Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Για εμάς που δεν γνωρίζουμε για αυτήν την κυρία, υπάρχει αγγελία της στο kanesex ή κάπου αλλού ώστε να την αποφύγουμε; Από IG την βρήκατε εσείς;
Koukogianni κάτι είναι το IG της, εάν θυμάμαι καλά με Private acc. Το έψαξα λίγο δεν μπόρεσα να την βρω.

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Εγώ πάντως έχω στείλει μηνυμα στο ινστα και δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Koukogianni κάτι είναι το IG της, εάν θυμάμαι καλά με Private acc. Το έψαξα λίγο δεν μπόρεσα να την βρω.
Όταν κάποιος σου λέει ,αν υπάρχει αγγελία να την αποφύγουμε αυτόματα μεταφράζεται δώσε την αγγελία να πάρω τηλέφωνο.
Ή και μάτι απλά αφού έτσι φτιάχνονται πλέον.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.619
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως έχω στείλει μηνυμα στο ινστα και δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη.
Μήνυμα π να λέει πως να βρεθούμε η να μη σε ενοχλήσει
Κάποτε θυμάμαι είχε τηλ γιατί δε την παίρνεις
Εγώ την είχα πάρει κ από τα λεγόμενά της κ μόνο την έκανα unfollow

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Μήνυμα π να λέει πως να βρεθούμε η να μη σε ενοχλήσει
Κάποτε θυμάμαι είχε τηλ γιατί δε την παίρνεις
Εγώ την είχα πάρει κ από τα λεγόμενά της κ μόνο την έκανα unfollow
Έχει το τηλέφωνο της σε στορι κάθε μέρα στο fb .
Όποιος το θέλει απλά κάνει μια αναζήτηση.
Δεν θα ανεβάσουμε και screenshot.

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
247
Πόντοι
21
Τσογλανοι για την κουκούγιαννη να σας πω, είναι λίγο περίεργη στην ομιλία αλλά το κορίτσι είναι δεκτικό. Είχα περάσει ευχάριστα μεν αλλά περι ορεξεως κολοκυθόπιτα... Άλλωστε εσείς είστε όλοι υπεράνω...ξέχασα...μην της πιάσετε κανένα βυζί, να την ρωτήσετε πρώτα αν θέλει.. αχ.. ναι.. βάλτε χυστες και AI bot να παίρνεται το τελειο μουνακι σε τιμή ευκαιρίας χωρίς να την προσβάλλεται μήπως και φύγει το κορίτσι κι από πουτσες αρχίζει να κάνει καφέδες...οοοοοο τσογλανοι τσογλανοι... Εραστές της συμφοράς και των δακρύων!!! Ο Βίκτωρ Ουγκώ σας ψάχνει στα πουταναδικα!!
Τώρα αναρωτιέμαι τι να καταλάβατε από όσα έγραψα...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Τσογλανοι για την κουκούγιαννη να σας πω, είναι λίγο περίεργη στην ομιλία αλλά το κορίτσι είναι δεκτικό. Είχα περάσει ευχάριστα μεν αλλά περι ορεξεως κολοκυθόπιτα... Άλλωστε εσείς είστε όλοι υπεράνω...ξέχασα...μην της πιάσετε κανένα βυζί, να την ρωτήσετε πρώτα αν θέλει.. αχ.. ναι.. βάλτε χυστες και AI bot να παίρνεται το τελειο μουνακι σε τιμή ευκαιρίας χωρίς να την προσβάλλεται μήπως και φύγει το κορίτσι κι από πουτσες αρχίζει να κάνει καφέδες...οοοοοο τσογλανοι τσογλανοι... Εραστές της συμφοράς και των δακρύων!!! Ο Βίκτωρ Ουγκώ σας ψάχνει στα πουταναδικα!!
Πραγματικά...
Από την Έδεσσα εισαι;

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
332
Πόντοι
21
επίσκεψη βάνα με εμμυ πέρασα σουπερ όπως πάντα με τελείωμα στο πρόσωπο. στο σαλόνι ειχε καινούργιες κοπέλες λυσσασμένες φαινόντουσαν σαν κάτι σκυλιά που έχουν να φάνε μήνες. θα της δοκιμάσω

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.362
Πόντοι
206
Του Βίκτωρ του Ουγκού που έλεγε η ταινία.....
(Να πάνε, ας πάνε, γιατί δεν πάνε...? ε ας πάνε....)

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
Επίσκεψη προ ημερών στο λουξαρι ειχα βάλει στο αφτί (γιατι δεν την ειχα δει και ποτε την κοπέλα) το όνομα Λυδία , λεω ''θα παω και ας μου βγει σε κακο΄΄ ( που λέει και το άσμα ) ειχα διαβάσει και απο εδω αναφορές αλλα οι γνώμες διίστανται επομένως έκλεισα μαζί της τυφλοσούρτη .
Οταν έφτασα δεν ειχε ερθει ακομα (13:00) μπηκα στο δωμάτιο εκανα μπανακι και περιμενα 5 λεπτα και σκεφτομουνα τι παπαρα μπορει να φαω .
Κάποια στιγμή χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα ενα κοντοπουτανο με εναν κώλο τούμπανο , κουκλάκι με το χαμόγελο στα χείλη μου είπε χίλιες φόρες συγνώμη που άργησε .
Στα του αγώνα:
Πρωτο μερος , καλο με πολυ σοσιαλ απο μερους της οχι χαζολογιμα ωραια κουβεντα με μασαζ κυριος στα ποδια και στην πλατη (απολαυστικο)

Δεύτερο μέρος , τα ειδα ολα απο γκαυλα με εκανε αεροπλάνο χωρις να κανει τίποτα το εξτρα και χωρις να βγάλει εσώρουχο οσο και αν την παρότρυνα εμεινε στα 50 τα αγγίγματα ομως και η φατσουλα της τα λεγαν ολα
Δεν ειμαι κανένας αγγαλιτσας και εχουν περάσει πολλες κορασίδες τέτοιες απο τα χέρια μου γιατι παω συνεχεία στα εν λογο μαγαζια οταν μπορω και μου εχουν δωσει και πολλα ( πίπες γλειφομουνια σεξ ) αλλα αυτο ηταν αλλο , εγω το λεω χημεια τιποτε αλλο .......
Οταν τελειώνω συνήθως λόγο ηλικίας λερώνω την γύρο περιοχή χρόνια ειχα να χύσω ετσι και να το πετάξω ψηλά και να πέσει στον ώμο μου .....
Ξερω οι γνώμες ειναι πολλές για την εν λογο κυρία αυτα ειχα να πω ομως απο εμενα Θα ξανα παω σίγουρα μαζι της και αλλη φορά ......

ΥΓ: όποιος μου στείλει μήνυμα να του πω ποια, που, ηταν οι πίπες και τα αλλα..................... θα φαει αναφορά απο έμενα ( αν ήθελα να πω θα τα έλεγα όταν τα έκανα )

Dimkol13

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Like
17
Πόντοι
0
Επίσκεψη προ ημερών στο λουξαρι ειχα βάλει στο αφτί (γιατι δεν την ειχα δει και ποτε την κοπέλα) το όνομα Λυδία , λεω ''θα παω και ας μου βγει σε κακο΄΄ ( που λέει και το άσμα ) ειχα διαβάσει και απο εδω αναφορές αλλα οι γνώμες διίστανται επομένως έκλεισα μαζί της τυφλοσούρτη .
Οταν έφτασα δεν ειχε ερθει ακομα (13:00) μπηκα στο δωμάτιο εκανα μπανακι και περιμενα 5 λεπτα και σκεφτομουνα τι παπαρα μπορει να φαω .
Κάποια στιγμή χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα ενα κοντοπουτανο με εναν κώλο τούμπανο , κουκλάκι με το χαμόγελο στα χείλη μου είπε χίλιες φόρες συγνώμη που άργησε .
Στα του αγώνα:
Πρωτο μερος , καλο με πολυ σοσιαλ απο μερους της οχι χαζολογιμα ωραια κουβεντα με μασαζ κυριος στα ποδια και στην πλατη (απολαυστικο)

Δεύτερο μέρος , τα ειδα ολα απο γκαυλα με εκανε αεροπλάνο χωρις να κανει τίποτα το εξτρα και χωρις να βγάλει εσώρουχο οσο και αν την παρότρυνα εμεινε στα 50 τα αγγίγματα ομως και η φατσουλα της τα λεγαν ολα
Δεν ειμαι κανένας αγγαλιτσας και εχουν περάσει πολλες κορασίδες τέτοιες απο τα χέρια μου γιατι παω συνεχεία στα εν λογο μαγαζια οταν μπορω και μου εχουν δωσει και πολλα ( πίπες γλειφομουνια σεξ ) αλλα αυτο ηταν αλλο , εγω το λεω χημεια τιποτε αλλο .......
Οταν τελειώνω συνήθως λόγο ηλικίας λερώνω την γύρο περιοχή χρόνια ειχα να χύσω ετσι και να το πετάξω ψηλά και να πέσει στον ώμο μου .....
Ξερω οι γνώμες ειναι πολλές για την εν λογο κυρία αυτα ειχα να πω ομως απο εμενα Θα ξανα παω σίγουρα μαζι της και αλλη φορά ......

ΥΓ: όποιος μου στείλει μήνυμα να του πω ποια, που, ηταν οι πίπες και τα αλλα..................... θα φαει αναφορά απο έμενα ( αν ήθελα να πω θα τα έλεγα όταν τα έκανα )
Καλή φάση φίλε σκέφτομαι να πάω και γω...δε θέλω έξτρα απλά αγγίγματα....τηλεφωνικά όταν πήρα μου είπε 30 για μασάζ μιας ώρας και τα άλλα από κοντά....προφανώς εκεί σου λέει η Γραμματεία αν θες happy ending? Και ανεβαίνει η ταρίφα?

Dimkol13

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Like
17
Πόντοι
0
Relief, η Βασιλεία κάνει τίποτα; Πήρα τηλεφ και μου είπε γυμνός και μπροστά μια μικρή πετσέτα...
Η άλλη η ξανθιά πιο ωραία φαίνεται αλλά με βάση τα λεγόμενα άλλων μου φαίνεται πεταμένο χρήμα η υπόθεση εκεί
Μακρυά...ένα απλό μασάζ της κακιάς ώρας...δεν κάνουν έξτρα....και έχουν για το απλό μασάζ τσιμπημενες τιμές.....δεν είναι τέτοιο μασατζιδικο....Τώρα αν κάποιος ξέρει τπτ διαφορετικό ας πει....αλλά μακρυά αν θες απλό μασάζ υπάρχουν πολύ καλύτερα και οικονομικότερα στο κέντρο....

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Έχω να γράψω πολύ καιρό κριτική γιατί δε γίνεται κ καμία αλλαγή! Προφανώς έχουν συμβεί όλα κ σε εμενα(όπως κ στους περισσότερους)!
Τελευταίες επισκέψεις ..
Μοναστηριού
Luxuri :
Λύδια ωραίο μουνακι αλλά δεν αφήνεις ούτε δαχτύλωμα οπότε δεν κάνει εκτός αν θέλεις μια απλή φράπα
Τζενη ωραίο κορμί αλλά είναι λίγο μαλακισμενο το κορίτσι
Κρυσταλ :
Μπελά τούμπανο.. παραπάνω όμως από το όριο. Μαύρο δαγκωτο(ως Νατασα που ήταν μικρότερου μεγέθους μου άρεσε περισσότερο) το μουνακι της μοσχοβολούσε στην Καραμανλή πριν κανα δυο χρόνια
Νεφέλη καλό μουνι.. αλλά η προχωρά ή βγες σύνταξη
Ίριδα ωραίο σώμα, ίσως το πιο άσχημο πρόσωπο που χω δει σε μασατζιδικο(δηλαδή κ η Άννυ μασατζιο πιο όμορφη είναι) .
Αρτεμις καλό καυλί .. το ζει, όμως καλό θα ήταν να αρχίσει καμία πίπα ζούλα ( θα της πάει πολύ) αν γίνει μη πει κανεις τίποτα, ας κάνει σε όποιον θέλει αυτή!
Ραφαέλα μικρούλα καυλερη κι αυτή… καλό μασάζ
Λαγκάδα
Ανίτα (Βάνα)
Νικολ κινγκ σαιζ καλό μουνακι.. το χει με την πουτσα, ξέρει!
Εμμυ καυλερο μουνακι, αξίζει
Φαιη(νέα) ωραίο μουνακι μέτριο μασάζ κ δεύτερο μέρος ..
Άντε αυτά… την επόμενη κι αλλά!

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
430
Πόντοι
21
Αν η Νεφέλη προχωρήσει είναι ένας καλός λόγος για να διακόψω το εμπάργκο στο κρύσταλ.

ast1719

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
56
Πόντοι
0
θέλω την ειλικρινή σας άποψη στο dames τα κορίτσια τι παίζουν είναι επίπεδου σαν αυτά στα στούντιο ή τείνουν προς τα εσκορτ από άποψη εμφάνισης και ηληκιας δηλαδή μην γαμαμε κάνα cougar κρυφά 50 χρόνων και φαίνεται 35 40

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom