You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (8 μέλη και 61 επισκέπτες)
Συναγωνιστές, παρακολουθώ διακριτικά το θρεντ τον τελευταίο καιρό αλλά (εκτός αν δεν πρόσεξα κάτι) έχω καιρό να πετύχω κάποια είδηση/ενημέρωση για τα μαγαζιά στην Βούλγαρη και αυτό του Βασίλη, που είναι τα μόνα που γνωρίζω. Έχουμε κάτι νεότερο από κει ή είναι πεσμένα και γι αυτό δεν αναφέρονται;
Τελευταία διαβάζω μόνο για Καλλιδοπούλου και ένα edelweiss το οποίο δεν το είχα ξανακούσει ποτέ. Ξέρει κανείς από τους παλιούς ή τους καινούργιους να ενημερώσει; Stofos, Ric Flair, έχετε καιρό να ακουστείτε, όλα καλά;
Τελευταία διαβάζω μόνο για Καλλιδοπούλου και ένα edelweiss το οποίο δεν το είχα ξανακούσει ποτέ. Ξέρει κανείς από τους παλιούς ή τους καινούργιους να ενημερώσει; Stofos, Ric Flair, έχετε καιρό να ακουστείτε, όλα καλά;
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 409
- Πόντοι
- 36
πηγα σημερα μοναστηριου στο βασιλη αυτη η μαρια ολα τα λεφτα η μυρτο τι λεει θελο να τη δοκιμασω
Για πες μας τι σου έκανε η Μαρία και είναι όλα τα λεφτά? ? ? ?
Τι απ' όλα?
Ναι φιλε μου καλο ειναι να σε γνωριζουνε.Εγω προσωπικα εχω γραψει πολλες φορες για τη Μαρια και γενικοτερα για τις υπηρεσιες του Βασιλη.Κ επιδη διαβασα καποια σχολια συναγωνιστων για τις τιμες στα μαγαζια ιδιως για φουλ προγραμμα,επιτρεψτε μου να εκθεσω την αποψη μου.Καταρχας εμεις φταιμε που οι τιμες εχουν φτασει στα 120.Και μονο εμεις.Υπαρχουν μαγαζια οπως στη Μοναστηριου που ειναι στα 100,ξεπετες δεν υπαρχουν,αλλα η μια ωρα ειναι μια ωρα και εκτος απο αυτο οταν πας αρκετες φορες και δεν εννοω 10 αλλα 3-4 ,η αν δουν οτι τους πας καποιο φιλο σου,σου χρεωνει μονο τη συμμετοχη της κοπελας.Για μενα αυτο δειχνει οτι με υπολογιζει και με σεβεται ως πελατη.Εχω αιμοδοτησει σε πολλα μαγαζακια στο παρελθον και το μονο που κερδιζα ειναι καθε φορα επειδη ημουν τακτικος πελατης τους,να μου μειωνουν το χρονο παραμονης η να με στριμωχνουν στα ραντεβου γιατι με θεωρουσαν δεδομενο.Κι εγω ο μαλακας εξακολουθουσα να πηγαινω.Καιρος να ξυπνησουμε κυριοι.Κ επειδη πολυ εκθειαζω εδω και καιρο το συγκεκριμενο μαγαζι να σας ζητησω να μου πειτε κι εσεις καπου που να συμβαινει κατι αναλογο για να δοκιμασω κι εκει.Ευχαριστω για το χρονο σας
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 409
- Πόντοι
- 36
Ναι φιλε μου καλο ειναι να σε γνωριζουνε.Εγω προσωπικα εχω γραψει πολλες φορες για τη Μαρια και γενικοτερα για τις υπηρεσιες του Βασιλη.Κ επιδη διαβασα καποια σχολια συναγωνιστων για τις τιμες στα μαγαζια ιδιως για φουλ προγραμμα,επιτρεψτε μου να εκθεσω την αποψη μου.Καταρχας εμεις φταιμε που οι τιμες εχουν φτασει στα 120.Και μονο εμεις.Υπαρχουν μαγαζια οπως στη Μοναστηριου που ειναι στα 100,ξεπετες δεν υπαρχουν,αλλα η μια ωρα ειναι μια ωρα και εκτος απο αυτο οταν πας αρκετες φορες και δεν εννοω 10 αλλα 3-4 ,η αν δουν οτι τους πας καποιο φιλο σου,σου χρεωνει μονο τη συμμετοχη της κοπελας.Για μενα αυτο δειχνει οτι με υπολογιζει και με σεβεται ως πελατη.Εχω αιμοδοτησει σε πολλα μαγαζακια στο παρελθον και το μονο που κερδιζα ειναι καθε φορα επειδη ημουν τακτικος πελατης τους,να μου μειωνουν το χρονο παραμονης η να με στριμωχνουν στα ραντεβου γιατι με θεωρουσαν δεδομενο.Κι εγω ο μαλακας εξακολουθουσα να πηγαινω.Καιρος να ξυπνησουμε κυριοι.Κ επειδη πολυ εκθειαζω εδω και καιρο το συγκεκριμενο μαγαζι να σας ζητησω να μου πειτε κι εσεις καπου που να συμβαινει κατι αναλογο για να δοκιμασω κι εκει.Ευχαριστω για το χρονο σας
Αυτό με τη συμμετοχή της κοπέλλας το έκανε ο Βασίλης στο παλιό το μαγαζί το καλοκαίρι. Τώρα δεν νομίζω να το κάνει. Είμαι πολύ τακτικός πελάτης και από τους καλύτερους απ' ότι λέει αλλά δεν το κάνει τώρα. Βέβαια και γω δεν έχω κάνει αντίστοιχη κουβέντα. Το κάνει σε σένα?
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ Η ΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πω ρε φιλε 445 σελιδες εχουν γεμισει οι ανθρωποι....περιληψη θες;επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το thread έχει κάποιος συναγωνιστής την ευγενική καλοσύνη να με κατατοπίσει για το τι τρέχει με τα μασατζίδικα στη θεσσαλονίκη, που βρίσκονται, τι προσφέρουν και ποια αξίζουν.
Ευχαριστώ
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Την κεντρικη ιδεα πες του...πω ρε φιλε 445 σελιδες εχουν γεμισει οι ανθρωποι....περιληψη θες;
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 409
- Πόντοι
- 36
Την κεντρικη ιδεα πες του...
Να την βγάλει μόνος του.......... και να πληρώσει για να μάθει
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αυτη ακριβως ηταν η κεντρικη ιδεα,μ'επιασες μεγαλε...Να την βγάλει μόνος του.......... και να πληρώσει για να μάθει
πιστεύω οτι θα χρειάζονταν λιγότερος χρόνος και φαιά ουσία για να γραφτούν 5 πληροφορίες από όλα όσα γράψατε αγαπητοί φίλοι μέχρι τώρα...ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση αγένεια... εκτός και αν θεωρείται ότι και οι άλλοι πρέπει να την πάθουν όπως πιθανότατα την πάτησαν κάποιοι από εσάς...οπότε μιλάμε για χαιρέκακους ανθρώπους. Εγώ πάντως όποτε μου ζητήθηκε πληροφορία απάντησα.Να την βγάλει μόνος του.......... και να πληρώσει για να μάθει
Σας ευχαριστώ όπως και να έχει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειμαι στουντιακιας...πειτε ρε στο παιδι αλητες....Την κεντρικη ιδεα πες του...