Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Αγαπάω το μουνι φίλος, γκαβλαντα έβγαζα εκείνη την στιγμή. Και επίσης να πω ότι όταν το κάτω κεφάλι παίρνει τα ηνία, δεν προλαβαίνω να σκεφτώ πιάτσα , με σεβασμό προς όλους τους μύστες.
Στα λόγια μου έρχεσαι, δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Άλλη φορά, να πηγαίνεις με 70 ευρώ στο πορτοφόλι, για να μιλάει το πορτοφόλι κ όχι η πούτσα. Άκου 80. Η άλλη έχυσε, και εσύ κύριος, άφησες και pour-boire...
Τι να πω ρε γμτ

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
100
Πόντοι
0
Καλησπέρα παλιός στο άθλημα με μασάζ περισσότερο πριβέ . Έχω αρχίσει να επισκέπτομαι και ιδρύματα λέω να περάσω από λουξουρι αξίζει; και αν ναι τι μου προτείνετε από λαδοκορες;

Furious1988

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2023
Like
54
Πόντοι
0
Βρε ΑΛΒΑΝΙΚΟ καφασι ........ που αποκαλεισε και ωs QUEEN του ιδρυματοs ....ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ πωs ο πελατηs που ειναι ΚΥΡΙΟΣ και αφηνει 4-5 καταστορικα τον μηνα στο ιδρυμα που δουλευειs αξιζει εναν σεβασμο και την αναλογη συμπεριφορα .Καταλαβε λοιπον τελικα πωs σε επιλεγει αυτοs και οχι εσυ για να κανειs αυτο που πληρωνεσε και με το παραπανω αφου "λαδωνειs" kαι "λαδωνεσε" Παντα να ξερειs o πελατηs ειναι αυτοs που επιλεγει την κοπελα που θα του χαρισει αυτο που εκεινοs επιθυμει .'θεμα-επιλογη κοπελαs'' Υ.Γ Και επειδη διαβαζειs ανελλιπωs το Bou.... και χολευειs με την κριτικη που σου εχω κανει ......Πολλοι θα το διαβασουν και λιγοι θα το καταλαβουν την επομενη φορα που θα κλεισω ραντεβου και θα ερθω ....κρυψου στην κουζινα να μη σε βλεπω
Για την μπελα λες?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Το μόνο αρνητικό για μένα η χρήση ηχητικών εφέ αισθησιακών στο πρώτο μέρος του μασάζ όπου δεν χρειάζεται.
Όταν λες ηχητικά εφέ? Μαρσαρίσματα, μάχη με φωτόσπαθα και τέτοια? :2funny::2funny:
Το αρνητικό που έπρεπε να δεις είναι ότι δίνεις 50€ να στην παίξουν...
Για την μπελα λες?
Όχι άλλη λέει, παλιότερη. :wink:

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Το αρνητικό που έπρεπε να δεις είναι ότι δίνεις 50€ να στην παίξουν...
Δεν ειναι το 50αρικο...σ εχουν κοψει,σ εχουν ξαναδει,σ εχουν σχολιασει,ξερουν τι δινεις και τι δεν δινεις μεταξυ τους...δεν τις ενδιαφερει το 20αρικο για την μαλακια..τα εξτρα τις ενδιαφερουν..50ρηκο=εχω περιοδο.
Καλημερα

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Καλησπέρα παλιός στο άθλημα με μασάζ περισσότερο πριβέ . Έχω αρχίσει να επισκέπτομαι και ιδρύματα λέω να περάσω από λουξουρι αξίζει; και αν ναι τι μου προτείνετε από λαδοκορες;
Λυδια

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Δεν ειναι το 50αρικο...σ εχουν κοψει,σ εχουν ξαναδει,σ εχουν σχολιασει,ξερουν τι δινεις και τι δεν δινεις μεταξυ τους...δεν τις ενδιαφερει το 20αρικο για την μαλακια..τα εξτρα τις ενδιαφερουν..50ρηκο=εχω περιοδο.
Καλημερα
Αν θελουν εξτρα να κανουν εξτρα κ θα τα πληρωσουμε ευχαριστως... Το κιλοτακι κ το γλυφομουνι δεν ειναι εξτρα, ειναι ηλιθιοτητα!

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Αν θελουν εξτρα να κανουν εξτρα κ θα τα πληρωσουμε ευχαριστως... Το κιλοτακι κ το γλυφομουνι δεν ειναι εξτρα, ειναι ηλιθιοτητα!
Φυσικα και ειναι εξτρα..μαλακια θα σου παιξει..το γλυφομουνι που κολλαει?το συμφωνησες απο πριν? Εχω ξαναπει..στα πετσεταδικα κατω απο 80 μην περιμενετε φως..γι αυτο αλλαξα ροτα προσωπικα τον τελευταιο χρονο.Ο καθενας οπου θελει δινει τα λεφτα του. Μην κλαψουριζει μονο .

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Αν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι που δινουν 20ρια κ 30ρια, για να βγαλουν ενα κιλοτακι, θα ηταν πολυ καλυτερες οι υπηρεσιες σε αυτα τα μαγαζια κ με ΣΩΣΤΑ ΕΞΤΡΑ! Κ οσες δεν ηθελαν να κανουν εξτρα θα εφευγαν κ θα εμεναν οι καλες! Τωρα λουζομαστε την καταντια για την ηλιθιοτητα καποιων...

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Αν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι που δινουν 20ρια κ 30ρια, για να βγαλουν ενα κιλοτακι, θα ηταν πολυ καλυτερες οι υπηρεσιες σε αυτα τα μαγαζια κ με ΣΩΣΤΑ ΕΞΤΡΑ! Κ οσες δεν ηθελαν να κανουν εξτρα θα εφευγαν κ θα εμεναν οι καλες! Τωρα λουζομαστε την καταντια για την ηλιθιοτητα καποιων...
Αυτα που λεμε εγω και εσυ(οπως και οι περισσοτεροι) εδω μεσα ειναι μη υπολογισημα σαν ποσοστο για τους χωρους αυτους..αν γινομαι κατανοητος.

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Αυτα που λεμε εγω και εσυ(οπως και οι περισσοτεροι) εδω μεσα ειναι μη υπολογισημα σαν ποσοστο για τους χωρους αυτους..αν γινομαι κατανοητος.
Κ ομως αν ηταν ετσι τα πραγματα κ εμεις θα ημασταν ευχατιστημενοι κ αυτες θα εβγαζαν ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Κ ομως αν ηταν ετσι τα πραγματα κ εμεις θα ημασταν ευχατιστημενοι κ αυτες θα εβγαζαν ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Δεν τις ενδιαφερει ο πελατης που λεει εχω μονο 70 και δεν εχω 80..θα του τα μαδησουν και θα πει κι ευχαριστω..κι αυτοι που πανε με πακετο στην τσεπη περνανε καλα πιστεψε με..και δεν διαβαζει εδω μεσα τετοιος κοσμος!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Οταν λες πριβε μασάζ τι εννοείς πες κ εμάς να μάθουμε π έχεις πάει τι πήρες κανε μία ενημέρωσή μη βαριέσαι

gimnistis44

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
ρε παιδιά μην ειστε τοσο επικριτικοί με τα μασατζιδικα,όντως εχετε δικιο ειναι αρκετα τα χρήματα όμως το να στη παίξει μια μουναρα και να καυλαντισεις με αυτη που έξω ούτε θα την πλησίαζες ,δεν είναι κ τοσο τρομερο.Απο τη άλλη όλοι εχουμε γαμησει φόλες και κλάψαμε τα λεφτά μας

Furious1988

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2023
Like
54
Πόντοι
0
ρε παιδιά μην ειστε τοσο επικριτικοί με τα μασατζιδικα,όντως εχετε δικιο ειναι αρκετα τα χρήματα όμως το να στη παίξει μια μουναρα και να καυλαντισεις με αυτη που έξω ούτε θα την πλησίαζες ,δεν είναι κ τοσο τρομερο.Απο τη άλλη όλοι εχουμε γαμησει φόλες και κλάψαμε τα λεφτά μας
Ναι οκ ρε φίλε.αλλα να ζητάνε 50 60 ε για να στον παίξει είναι λίγο υπερβολικο

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201
ολοι αυτοι που κανουν την μασατζου μαγκα ειναι οι ιδιοι που γαμανε ακαπωτα στην Γιαννιτσων και το βγαζουνε ντελαλι

Teo92

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
6
Πόντοι
0
Συνάντησα Εύα τις προηγούμενες μέρες στο one Salonica. Καλή περίπτωση χωρίς βιασύνες και ωραίο αισθησιακό μασάζ. Δυο εκτονώσεις στις βυζάρες της....
Καλησπέρα φίλε τν γιατρό εννοείς ; Τιμή ; Εγώ που την ρώτησα είπε δεν κάνει μασάζ πλέον

Teo92

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
6
Πόντοι
0
Πέρασμα με την Εύα angel spa, καλό στοματικό, ότι στάση ήθελα το κάναμε χωρίς μα και μου! Τελείωμα με πίπα στα βυζιά της. Ικανοποιητικά ήταν, θα την ξαναπροτιμουσα για κάτι γρήγορο, αν δεν έβρισκα κάτι πιο μικρό σε ηλικία.
Κάνει ακόμα ;γτ εμένα μου είχε πει όχι σε μασάζ .αυτη η πλαστικό γιατρός ; Δώσε λίγα ινφο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom