Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.696
- Πόντοι
- 5.595
Η Εύα δουλεύει ακόμα στο λούξουρι στη Μοναστηριου γιατί έχω μερες να την δω στο πρόγραμμα?
Εναλλάξ με του Ευόσμου,στο οποίο ήταν σήμερα.Να κοιτάς καθημερινά τα stories τους από τις 12:00 και μετά,είτε σε Facebook είτε σε InstagramΗ Εύα δουλεύει ακόμα στο λούξουρι στη Μοναστηριου γιατί έχω μερες να την δω στο πρόγραμμα?
Ρε φίλε τι βλέπεις τι γράφει εκεί ούτε ποστ δεν μπορούσα να γράψω δεν έμπαινα
Μην είστε toxic χωρίς λόγο
Μια οδό ζήτησα
Λογικά στην αναμονή θα παίζει ΑφτιάΚαλημέρα!
Εάν είστε συνταξιούχοι...μην ξεχάσετε να διεκδικήσετε τιμές!
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ 6974475814 - Love List
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ!!! ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!! ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ… 6974 475814www.lovelist.com.gr
Αυτή πρέπει να είναι η Κορινα στις αρχές τις ολγας.Ετσι όπως είναι πιστεύω μόνο συνταξιούχοι μπορεί να πάνε μαζί της κι αυτοι 75+Καλημέρα!
Εάν είστε συνταξιούχοι...μην ξεχάσετε να διεκδικήσετε τιμές!
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ 6974475814 - Love List
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ!!! ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!! ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ… 6974 475814www.lovelist.com.gr
Γενικά υπάρχει διακριτικότητα.Δεν περιμένουν άλλα άτομα μαζί με εσένα στο σαλόνι και δε σε βλέπει κανείς.Στο Elegance όμως είχε αναφερθεί στην αρχή λειτουργίας του το αντίθετο.Ας μας πουν όσοι το επισκέφτηκαν πρόσφατα αν έχει αλλάξειΝα ρωτήσω ρε μάγκες προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ και το σκέφτομαι υπάρχει καθόλου εχεμύθεια ή είναι σαν το μπουρδέλα που πήγαινα μικρός και περιμένουν 15 άτομα ενώ να γαμίσουν
Και elegance οκ, κανένα τέτοιο προβλημαΓενικά υπάρχει διακριτικότητα.Δεν περιμένουν άλλα άτομα μαζί με εσένα στο σαλόνι και δε σε βλέπει κανείς.Στο Elegance όμως είχε αναφερθεί στην αρχή λειτουργίας του το αντίθετο.Ας μας πουν όσοι το επισκέφτηκαν πρόσφατα αν έχει αλλάξει
Σωστά,χάνεται το momentum.Ας υπάρχει και η επιλογή όποιος θέλει να κάνει και μασάζ από την αρχή,με αυτήν που θα του κάνει την εκτόνωσηΚαι elegance οκ, κανένα τέτοιο προβλημα
Το θέμα είναι άλλο: όλα αυτά τα μπες- βγες όπου άλλη σου κάνει μασάζ και άλλη εκτόνωση κτλ, αυτό είναι κουραστικό. Anyway
από το γόνατο χαχαχαΑπό που μετράς;
@John_282 ποιο είναι αυτό του ευόσμου; Αν δεν μπορείς να γράψεις εδώ, στείλε PmΕναλλάξ με του Ευόσμου,στο οποίο ήταν σήμερα.Να κοιτάς καθημερινά τα stories τους από τις 12:00 και μετά,είτε σε Facebook είτε σε Instagram
@John_282 ποιο είναι αυτό του ευόσμου; Αν δεν μπορείς να γράψεις εδώ, στείλε Pm
Ευχαριστώ. Σοβαρούς τους βλέπω. Σίγουρα παίζουν και extra υπηρεσίες;Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Αυτό είναι,ενώ το άλλο έχει και τη λέξη "Monastiriou" στο account
Δεν γνωρίζω,γιατί δεν έτυχε να πάω μέχρι στιγμής.Θα το κάνω μόλις έχω την ευκαιρίαΕυχαριστώ. Σοβαρούς τους βλέπω. Σίγουρα παίζουν και extra υπηρεσίες;
Αδελφέ εγώ μόνο φάτσα που είδα και φωτό με μαγιό, έκανα κατευθείαν unfollow στο IG.καλησπερα στην παρεα πριν μερικες μερες πηγα Κουκουγιαννη ............... ακομα κλαιω
σαν φαση δεν ειναι άσκημα αλλα το ολο της στιλακι σε ξενερώνειΑδελφέ εγώ μόνο φάτσα που είδα και φωτό με μαγιό, έκανα κατευθείαν unfollow στο IG.
Για πες ρε φίλε, γιατί μου την πετάει συνέχειακαλησπερα στην παρεα πριν μερικες μερες πηγα Κουκουγιαννη ............... ακομα κλαιω
Εγώ φίλος είμαι κλασσικός Ελληναρας...από την φάτσα κόβω εθνικότητα και υπηρεσίες Με τρόμαξε η φάτσα της να σου πω την αλήθεια.σαν φαση δεν ειναι άσκημα αλλα το ολο της στιλακι σε ξενερώνει
Αδελφέ εγώ μόνο φάτσα που είδα και φωτό με μαγιό, έκανα κατευθείαν unfollow στο IG.
Για εμάς που δεν γνωρίζουμε για αυτήν την κυρία, υπάρχει αγγελία της στο kanesex ή κάπου αλλού ώστε να την αποφύγουμε; Από IG την βρήκατε εσείς;καλησπερα στην παρεα πριν μερικες μερες πηγα Κουκουγιαννη ............... ακομα κλαιω