You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
Που πας με χαλια μουτρα να πληρωσεις? Ε? Ε?Άντε πάλι με τους εμφανίσιμους
Μια από τα ίδια..Χαίρεται στους απανταχου μασατζοφιλους. Περασμα μεσα στη βδομα απο κρισταλ κι εγω. Να δω αυτη την περίφημη ρουμπινι που τελικα αποδείχθηκε τσιγκος. Εκλεισα τηλεφωνικα. Πηγα. Αντικειμενικα ωραιο μουνακι σε θεμα εμφανισης. Περασμα στο δωματιο. Περιττο να πω οτι γινοταν προσκύνημα ετσι; και αυτες και ταφεντικα πρέπει να εχουν χεστει στο ταληρο. Πολλοι συναγωνιστες μπαινο-βγαιναν. Περασμα στο δωμάτιο λοιπον. Ντουζακι και ξαπλωμα. Περιμενω κανα 5 λεπτο. Με το που μπαινει σορι που αργησα κτλ. Δε ξεκιναμε κλ λεω απο μεσα μου. Βγαζει ρουχα μενει με στριγκο. Αρχιζει ενα χαιδεμα να το πω. Λες και βαζει στον γκομενο αντιλιακο. Αλλα να μην τον γουσταρει τον γκομενο. Στο 15 λεπτο παει να με γυρισει. Την λεω θελω κ αλλο "μασαζ". Μετα απο 5 λεπτα ξανα μου λεει. Ε τλκ γυρναω. Ωραιο μουνι. Ωραιο σωμα και βυζαρες. Αχαρες κινησεις ομως και 0 αισθησιασμος. Με την κουραση που ειχα με το ζορι τελειωσα. Αρχισαν τα πολυ αργεις, και παντα ετσι αργεις κτλ. Ε την λεω αν δεν κανει και τπτ ο παρτενερ αργω. Σπαστηκε αλλα σταρχιδιαμας .Αλλος ενας μυθος απομυθοποιηθηκε λοιπον. Δεν τρελαθηκα. Ανυπαρκτο μασαζ και μετρια χειρομαλαξη απο ενα 8αρι μουνακι για τα γουστα μου. Το λαθος για μενα σε αυτα τα μαγαζια ξεκιναει στο οτι εχουν πολυ κοσμο με αποτελεσμα να ναι στο μουνι τους. Και εξηγω.
Δε μπορει να μην υπαρχει στανταρ ωρα. Να μετραει η ωρα απο τοτε που θα μπω μεσα στο δωματιο. Και να μου τρωει το καθε νακι 5-10 λεπτα επειδη θελει να καπνίσει-φαει-χεσει ή δε ξερω τι αλλο. Ετσι μια γκομενα που εχει 3-4 απανωτα ραντεβου να κοιταει να κανει ξεπετα καποιον για να μπορεσει να τσιλαρει. Γνωμη μου προς αφεντικα. Στανταρ υπηρεσιες πρωτα. Οχι συν το ενα συν το αλλο και σε οποιον μας καπνισει. Στανταρ διαρκεια. Οχι μπηκες και 10 και εχουμε μιση ωρα και μλκς. Η ωρα να μετραει απο τη στιγμη που μπει η γκομενα μεσα. Εκει να δεις που θα δουλευεις αβερτα. Την κοροιδεια δε θελουμε ρε μλκς. Ερχομαστε να περασουμε καλα και φευγουμε τσαντισμενοι γτ μας κοροϊδεύετε. Αντε γαμηθειτε.
Επισης καταλαβαινουμε τα γουστα μερικων και μαθαίνουμε ποιανων κριτικες να λαμβανουμε υποψιν μας.
Υγειες και να περναμε καλα.
Υγ. Μπελα σαν καρο με πατατες εγινες. Θες και κοιλιακους κουραδα. Γιατι βιδωθηκα.
Υγ2. Παρουσες αντριανα,νεφελη,μπελα,αρτεμις.διαρκεια 40 λεπτα.
Σορι που κουρασα.
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Γνώμη μου για τη Στεφανία,μιας και ήρθε παλι.Την έχω συναντήσει σε συνεδρία μασάζ και τελειωτικό edging,αλλά και σε μασάζ με σεξ.Το σώμα της είναι όπως φαίνεται,με σφιχτές καμπύλες,καλό βυζάκι,ωραία κωλάρα και μπουτάρες.Είναι συμπαθητική με αρκετά όμορφο πρόσωπο.Στο μασάζ σωστά μιλάει λίγο,για να μη χαθεί ο αισθησιασμός.Το μασάζ καλό είναι να της πεις να το κάνει πιο αισθησιακά παρά θεραπευτικά,εκτός και αν το θες έτσι.Στην τεχνική του edging είναι μαστόρισα και κάνει ωραία πίπα,παρόλο το λάστιχο,αλλά έχει και όρεξη στο σεξ
Οκκαλημερα,το τηλ απο Golden κανεις?
Μεγάλη απάτη η μικρή...Πολύ τουπε,άθλιο μασάζ και μια συμπεριφορά χιλίων καρδιναλίων... Ωστόσο η Μπέλλα εμένα δε με έχει απογοητεύσει ποτέ! Γούστα είναι βέβαια αυτά !Χαίρεται στους απανταχου μασατζοφιλους. Περασμα μεσα στη βδομα απο κρισταλ κι εγω. Να δω αυτη την περίφημη ρουμπινι που τελικα αποδείχθηκε τσιγκος. Εκλεισα τηλεφωνικα. Πηγα. Αντικειμενικα ωραιο μουνακι σε θεμα εμφανισης. Περασμα στο δωματιο. Περιττο να πω οτι γινοταν προσκύνημα ετσι; και αυτες και ταφεντικα πρέπει να εχουν χεστει στο ταληρο. Πολλοι συναγωνιστες μπαινο-βγαιναν. Περασμα στο δωμάτιο λοιπον. Ντουζακι και ξαπλωμα. Περιμενω κανα 5 λεπτο. Με το που μπαινει σορι που αργησα κτλ. Δε ξεκιναμε κλ λεω απο μεσα μου. Βγαζει ρουχα μενει με στριγκο. Αρχιζει ενα χαιδεμα να το πω. Λες και βαζει στον γκομενο αντιλιακο. Αλλα να μην τον γουσταρει τον γκομενο. Στο 15 λεπτο παει να με γυρισει. Την λεω θελω κ αλλο "μασαζ". Μετα απο 5 λεπτα ξανα μου λεει. Ε τλκ γυρναω. Ωραιο μουνι. Ωραιο σωμα και βυζαρες. Αχαρες κινησεις ομως και 0 αισθησιασμος. Με την κουραση που ειχα με το ζορι τελειωσα. Αρχισαν τα πολυ αργεις, και παντα ετσι αργεις κτλ. Ε την λεω αν δεν κανει και τπτ ο παρτενερ αργω. Σπαστηκε αλλα σταρχιδιαμας .Αλλος ενας μυθος απομυθοποιηθηκε λοιπον. Δεν τρελαθηκα. Ανυπαρκτο μασαζ και μετρια χειρομαλαξη απο ενα 8αρι μουνακι για τα γουστα μου. Το λαθος για μενα σε αυτα τα μαγαζια ξεκιναει στο οτι εχουν πολυ κοσμο με αποτελεσμα να ναι στο μουνι τους. Και εξηγω.
Δε μπορει να μην υπαρχει στανταρ ωρα. Να μετραει η ωρα απο τοτε που θα μπω μεσα στο δωματιο. Και να μου τρωει το καθε νακι 5-10 λεπτα επειδη θελει να καπνίσει-φαει-χεσει ή δε ξερω τι αλλο. Ετσι μια γκομενα που εχει 3-4 απανωτα ραντεβου να κοιταει να κανει ξεπετα καποιον για να μπορεσει να τσιλαρει. Γνωμη μου προς αφεντικα. Στανταρ υπηρεσιες πρωτα. Οχι συν το ενα συν το αλλο και σε οποιον μας καπνισει. Στανταρ διαρκεια. Οχι μπηκες και 10 και εχουμε μιση ωρα και μλκς. Η ωρα να μετραει απο τη στιγμη που μπει η γκομενα μεσα. Εκει να δεις που θα δουλευεις αβερτα. Την κοροιδεια δε θελουμε ρε μλκς. Ερχομαστε να περασουμε καλα και φευγουμε τσαντισμενοι γτ μας κοροϊδεύετε. Αντε γαμηθειτε.
Επισης καταλαβαινουμε τα γουστα μερικων και μαθαίνουμε ποιανων κριτικες να λαμβανουμε υποψιν μας.
Υγ. Μπελα σαν καρο με πατατες εγινες. Θες και κοιλιακους κουραδα. Γιατι βιδωθηκα.
Σορι που κουρασα.
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
η ζωίτσα σταμάτησε οριστικά από το επάγγελμα δουλεύει σε ένα βενζινάδικο τώρα όταν κανείς αναφέρετε στο ελιτ κατευθείαν θυμάμαι την μονικαρα αχχχχχχχχχχχχχχχ ρε Μόνικα που είσαιΜαγκες καλησπέρα. Αποχή μηνών για τους γνωστούς λόγους. Πάλι στις επάλξεις όμως απλά έχω χάσει επεισόδια και θα ήθελα τη βοήθειά σας
Ερωτήσεις: Τι απέγιναν Αθηνά από Μασάτζιο και Ζωή από Ελίτ; ΤΙς έχει πάρει το μάτι σας πουθενά αλλού η έχουν αποχαιρετήσει οριστικά την πόλη μας ή το επάγγελμα;
Με το elegance τι παίζει; Είχα πάει 3-4 φορές σε ένα ρωσιδάκι με τα τατουάζ, πολύ καλό για τα γούστα μου. Είχα πάρει και Νικόλ αλλά δεν μου έκανε κλικ. Η σερίφισσα όλα τα λεφτά
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πέρασμα ξανά από λουξουρι με Λίζα μιας και μου προτάθηκε. Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Εμφανισιακά όχι στα γούστα μου μασάζ καλό ευδιάθετη έβγαλε καύλα κλπ. Αλλά σε σύγκριση με Νάταλι . Νάταλι δαγκωτο νομίζω εκείνη θα είναι η προτίμηση μου στο συγκεκριμένο μασατζιδικο αν και θα ήθελα να δοκιμάσω όλες τις κοπέλες να δω τι φάση γιατί καμιά φορά η εξωτερική εμφάνιση σε κοροϊδεύει.
Αυτή η Στεφανία από μούτρα τι λέει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτή η Στεφανία από μούτρα τι λέει;
Elenitsa90
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
μηπως να ερχεστε Αθηνα για καλυτερο προγραμμα;
Τα ειπες ολα, ωραιος...Χαίρεται στους απανταχου μασατζοφιλους. Περασμα μεσα στη βδομα απο κρισταλ κι εγω. Να δω αυτη την περίφημη ρουμπινι που τελικα αποδείχθηκε τσιγκος. Εκλεισα τηλεφωνικα. Πηγα. Αντικειμενικα ωραιο μουνακι σε θεμα εμφανισης. Περασμα στο δωματιο. Περιττο να πω οτι γινοταν προσκύνημα ετσι; και αυτες και ταφεντικα πρέπει να εχουν χεστει στο ταληρο. Πολλοι συναγωνιστες μπαινο-βγαιναν. Περασμα στο δωμάτιο λοιπον. Ντουζακι και ξαπλωμα. Περιμενω κανα 5 λεπτο. Με το που μπαινει σορι που αργησα κτλ. Δε ξεκιναμε κλ λεω απο μεσα μου. Βγαζει ρουχα μενει με στριγκο. Αρχιζει ενα χαιδεμα να το πω. Λες και βαζει στον γκομενο αντιλιακο. Αλλα να μην τον γουσταρει τον γκομενο. Στο 15 λεπτο παει να με γυρισει. Την λεω θελω κ αλλο "μασαζ". Μετα απο 5 λεπτα ξανα μου λεει. Ε τλκ γυρναω. Ωραιο μουνι. Ωραιο σωμα και βυζαρες. Αχαρες κινησεις ομως και 0 αισθησιασμος. Με την κουραση που ειχα με το ζορι τελειωσα. Αρχισαν τα πολυ αργεις, και παντα ετσι αργεις κτλ. Ε την λεω αν δεν κανει και τπτ ο παρτενερ αργω. Σπαστηκε αλλα σταρχιδιαμας .Αλλος ενας μυθος απομυθοποιηθηκε λοιπον. Δεν τρελαθηκα. Ανυπαρκτο μασαζ και μετρια χειρομαλαξη απο ενα 8αρι μουνακι για τα γουστα μου. Το λαθος για μενα σε αυτα τα μαγαζια ξεκιναει στο οτι εχουν πολυ κοσμο με αποτελεσμα να ναι στο μουνι τους. Και εξηγω.
Σορι που κουρασα.
Mounikapelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Πείτε ρεεεε χανομααστεεΜυστες καλησπέρα
Είμαι εντελώς καινούριος εδώ και νέος. Καθώς πρόσφατα χωρισμένος από σχέση θέλω να δοκιμάσω μασατζιδικα
Ενημερώστε λίγο για την φάση
Πως πάνε τα εξτρα δάχτυλο πιπα χυσιμο στο πρόσωπο; επίσης ποιο μασατζιδικα προτείνετε
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 201
Ξέρει αυτός πήγε 5 φορές το έμαθε το γράμμα πώς πάειΆντε πάλι με τους εμφανίσιμους
Στεφάνια κάνεις μήπως tantra μασάζ?Good morning
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 392
- Πόντοι
- 21
Μηπως να έρθεις θεσσαλονικη καλύτερα να δεις κ το μέτρο και τη fly over περιφερειακή μας!!!!καλημερα!!!μηπως να ερχεστε Αθηνα για καλυτερο προγραμμα;
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα! Γιατί δεν συντονίζετε εσύ ή κάποια φίλη σου ή και μαζί να κάνετε μια καταδρομική εδώ;μηπως να ερχεστε Αθηνα για καλυτερο προγραμμα;
Ήδη συμβαίνει όπως βλέπεις!
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.815
Κ το βορειο σελας χαχαΜηπως να έρθεις θεσσαλονικη καλύτερα να δεις κ το μέτρο και τη fly over περιφερειακή μας!!!!καλημερα!!!