You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)
Φορτωσου με χρημα και πανε..τι περιμενεις..Πολυ αβαντα κρυσταλ το φορουμ κ τπτ αλλο.Πείτε ρε κανεις για luxury ή Βανα μην ειστε μονοφαγαδες
Πέρασμα προχθές από crustal με Ρουμπίνι. Την είχα δει από προηγούμενες επισκέψεις. Πολύ όμορφο σώμα και καβλιαρικο πρόσωπο. Αλλά ως εκεί. Ίσως λάθος χημεία αλλά ανύπαρκτο μασάζ και καθόλου αισθησιασμός στο δεύτερο μέρος. Γρήγορα να πάμε στον επόμενο. Σύνολο 25-30 λεπτά. Μ έφαγε η διαφήμιση
Furious1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Κάνει ακόμα ;γτ εμένα μου είχε πει όχι σε μασάζ .αυτη η πλαστικό γιατρός ; Δώσε λίγα ινφο
Πάντως για Νάταλι απ ότι λένε οι περισσότεροι εδώ φαντάζει μουναρος με βυζαρες κ αρκετά περιποιητικη.. τελικά δεν είναι έτσι ε? Γτ σκεφτόμουν αν κάποτε κάνω επίσκεψη εκεί, να προτιμήσω ΝάταλιΠέρασμα με Νάταλι από λουξουρι τελικά αφού δεν βρήκα την Λυδία. Ωραία γυναίκα όμορφο στήθος προς μεγάλο και καλό μασάζ γενικα δεύτερο μέρος ήταν απλά καλό αλλά γενικα ήταν μια όμορφη συνάντηση θα την ξανά προτιμήσω στο μέλλον.
Ήταν αρκετά καλή απλα εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι εξωπραγματικό λόγο εμφάνισης πέρασα πολύ καλά αλλά δεν μου έπεσε και το στόμα . Ικανοποιημένος όμως.Πάντως για Νάταλι απ ότι λένε οι περισσότεροι εδώ φαντάζει μουναρος με βυζαρες κ αρκετά περιποιητικη.. τελικά δεν είναι έτσι ε? Γτ σκεφτόμουν αν κάποτε κάνω επίσκεψη εκεί, να προτιμήσω Νάταλι
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Δεν ειπε κανεις να μην υπαρχουν εξτρα! Το θεμα ειναι ποια ειναι αυτα τα εξτρα... Εγω δεν εχω θεμα να δινω τα εξτρα αλλα μα ειναι κατι ουσιαστικο οχι για να βγαλει η αλλη την κ
Μην αυταπατεισε 50 ευρο πληρωναμε και πριν 10-15 χρονια στα μασατζιδικα με τιs ιδιεs ακριβωs υπηρεσιεs. Διαβασε το νημα στα πρωτα χρονια προβοληs του περιπου το 2010 και θα το διαπιστωσειs .....τοτε που το 50αρικο ειχε διπλασια αγοραστικη αξια. Υπηρχαν απο τοτε εξτρα υπηρεσιεs απο τισ λαδοκορεs στα ιδια επιπεδα .....απλα τα καλα τα γουστα τα εβγαζεs σε prive σπιτια οπωs και τωρα απλα τοτε ειχε ποιο ωραιεs koπελεs .Ναι οκ ρε φίλε.αλλα να ζητάνε 50 60 ε για να στον παίξει είναι λίγο υπερβολικο
Υπήρξε κοπελίτσα 20 ετών πού πραγματικά καυλώνε και μετά από δύο-τρεις συνεδρίες την έπαιρνα έξω από το μαγαζί για full πρόγραμμα και όχι τρελές χρεώσεις φυσικά τώρα έχει σταματήσει από τη δουλειάΓια ποιό να μην παίρνω όρκο αρχηγέ μου;
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
SORRY,εννοουσα το Elegace..καλημερα,το τηλ απο Golden κανεις?
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Viber - 6941535505SORRY,εννοουσα το Elegace..
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μαγκες καλησπέρα. Αποχή μηνών για τους γνωστούς λόγους. Πάλι στις επάλξεις όμως απλά έχω χάσει επεισόδια και θα ήθελα τη βοήθειά σας
Ερωτήσεις: Τι απέγιναν Αθηνά από Μασάτζιο και Ζωή από Ελίτ; ΤΙς έχει πάρει το μάτι σας πουθενά αλλού η έχουν αποχαιρετήσει οριστικά την πόλη μας ή το επάγγελμα;
Με το elegance τι παίζει; Είχα πάει 3-4 φορές σε ένα ρωσιδάκι με τα τατουάζ, πολύ καλό για τα γούστα μου. Είχα πάρει και Νικόλ αλλά δεν μου έκανε κλικ. Η σερίφισσα όλα τα λεφτά
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ερωτήσεις: Τι απέγιναν Αθηνά από Μασάτζιο και Ζωή από Ελίτ; ΤΙς έχει πάρει το μάτι σας πουθενά αλλού η έχουν αποχαιρετήσει οριστικά την πόλη μας ή το επάγγελμα;
Με το elegance τι παίζει; Είχα πάει 3-4 φορές σε ένα ρωσιδάκι με τα τατουάζ, πολύ καλό για τα γούστα μου. Είχα πάρει και Νικόλ αλλά δεν μου έκανε κλικ. Η σερίφισσα όλα τα λεφτά
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.423
στείλε μου ένα νούμερο
επαγγελματικό μασάζ στον χώρο μ
από 15νοεμ ως 5δεκ θ προσφέρω επαγγελματικό μασάζ κ αισθησιακες υπηρεσίες μόνο στον χώρο μ Νεαπόλεως Στεφανία 11 το πρωί ως 12 τ βράδυ 698 620 1370
kanesex.com
Καλησπερα σε ολους. Παρακολουθω αρκετο καιρο το νημα αλλα δεν γραφω συχνα, επειδη οπως προειπε καποιος το νημα εχει καταντησει λιγο ενα μεσο για να γκρινιαζουμε.. Να πω καταρχας οτι η επαφη μου με το σπορ ειναι οι 5,6 φορες που εχω παει.
Υπαρχουν τυποι που κραζουν αλλους, επειδη δινουν 20 ευρω παραπανω για να βγαλει κιλοτακι η αλλη, και προσωπικα θα πω μαγκια τους. Το να τους κραζουμε ομως επειδη κακομαθαινουν οπως διαβαζω τις μασατζουδες ειναι καπως αστειο.. Ο καθενας οριζει την τσεπη του, τι γουστα θελει να βγαλει και ποσο κοστολογει τα γουστα αυτα. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στο 50ρικο δεν ειναι οι υπηρεσιες ιδιες για ολους και εχει να κανει και με εμφανιση/ χημεια με την κοπελα κλπ...
Εαν λοιπον δεν εχεις χημεια με την κοπελα, εισαι καπως μεγαλος ηλικιακα (no offence) για να δαχτυλωνεις μια 22αρα και γκρινιαζεις και απο πανω που σου τσεπωνει το εξτρα 20ρικο νομιζω το προβλημα το εχεις εσυ, και οχι ο αλλος που τα σκαει.
Το ποστ μου δεν εχει καμια προθεση να θιξει καποιον.. Καλα τσιμπουκωματα σε ολους.
Υ.Γ να πω επισης οτι ειμαι 33, αρκετα εμφανισημος και δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 50 ευρω.. Εχω κανει με 2 διαφορετικες κοπελες τις φορες που πηγα και στο 50ρικο πηρα γλυψιμο στις μπαλες , μασαζ κωλοτρυπιδας, ισπανικο, χυσιμο σε βυζους, μασαζ με ολο το σωμα κλπ. Και ναι, αν μου ζητουσε εκεινη την στιγμη 20 ευρω παραπανω για ενα γουστο, θα τα εδινα και θα επινα 2 καφεδες λιγοτερους..
Μπορει να ετυχε σε μενα, τι να πω... peace
Υπαρχουν τυποι που κραζουν αλλους, επειδη δινουν 20 ευρω παραπανω για να βγαλει κιλοτακι η αλλη, και προσωπικα θα πω μαγκια τους. Το να τους κραζουμε ομως επειδη κακομαθαινουν οπως διαβαζω τις μασατζουδες ειναι καπως αστειο.. Ο καθενας οριζει την τσεπη του, τι γουστα θελει να βγαλει και ποσο κοστολογει τα γουστα αυτα. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στο 50ρικο δεν ειναι οι υπηρεσιες ιδιες για ολους και εχει να κανει και με εμφανιση/ χημεια με την κοπελα κλπ...
Εαν λοιπον δεν εχεις χημεια με την κοπελα, εισαι καπως μεγαλος ηλικιακα (no offence) για να δαχτυλωνεις μια 22αρα και γκρινιαζεις και απο πανω που σου τσεπωνει το εξτρα 20ρικο νομιζω το προβλημα το εχεις εσυ, και οχι ο αλλος που τα σκαει.
Το ποστ μου δεν εχει καμια προθεση να θιξει καποιον.. Καλα τσιμπουκωματα σε ολους.
Υ.Γ να πω επισης οτι ειμαι 33, αρκετα εμφανισημος και δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 50 ευρω.. Εχω κανει με 2 διαφορετικες κοπελες τις φορες που πηγα και στο 50ρικο πηρα γλυψιμο στις μπαλες , μασαζ κωλοτρυπιδας, ισπανικο, χυσιμο σε βυζους, μασαζ με ολο το σωμα κλπ. Και ναι, αν μου ζητουσε εκεινη την στιγμη 20 ευρω παραπανω για ενα γουστο, θα τα εδινα και θα επινα 2 καφεδες λιγοτερους..
Mounikapelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Μυστες καλησπέρα
Είμαι εντελώς καινούριος εδώ και νέος. Καθώς πρόσφατα χωρισμένος από σχέση θέλω να δοκιμάσω μασατζιδικα
Ενημερώστε λίγο για την φάση
Πως πάνε τα εξτρα δάχτυλο πιπα χυσιμο στο πρόσωπο; επίσης ποιο μασατζιδικα προτείνετε
Είμαι εντελώς καινούριος εδώ και νέος. Καθώς πρόσφατα χωρισμένος από σχέση θέλω να δοκιμάσω μασατζιδικα
Ενημερώστε λίγο για την φάση
Πως πάνε τα εξτρα δάχτυλο πιπα χυσιμο στο πρόσωπο; επίσης ποιο μασατζιδικα προτείνετε
Φιλε μου ειμσι κοντα στην ηλικισ σου κ επισης εμφανισημος κ δεν ειναι θεμα του 22χρονου να με αφησει να δαχχτυλωσω ουτε εχω θεμα 20ρικου 30, 50 κτλ... Απλα προτιμω να τα σκασω να με πιπωσουν παρα να κανω τον μαλακα αγαπουλη κ αυτες μαγκισες!Καλησπερα σε ολους. Παρακολουθω αρκετο καιρο το νημα αλλα δεν γραφω συχνα, επειδη οπως προειπε καποιος το νημα εχει καταντησει λιγο ενα μεσο για να γκρινιαζουμε.. Να πω καταρχας οτι η επαφη μου με το σπορ ειναι οι 5,6 φορες που εχω παει.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.423
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.648
- Πόντοι
- 201
Χαίρεται στους απανταχου μασατζοφιλους. Περασμα μεσα στη βδομα απο κρισταλ κι εγω. Να δω αυτη την περίφημη ρουμπινι που τελικα αποδείχθηκε τσιγκος. Εκλεισα τηλεφωνικα. Πηγα. Αντικειμενικα ωραιο μουνακι σε θεμα εμφανισης. Περασμα στο δωματιο. Περιττο να πω οτι γινοταν προσκύνημα ετσι; και αυτες και ταφεντικα πρέπει να εχουν χεστει στο ταληρο. Πολλοι συναγωνιστες μπαινο-βγαιναν. Περασμα στο δωμάτιο λοιπον. Ντουζακι και ξαπλωμα. Περιμενω κανα 5 λεπτο. Με το που μπαινει σορι που αργησα κτλ. Δε ξεκιναμε κλ λεω απο μεσα μου. Βγαζει ρουχα μενει με στριγκο. Αρχιζει ενα χαιδεμα να το πω. Λες και βαζει στον γκομενο αντιλιακο. Αλλα να μην τον γουσταρει τον γκομενο. Στο 15 λεπτο παει να με γυρισει. Την λεω θελω κ αλλο "μασαζ". Μετα απο 5 λεπτα ξανα μου λεει. Ε τλκ γυρναω. Ωραιο μουνι. Ωραιο σωμα και βυζαρες. Αχαρες κινησεις ομως και 0 αισθησιασμος. Με την κουραση που ειχα με το ζορι τελειωσα. Αρχισαν τα πολυ αργεις, και παντα ετσι αργεις κτλ. Ε την λεω αν δεν κανει και τπτ ο παρτενερ αργω. Σπαστηκε αλλα σταρχιδιαμας .Αλλος ενας μυθος απομυθοποιηθηκε λοιπον. Δεν τρελαθηκα. Ανυπαρκτο μασαζ και μετρια χειρομαλαξη απο ενα 8αρι μουνακι για τα γουστα μου. Το λαθος για μενα σε αυτα τα μαγαζια ξεκιναει στο οτι εχουν πολυ κοσμο με αποτελεσμα να ναι στο μουνι τους. Και εξηγω.
Δε μπορει να μην υπαρχει στανταρ ωρα. Να μετραει η ωρα απο τοτε που θα μπω μεσα στο δωματιο. Και να μου τρωει το καθε νακι 5-10 λεπτα επειδη θελει να καπνίσει-φαει-χεσει ή δε ξερω τι αλλο. Ετσι μια γκομενα που εχει 3-4 απανωτα ραντεβου να κοιταει να κανει ξεπετα καποιον για να μπορεσει να τσιλαρει. Γνωμη μου προς αφεντικα. Στανταρ υπηρεσιες πρωτα. Οχι συν το ενα συν το αλλο και σε οποιον μας καπνισει. Στανταρ διαρκεια. Οχι μπηκες και 10 και εχουμε μιση ωρα και μλκς. Η ωρα να μετραει απο τη στιγμη που μπει η γκομενα μεσα. Εκει να δεις που θα δουλευεις αβερτα. Την κοροιδεια δε θελουμε ρε μλκς. Ερχομαστε να περασουμε καλα και φευγουμε τσαντισμενοι γτ μας κοροϊδεύετε. Αντε γαμηθειτε.
Επισης καταλαβαινουμε τα γουστα μερικων και μαθαίνουμε ποιανων κριτικες να λαμβανουμε υποψιν μας.
Υγειες και να περναμε καλα.
Υγ. Μπελα σαν καρο με πατατες εγινες. Θες και κοιλιακους κουραδα. Γιατι βιδωθηκα.
Υγ2. Παρουσες αντριανα,νεφελη,μπελα,αρτεμις.διαρκεια 40 λεπτα.
Σορι που κουρασα.
Δε μπορει να μην υπαρχει στανταρ ωρα. Να μετραει η ωρα απο τοτε που θα μπω μεσα στο δωματιο. Και να μου τρωει το καθε νακι 5-10 λεπτα επειδη θελει να καπνίσει-φαει-χεσει ή δε ξερω τι αλλο. Ετσι μια γκομενα που εχει 3-4 απανωτα ραντεβου να κοιταει να κανει ξεπετα καποιον για να μπορεσει να τσιλαρει. Γνωμη μου προς αφεντικα. Στανταρ υπηρεσιες πρωτα. Οχι συν το ενα συν το αλλο και σε οποιον μας καπνισει. Στανταρ διαρκεια. Οχι μπηκες και 10 και εχουμε μιση ωρα και μλκς. Η ωρα να μετραει απο τη στιγμη που μπει η γκομενα μεσα. Εκει να δεις που θα δουλευεις αβερτα. Την κοροιδεια δε θελουμε ρε μλκς. Ερχομαστε να περασουμε καλα και φευγουμε τσαντισμενοι γτ μας κοροϊδεύετε. Αντε γαμηθειτε.
Επισης καταλαβαινουμε τα γουστα μερικων και μαθαίνουμε ποιανων κριτικες να λαμβανουμε υποψιν μας.
Υγειες και να περναμε καλα.
Υγ. Μπελα σαν καρο με πατατες εγινες. Θες και κοιλιακους κουραδα. Γιατι βιδωθηκα.
Υγ2. Παρουσες αντριανα,νεφελη,μπελα,αρτεμις.διαρκεια 40 λεπτα.
Σορι που κουρασα.