You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
για να μη γινεται αναφορα στο συγκεκριμενο μαγαζικαλημέρα κώστας από θεσσαλονίκη ,παρατηρώ όπως και πόλις "αλοος" κόσμος το side εδώ και 1 χρόνο αλλα μάλλον τα καλά τα κρατάτε για τον "εαφτουλισας" έτσι νομίζω για τι δεν έχουν γκίνη αναφορές για πολλά μαγαζάκια ...... πχ ευκαρπία,,,
σημαινει πως δε το ξερουμε η ισως αυτοι που το ξερουν
δε μιλανε γιατι δε μας λες εσυ για το συγκεκριμενο η οποιο
αλλο ξερεις που δεν εχει αναφερθει : ;)
Ιδιο με της Κωλετη. Δεν παιζει τιποτα απ'οσο γνωριζωνα ρωτησω λιγο,επειδη δεν πολυδιαβαζω πλεον το θρεντ κ δεν ξερω αν εχετε πει κατι,εχει ανοιξει ενα πριβε σπα στο δρομο για περαια μετα την στροφη για επανομη.τι παιζει?
τελικα παιζει τιποτα η οχι?κ αν ναι με κονε κ ποιος εχει?Ιδιο με της Κωλετη. Δεν παιζει τιποτα απ'οσο γνωριζω
ποσες κοπελες εχει μεσα κ ξερουμε τι σοι ειναι?παει κατιτίς σε FKK SAUNA CLUB του εξωτερικου , φυσικα οχι με τον ιδιο δε αριθμο κοριτσιων , αλλα το παλευει...
δεν εχει ανοιξει ακομα κ λες θα δειξει?θα δειξει με τον καιρο που γρηγορα θα παιξει οπως εξω... ειναι και αυτη -η σεμνα και ταπεινα- εκκλησια που χωνει την μυτη της παντου...
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μετά από αρκετό καιρό επισκέφτηκα την φίλη μας την Δήμητρα-Έρικα. Την πήρα μαζί με την πιτσιρίκα αυτή την φορά, την Χρύσα. Δεν παίζονται!! Ειδικά η Δήμητρα όσα χρόνια και να περάσουνε, τον πούτσο τον γουστάρει!!!
Παιδες μολις γυρισα απο την Β.Ολγας 147.....πηρα τηλεφωνο στις 9 το βραδυ και στις 10 ημουν εκει
Με υποδεχτεικε μια καριολα 40αρα μαυρη η οποια μου εκανε το μασαζ.......δυστηχως παιδια ουτε εκτονωση ουτε τιποτα.....τις της ειπα κανονικα και μου λεει εμεις δεν κανουμε τετοια εδω και κατι μαλακιες.....τεσπα παιδια μακριααααααατα κλαιω τα 60 ευροπουλα
Με υποδεχτεικε μια καριολα 40αρα μαυρη η οποια μου εκανε το μασαζ.......δυστηχως παιδια ουτε εκτονωση ουτε τιποτα.....τις της ειπα κανονικα και μου λεει εμεις δεν κανουμε τετοια εδω και κατι μαλακιες.....τεσπα παιδια μακριααααααατα κλαιω τα 60 ευροπουλα
παει κατιτίς σε FKK SAUNA CLUB του εξωτερικου , φυσικα οχι με τον ιδιο δε αριθμο κοριτσιων , αλλα το παλευει...
Οποιος δεν έχει πάει Γερμανια δεν μπορει να καταλάβει για τι μιλάς.....
Παιδια μαγαζί με 40-50 κοπέλες μινιμουμ χωρις ρουχαλάκια φυσικά... (FKK) και 2700 τετραγωνικα μετρα με εσωτερικες πισινες σαουνα και οι κοπέλες οπι περισσότερες ερασιτέχνες στο σπορ. Το πρωι άλλη δουλεια και το βαραδάκι το εξτραδακι.... αρε Γερμανία οργάνωση.... αναφέρομαι στο fkk world εξω από την φρανκφούρτη....
Αλλα και τα μασατζίδικα εκει δουλευουν με συστημα....
και η κοπέλα μασαζ γυμνη.... και body to body αν θες....
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτό που έγραψα χθες για την Δήμητρα δεν ισχύει! Δεν υπάρχουνε τέτοια προγράμματα. Ήθελα απλά να διαφημίσω το μαγαζί. Το μαγαζί είναι πεντακάθαρο και μασάζ....τίποτα άλλο!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Αυτό που έγραψα χθες για την Δήμητρα δεν ισχύει! Δεν υπάρχουνε τέτοια προγράμματα. Ήθελα απλά να διαφημίσω το μαγαζί. Το μαγαζί είναι πεντακάθαρο και μασάζ....τίποτα άλλο!!!
Πες απλα οτι δεν μπορεις για καποιο λογο να δωσεις πληροφοριεςΑυτό που έγραψα χθες για την Δήμητρα δεν ισχύει! Δεν υπάρχουνε τέτοια προγράμματα. Ήθελα απλά να διαφημίσω το μαγαζί. Το μαγαζί είναι πεντακάθαρο και μασάζ....τίποτα άλλο!!!