Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
θα συμφωνισω με τον φιλο παραπανω για το οτι
μπαλα πεζει για τωρα μονο στα

ρεσορτ με 5 τεμαχια καινουργια

εντελβαις με 4 (νομιζω) τεμαχια

και εσκειπ με4-5 τεμαχια

GIANNHS2

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
geia sas paidia ua eruo sthn polh sas poy na pav gia ena kalo masaz

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6

και εσκειπ με4-5 τεμαχια

το εσκειπ πιο ειναι?

apostino

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες καλησπερα..για πειτε διευθυνσεις για ρεσορτ εντελβαισ..μολις ηρθα στην πολη σας και θα ελεγα να επισκεφθω..τι παιζει εκει??μονο μασαζ ή  :fuck2: :pipa3:???δωστε τα φωτα σας...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36

και εσκειπ με4-5 τεμαχια

Αλλα δεν έχει?  Μπάλλα δεν παίζεις αλλού?

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Παιδιά ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Σε αυτα που λέει ο φίλος bullet73 θέλω συστατικές η βρίσκω τις διεύθυνσεις από το thread και πάω.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Ο καθένας έχει τα στέκια του.

Εσύ έχεις άλλα, εγώ άλλα.....

opapous

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα κώστας από θεσσαλονίκη  ,παρατηρώ όπως και πόλις "αλοος" κόσμος το side εδώ και 1 χρόνο αλλα μάλλον τα καλά τα κρατάτε για τον "εαφτουλισας" έτσι νομίζω για τι δεν έχουν γκίνη αναφορές για πολλά μαγαζάκια ...... πχ ευκαρπία,,,

opapous

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
3 μωρά που κάνουν τα πάντα και μαζί και χωρια ...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
λοιπόν κύριοι εντόπιοι και μή απ΄όλα έχει ο μπαξές αυτήν την εποχή στην πόλη μας. και το κυριοτερο για ολα τα πορτοφολια. Φυσικα ισχυει ο νομος του ότι κρέας παίρνεις αυτό πλερώνεις αλλά οπωσδηποτε παίζουν και εκπλήξεις...

Χθεσινή επιφυλακή εχουμε και λέμε .
Smile ή Βασίλη 3 τεμάχια ( Βαλέρια , Μαρία και μιε καινουργια δεν θυμαμε ονομα (παράξενο)δεν ακουγεται πολυ,
Εντελβαις ευας , 3 και εκει, Σισσυ, και 2 νεες ρουμανογυφ- τσουλες.. μικρές μεν αλλα αδιαφορες για τα δικα μου στανταρτ.
Resort Ελένης 5 παρουσιες και αξιολογες θα λεγα . Το καλο στο συγκεκριμενο για μενα ειναι οτι το υλικο ειναι εντοπιοτατο με ολα τα συν και μειον που μπορει να υπαρχουν εκτος μιας τρελοκοτσιδους η οποια εαν και κατεβηκε απο x-USSR μιλα απταιστως την ελληνικην.
Escape εβιτα 4 παρουσιες πολυ καλες , Αλεξανδρα πολυ βελτιωμενη σε ολα της....., Δημητρα καλλιεργει υπεροχη κωλαρα για τους λατρεις του ειδους με αναλογο τιμολογιο βεβαια , κατερινα για τους λατρεις των ζουμπουρλιδικων ,και Αννα ή Τζενη παλιοτερα απο Angel spa...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τα ίδια Παντελάκη μου δηλαδή,καμία εξέλιξη

βασικά εβίτα-βαρδάρη-καλλιδοπούλου για να βριες κάτι καλό είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το λαχείο...κοροιδίστικα μαγαζιά τα οποία τα έχω διαγράψει οριστικά

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
οσο για το meeting μελών απο θεσ/νικη και γενικα βορεια ελλαδα προτεινω να γινει συντομα και να το καθιερωσουμε σαν εποχιακο event σχετικα με οτι μας αρεσει οχι απαραιτητα μονο για το χωρο των μασσαζ αλλα γενικοτερα τι θα μας αρεσε να αλλαξουμε , να βελτιωσουμε ή να κραξουμε για την περιοχή μας. Γιατι οχι να μην αναλαβουμε να οργανωνουμε και παρτυ σαν κλειστο club μελων της πολης  :rockon:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
λοιπόν κύριοι εντόπιοι και μή απ΄όλα έχει ο μπαξές αυτήν την εποχή στην πόλη μας. και το κυριοτερο για ολα τα πορτοφολια. Φυσικα ισχυει ο νομος του ότι κρέας παίρνεις αυτό πλερώνεις αλλά οπωσδηποτε παίζουν και εκπλήξεις...

Χθεσινή επιφυλακή εχουμε και λέμε .
Smile ή Βασίλη 3 τεμάχια ( Βαλέρια , Μαρία και μιε καινουργια δεν θυμαμε ονομα (παράξενο)δεν ακουγεται πολυ,
Εντελβαις ευας , 3 και εκει, Σισσυ, και 2 νεες ρουμανογυφ- τσουλες.. μικρές μεν αλλα αδιαφορες για τα δικα μου στανταρτ.
Resort Ελένης 5 παρουσιες και αξιολογες θα λεγα . Το καλο στο συγκεκριμενο για μενα ειναι οτι το υλικο ειναι εντοπιοτατο με ολα τα συν και μειον που μπορει να υπαρχουν εκτος μιας τρελοκοτσιδους η οποια εαν και κατεβηκε απο x-USSR μιλα απταιστως την ελληνικην.
Escape εβιτα 4 παρουσιες πολυ καλες , Αλεξανδρα πολυ βελτιωμενη σε ολα της....., Δημητρα καλλιεργει υπεροχη κωλαρα για τους λατρεις του ειδους με αναλογο τιμολογιο βεβαια , κατερινα για τους λατρεις των ζουμπουρλιδικων ,και Αννα ή Τζενη παλιοτερα απο Angel spa...

και σε ποια απο αυτα μαμαμε χωρις κονε?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
θεωρώ οτι τα παραπανω ειναι σχετικώς πιο ευκολα απο καποια αλλα που ειναι εντελως κλειστα. Σε καθε περιπτωση εχουν εμφανη ονοματα και στοιχεια στις εισοδους τους και στανταρτ για το 1ο μπαινης, τωρα για τα λοιπα πρεπει να σε θελει κιολας , θεμα υφους , φατσας μπλα μπλα κλπ

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
θεωρώ οτι τα παραπανω ειναι σχετικώς πιο ευκολα απο καποια αλλα που ειναι εντελως κλειστα. Σε καθε περιπτωση εχουν εμφανη ονοματα και στοιχεια στις εισοδους τους και στανταρτ για το 1ο μπαινης, τωρα για τα λοιπα πρεπει να σε θελει κιολας , θεμα υφους , φατσας μπλα μπλα κλπ

το escape που ειναι?αν θελεις μου στελνεις π.μ πληροφοριες να δοκιμασω?

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
καμια πληροφορια για Escape και κατερηνα παρακαλο.διευθηνσει με pm αν υαπαρχει προβλημα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom