Ναι ναι..ιδιως ο Clooney.. με κοιλιακους ροναλντοαν εσυ εισαι κουκλος οκ βρε δεκτο !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.324
- Πόντοι
- 34.538
Η διαφορα ηλικιας ιδια ειναι..αυτη παει για συνταξη αστο
83 με 50 ....και 50 με 20.
Βρε αγορι μου..ποσα πραγματα παραπανω υπαρχουν απο μια μλκια..αν δεν σε ξερουν τζαμπα το συζηταμε ουτως ή αλλοςΌταν λέμε κάτι παραπανω. Τι εννοούμε?
Leo pal.
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Και τα πόδια...και τα πόδιαΤα μαρουλοφυλλα φιλε μου..τα μαρουλοφυλλα..ανοιγουν ολες τις πορτες
Firestop46
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Σωστός ο κύριος....!Τα μαρουλοφυλλα φιλε μου..τα μαρουλοφυλλα..ανοιγουν ολες τις πορτες
Yoda69
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Επίσης το τηλέφωνο που είναι στην αγγελία ειναι κλειστό κλειστόεδώ ρε μαγκες εχει παει κανεις EGNATIA SPA
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 201
εντομεταξυ οσοι πρωτευουσιάνοι εχουν ερθει στο χωριο μας γελανε με την καταντια τις φασης μας.....Από που να το πιάσεις και που να σταματήσεις.
Ευχαριστούμε που έκανες εγγραφή και αμέσως πόσταρες απλά για να μας πεις για άγγελους.
Καλά έκανες και έκανες εσύ μασάζ στην κοπέλα. Αυτό κι αν είναι βαλιου φορ μανι όπως λένε στο χωριό μου (που δεν έχω).
Μετά το μήνυμα του Αθηναίου συναγωνιστή, αυτό ήταν ότι έπρεπε για να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.
Απλά σε κάτι τέτοια μηνύματα αναρωτιέμαι, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ μας περνάτε ρε?
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Εχει δει ή εχει περασει καποιος με την ευα απο luxury?
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.168
- Πόντοι
- 7.095
Και εννοείται ότι μετά το ποσταρισμα δεν ξαναμπήκε στο σαηεντομεταξυ οσοι πρωτευουσιάνοι εχουν ερθει στο χωριο μας γελανε με την καταντια τις φασης μας.....
Πέρασμα με Αντζελίνα από λουξουρι...Από την στιγμή που μπήκα στον χώρο φάνηκε ότι δεν έχει όρεξη...μπήκα μέσα στο δωμάτιο και αφού ήρθε μέχρι να τελειώσει το μασάζ δεν είπε κουβέντα...να μην σχολιάσω ότι το μασάζ ήταν χάδι 2/10 από μένα...Στο δεύτερο μέρος αφού με γύρισε άρχισε να τον παίζει κοιτώντας το ταβάνι...καμία προσπάθεια ούτε προφανώς καμιά ελπίδα για κάτι έξτρα...στα μισά της εκτόνωσης λοιπόν έβαλα το χέρι μου στον κωλο της με λίγη προσπάθεια να χαϊδεψω το μουνι της πάνω από το εσώρουχο...Με το που έβαλα το χέρι μου η απάντηση ήταν η εξής με τρόπο επιθετικό και φωνάζοντας : "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ; ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ;"
Της είπα να φύγει από το δωμάτιο και προφανώς ήμουν έτοιμος να μην πληρώσω ούτε το μασάζ μετά την επίθεση που μου έκανε...της άφησα 30 ευρώ και φεύγοντας της έκανα ένα κήρυγμα μπροστά στις άλλες κοπέλες του ιδρύματος λέγοντας ότι ο σκοπός που ερχόμαστε εδώ είναι αυτός...αν δεν μπορείτε πάρτε ρεπό η μην την κάνετε την δουλειά...
Υ.Γ. από εμένα μαύρο στο κάθε μασαζοκορη που κοιτάει να τα αρπάξει και που φέρεται έτσι .... μπορείς στις υπηρεσίες σου να μην είσαι καλή...αλλά στην συμπεριφορά σου απαιτώ να είσαι σωστή και καλή όπως είμαι απέναντι σου...ας γίνει λοιπόν αυτή η ιστορία μάθημα σε όλους μας και ας αρχίσουμε να ρίχνουμε μαύρο σε αυτές τις συμπεριφορές...
Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν όλο !
Της είπα να φύγει από το δωμάτιο και προφανώς ήμουν έτοιμος να μην πληρώσω ούτε το μασάζ μετά την επίθεση που μου έκανε...της άφησα 30 ευρώ και φεύγοντας της έκανα ένα κήρυγμα μπροστά στις άλλες κοπέλες του ιδρύματος λέγοντας ότι ο σκοπός που ερχόμαστε εδώ είναι αυτός...αν δεν μπορείτε πάρτε ρεπό η μην την κάνετε την δουλειά...
Υ.Γ. από εμένα μαύρο στο κάθε μασαζοκορη που κοιτάει να τα αρπάξει και που φέρεται έτσι .... μπορείς στις υπηρεσίες σου να μην είσαι καλή...αλλά στην συμπεριφορά σου απαιτώ να είσαι σωστή και καλή όπως είμαι απέναντι σου...ας γίνει λοιπόν αυτή η ιστορία μάθημα σε όλους μας και ας αρχίσουμε να ρίχνουμε μαύρο σε αυτές τις συμπεριφορές...
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 416
- Πόντοι
- 21
Ρε φίλε σοβαρά τώρα ;Απλώς επειδή εγώ θα αργήσω με όλα αυτά τα στρατιωτικά. Και δεν έχω καμία ιδέα όπως και αυτός, για αυτό και ρωτάω ότι ίσως σε εξετάσεις κτλ ρωτήσουν πράγματα ή ξέρω γω υπάρχει καμία σύσταση ότι μην το κάνετε πριν μπείτε.
Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα με αυτά, θα ήθελα να πει την ιστορία του ή τις απόψεις του
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
μαλλον ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι παρθενες ΔΕΝ υπαρχει κατι αλλο !Πέρασμα με Αντζελίνα από λουξουρι...Από την στιγμή που μπήκα στον χώρο φάνηκε ότι δεν έχει όρεξη...μπήκα μέσα στο δωμάτιο και αφού ήρθε μέχρι να τελειώσει το μασάζ δεν είπε κουβέντα...να μην σχολιάσω ότι το μασάζ ήταν χάδι 2/10 από μένα...Στο δεύτερο μέρος αφού με γύρισε άρχισε να τον παίζει κοιτώντας το ταβάνι...καμία προσπάθεια ούτε προφανώς καμιά ελπίδα για κάτι έξτρα...στα μισά της εκτόνωσης λοιπόν έβαλα το χέρι μου στον κωλο της με λίγη προσπάθεια να χαϊδεψω το μουνι της πάνω από το εσώρουχο...Με το που έβαλα το χέρι μου η απάντηση ήταν η εξής με τρόπο επιθετικό και φωνάζοντας : "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ; ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ;"
Πρώτη φορά στην ζωή μου συνάντησα τέτοια συμπεριφορά...τόσο άσχημη και τόσο επιθετική...χωρίς να έχω κάνει κάτι προκλητικό η άσχημο... ειλικρινά το συγκεκριμένο ίδρυμα πρεπει να μπει blacklist...η τουλάχιστον η συγκεκριμένη κορασίδα...σοβαρά πρώτη φορά σταμάτησα συνεδρία στην μέση και έφυγα....μαλλον ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι παρθενες ΔΕΝ υπαρχει κατι αλλο !
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
μωρε βρηκαν και τα κανουν-και εμενα μου λενε καποιες φορες ΜΗΗΗ το χερι μεσα και τις λεω " τις κουμπαρες θα παιξουμε " ???? αφου ΠΤ@νες ειστε αυτο κανετε υποτιθεται καλα!Πρώτη φορά στην ζωή μου συνάντησα τέτοια συμπεριφορά...τόσο άσχημη και τόσο επιθετική...χωρίς να έχω κάνει κάτι προκλητικό η άσχημο... ειλικρινά το συγκεκριμένο ίδρυμα πρεπει να μπει blacklist...η τουλάχιστον η συγκεκριμένη κορασίδα...σοβαρά πρώτη φορά σταμάτησα συνεδρία στην μέση και έφυγα....
Πέρασμα με Αφροδίτη από λουξουρι στην Μοναστηριού.
Εμφάνισή μέτρια προς όμορφη για εμένα με σώμα καμπυλωτό.
Στο πρώτο μέρος, το μασαζ 6/10 για τέτοιο ίδρυμα μια χαρά, τόσο χαλαρά και ούτε π μιλούσε που ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ. Μετα απο μισή ωρα ποδια, πλάτη, χέρια χαϊδεύει τρεις φορές πάνω από το αρχ.δι και μου λέει να γυρίσουμε. Γυρνάω και δεν μ έχει σηκωθεί καν και επειδή την έβλεπα ότι δεν είχε όρεξη την ρωτάω μήπως θέλει να σταματήσουμε, μου λέει όχι θέλω θέλω, μόνο τα λεφτά ήθελε.
Προσπαθεί δεν μ σηκώνεται και δεν ήθελα κιόλας.
Μου πετάει κ ένα θα σηκωθεί? Της λέω είναι στο χέρι σου.. και κυριολεκτικά και μεταφορικά, και δεν σηκώθηκε ποτέ, πήγε να σφίξει λίγο αλλά χαλάρωσα εγώ.
Την λέω άσκοπα προσπαθείς δεν θα γίνει. Πάει πλένει τα χέρια της, σηκώνομαι, μου λέει είναι 50, της δίνω 30 και λέω 50 είναι με το έξτρα εμάς δεν είχε τίποτα.
Νευρίασε αλλά στα παπαρια μου.
Δική μου εμπειρία.
Υγ. Δεν έχω κάποιο θέμα στήσεις
Στο πρώτο μέρος, το μασαζ 6/10 για τέτοιο ίδρυμα μια χαρά, τόσο χαλαρά και ούτε π μιλούσε που ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ. Μετα απο μισή ωρα ποδια, πλάτη, χέρια χαϊδεύει τρεις φορές πάνω από το αρχ.δι και μου λέει να γυρίσουμε. Γυρνάω και δεν μ έχει σηκωθεί καν και επειδή την έβλεπα ότι δεν είχε όρεξη την ρωτάω μήπως θέλει να σταματήσουμε, μου λέει όχι θέλω θέλω, μόνο τα λεφτά ήθελε.
Μου πετάει κ ένα θα σηκωθεί? Της λέω είναι στο χέρι σου.. και κυριολεκτικά και μεταφορικά, και δεν σηκώθηκε ποτέ, πήγε να σφίξει λίγο αλλά χαλάρωσα εγώ.
Την λέω άσκοπα προσπαθείς δεν θα γίνει. Πάει πλένει τα χέρια της, σηκώνομαι, μου λέει είναι 50, της δίνω 30 και λέω 50 είναι με το έξτρα εμάς δεν είχε τίποτα.
Δική μου εμπειρία.
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Να σε ρωτήσω φίλε μου:Πέρασμα με Αφροδίτη από λουξουρι στην Μοναστηριού.
Δική μου εμπειρία.
Υγ. Δεν έχω κάποιο θέμα στήσεις.
Όταν σε γύρισε έβγαλε τίποτα ή ήταν με τα ρούχα;
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
αν δεν εβγαλε κατι λογικο ειναι να μην κανει κουκου-και τα λογια που λενε οι πτ@νες ειναι σκληρα και σε ξενερωνουν-ασε που μετα τα λενε ολες μαζι και κοροιδευουνΠέρασμα με Αφροδίτη από λουξουρι στην Μοναστηριού.
Δική μου εμπειρία.
Mayramesanixta
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2023
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
μαλλον ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι παρθενες ΔΕΝ υπαρχει κατι αλλο !
Τα μισά που λες είναι ψέματα καταρχήν και να μάθεις να σέβεσαι τα κορίτσια αν ήθελα να μου βάλεις χέρι θα στο ελεγα ποιος είσαι εσύ που το βάζεις χωρίς να με ρωτήσεις ο γκόμενος μου άιντε ότι παπάρια σκέφτηκε το γραφετεΠέρασμα με Αντζελίνα από λουξουρι...Από την στιγμή που μπήκα στον χώρο φάνηκε ότι δεν έχει όρεξη...μπήκα μέσα στο δωμάτιο και αφού ήρθε μέχρι να τελειώσει το μασάζ δεν είπε κουβέντα...να μην σχολιάσω ότι το μασάζ ήταν χάδι 2/10 από μένα...Στο δεύτερο μέρος αφού με γύρισε άρχισε να τον παίζει κοιτώντας το ταβάνι...καμία προσπάθεια ούτε προφανώς καμιά ελπίδα για κάτι έξτρα...στα μισά της εκτόνωσης λοιπόν έβαλα το χέρι μου στον κωλο της με λίγη προσπάθεια να χαϊδεψω το μουνι της πάνω από το εσώρουχο...Με το που έβαλα το χέρι μου η απάντηση ήταν η εξής με τρόπο επιθετικό και φωνάζοντας : "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ; ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ;"