Τύπε παίζει να είσαι ο μοναδικός που του συμβαίνουν αυτάΚαλημέρα συναγωνιστές,
Πέρασμα από κρυσταλ και συγκεκριμένα με Ρουμπίνι προ ημερών.
Όμορφη αρκετα για εμενα, με ωραίο κωλο. Μπήκε έμεινε απευθείας με το στρινκ και άρχισε την μαλαξη και τον διάλογο. Έχεις ξανά έρθει.. από που είσαι.. κτλ..
Μασαζ πρώτο μέρος καλό, χαλαρωτικό, γνωριμίας όπως πρέπει.
Ένιωσε άνετα με την παρουσία μου κ άρχισε και αυτή να χαϊδεύει κάποια στιγμή τον που..ο.. αναμεσα απο τα πόδια αλλά με καυλα, και με εφτασε σε σημείο να στάζει πριν γυρίσω, γούσταρε να την αγγίζω και εγώ..τέτοια ώστε να γίνει αισθητό πως καυλωνει κ αυτή..
Δεύτερο μέρος
Άρχισε με σχόλιο για το οτι της αρέσει που ειναι τόσο σκληρός.
Δεν άφησε κανένα σημείο χωρις επεξεργασία. το στρινκ το δικό της ήταν μούσκεμα...
Στα του τελείωμα με.κοιταει στα μάτια κ μ λέει θέλω να χυσεις για μένα..
Κ εκει εξερράγη ο πύραυλος...
Συνολικη εμφάνιση 9/10
Πρώτο μέρος 9/10
Δεύτερο μέρος 9,4/10
Θα ξανά προτιμηθεί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)
Σαν τζανκι φαίνετα
Γιατι γινετε μασαζ ντυμενος?Τι εννοεις?καλημερα!να ρωτησω εκτος απο τα κλασσικα ελαιοτριβεια ξερουμε κανενα που να κανεις μασαζ γυμνος? σε δικο της χωρο η καταστημα? ευχαριστω
pappap
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
εννοω να μην εχει απαραιτητα φραπε.. στα κανονικα μασαζιτδικα κανεις με εσωρουχο. αντε και σε 2-3 μιας χρησης..αυτο εννοω.Γιατι γινετε μασαζ ντυμενος?Τι εννοεις?
Στα κανονικα μασατζιδικα παντα εισαι με εσωρουχο η σε δινουν αυτη μιας χρησεως εσωρουχο...δεν υπαρχει περιπτωση για γυμνος....εννοω να μην εχει απαραιτητα φραπε.. στα κανονικα μασαζιτδικα κανεις με εσωρουχο. αντε και σε 2-3 μιας χρησης..αυτο εννοω.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Ωραία Σε Αναμονή λοιπόν για την ενημέρωσή σουΑδερφέ δε προμοταρω καμία. Διαβάζω σχόλια.αν δεν την επισκεφτώ δε θα ξέρω αν αξίζει η οχι.οπότε για να μάθω πρέπει να πάω. Όταν πάω θα γράψω κριτική για το αν άρεσε σε μενα η όλη φαση ή όχι. Εξ άλλου τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Ιδωμεν
Ψάχνουμε κ κάποιον πάππου μήπως τον είδε κανένας φίλος
ποτε κ που ακριβως ερχεσαι;;κ πως σε βρισκουμε;;Μεθαύριο Τετάρτη απόγευμα έρχομαι στη Νεάπολη
θα σ περιμένω ν κανονίσουμε!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Ωραια περιγραφη αν είσαι κατω απο 20, αν έχεις να πας με γυναικα 1-2 χρονια ,η αν ασκήτευες για καιρό!Καλημέρα συναγωνιστές,
Πέρασμα από κρυσταλ και συγκεκριμένα με Ρουμπίνι προ ημερών.
Όμορφη αρκετα για εμενα, με ωραίο κωλο. Μπήκε έμεινε απευθείας με το στρινκ και άρχισε την μαλαξη και τον διάλογο. Έχεις ξανά έρθει.. από που είσαι.. κτλ..
Μασαζ πρώτο μέρος καλό, χαλαρωτικό, γνωριμίας όπως πρέπει.
Ένιωσε άνετα με την παρουσία μου κ άρχισε και αυτή να χαϊδεύει κάποια στιγμή τον που..ο.. αναμεσα απο τα πόδια αλλά με καυλα, και με εφτασε σε σημείο να στάζει πριν γυρίσω, γούσταρε να την αγγίζω και εγώ..τέτοια ώστε να γίνει αισθητό πως καυλωνει κ αυτή..
Δεύτερο μέρος
Άρχισε με σχόλιο για το οτι της αρέσει που ειναι τόσο σκληρός.
Δεν άφησε κανένα σημείο χωρις επεξεργασία. το στρινκ το δικό της ήταν μούσκεμα...
Στα του τελείωμα με.κοιταει στα μάτια κ μ λέει θέλω να χυσεις για μένα..
Κ εκει εξερράγη ο πύραυλος...
Συνολικη εμφάνιση 9/10
Πρώτο μέρος 9/10
Δεύτερο μέρος 9,4/10
Θα ξανά προτιμηθεί.
Βγείτε στα μπαράκια παίδες και βρήτε καμμια γκομενίτσα...
Προς γνώση των νεωτερων (ενιοτε και των μαμουθ) , δεν υπάρχει ουτε 1(ολογράφως μια) μασαζοκόρη που να γουστάρει κατα την διάρκεια τοσο ώστε να καυλωσει, οπως ανεφερε ο αγαπητος συνομιλητής πιο πανω.
Απλα οι έμπειρες του είδους ασκούν κατα περιπτωση το arousing , για να τους κανουν να τελειώσουν εύκολα και προπαντως γρηγορα!!!
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Αντε σε περιμενουμε ρε μουτρακι!!15νοεμβ ως 5δεκ.
Τρεις ολόκληρες εβδομάδες!εξάλλου από το Μάιο έχω να σας δω! Θέλω το χρόνο μου στη Θεσσαλονίκη γιατί την έχω σύνδεσει με χειμώνα και πολύ μου αρέσει αυτή η εξόρμηση θα είναι επετειακή έκδοση πέρσι πρώτη φορά Νοεμβρίο ήρθα!
Μην τους κραζετε τους λατρες του μασαζ..πως θα γελαμε εδω μεσα καθε μερα.ειναι και περιγραφικοι παντως....σεντονια ολοκληρα για το πως τους τον παιζουνΤύπε παίζει να είσαι ο μοναδικός που του συμβαίνουν αυτά
Η Ρουμπινη ειναι ομορφγη, εχει ωραιο κορμι, επιδερμιδα, βυζαρες ολα καλα! Το μονο κακο ειναι οτι μιλαει πολυ κ δημιουγει γενικα ενα πολυ παρε'ι'στικο κλιμα στο δωματιο ενω θα επρεπε να υπαρχει ερωτικο κλιμα! Γενικα μιλαει πολυ!!!
gimnistis44
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Σε άφησε να της γλυψεις το μουνι ..? Σε εμένα πάντως με 70€ δεν το έδωσεΔευτέρα, δεύτερη φορά επίσκεψη crystal είχα πάρει την Ρουμπίνι την πρώτη φορά και οι προσδοκίες μου πλέον ήταν ψηλές . Διάλεξα την Άρτεμις λόγω Ξάνθου μαλλιού που με τραβάει και 3αρι βυζί ως titman. 20 λεπτά μασαζακι ( ζήτησα ψιλοrough) επειδή ήμουν πολύ πιασμένος και με δούλεψε καλά,λογω μεγάλης αγάπης για το μουνι ζήτησα σαν έξτρα γλυφομούνι, το μωρό πρώτα από ολα πεντακάθαρο και δεκτικό. Σπαρταρουσε σαν το ψάρι, έμεινα μαλακας από την γκαβλα που έβγαλε. Επίσκεψη ξανά στα κοντά σίγουρα.
Περασμα πριν από λίγες μέρες απ' το Κρίσταλ. Παρουσία όλων των κορασίδων, πληθώρα επιλογών. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον η ρουμπινη και η Αρτέμιδα. Είσοδος με Άρτεμις. Μασαζακι αρκετά καλό πέρα από τα τυπικά, πολύ όμορφη κοπέλα με ερωτική διάθεση. Στο δεύτερο κομμάτι το ανέβασμα στο κρεβάτι με ανάποδο cowgirl "παίξιμο"μην παρεξηγηθω ιδιαίτερο. Το μόνο αρνητικό για μένα η χρήση ηχητικών εφέ αισθησιακών στο πρώτο μέρος του μασάζ όπου δεν χρειάζεται. Τιμή 30 + 20. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω ρουμπινη που βλέπω ότι έχει και θετικά σχόλια απ' τους συναγωνιστές.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.343
- Πόντοι
- 446
Ναι φίλος, γλυκό και μοσχομυριστο 80 σύνολο.Σε άφησε να της γλυψεις το μουνι ..? Σε εμένα πάντως με 70€ δεν το έδωσε
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Α έδωσες και 80. Μπράβο, μια χαρά χαλάς την πιάτσαΝαι φίλος, γλυκό και μοσχομυριστο 80 σύνολο.
Έτσι θέλουμε, να μας αρμεγουν μέχρι να γαβγίσει η γατα
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Απεναντιαs βγαζει πολυ γκαβλαντα και αs μηλαει πολυ.......αποψη μουΗ Ρουμπινη ειναι ομορφγη, εχει ωραιο κορμι, επιδερμιδα, βυζαρες ολα καλα! Το μονο κακο ειναι οτι μιλαει πολυ κ δημιουγει γενικα ενα πολυ παρε'ι'στικο κλιμα στο δωματιο ενω θα επρεπε να υπαρχει ερωτικο κλιμα! Γενικα μιλαει πολυ!!!
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Βρε ΑΛΒΑΝΙΚΟ καφασι ........ που αποκαλεισε και ωs QUEEN του ιδρυματοs ....ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ πωs ο πελατηs που ειναι ΚΥΡΙΟΣ και αφηνει 4-5 καταστορικα τον μηνα στο ιδρυμα που δουλευειs αξιζει εναν σεβασμο και την αναλογη συμπεριφορα .Καταλαβε λοιπον τελικα πωs σε επιλεγει αυτοs και οχι εσυ για να κανειs αυτο που πληρωνεσε και με το παραπανω αφου "λαδωνειs" kαι "λαδωνεσε" Παντα να ξερειs o πελατηs ειναι αυτοs που επιλεγει την κοπελα που θα του χαρισει αυτο που εκεινοs επιθυμει .'θεμα-επιλογη κοπελαs'' Υ.Γ Και επειδη διαβαζειs ανελλιπωs το Bou.... και χολευειs με την κριτικη που σου εχω κανει ......Πολλοι θα το διαβασουν και λιγοι θα το καταλαβουν την επομενη φορα που θα κλεισω ραντεβου και θα ερθω ....κρυψου στην κουζινα να μη σε βλεπω
Τελευταία τροποποίηση:
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.343
- Πόντοι
- 446
Αγαπάω το μουνι φίλος, γκαβλαντα έβγαζα εκείνη την στιγμή. Και επίσης να πω ότι όταν το κάτω κεφάλι παίρνει τα ηνία, δεν προλαβαίνω να σκεφτώ πιάτσα , με σεβασμό προς όλους τους μύστες.Α έδωσες και 80. Μπράβο, μια χαρά χαλάς την πιάτσα
Έτσι θέλουμε, να μας αρμεγουν μέχρι να γαβγίσει η γατα
Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 601
- Πόντοι
- 81
Η queen που λες πρεπει να εχει σκυλιασει με τις καινουριες (Ρουμπινη. .). Οσο της παιρνουν πελατεια μες τα νευρα θα ειναι.Βρε ΑΛΒΑΝΙΚΟ καφασι ........ που αποκαλεισε και ωs QUEEN του ιδρυματοs ....ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ πωs ο πελατηs που ειναι ΚΥΡΙΟΣ και αφηνει 4-5 καταστορικα τον μηνα στο ιδρυμα που δουλευειs αξιζει εναν σεβασμο και την αναλογη συμπεριφορα .Καταλαβε λοιπον τελικα πωs σε επιλεγει αυτοs και οχι εσυ για να κανειs αυτο που πληρωνεσε και με το παραπανω αφου "λαδωνειs" kαι "λαδωνεσε" Παντα να ξερειs o πελατηs ειναι αυτοs που επιλεγει την κοπελα που θα του χαρισει αυτο που εκεινοs επιθυμει .'θεμα-επιλογη κοπελαs'' Υ.Γ Και επειδη διαβαζειs ανελλιπωs το Bou.... και χολευειs με την κριτικη που σου εχω κανει ......Πολλοι θα το διαβασουν και λιγοι θα το καταλαβουν την επομενη φορα που θα κλεισω ραντεβου και θα ερθω ....κρυψου στην κουζινα να μη σε βλεπω