AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 411
- Πόντοι
- 36
παει κατιτίς σε FKK SAUNA CLUB του εξωτερικου , φυσικα οχι με τον ιδιο δε αριθμο κοριτσιων , αλλα το παλευει...
εννοείς το spa prive στην Περαία?
παει κατιτίς σε FKK SAUNA CLUB του εξωτερικου , φυσικα οχι με τον ιδιο δε αριθμο κοριτσιων , αλλα το παλευει...
μαυρος εισαι;γεια σας συναδερφοι!αναφορα απο εγνατια 136 κοντα στην καμαρα 3 οροφος ινστιτουτο αισθητικης.τηλ:δυο τρια ενα μηδεν-δυο οκτω τρια τεσσερα δυο τρια.τρεις κοπελες οι δυο αδιαφορες και η μια ονοματι νατασσα απο ρωσια μπλε ματια καστανο μαλλι καλο σωμα σφιχτο με λιγα παραπανω κιλα για μενα...ομως απο προγραμμα μονο δεν παιζει σε καμμια περιπτωση και
τιμη¨50 ευρω...ρε παιδια τςρα που το σκεφτομαι να ανοιξω κι εγω ενα μαγαζακι να ερχεστε να σας την παιζω μονο και να βγαζω κανα 500αρικο τη μερα?
μη φοβαστε!θα κανω καλη δουλεια αφου σαν αντρας θα ξερω τα αδυνατα σημεια σας!!!
φιλε αβ δεν το ανοιγουμε παρεα?θα πανε καλα οι δουλειες!!!!!!μιας κι εσενα εμπειρο σε βρισκω!!! α!εχεις πληροφοριες για πεσοντων το μασατζιδικο?αν θες στειλε π.μΚοκκινοφωτούλη πονηρούλη..........
γεια σου φιλε!ευχαριστουμε για ενημερωση!επειδη θα παω πρωτη φορα πιστευεις αξιζει να παρω τη μαρια?εχει φουλ προγραμμα?Καλησπερα συναγωνιστες.
Επειδη λογω φορτου εργασιας δεν προλαβαινω να απαντησω σε πμ που με ρωτατε θα ενημερωσω απο εδω
Ο Βασιλης στη Μοναστηριου εχει ανοιξει παλι.Κοπελες η Μαρια που ολοι γνωρισαμε και αγαπησαμε,η Αννα επισης και μια νεα αφιξη μια μαυρουλα ολα τα λεφτα απο εμφανιση τουλαχιστον γιατι 2 φορες που πηγα ειχε κλεισμενα ραντεβου
Επειδη θα ξαναπαω σε κανα μηνα παλι λογω απουσιας μου οποιος τη δοκιμασει ας ενημερωσει
Το τηλ ειναι το παλιο τελειωνει σε 049
Να ειστε παντα καλα
εννοειτε αγορι μου!κι εχω πρωτο πραγμα!!!τεφαρικι!!!!Δε μου λες? θα κάνεις και αποτρίχωση? Να μπορούμε να χουφτώνουμε.....
για την πισω πλευρα του φεγγαριου προσεχε μην παει ο αβ ...βασιλοπουλος...εννοειτε αγορι μου!κι εχω πρωτο πραγμα!!!τεφαρικι!!!!
γεια σου φιλε!ευχαριστουμε για ενημερωση!επειδη θα παω πρωτη φορα πιστευεις αξιζει να παρω τη μαρια?εχει φουλ προγραμμα?
για την πισω πλευρα του φεγγαριου προσεχε μην παει ο αβ ...βασιλοπουλος...
Αυτό που έγραψα χθες για την Δήμητρα δεν ισχύει! Δεν υπάρχουνε τέτοια προγράμματα. Ήθελα απλά να διαφημίσω το μαγαζί. Το μαγαζί είναι πεντακάθαρο και μασάζ....τίποτα άλλο!!!
Ναι ναι η δημητρα ειναι πολυ σεμνη γυναικα δεν κανει τετοια πραγματα....Μετά από αρκετό καιρό επισκέφτηκα την φίλη μας την Δήμητρα-Έρικα. Την πήρα μαζί με την πιτσιρίκα αυτή την φορά, την Χρύσα. Δεν παίζονται!! Ειδικά η Δήμητρα όσα χρόνια και να περάσουνε, τον πούτσο τον γουστάρει!!!
Αυτό που έγραψα χθες για την Δήμητρα δεν ισχύει! Δεν υπάρχουνε τέτοια προγράμματα. Ήθελα απλά να διαφημίσω το μαγαζί. Το μαγαζί είναι πεντακάθαρο και μασάζ....τίποτα άλλο!!!