Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Δεν με πολύ καίει το μασάζ να περάσω καλά θέλω . Για μασάζ υπάρχουν αξιόλογα καταστήματα που ξέρω ότι θα μου κάνουν δουλειά.
Αμα σ αρεσει να στον παιζουν πανε τοτε..τοσο απλο.

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
392
Πόντοι
21
Πριν αρκετό καιρό, επίσκεψη στο κρισταλ. Ραντεβού με Ρουμπίνι που ακούστηκαν πολλά θετικά σχόλιο. ΔΕΝ πέτυχε το γλυκό! Μασαζ δεν υπήρξε ποτέ ούτε καν προσπάθεια, 2ο μέρος τελείως προσποιητό, λίγο εκνευριστικό το υπερβολικό νάζι, τελείωμα με πολύ δυσκολία και κλειστά αυτιά για τις μ...ες που άκουγα! Εμφάνιση σχετικά καλή και πολύ ωραίο πάνω μέρος!
Θα συμφωνήσω με το αδερφό εδώ,πρώτη συνάντηση με εν λόγω κορασίδα άφησε θετικές αναμνήσεις αλλά τη δεύτερη φορά αδιαφορία κοίταγμα στον καθρέπτη μόνιμα κ Αντε να τελειώνουμε!!!

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Δεν με πολύ καίει το μασάζ να περάσω καλά θέλω . Για μασάζ υπάρχουν αξιόλογα καταστήματα που ξέρω ότι θα μου κάνουν δουλειά.

Εκτός από το Animus έχεις να προτείνεις κάνα άλλο;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πέρασμα από Εύα πριν λίγες μέρες κοντά στο one salonika!:sunglasses:
Μωρό μιλφατο, με πολλές καμπύλες(:jade:) και παραπανίσια κιλά, είναι λίγο σκουρόχρωμη γενικώς, αλλά κάθεσαι δεν γίνεσαι μπουχος σαν κάτι άλλες περιπτώσεις!:grin:
Έχει πολλά προγράμματα στο ρεπερτόριο της το μωρό. Διαλεξα μασαζ και εκτόνωση με τσιμπούκι. Κάνει δυνατο μασάζ σε ισιωνει πραγματικά!:rockon: Παντού δεν άφησε σημείο που να μην το περιποιηθεί! Στο τέλος τσιμπουκαρα που τα πήρε όλα για πλάκα!:P

Σίγουρα θα την ξαναδώ για το μασάζ της!:sunglasses:

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
582
Πόντοι
81
Μωρό μιλφατο, με πολλές καμπύλες(:jade:) και παραπανίσια κιλά, είναι λίγο σκουρόχρωμη γενικώς, αλλά κάθεσαι δεν γίνεσαι μπουχος σαν κάτι άλλες περιπτώσεις!:grin:
Έχει πολλά προγράμματα στο ρεπερτόριο της το μωρό. Διαλεξα μασαζ και εκτόνωση με τσιμπούκι. Κάνει δυνατο μασάζ σε ισιωνει πραγματικά!:rockon: Παντού δεν άφησε σημείο που να μην το περιποιηθεί! Στο τέλος τσιμπουκαρα που τα πήρε όλα για πλάκα!:P

Ποσα εδωσες για ολο το πακετο κ ποσο χρονο διάρκεια ;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πέρασμα και από Μαριάννα...
Με Χαρά για 1 ωρίτσα! Όλα σούπερ με το μωρό ....2 εκτονώσεις(:cum:)!:grin:
Είδα στο σαλόνι Ελένη και Σοφυ μιλφακια που δεν με γέμισαν το μάτι.

Τελοσπαντων ότι πιο τίμιο υπάρχει προς στον σεβασμό του πελάτη είναι το συγκεκριμένο μαγαζί!:sunglasses:

Όταν τελείωσα πήγα σαν ΜΠΟΥΣΤΗΣ να φάω λουκουμάδες της γιαγιάς που μου μυρισαν από την πιάτσα ταξί!:grin:

Υ.Γ. thanks ΜΠΟΥΣΤΗ @Humax ...:sunglasses:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποσα εδωσες για ολο το πακετο κ ποσο χρονο διάρκεια ;
1 ώρα-70€

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636

Αυτή ποια είναι?

Teo92

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
6
Πόντοι
0
Χρωστούμενη κριτική από angel spa.
Πήγα βραδάκι κατά τις οκτώ όπως είπε και ένας φίλος με το κεφάλι κατω ταπεινάΑπό μόνη της μου είπε αν θα υπάρξει τελείωμα με χέρι ή στοματικό
Το οποίο γίνεται με προφυλακτικό. Η ουδέτερη εμπειρία όταν ξαναπάω θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες. Το κόστος δεν το αναφέρω διότι τις τιμές τις καθορίζει αυτή.Δεν πέρασα ούτε τελεια Αλλά ούτε άσχημα.
Γαμησακι παίζει ;

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
54 μηνύματα από 2012...πάνε και πες μας εντυπώσεις μεγάλε....
Συγγνωμη δεν ηξερα οτι μετραμε ποιος την εχει μεγαλυτερη για να παρουμε μια απαντηση ουτε οτι πρεπει να μαι ολη μερα σε εναν υπολιγιστη να μιλαω στο bourdela.com!

Trelamenoa

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Πειτε ρε παιδια κ σε μενα που ειμαι ασχετος... ανατολικα παιζει κανενα τετοιο ιδρυμα?

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
καλό σκ :*

Συνημμένα

• 20231118_151812.jpg
    20231118_151812.jpg
    3 MB · Εμφανίσεις: 68
  • 20231118_151230.jpg
    20231118_151230.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 64

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Είσαι ήδη εδώ 10 μέρες όλοι ρωτάνε τι κ πως Αλλά κανείς δεν έγραψε ενημέρωσή αν ήρθε κ πως πέρασε
Αφού γαμιουνται ομαδικώς... Ολοι τα περιμένουν έτοιμα... Μόνο όταν είναι για τον κωλο τους θα γράψουν!

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Είσαι ήδη εδώ 10 μέρες όλοι ρωτάνε τι κ πως Αλλά κανείς δεν έγραψε ενημέρωσή αν ήρθε κ πως πέρασε
δύο ή τρεις παίκτες δεν έγραψαν καλά λόγια για την κυρία! Οι περισσότερες που κάνουν τουρ είναι ξεπετες...αλλιώς θα έμεναν στην έδρα τους!

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
δύο ή τρεις παίκτες δεν έγραψαν καλά λόγια για την κυρία! Οι περισσότερες που κάνουν τουρ είναι ξεπετες...αλλιώς θα έμεναν στην έδρα τους!
Είμαστε Σοβαροί ρε ‘σείς;; Αν είναι κάποιος καλός θα μείνει στο χωρο του, δε θα κάνει έξτρα έξοδα έτσι για αλλαγή!
Είπαμε … για μια φορά τρώγεται! Πάμε για αλλά..

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Είμαστε Σοβαροί ρε ‘σείς;; Αν είναι κάποιος καλός θα μείνει στο χωρο του, δε θα κάνει έξτρα έξοδα έτσι για αλλαγή!
Είπαμε … για μια φορά τρώγεται! Πάμε για αλλά..
Για πες ρε σοβαρέ μια καλή πουτανα που πάει Αθήνα Θεσσαλονίκη για αλλαγή;
Καμία Αθηναία δεν έχει έρθει Θεσσαλονίκη ούτε το αντίστροφο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom