biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
Καλησπέρα,το τηλ από Luxury αν είναι εύκολοΕπίσκεψη σε Luxury μια εκ των ημερών που προηγήθηκαν.
Παρούσες τρεις θεραπαίνιδες: Αφροδίτη, Λίζα και Μιχαέλα. Προτιμήθηκε η Μιχαέλα.
Ωραίο σώμα, μικρός αλλά νεανικός κωλος, στήθος μικρό (1 ). Στο πρώτο μέρος δεν έχω παράπονο, το μασάζ ήταν καλό, περιέργως για τέτοιο ίδρυμα, όχι επιπέδου κανονικού μασάζ αλλά όχι και χαϊδεμα...
Δεύτερο μέρος η κοπέλα ξέρει να σε καυλώνει αλλά φτάνουν μόνο έως φραπέ. Συνέδρια 30€ + 20€ για τον φραπέ.
Ναι ξέρω είμαι κατά τέτοιων ιδρυμάτων αλλά τιμάω το nickname μου...
Κανείς???Καλησπέρα μύστες νέος εδώ , παίζει κανένα ξανθό δυνατό μωρό με μεγάλες ζαρεσβυ ? Μ ενδιαφέρει πιο πολύ να βάζει δύναμη στο μασάζ κ όχι απλά να χαϊδεύει , κατά προτίμηση κέντρο ή δυτικά με δικό της χώρο
Ρε φιλε..κανεις λογσμο για να ζητησεις το τηλ απο luxury? Αληθεια τωρα? Face insta δεν εχεις?Καλησπέρα,τηλ από Luxury αν είναι εύκολο
Τουλάχιστον θρασυς, να κάνεις λογαριασμό μόνο και μόνο να ρωτήσεις κάτι πολύ απλό και εύκολο... Επίσης στα όρια της πρόκλησης να κάνεις λογαριασμό μόνο για να ζητήσεις και να μην έχεις δώσει έστω μια κριτική!Καλησπέρα,τηλ από Luxury αν είναι εύκολο
Ψηλή κοπέλα με ωραία μάτια, εγώ όταν πήγα 1ο μέρος χαϊδεύει 2ο μέρος ψιλο καλό... μια φορά που την πέτυχα ενω ειχα με αλλη ραντεβού μου έκανε τα γλυκά ματάκια και ψήνομαι να ξαναπάωκαλημερα, γνωμες για κασσανδρα απο crystal,
ευχαριστω.Ψηλή κοπέλα με ωραία μάτια, εγώ όταν πήγα 1ο μέρος χαϊδεύει 2ο μέρος ψιλο καλό... μια φορά που την πέτυχα ενω ειχα με αλλη ραντεβού μου έκανε τα γλυκά ματάκια και ψήνομαι να ξαναπάω
54 μηνύματα από 2012...πάνε και πες μας εντυπώσεις μεγάλε....Εχει κανεις αποψη για Αρετη, Αντριανα κ Νανσυ απο Luxury?
Άλλος ένας με 10 μηνύματα ....πάνε και ενημέρωσε μας τύπε!Καλησπέρα στην ομαδα. Λέω να περάσω μία βόλτα από το περιβόητο Κρίσταλ. Ποιες μου προτείνετε;
Καλησπέρα στην ομαδα. Λέω να περάσω μία βόλτα από το περιβόητο Κρίσταλ. Ποιες μου προτείνετε;
Λατρης του μασαζ φιλος?Καλησπέρα στην ομαδα. Λέω να περάσω μία βόλτα από το περιβόητο Κρίσταλ. Ποιες μου προτείνετε;
Γι'αυτό ρε τυπε επειδή έχω 10 μηνύματα ρωτάω δεν ξέρω τι να κάνουμε. Εσύ τι μας το παίζεις δηλαδή.. Αν δεν θες να πεις άσε να πουν άλλοι..Άλλος ένας με 10 μηνύματα ....πάνε και ενημέρωσε μας τύπε!
Δεν με πολύ καίει το μασάζ να περάσω καλά θέλω . Για μασάζ υπάρχουν αξιόλογα καταστήματα που ξέρω ότι θα μου κάνουν δουλειά.Λατρης του μασαζ φιλος?