giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Ας αφήσουν οι άλλοι να αφήσω και εγώάσε κ κάτι να πέσει κάτω, μην τρελαίνεσαι. Έλεος και αρκετά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από τη βάση στοκεΑπό που μετράς;
Ας αφήσουν οι άλλοι να αφήσω και εγώάσε κ κάτι να πέσει κάτω, μην τρελαίνεσαι. Έλεος και αρκετά
Από τη βάση στοκεΑπό που μετράς;
Ισχύει,πραγματικά μιλάμε για κομπλεξικο στοκοΤο παιδι ειναι βλαμενο. Μη του μιλάτε
Και αυτή σαν το ταβάνι έπιασε μούχλαΝεφέλη: Ωραίο ψηλό μοντελέ κορμί με ωραίο στήθος και κωλαράκι. Με κάποιες παρεμβάσεις στο πρόσωπο, για να μη λέμε μόνο για την Μπέλλα. Καλή στο μασάζ, η καλύτερη στον τρόπο που σε καυλώνει με τα αγγίγματα της και ικανοποιητική στην εκτόνωση.
Δεν διέκρινα κάτι τέτοιοΚαι αυτή σαν το ταβάνι έπιασε μούχλα
Δεν θα κάνει τίποτα , αυλικός του είναι στανταρ@antisthenis θα κάνεις κάτι ρε μεγάλε ;
Ολόκληρος Ελ Γκρέκο έχασε το προφίλ του για μλκιες,και θα έχεις αυτόν έδω να βρίζει μάνες ;
Σε παρακαλώ δηλαδή λίγο να σοβαρευτούμε!
Από πάνω ή από κάτω της βάσης;Από τη βάση στοκε
Που βρίσκεται αυτό αδερφέΛοιπόν επισκέφτηκα και εγώ το elegance να δοκιμάσω την παγκόσμια πρωτοτυπία με το μισό μισό πρόγραμμα! Ξεκινάμε με Σοφία η οποία έχει καυλοφατσα Βυζαρες και πολύ ερωτική φωνή αλλά κάνει αυστηρά μόνο μάσα αρκετά καλό για τέτοιοι είδους μαγαζια! Στην συνέχεια μπαίνει και η Φενια και για κανα λεπτό με τρίβουν παράλληλα ώσπου φεύγει η Σοφία τελείως . Φενια λοιπόν skinny 25 ξανθούλα με καυλοφατσα , συνέχιζε να μου κάνει μασάζ για 2-3 λεπτά μέχρι να γυρίσω να τα πετάξει και αυτή όλα και να αρχίσει ναι καταπληκτική Πίπα ! Με μεράκι η κοπέλα το έχει πολύ το Άθλημα .
Συνολική εμπειρία άνω των προσδοκιών μου , πολύ καλή να πάτε !!
Καινούργιος με 3 χρονια μέλος με 10 μην;Που βρίσκεται αυτό αδερφέ
Καινούριος εδώ
Μπορούν να κλείσουν κάνα ρίνγκ και να ξιφασκήσουν με τα ψωλία τους. Ο χαμένος είναι αυτός που θα σπάσει τον πούτσο του. Όχι για να δούνε όλοι αυτοί που μαλώνουν δημόσια πώς ειναι να τους σπάνε πούτσους και μπάλες.Πλακώσανε οι μακρυψωλάκηδες να κάνουν το νήμα πουτάνα. Βρε αι στο διάλο οκτάχρονα. Αφήστε μια ενημέρωση της προκοπής πρώτα και μετά ασχοληθείτε με τις μεζούρες.
Δωσεεε ...εκ των Αθηνών??Μαθαίνω επίσης ότι έρχεται μεταγραφαρα στη πόλη....
Ρε φίλε τι βλέπεις τι γράφει εκεί ούτε ποστ δεν μπορούσα να γράψω δεν έμπαιναΚαινούργιος με 3 χρονια μέλος με 10 μην;
Να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο διάβασμα παλαιότερων αναρτήσεων, γράψε καμμία 50αρια μηνύματα με απόψεις και συνεισφορά στο νήμα και μετα θα παίρνεις ότι ζητάς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εποχής, εύκολα γρήγορα ανεξοδα και κυρίως χωρίς κόπο!
Φιλε δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα οι Γκομενες ΔΕΝ μετρανε το πουλι αλλα το ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ και ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Ναι φλωρακο μου....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και άλλος που πετάγεται σα τη πορδή
το οποιο το κολλανε απο σεξουαλικη επαφη Η απο τουαλετα ;Κολπίτιδα…
Η γυναίκα είναι πολύ ευαίσθητη στο να επιμολυνθεί από οτιδήποτε αλλά Το μικρόβιο που προκαλεί την κολπίτιδα μεταδίδεταιτο οποιο το κολλανε απο σεξουαλικη επαφη Η απο τουαλετα ;
μακρια τοτε-ψαριλα και εμενα μου την σπαειΗ γυναίκα είναι πολύ ευαίσθητη στο να επιμολυνθεί από οτιδήποτε αλλά Το μικρόβιο που προκαλεί την κολπίτιδα μεταδίδεται
Στην τελική η τύπισσα είναι φουλ βρωμιάρα και απορώ πως κάποιοι την εκθειάζουν.
Κάποτε άξιζε πάρα πολύ πριν 15 – 16 χρόνια αλλά τώρα πρέπει κάποιος να είναι πολύ απελπισμένος για να πάει μαζί της.
Από τη στιγμή πήγε στο φοίνικα δεν ασχολήθηκα μαζί της γιατί θεωρώ ανήθικο το να γαμιέται κάτω τα παιδιά της
Βας. Ολγας , οπως κατεβαίνεις στο αριστερό πεζοδρόμιο , πριν την Συνδικα δίπλα στο σούπερ μάρκετ , νομίζω Μασούτης . Πάνω αριστερά το κουδούνι , γράφει elegance , απλά πάρε ένα τηλ πιο πριν γιατί ανοίγουν στις 2 μμ και καλό να έχεις κλείσει ραντεβού . Το τηλ θα το βρεις πριν καποια posts, ή νομίζω έχει και παλαιότερο νήμα για το elegance συγκεκριμέναΡε φίλε τι βλέπεις τι γράφει εκεί ούτε ποστ δεν μπορούσα να γράψω δεν έμπαινα
Μην είστε toxic χωρίς λόγο
Μια οδό ζήτησα