Να γυρίσει από New York?Οι διαχειριστές τι περιμένουν να τον διαγράψουν τον φίλτατο που μας έπρηξε τους όρχεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Σε μένα μέχρι πίπα πήγε αλλά θεωρώ ότι εάν τής προσφέρεις 100 ίσως πάρεις το χρυσό ΝιμουΤελικά έχει πάρει κανένας την Φένια Φαίδρα στο ελέγκανς σε φουλ και αν ναι πόσο?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Σιγά μην δώσουμε και 300Συνάδελφος πιο παλιά είχε γράψει ότι για φουλ ζητούσαν 150€
Φένια-Φαιδρα δούλευε παλαιότερα στο Κρυσταλ;Σε μένα μέχρι πίπα πήγε αλλά θεωρώ ότι εάν τής προσφέρεις 100 ίσως πάρεις το χρυσό Νιμου
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Ε ναι το παρατραβανε είπαμε είναι μια όμορφη καθημερινή κοπέλα αλλά ως εκείΣιγά μην δώσουμε και 300
Yess αυτή είναι η ξανθούλαΦένια-Φαιδρα δούλευε παλαιότερα στο Κρυσταλ;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
Επιστρέφοντας από το Los Angeles, για λίγες μόνο εμφανίσεις, στο ελεγκανς επανεμφανίστηκε η Νικόλ.
Όσοι πιστοί, προσέλθετε Δευτέρες και Τετάρτες όπως μου είπε.
Τώρα ξέρετε, περιμένω 10ρες paysafe και τα σχετικά.
Όσοι πιστοί, προσέλθετε Δευτέρες και Τετάρτες όπως μου είπε.
Τώρα ξέρετε, περιμένω 10ρες paysafe και τα σχετικά.
Τελευταία τροποποίηση:
Φίλε τι κοστος έχει ο φραπές στο elegance?Για Elegance, δε θυμάμαι το όνομα, ήταν μια Ρωσίδα, την πήρα φουλ στα 100€. Η Φένια επίσης κάνει φουλ, αλλά την πήρα μόνο με φραπέ.
Όσο για την Σοφία, δε νομίζω να είναι λεσβία, εμένα μου είπε οτι είναι παντρεμένη.
scusa espresso. Diventeremo pazzi Δεν έχει κάρφωμα χωρίς ευρώ και κατοικον λογικο ειναι.Το κατοικον που γίνεται?Αντέχουνε οι κοπέλες.Ρωτήσανε και αυτές απαντήσανε μονο παρτουζα.Solo de partuzato ειναι καλό και ελεύθερο και ακαποτο. Πητα με χαλβα ...........κρασι και pizza peperoni.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Ναι, και εγώ. Νομίζω ένα μήνυμά του μόνο δεν ανέφερα, έτσι για το γαμωτοεγω παντως τον γαμησα στην αναφορα γιατι μας ζαλησε το παπαρια ο Καηλας
70€ είχα δώσει για τη Φένια.Φίλε τι κοστος έχει ο φραπές στο elegance?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Με στοματικό, εννοείς.70€ είχα δώσει για τη Φένια.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
dames πηγε κανεις τελευταια; εχει τιποτα καλο;
Ναι φίλος. Βασικά μου έκανε στην αρχή μασάζ η Σοφία και μετά μπήκε η Φένια για τον φραπέ (δεν ξέρω πώς τα μοιράζονται, αλλά εγώ 70 έδωσα σύνολο).Με στοματικό, εννοείς.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Νομίζω πολλά έδωσες. Ας με διορθώσουν οι φίλοι. 70 νομίζω είναι με στοματικό.Ναι φίλος. Βασικά μου έκανε στην αρχή μασάζ η Σοφία και μετά μπήκε η Φένια για τον φραπέ (δεν ξέρω πώς τα μοιράζονται, αλλά εγώ 70 έδωσα σύνολο).
Πωωω μπέρδεψα τα ροφήματα φίλε, χαχαχα . Στοματικό εννοούσα. Ναι, 70€ είναι.Νομίζω πολλά έδωσες. Ας με διορθώσουν οι φίλοι. 70 νομίζω είναι με στοματικό.
Ο φραπές είναι 50 και το φουλ 100.
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Δηλαδή το 100€ φουλ στο ειπανε οι ίδιες ; Ή από αυτά που λέγονται εδώ μέσα; 50 και 70 είναι στάνταρ.Πωωω μπέρδεψα τα ροφήματα φίλε, χαχαχα . Στοματικό εννοούσα. Ναι, 70€ είναι.
Ο φραπές είναι 50 και το φουλ 100.