dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
αχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα
έχουμε ρουφιάνο?
Ένας υπάλληλος του Δήμου, ήξερε πάρα πολλά για τα μασάζ... μα πάρα πολλά... άρα ή είναι γραμμένος ή ρουφ!
αχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα
έχουμε ρουφιάνο?
Μπορει να ειναι μπουρδελιαρης ρε συ,γιατι σωνει και καλα ρουφ ο ανθρωπος?Ένας υπάλληλος του Δήμου, ήξερε πάρα πολλά για τα μασάζ... μα πάρα πολλά... άρα ή είναι γραμμένος ή ρουφ!
Ηταν και καλα επικριτικος?Δεν τον άκουσες να μιλάει τον τύπο γι' αυτό...
Ηταν και καλα επικριτικος?
Θα εφαγε πετσετα κι αυτος μαλλον...Πολύ... λες να ήταν απλά ξεκάρφωμα;
Ποιο video? Σαν αυτό των ιδρυμάτων?Εσύ υπάλληλε του ΔΘ που ασχολείσαι με άδειες και βλέπεις εδώ μέσα για πληροφορίες...
...να σου καεί το βίντεο ρε!
Βρε γενικά έχω πάει αρκετές φορές... και η Εύα με θυμάται. Τώρα δεν ξέρω αν είπα τίποτα χαζό ή αν έχω φάτσα μπάτσου... πιο πολύ για μπράβος που πάχυνε μοιάζω αλλά τεσπά...
Δεν πειράζει δεν εμ χάλασε. Με πάτησε ένα μασάζ... το φχαριστήθηκα... άλλη φορά το φουλ!
αδερφουλι τι φορουσες ;
Καλημερα συναγωνιστες.Ενημερωση απο Αμπελοκηπους.Πηγα για χαλαρωση,τελικα μονο καφεδακι γιατι επρεπε να φυγω βιαστικα.Ανανεωση προσωπικου,λιγα προλαβα να δω,μια κοντουλα δεν θυμαμαι ονομα φαινοταν πολλα υποσχομενη.
Μοναστηριου πηρα επιτελους Μαριαννα και επαθα πλακα.Η κοπελα το γουσταρει αυτο που κανει η τουλαχιστον ετσι φαινεται
Κορυφαιο προγραμμα.Αισθανεσαι λες και ειναι γκομενα σου που της λες και της κανεις οτι γουσταρεις.Αν και δεν συνηθιζω να παιρνω milf τελικα αποδειχτηκε πολυ καλη επιλογη.Φευγοντας ειδα και νεα αφιξη,κορυφαια εμφανιση,πιτσιρικα που δεν την εχει παρει το γερικο ματι μου αλλου.Αν δοκιμασει κανεις παρακαλω να ενημερωσει
με την στολη πηγε ...
ρωταω γιατι μαλον τον ειδα