Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Καλημέρα συναγωνιστές,
Πέρασμα από κρυσταλ και συγκεκριμένα με Ρουμπίνι προ ημερών.
Όμορφη αρκετα για εμενα, με ωραίο κωλο. Μπήκε έμεινε απευθείας με το στρινκ και άρχισε την μαλαξη και τον διάλογο. Έχεις ξανά έρθει.. από που είσαι.. κτλ..
Μασαζ πρώτο μέρος καλό, χαλαρωτικό, γνωριμίας όπως πρέπει.
Ένιωσε άνετα με την παρουσία μου κ άρχισε και αυτή να χαϊδεύει κάποια στιγμή τον που..ο.. αναμεσα απο τα πόδια αλλά με καυλα, και με εφτασε σε σημείο να στάζει πριν γυρίσω, γούσταρε να την αγγίζω και εγώ..τέτοια ώστε να γίνει αισθητό πως καυλωνει κ αυτή..
Δεύτερο μέρος
Άρχισε με σχόλιο για το οτι της αρέσει που ειναι τόσο σκληρός.
Δεν άφησε κανένα σημείο χωρις επεξεργασία. το στρινκ το δικό της ήταν μούσκεμα...
Στα του τελείωμα με.κοιταει στα μάτια κ μ λέει θέλω να χυσεις για μένα..
Κ εκει εξερράγη ο πύραυλος...

Συνολικη εμφάνιση 9/10
Πρώτο μέρος 9/10
Δεύτερο μέρος 9,4/10

Θα ξανά προτιμηθεί.
Τύπε παίζει να είσαι ο μοναδικός που του συμβαίνουν αυτά

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
καλημερα!να ρωτησω εκτος απο τα κλασσικα ελαιοτριβεια ξερουμε κανενα που να κανεις μασαζ γυμνος? σε δικο της χωρο η καταστημα? ευχαριστω

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Σαν τζανκι φαίνετα

καλημερα!να ρωτησω εκτος απο τα κλασσικα ελαιοτριβεια ξερουμε κανενα που να κανεις μασαζ γυμνος? σε δικο της χωρο η καταστημα? ευχαριστω
Γιατι γινετε μασαζ ντυμενος?Τι εννοεις?

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
εννοω να μην εχει απαραιτητα φραπε.. στα κανονικα μασαζιτδικα κανεις με εσωρουχο. αντε και σε 2-3 μιας χρησης..αυτο εννοω.
Στα κανονικα μασατζιδικα παντα εισαι με εσωρουχο η σε δινουν αυτη μιας χρησεως εσωρουχο...δεν υπαρχει περιπτωση για γυμνος....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Αδερφέ δε προμοταρω καμία. Διαβάζω σχόλια.αν δεν την επισκεφτώ δε θα ξέρω αν αξίζει η οχι.οπότε για να μάθω πρέπει να πάω. Όταν πάω θα γράψω κριτική για το αν άρεσε σε μενα η όλη φαση ή όχι. Εξ άλλου τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Ιδωμεν
Ωραία Σε Αναμονή λοιπόν για την ενημέρωσή σου

Ψάχνουμε κ κάποιον πάππου μήπως τον είδε κανένας φίλος

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Καλημέρα συναγωνιστές,
Πέρασμα από κρυσταλ και συγκεκριμένα με Ρουμπίνι προ ημερών.
Όμορφη αρκετα για εμενα, με ωραίο κωλο. Μπήκε έμεινε απευθείας με το στρινκ και άρχισε την μαλαξη και τον διάλογο. Έχεις ξανά έρθει.. από που είσαι.. κτλ..
Μασαζ πρώτο μέρος καλό, χαλαρωτικό, γνωριμίας όπως πρέπει.
Ένιωσε άνετα με την παρουσία μου κ άρχισε και αυτή να χαϊδεύει κάποια στιγμή τον που..ο.. αναμεσα απο τα πόδια αλλά με καυλα, και με εφτασε σε σημείο να στάζει πριν γυρίσω, γούσταρε να την αγγίζω και εγώ..τέτοια ώστε να γίνει αισθητό πως καυλωνει κ αυτή..
Δεύτερο μέρος
Άρχισε με σχόλιο για το οτι της αρέσει που ειναι τόσο σκληρός.
Δεν άφησε κανένα σημείο χωρις επεξεργασία. το στρινκ το δικό της ήταν μούσκεμα...
Στα του τελείωμα με.κοιταει στα μάτια κ μ λέει θέλω να χυσεις για μένα..
Κ εκει εξερράγη ο πύραυλος...

Συνολικη εμφάνιση 9/10
Πρώτο μέρος 9/10
Δεύτερο μέρος 9,4/10

Θα ξανά προτιμηθεί.
Ωραια περιγραφη αν είσαι κατω απο 20, αν έχεις να πας με γυναικα 1-2 χρονια ,η αν ασκήτευες για καιρό!
Βγείτε στα μπαράκια παίδες και βρήτε καμμια γκομενίτσα...
Προς γνώση των νεωτερων (ενιοτε και των μαμουθ) , δεν υπάρχει ουτε 1(ολογράφως μια) μασαζοκόρη που να γουστάρει κατα την διάρκεια τοσο ώστε να καυλωσει, οπως ανεφερε ο αγαπητος συνομιλητής πιο πανω.
Απλα οι έμπειρες του είδους ασκούν κατα περιπτωση το arousing , για να τους κανουν να τελειώσουν εύκολα και προπαντως γρηγορα!!!

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
15νοεμβ ως 5δεκ.
Τρεις ολόκληρες εβδομάδες!εξάλλου από το Μάιο έχω να σας δω! Θέλω το χρόνο μου στη Θεσσαλονίκη γιατί την έχω σύνδεσει με χειμώνα και πολύ μου αρέσει αυτή η εξόρμηση :* θα είναι επετειακή έκδοση πέρσι πρώτη φορά Νοεμβρίο ήρθα!
Αντε σε περιμενουμε ρε μουτρακι!!

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Τύπε παίζει να είσαι ο μοναδικός που του συμβαίνουν αυτά
Μην τους κραζετε τους λατρες του μασαζ..πως θα γελαμε εδω μεσα καθε μερα.ειναι και περιγραφικοι παντως....σεντονια ολοκληρα για το πως τους τον παιζουν:2funny:

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Η Ρουμπινη ειναι ομορφγη, εχει ωραιο κορμι, επιδερμιδα, βυζαρες ολα καλα! Το μονο κακο ειναι οτι μιλαει πολυ κ δημιουγει γενικα ενα πολυ παρε'ι'στικο κλιμα στο δωματιο ενω θα επρεπε να υπαρχει ερωτικο κλιμα! Γενικα μιλαει πολυ!!!

gimnistis44

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Δευτέρα, δεύτερη φορά επίσκεψη crystal είχα πάρει την Ρουμπίνι την πρώτη φορά και οι προσδοκίες μου πλέον ήταν ψηλές :D:. Διάλεξα την Άρτεμις λόγω Ξάνθου μαλλιού που με τραβάει και 3αρι βυζί ως titman. 20 λεπτά μασαζακι ( ζήτησα ψιλοrough) επειδή ήμουν πολύ πιασμένος και με δούλεψε καλά,λογω μεγάλης αγάπης για το μουνι ζήτησα σαν έξτρα γλυφομούνι, το μωρό πρώτα από ολα πεντακάθαρο και δεκτικό. Σπαρταρουσε σαν το ψάρι, έμεινα μαλακας από την γκαβλα που έβγαλε. Επίσκεψη ξανά στα κοντά σίγουρα.
Σε άφησε να της γλυψεις το μουνι ..? Σε εμένα πάντως με 70€ δεν το έδωσε

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
582
Πόντοι
81
Το οτι μιλάει πολυ ακυρο απο μενα δεν αφηνει να χαλαρώσεις το ολο κλιμα

Maniak88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Περασμα πριν από λίγες μέρες απ' το Κρίσταλ. Παρουσία όλων των κορασίδων, πληθώρα επιλογών. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον η ρουμπινη και η Αρτέμιδα. Είσοδος με Άρτεμις. Μασαζακι αρκετά καλό πέρα από τα τυπικά, πολύ όμορφη κοπέλα με ερωτική διάθεση. Στο δεύτερο κομμάτι το ανέβασμα στο κρεβάτι με ανάποδο cowgirl "παίξιμο"μην παρεξηγηθω ιδιαίτερο. Το μόνο αρνητικό για μένα η χρήση ηχητικών εφέ αισθησιακών στο πρώτο μέρος του μασάζ όπου δεν χρειάζεται. Τιμή 30 + 20. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω ρουμπινη που βλέπω ότι έχει και θετικά σχόλια απ' τους συναγωνιστές.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Η Ρουμπινη ειναι ομορφγη, εχει ωραιο κορμι, επιδερμιδα, βυζαρες ολα καλα! Το μονο κακο ειναι οτι μιλαει πολυ κ δημιουγει γενικα ενα πολυ παρε'ι'στικο κλιμα στο δωματιο ενω θα επρεπε να υπαρχει ερωτικο κλιμα! Γενικα μιλαει πολυ!!!
Απεναντιαs βγαζει πολυ γκαβλαντα και αs μηλαει πολυ.......αποψη μου

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Βρε ΑΛΒΑΝΙΚΟ καφασι ........ που αποκαλεισε και ωs QUEEN του ιδρυματοs ....ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ πωs ο πελατηs που ειναι ΚΥΡΙΟΣ και αφηνει 4-5 καταστορικα τον μηνα στο ιδρυμα που δουλευειs αξιζει εναν σεβασμο και την αναλογη συμπεριφορα .Καταλαβε λοιπον τελικα πωs σε επιλεγει αυτοs και οχι εσυ για να κανειs αυτο που πληρωνεσε και με το παραπανω αφου "λαδωνειs" kαι "λαδωνεσε" Παντα να ξερειs o πελατηs ειναι αυτοs που επιλεγει την κοπελα που θα του χαρισει αυτο που εκεινοs επιθυμει .'θεμα-επιλογη κοπελαs'' Υ.Γ Και επειδη διαβαζειs ανελλιπωs το Bou.... και χολευειs με την κριτικη που σου εχω κανει ......Πολλοι θα το διαβασουν και λιγοι θα το καταλαβουν την επομενη φορα που θα κλεισω ραντεβου και θα ερθω ....κρυψου στην κουζινα να μη σε βλεπω

Τελευταία τροποποίηση:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Α έδωσες και 80. Μπράβο, μια χαρά χαλάς την πιάτσα
Έτσι θέλουμε, να μας αρμεγουν μέχρι να γαβγίσει η γατα
Αγαπάω το μουνι φίλος, γκαβλαντα έβγαζα εκείνη την στιγμή. Και επίσης να πω ότι όταν το κάτω κεφάλι παίρνει τα ηνία, δεν προλαβαίνω να σκεφτώ πιάτσα , με σεβασμό προς όλους τους μύστες.

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
601
Πόντοι
81
Βρε ΑΛΒΑΝΙΚΟ καφασι ........ που αποκαλεισε και ωs QUEEN του ιδρυματοs ....ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ πωs ο πελατηs που ειναι ΚΥΡΙΟΣ και αφηνει 4-5 καταστορικα τον μηνα στο ιδρυμα που δουλευειs αξιζει εναν σεβασμο και την αναλογη συμπεριφορα .Καταλαβε λοιπον τελικα πωs σε επιλεγει αυτοs και οχι εσυ για να κανειs αυτο που πληρωνεσε και με το παραπανω αφου "λαδωνειs" kαι "λαδωνεσε" Παντα να ξερειs o πελατηs ειναι αυτοs που επιλεγει την κοπελα που θα του χαρισει αυτο που εκεινοs επιθυμει .'θεμα-επιλογη κοπελαs'' Υ.Γ Και επειδη διαβαζειs ανελλιπωs το Bou.... και χολευειs με την κριτικη που σου εχω κανει ......Πολλοι θα το διαβασουν και λιγοι θα το καταλαβουν την επομενη φορα που θα κλεισω ραντεβου και θα ερθω ....κρυψου στην κουζινα να μη σε βλεπω
Η queen που λες πρεπει να εχει σκυλιασει με τις καινουριες (Ρουμπινη. .). Οσο της παιρνουν πελατεια μες τα νευρα θα ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom