Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Δεν υπάρχεις ……….. χαχαχαχαχαχαΚ το βορειο σελας χαχα
Δεν υπάρχεις ……….. χαχαχαχαχαχαΚ το βορειο σελας χαχα
γω λέω να έρθεις εσύ μανάρι Θεσσαλονίκη να μας βάλεις λίγο τα γυαλάκια.....μηπως να ερχεστε Αθηνα για καλυτερο προγραμμα;
Λίζα είναι Μοναστηρίου?Περασμα κρυσταλ πριν καποιες μερες με αρτεμις και ρουμπιν
αρτεμις: ξανθο καυλακι που το βλεπεις στο δρομο και θες σιγουρα να γαμησεις, μπαινω δωματιο ερχεται ξεκιναει μασαζ. Πολυ κακο μασαζ σε σημειο να περιμενω πως και πως να τελειωσει γιατι δεν την παλευα καθολου παρολο που την ελεγα πιο απαλα τιποτα αυτη. Οταν επιτελους γυρισα η κοπελα ξερει την δουλεια της σου δινει την εντυπωση οτι οντως γουσταρει πουτσα. στα αρνητικα οτι κοιτουσε ασταματητα τον καθρεφτη. Το τελειωμα ηρθε καλα με ισπανικο τα βυζια τα δουλευει καλα τουλαχιστον με εμενα. Δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα γιατι εφυγα πιο ποιασμενος απο οτι πηγα
Ρουμπιν: οταν πηγα με την αρτεμις ηρθε με εναν αερα να με χαιρετισει σαν να ηταν το μεγαλο αφεντικο και να λεει ελα μαζι μου θα περασεις καλα. εκλεισα ραντεβου μετα απο λιγο καιρο. Η κοπελα οντως τρομερο μουνι στα ματια μου. Μασαζ λιγο καλυτερο απο αρτεμις αλλα παλι αγαρμπο. Στο δευτερο μερος η κοπελα ηξερε να με καυλωσει και αυτη κοιτουσε καθρεφτη και επισης ηρθε ωραιο τελειωμα στα βυζια της.
Επισκεψη λουξουρη με λιζα
Λιζα: παλια γνωριμη με θυμοταν οποτε λεω θα περασω καλα. Καλο απαλο μασαζ με ωραια χαιδεματα. Με γυρισε η κοπελα πολυ καυλιαρα περασα πολυ καλα θα μπορουσα να πω οτι προσπαθουσε για edging αλλα καποια στιγμη δεν αντεξα. Προσοχη θελει μονο στα φιλια που μου εδωσε στον λαιμο μου αφησε ροζ κραγιο που αμα δεν το εβλεπα μετα θα ειχα θεμα. Οποτε προσοχη
Αν καποιος εχει παει elegance προσφατα ας μου στειλει ενα μηνυμα
Τίποτε δεν έγινε ,αυτή τη βδομαδα ήταν κανονικά στις επάλξεις!!!!Γνωρίζει κάποιος τί έγινε η Βερόνικα από Βάνα? Η σέ προσωπικό μύνημα
Ναι προσφέρω την εκδοχή με body to body ως πιο αισθησιακή επιλογή.Στεφάνια κάνεις μήπως tantra μασάζ?
Stefania καλωs μαs ειρθεs .......δειξε μαs ομωs και την κολαρ@ σου να μαs γκαβλωσειs ........Ναι προσφέρω την εκδοχή με body to body ως πιο αισθησιακή επιλογή.
Κοντά σας δύο εβδομάδες ακόμα και μ κρεβατάκι μασάζ! Καλημέρα
σούφρα σούφρα θέλουμε......χαχαχαStefania καλωs μαs ειρθεs .......δειξε μαs ομωs και την κολαρ@ σου να μαs γκαβλωσειs ........
Body to body εννοείς Nuru? Επίσης το πραγματοποιείς ντυμένη/μερικώς ντυμένη η γυμνή?Ναι προσφέρω την εκδοχή με body to body ως πιο αισθησιακή επιλογή.
Ευστοχότατη ερώτηση.Body to body εννοείς Nuru? Επίσης το πραγματοποιείς ντυμένη/μερικώς ντυμένη η γυμνή?
Άλλο τοBody to body εννοείς Nuru? Επίσης το πραγματοποιείς ντυμένη/μερικώς ντυμένη η γυμνή?
Tο Nuru γίνεται αυστηρά μόνο σε στρώμα,το b2b γίνεται και σε κρεβάτι μάσαζ,δεν νομίζω να έχει φέρει στρωμαBody to body εννοείς Nuru? Επίσης το πραγματοποιείς ντυμένη/μερικώς ντυμένη η γυμνή?
Συμφωνώ δεν είπα τίποτα για nuru ..Άλλο το
Tο Nuru γίνεται αυστηρά μόνο σε στρώμα,το b2b γίνεται και σε κρεβάτι μάσαζ,δεν νομίζω να έχει φέρει στρωμα
Γυμνούλα τ προσφέρω απλά να διευκρινίσω ότι βασική προϋπόθεση είναι να είναι κάποιος τελειώς ατριχος..αν υπάρχουν έστω και λίγες τρίχες στο στήθος η πλάτη δεν γίνεται να το προσφέρω Επίσης το πρόγραμμα αυτό καταλήγει με enging oxi με full.
Aγαπημένο dress code! Ξέρεις πως να...ξεσηκώνεις τους άνδρες με μία απλή κίνηση!Ναι προσφέρω την εκδοχή με body to body ως πιο αισθησιακή επιλογή.
Σκέψου το περί μόνιμης εγκατάστασης! Θα σου αρε΄σει, σίγουρα! Δεν υπάρχει αμφιβολία! Έχω ζήσει Αθήνα και μπορώ να κάνω συγκρίσεις...Συμφωνώ δεν είπα τίποτα για nuru ..
Η τεχνική όμως είναι πολύ παρόμοια αν εξαιρέσεις το στρώμα και το τζελ..
Ε πόσα να φέρω μαζί μου πετσέτες ,κρεβάτι μασάζ ,λάδια στο τέλος πρέπει να γίνω μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης να μην έχω άγχος τον εξοπλισμό!