εγω θα ρωτησω κατι ποιο πικαντικο ... ποιοι ειναι οι 4 μερακληδες που αγκαζαρανε το ανθοκηπιο σημερις απο τις 8 το βραδακι ???? οεεεοοο????![]()
![]()
![]()
![]()
αν δεν ηταν κλιστοι οι δρομοι θα ελεγα οτι ειναι κατι παλικαρια απο λαρισσα
εγω θα ρωτησω κατι ποιο πικαντικο ... ποιοι ειναι οι 4 μερακληδες που αγκαζαρανε το ανθοκηπιο σημερις απο τις 8 το βραδακι ???? οεεεοοο????![]()
![]()
![]()
![]()
ποιοι ειναι οι γριφοι ρε παλικαρια ? τι δεν ξερετε? το edelweis ? ή δεν ξερατε τι λουλουδι ειναι... ήμαρτον
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με τηλέφωνο από Βασίλη-Μοναστηρίου ή edelweis;
Πρωτη φορα πηγες?Δύσκολα...
Μόλις γύρισα από edelweiss με μασαζάκι με πετσετούλα (μόνο). Δεν προχωρούσε άλλο η κοπέλα και το κατάλαβα και από την κουβέντα...
Δύσκολα...
Μόλις γύρισα από edelweiss με μασαζάκι με πετσετούλα (μόνο). Δεν προχωρούσε άλλο η κοπέλα και το κατάλαβα και από την κουβέντα...
Πρωτη φορα πηγες?
ποια θεραπευτρια προτιμησες φιλε μου ?
Εχεις φατσα μπατσου?Τι αλλο να πω ρε μεγαλε...μαλλον δεν τους πειθεις.η νατασα ειναι πολυ εμπειρη θεραπευτρια... ή εχεις ψαρωτική φάτσα ή ειπες κατι΄![]()
![]()
η νατασα ειναι πολυ εμπειρη θεραπευτρια... ή εχεις ψαρωτική φάτσα ή ειπες κατι΄![]()
![]()
Εχεις φατσα μπατσου?Τι αλλο να πω ρε μεγαλε...μαλλον δεν τους πειθεις.
επρεπε να παρεις την ευαοποτε θα σε θυμοταν σιγουρα και μετα θα ησουν ανετος με τις υπολοιπες
![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααΕσύ υπάλληλε του ΔΘ που ασχολείσαι με άδειες και βλέπεις εδώ μέσα για πληροφορίες...
...να σου καεί το βίντεο ρε!