Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (8 μέλη και 61 επισκέπτες)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
οσα εχουν αγγελια βαζουν κινητο ΠΟΤΕ σταθερο γιατι κινδυνευουν να βγουν στην φόρα πολλα ονοματα :rockon:

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συναγωνιστές, παρακολουθώ διακριτικά το θρεντ τον τελευταίο καιρό αλλά (εκτός αν δεν πρόσεξα κάτι) έχω καιρό να πετύχω κάποια είδηση/ενημέρωση για τα μαγαζιά στην Βούλγαρη και αυτό του Βασίλη, που είναι τα μόνα που γνωρίζω. Έχουμε κάτι νεότερο από κει ή είναι πεσμένα και γι αυτό δεν αναφέρονται;
Τελευταία διαβάζω μόνο για Καλλιδοπούλου και ένα edelweiss το οποίο δεν το είχα ξανακούσει ποτέ. Ξέρει κανείς από τους παλιούς ή τους καινούργιους να ενημερώσει; Stofos, Ric Flair, έχετε καιρό να ακουστείτε, όλα καλά;

fotisabg

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πηγα σημερα μοναστηριου στο βασιλη αυτη η μαρια ολα τα λεφτα η μυρτο τι λεει θελο να τη δοκιμασω

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Μια χαρα . Εγω για εκει που πηγα , ενημερωσα .

Με ελενες , ευες και εβιτες δεν ασχολουμαι .  :birdman:

iver

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τι λεει???ειναι καλη φαση η πρεπει να σε στειλει αλλος η να σε γνωριζουνε εκει????τι ακριβος παιζει???

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι φιλε μου καλο ειναι να σε γνωριζουνε.Εγω προσωπικα εχω γραψει πολλες φορες για τη Μαρια και γενικοτερα για τις υπηρεσιες του Βασιλη.Κ επιδη διαβασα καποια σχολια συναγωνιστων για τις τιμες στα μαγαζια ιδιως για φουλ προγραμμα,επιτρεψτε μου να εκθεσω την αποψη μου.Καταρχας εμεις φταιμε που οι τιμες εχουν φτασει στα 120.Και μονο εμεις.Υπαρχουν μαγαζια οπως στη Μοναστηριου που ειναι στα 100,ξεπετες δεν υπαρχουν,αλλα η μια ωρα ειναι μια ωρα και εκτος απο αυτο οταν πας αρκετες φορες και δεν εννοω 10 αλλα 3-4 ,η αν δουν οτι τους πας καποιο φιλο σου,σου χρεωνει μονο τη συμμετοχη της κοπελας.Για μενα αυτο δειχνει οτι με υπολογιζει και με σεβεται ως πελατη.Εχω αιμοδοτησει σε πολλα μαγαζακια στο παρελθον και το μονο που κερδιζα ειναι καθε φορα επειδη ημουν τακτικος πελατης τους,να μου μειωνουν το χρονο παραμονης η να με στριμωχνουν στα ραντεβου γιατι με θεωρουσαν δεδομενο.Κι εγω ο μαλακας εξακολουθουσα να πηγαινω.Καιρος να ξυπνησουμε κυριοι.Κ επειδη πολυ εκθειαζω εδω και καιρο το συγκεκριμενο μαγαζι να σας ζητησω να μου πειτε κι εσεις καπου που να συμβαινει κατι αναλογο για να δοκιμασω κι εκει.Ευχαριστω για το χρονο σας

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Ναι φιλε μου καλο ειναι να σε γνωριζουνε.Εγω προσωπικα εχω γραψει πολλες φορες για τη Μαρια και γενικοτερα για τις υπηρεσιες του Βασιλη.Κ επιδη διαβασα καποια σχολια συναγωνιστων για τις τιμες στα μαγαζια ιδιως για φουλ προγραμμα,επιτρεψτε μου να εκθεσω την αποψη μου.Καταρχας εμεις φταιμε που οι τιμες εχουν φτασει στα 120.Και μονο εμεις.Υπαρχουν μαγαζια οπως στη Μοναστηριου που ειναι στα 100,ξεπετες δεν υπαρχουν,αλλα η μια ωρα ειναι μια ωρα και εκτος απο αυτο οταν πας αρκετες φορες και δεν εννοω 10 αλλα 3-4 ,η αν δουν οτι τους πας καποιο φιλο σου,σου χρεωνει μονο τη συμμετοχη της κοπελας.Για μενα αυτο δειχνει οτι με υπολογιζει και με σεβεται ως πελατη.Εχω αιμοδοτησει σε πολλα μαγαζακια στο παρελθον και το μονο που κερδιζα ειναι καθε φορα επειδη ημουν τακτικος πελατης τους,να μου μειωνουν το χρονο παραμονης η να με στριμωχνουν στα ραντεβου γιατι με θεωρουσαν δεδομενο.Κι εγω ο μαλακας εξακολουθουσα να πηγαινω.Καιρος να ξυπνησουμε κυριοι.Κ επειδη πολυ εκθειαζω εδω και καιρο το συγκεκριμενο μαγαζι να σας ζητησω να μου πειτε κι εσεις καπου που να συμβαινει κατι αναλογο για να δοκιμασω κι εκει.Ευχαριστω για το χρονο σας

Αυτό με τη συμμετοχή της κοπέλλας το έκανε ο Βασίλης στο παλιό το μαγαζί το καλοκαίρι. Τώρα δεν νομίζω να το κάνει. Είμαι πολύ τακτικός πελάτης και από τους καλύτερους απ' ότι λέει αλλά δεν το κάνει τώρα. Βέβαια και γω δεν έχω κάνει αντίστοιχη κουβέντα. Το κάνει σε σένα?

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ Η ΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνωμη για τα κεφαλαια.Ξεχαστηκα

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το thread έχει κάποιος συναγωνιστής την ευγενική καλοσύνη να με κατατοπίσει για το τι τρέχει με τα μασατζίδικα στη θεσσαλονίκη, που βρίσκονται, τι προσφέρουν και ποια αξίζουν.
Ευχαριστώ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το thread έχει κάποιος συναγωνιστής την ευγενική καλοσύνη να με κατατοπίσει για το τι τρέχει με τα μασατζίδικα στη θεσσαλονίκη, που βρίσκονται, τι προσφέρουν και ποια αξίζουν.
Ευχαριστώ
πω ρε φιλε 445 σελιδες εχουν γεμισει οι ανθρωποι....περιληψη θες; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Μάλλον με ποιάνουν κορόιδο. Η με έχουν δεδομένο

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Εμ... αργήσαμε αλλά μάθαμε και μεις κατι τοις

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Καιτα στάζουμε χοντρά κάθε φορά

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Να την βγάλει μόνος του.......... και να πληρώσει για να μάθει
πιστεύω οτι θα χρειάζονταν λιγότερος χρόνος και φαιά ουσία για να γραφτούν 5 πληροφορίες από όλα όσα γράψατε αγαπητοί φίλοι μέχρι τώρα...ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση αγένεια... εκτός και αν θεωρείται ότι και οι άλλοι πρέπει να την πάθουν όπως πιθανότατα την πάτησαν κάποιοι από εσάς...οπότε μιλάμε για χαιρέκακους ανθρώπους. Εγώ πάντως όποτε μου ζητήθηκε πληροφορία απάντησα.
Σας ευχαριστώ όπως και να έχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom