εγω θα ρωτησω κατι ποιο πικαντικο ... ποιοι ειναι οι 4 μερακληδες που αγκαζαρανε το ανθοκηπιο σημερις απο τις 8 το βραδακι ???? οεεεοοο????
αν δεν ηταν κλιστοι οι δρομοι θα ελεγα οτι ειναι κατι παλικαρια απο λαρισσα
εγω θα ρωτησω κατι ποιο πικαντικο ... ποιοι ειναι οι 4 μερακληδες που αγκαζαρανε το ανθοκηπιο σημερις απο τις 8 το βραδακι ???? οεεεοοο????
ποιοι ειναι οι γριφοι ρε παλικαρια ? τι δεν ξερετε? το edelweis ? ή δεν ξερατε τι λουλουδι ειναι... ήμαρτον
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με τηλέφωνο από Βασίλη-Μοναστηρίου ή edelweis;
Πρωτη φορα πηγες?Δύσκολα...
Μόλις γύρισα από edelweiss με μασαζάκι με πετσετούλα (μόνο). Δεν προχωρούσε άλλο η κοπέλα και το κατάλαβα και από την κουβέντα...
Δύσκολα...
Μόλις γύρισα από edelweiss με μασαζάκι με πετσετούλα (μόνο). Δεν προχωρούσε άλλο η κοπέλα και το κατάλαβα και από την κουβέντα...
Πρωτη φορα πηγες?
ποια θεραπευτρια προτιμησες φιλε μου ?
Εχεις φατσα μπατσου?Τι αλλο να πω ρε μεγαλε...μαλλον δεν τους πειθεις.η νατασα ειναι πολυ εμπειρη θεραπευτρια... ή εχεις ψαρωτική φάτσα ή ειπες κατι΄
η νατασα ειναι πολυ εμπειρη θεραπευτρια... ή εχεις ψαρωτική φάτσα ή ειπες κατι΄
Εχεις φατσα μπατσου?Τι αλλο να πω ρε μεγαλε...μαλλον δεν τους πειθεις.
επρεπε να παρεις την ευα οποτε θα σε θυμοταν σιγουρα και μετα θα ησουν ανετος με τις υπολοιπες
αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααΕσύ υπάλληλε του ΔΘ που ασχολείσαι με άδειες και βλέπεις εδώ μέσα για πληροφορίες...
...να σου καεί το βίντεο ρε!