το εμαθες?
Στο ειπε η νεογνολογος,μηπως ο αστειος τυπος η το διαβασες σε κανενα σαιτ?
Η μηπως στο ειπανε απο το Κρυσταλ?Αλλα σεν πατας εκει οπως λες.
Ο συγχωρεμένος ο Άκης ρε φίλε… Κάποια μαγαζιά κάποτε έκαναν το εξής…Κάποτε τα μαγαζιά αυτά ξεκινούσαν με μασάζ κανονικό κ Όχι το Χαϊδεμα π κάνουν τώρα
Η Εύα στο Πανόραμα είχε μία κοπέλα νομίζω Πέγκι την λέγανε σε έλιωνε στο μασάζ νάνε καλά οπού κ να είναι τώρα
Στην πλατεία βαρδάρη είχε η Ελένη μαγαζί με κοπέλες θυμάμαι την Κλειώ νομίζω κάπου εκτός Θεσσαλονίκης ήταν έκανε μασάζ Όχι μαλακίες
Στην μακενζη στον Άκη να μη πω επίθετό κάπου ψηλά στον 5 η 6 όροφο όλες με άσπρες ποδιές κ μασάζ εκεί θυμάμαι μία μαρίνα
Τι να πρώτο πεις μετά το γαμησαν κ αν πας Σε τέτοιο μαγαζί Σε ρωτάει θες μασάζ σαν να λέει πηδα να φεύγουμε
Κ Αλλά πολλά Βασίλης Κωλέττη με την Εύα κ εκεί μία από τα ίδια
Πολυ σωστάΕπειδή γίνεται λόγος σήμερα για την διακριτικότητα των καταστημάτων, πολύ καλές επιλογές κάνει διαχρονικά η Βάσια. Και όταν ήταν με εκείνη την ανεκδιήγητη την νίκη στην Δωδεκανήσου σε κτίριο γραφείων Τόσο μετά που είχε πάει εκεί κοντά στην Φράγκον πάλι σε ένα κτίριο με βιοτεχνίες και σχολές, τόσο στην Τσιμισκή αν και δεν είχα πάει ποτέ σε κτίριο με επαγγελματικούς χώρους όσο και στον τωρινό που είναι ένα πολύ διακριτικό κτίριο στην Βαλαωρίτου με βιοτεχνίες και εσχάτως Διαμερίσματα air bnb
Διακριτικός για παράδειγμα ήταν ο χώρος που είχε το luxury Στην Μοναστηρίου εκεί όπου βρίσκεται και ένα prive μαγαζί. Και λέω για το χώρο τους στην Μοναστηρίου γιατί ο χώρος στον Εύοσμο ήταν τεράστια κάρτα.
Διακριτικός είναι ο χορός του Νικολάκη στο golden spa γιατί ναι μεν έχει και σπίτια αλλά έχει και αρκετά ιατρεία το κτήριο.
Όπως ήταν και το body free το παλιό το κανονικό στον πέμπτο όροφο
Αλλά ακόμα ρε παιδιά και διακριτικό να είναι το μαγαζί αν ο πελάτης είναι μαλάκας η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το χώρο που είχε παλιά λοιπόν το συγκεκριμένο κατάστημα τον πήρε μία νεογνολόγος και έχει το ιατρείο της. Πριν λίγο καιρό ανέβηκε ένας αστείος τύπος και το αστείο είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός, Χτύπησε το κουδούνι μπήκε μέσα και ρώτησε την γραμματέα της αν ήξερε που πήγε το μασάζ που ήταν εκεί πριν το ιατρείο
Με αγαπη παντα προς την Τζουλια...αλλα εχει γινει σαν διφυλλη ντουλαπα...εχει πλακωθει και στα υαλουρονικα...Για να κάνω Κ λίγο χιούμορ η Τζούλια πρέπει να έχει καλές σχέσεις με το φαγητό οπότε αδύνατον να μην φάει 12 μέρες όσο στεναχωρεμενιη Κ αν είναι.....
Τώρα όσον αφορά τη διακριτικοτητα νομίζω πως είναι βασικό συστατικό για τέτοια μαγαζιά. Πιο εύκολα μπαίνει ένας πελάτης κάπου που μπορεί να μπερδευτεί στο πλήθος και αλλιώς νιώθει αν περιμένει σε μια είσοδο που φως φανάρι οδηγεί στις κορασίδες του μασάζ.
Τώρα για το κουζίνακι που ειπώθηκε και τα σχόλια έχω διαβάσει και άλλη φορά ότι κάποιες κορασίδες κοροϊδεύουν τους πελάτες για την εμφάνιση τους.το σώμα τους τα κιλά τους κλπ.
αυτο είναι αντιεπαγγελματικο
Στα αρχίδια μας.Δεν ξέρω αν δημιουργούνται παράπονα από τους άλλους ενοίκους μιας πολυκατοικίας όταν λειτουργούν τέτοια μαγαζιά.
Πρέπει να το σκεφτούμε Κ αυτο
Η φάση είναι να πάρεις πασατέμπο, να αραξεις στο πάρκο και να κρατάς στατιστικά ποιος μπαίνει. Και στην έξοδο να κάνεις γκάλοπ ποια κορασίδα προτιμήθηκε και τέλος του μήνα αυτή με τους περισσότερους πελάτες να βγει υπάλληλος του μήνα!
Του το είπε ο διαχειριστής της πολυκατοικιας.Η ερωτηση ισχυει και για το body free.
Δεν υπάρχει άλλος στην οικοδομή αδερφέ !Δεν ξέρω αν δημιουργούνται παράπονα από τους άλλους ενοίκους μιας πολυκατοικίας όταν λειτουργούν τέτοια μαγαζιά.
Πρέπει να το σκεφτούμε Κ αυτο
Έβαλε ξανά το στρινγκ, συγκεκριμένα εδώ δεν το φοράει καν . Για να δούμε τι υπηρεσίες θα παρέχει στο body spa λοιπόν.Τι έχουμε εδώ
Μεταγραφαρα...
Μια χαρα ειναι το μαγαζι καινουριο ανανεμενο με καθαρα αξεσουαρ πετσετεs κρεβατια ντουζ ......Εχουν περασει απο εκει παρελαση...... τα ποιο ομορφα κοριτσια ....θα ελεγα οτι απο καποιεs απο αυτεs εχουμε λαβει καποιοι υπηρεσιεs LUX γιατι οχι δεν κταλαβα .....δλδ θα επρεπε να ηταν σε καμια στο@ να φοβοσουν να μπειs μεσα. .....Ξερεται κατι διακρινω απο καποιουs εδω μεσα μια κατασταση επιθεσηs για το εν λογω ιδρυμα .....Eγω φιλε μου ανεπιφυτλαχτα ανετα σε πρωτεινω να παs υπαρχουν κορασιδεs που θα σε ικανοποιησουν στο επακρο (ΜΠΕΛΑ -ΚΑΣΑΝΔΡΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ-ΙΡΙΔΑ ) και να καταθεσειs την εμπειρια σου εδω στο νημα με λεπτομερειεs για να βοηθησειs καποια καινουρια μελοι και οχι να τα αποθαρρυνειs οπωs kανουν μερικοι .Εντάξει στα κανονικά μασάζ είναι με πετσέτα κι εσώρουχο..σκεφτόμουν αν ξέρουν μασάζ, να πήγαινα εκεί, αφού κρυσταλ δεν τολμώ να πάω εκεί που είναι..
Είναι η Νεφέλη που δούλευε κρυσταλ ?Τι έχουμε εδώ
Μεταγραφαρα...
Θα πάω βραδάκι πριν μεγαλώσει η μέρα πολύ.. χαχαχαχ.. καπέλο - γυαλί ηλίου κλπΜια χαρα ειναι το μαγαζι καινουριο ανανεμενο με καθαρα αξεσουαρ πετσετεs κρεβατια ντουζ ......Εχουν περασει απο εκει παρελαση...... τα ποιο ομορφα κοριτσια ....θα ελεγα οτι απο καποιεs απο αυτεs εχουμε λαβει καποιοι υπηρεσιεs LUX γιατι οχι δεν κταλαβα .....δλδ θα επρεπε να ηταν σε καμια στο@ να φοβοσουν να μπειs μεσα. .....Ξερεται κατι διακρινω απο καποιουs εδω μεσα μια κατασταση επιθεσηs για το εν λογω ιδρυμα .....Eγω φιλε μου ανεπιφυτλαχτα ανετα σε πρωτεινω να παs υπαρχουν κορασιδεs που θα σε ικανοποιησουν στο επακρο (ΜΠΕΛΑ -ΚΑΣΑΝΔΡΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ-ΙΡΙΔΑ ) και να καταθεσειs την εμπειρια σου εδω στο νημα με λεπτομερειεs για να βοηθησειs καποια καινουρια μελοι και οχι να τα αποθαρρυνειs οπωs kανουν μερικοι .