Επίσκεψη προ ημερών στο λουξαρι ειχα βάλει στο αφτί (γιατι δεν την ειχα δει και ποτε την κοπέλα) το όνομα Λυδία , λεω ''θα παω και ας μου βγει σε κακο΄΄ ( που λέει και το άσμα ) ειχα διαβάσει και απο εδω αναφορές αλλα οι γνώμες διίστανται επομένως έκλεισα μαζί της τυφλοσούρτη .
Οταν έφτασα δεν ειχε ερθει ακομα (13:00) μπηκα στο δωμάτιο εκανα μπανακι και περιμενα 5 λεπτα και σκεφτομουνα τι παπαρα μπορει να φαω .
Κάποια στιγμή χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα ενα κοντοπουτανο με εναν κώλο τούμπανο , κουκλάκι με το χαμόγελο στα χείλη μου είπε χίλιες φόρες συγνώμη που άργησε .
Στα του αγώνα:
Πρωτο μερος , καλο με πολυ σοσιαλ απο μερους της οχι χαζολογιμα ωραια κουβεντα με μασαζ κυριος στα ποδια και στην πλατη (απολαυστικο)
Δεύτερο μέρος , τα ειδα ολα απο γκαυλα με εκανε αεροπλάνο χωρις να κανει τίποτα το εξτρα και χωρις να βγάλει εσώρουχο οσο και αν την παρότρυνα εμεινε στα 50 τα αγγίγματα ομως και η φατσουλα της τα λεγαν ολα
Δεν ειμαι κανένας αγγαλιτσας και εχουν περάσει πολλες κορασίδες τέτοιες απο τα χέρια μου γιατι παω συνεχεία στα εν λογο μαγαζια οταν μπορω και μου εχουν δωσει και πολλα ( πίπες γλειφομουνια σεξ ) αλλα αυτο ηταν αλλο , εγω το λεω χημεια τιποτε αλλο .......
Οταν τελειώνω συνήθως λόγο ηλικίας λερώνω την γύρο περιοχή χρόνια ειχα να χύσω ετσι και να το πετάξω ψηλά και να πέσει στον ώμο μου .....
Ξερω οι γνώμες ειναι πολλές για την εν λογο κυρία αυτα ειχα να πω ομως απο εμενα Θα ξανα παω σίγουρα μαζι της και αλλη φορά ......
ΥΓ: όποιος μου στείλει μήνυμα να του πω ποια, που, ηταν οι πίπες και τα αλλα..................... θα φαει αναφορά απο έμενα ( αν ήθελα να πω θα τα έλεγα όταν τα έκανα )