Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.260
Πόντοι
201
Από που να το πιάσεις και που να σταματήσεις.

Ευχαριστούμε που έκανες εγγραφή και αμέσως πόσταρες απλά για να μας πεις για άγγελους.
Καλά έκανες και έκανες εσύ μασάζ στην κοπέλα. Αυτό κι αν είναι βαλιου φορ μανι όπως λένε στο χωριό μου (που δεν έχω).

Μετά το μήνυμα του Αθηναίου συναγωνιστή, αυτό ήταν ότι έπρεπε για να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.

Απλά σε κάτι τέτοια μηνύματα αναρωτιέμαι, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ μας περνάτε ρε?
εντομεταξυ οσοι πρωτευουσιάνοι εχουν ερθει στο χωριο μας γελανε με την καταντια τις φασης μας.....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.168
Πόντοι
7.095
εντομεταξυ οσοι πρωτευουσιάνοι εχουν ερθει στο χωριο μας γελανε με την καταντια τις φασης μας.....
Και εννοείται ότι μετά το ποσταρισμα δεν ξαναμπήκε στο σαη

• Like
Αντιδράσεις: tefras

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Πέρασμα με Αντζελίνα από λουξουρι...Από την στιγμή που μπήκα στον χώρο φάνηκε ότι δεν έχει όρεξη...μπήκα μέσα στο δωμάτιο και αφού ήρθε μέχρι να τελειώσει το μασάζ δεν είπε κουβέντα...να μην σχολιάσω ότι το μασάζ ήταν χάδι 2/10 από μένα...Στο δεύτερο μέρος αφού με γύρισε άρχισε να τον παίζει κοιτώντας το ταβάνι...καμία προσπάθεια ούτε προφανώς καμιά ελπίδα για κάτι έξτρα...στα μισά της εκτόνωσης λοιπόν έβαλα το χέρι μου στον κωλο της με λίγη προσπάθεια να χαϊδεψω το μουνι της πάνω από το εσώρουχο...Με το που έβαλα το χέρι μου η απάντηση ήταν η εξής με τρόπο επιθετικό και φωνάζοντας : "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ; ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ;"
Της είπα να φύγει από το δωμάτιο και προφανώς ήμουν έτοιμος να μην πληρώσω ούτε το μασάζ μετά την επίθεση που μου έκανε...της άφησα 30 ευρώ και φεύγοντας της έκανα ένα κήρυγμα μπροστά στις άλλες κοπέλες του ιδρύματος λέγοντας ότι ο σκοπός που ερχόμαστε εδώ είναι αυτός...αν δεν μπορείτε πάρτε ρεπό η μην την κάνετε την δουλειά...
Υ.Γ. από εμένα μαύρο στο κάθε μασαζοκορη που κοιτάει να τα αρπάξει και που φέρεται έτσι .... μπορείς στις υπηρεσίες σου να μην είσαι καλή...αλλά στην συμπεριφορά σου απαιτώ να είσαι σωστή και καλή όπως είμαι απέναντι σου...ας γίνει λοιπόν αυτή η ιστορία μάθημα σε όλους μας και ας αρχίσουμε να ρίχνουμε μαύρο σε αυτές τις συμπεριφορές...
Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν όλο !

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
416
Πόντοι
21
Απλώς επειδή εγώ θα αργήσω με όλα αυτά τα στρατιωτικά. Και δεν έχω καμία ιδέα όπως και αυτός, για αυτό και ρωτάω ότι ίσως σε εξετάσεις κτλ ρωτήσουν πράγματα ή ξέρω γω υπάρχει καμία σύσταση ότι μην το κάνετε πριν μπείτε.

Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα με αυτά, θα ήθελα να πει την ιστορία του ή τις απόψεις του
Ρε φίλε σοβαρά τώρα ;

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Και δεν είναι και Κυριακή ακόμα ………

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Πέρασμα με Αντζελίνα από λουξουρι...Από την στιγμή που μπήκα στον χώρο φάνηκε ότι δεν έχει όρεξη...μπήκα μέσα στο δωμάτιο και αφού ήρθε μέχρι να τελειώσει το μασάζ δεν είπε κουβέντα...να μην σχολιάσω ότι το μασάζ ήταν χάδι 2/10 από μένα...Στο δεύτερο μέρος αφού με γύρισε άρχισε να τον παίζει κοιτώντας το ταβάνι...καμία προσπάθεια ούτε προφανώς καμιά ελπίδα για κάτι έξτρα...στα μισά της εκτόνωσης λοιπόν έβαλα το χέρι μου στον κωλο της με λίγη προσπάθεια να χαϊδεψω το μουνι της πάνω από το εσώρουχο...Με το που έβαλα το χέρι μου η απάντηση ήταν η εξής με τρόπο επιθετικό και φωνάζοντας : "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ; ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ;"
Της είπα να φύγει από το δωμάτιο και προφανώς ήμουν έτοιμος να μην πληρώσω ούτε το μασάζ μετά την επίθεση που μου έκανε...της άφησα 30 ευρώ και φεύγοντας της έκανα ένα κήρυγμα μπροστά στις άλλες κοπέλες του ιδρύματος λέγοντας ότι ο σκοπός που ερχόμαστε εδώ είναι αυτός...αν δεν μπορείτε πάρτε ρεπό η μην την κάνετε την δουλειά...
Υ.Γ. από εμένα μαύρο στο κάθε μασαζοκορη που κοιτάει να τα αρπάξει και που φέρεται έτσι .... μπορείς στις υπηρεσίες σου να μην είσαι καλή...αλλά στην συμπεριφορά σου απαιτώ να είσαι σωστή και καλή όπως είμαι απέναντι σου...ας γίνει λοιπόν αυτή η ιστορία μάθημα σε όλους μας και ας αρχίσουμε να ρίχνουμε μαύρο σε αυτές τις συμπεριφορές...
μαλλον ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι παρθενες ΔΕΝ υπαρχει κατι αλλο !

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Πρώτη φορά στην ζωή μου συνάντησα τέτοια συμπεριφορά...τόσο άσχημη και τόσο επιθετική...χωρίς να έχω κάνει κάτι προκλητικό η άσχημο... ειλικρινά το συγκεκριμένο ίδρυμα πρεπει να μπει blacklist...η τουλάχιστον η συγκεκριμένη κορασίδα...σοβαρά πρώτη φορά σταμάτησα συνεδρία στην μέση και έφυγα....

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Πρώτη φορά στην ζωή μου συνάντησα τέτοια συμπεριφορά...τόσο άσχημη και τόσο επιθετική...χωρίς να έχω κάνει κάτι προκλητικό η άσχημο... ειλικρινά το συγκεκριμένο ίδρυμα πρεπει να μπει blacklist...η τουλάχιστον η συγκεκριμένη κορασίδα...σοβαρά πρώτη φορά σταμάτησα συνεδρία στην μέση και έφυγα....
μωρε βρηκαν και τα κανουν-και εμενα μου λενε καποιες φορες ΜΗΗΗ το χερι μεσα και τις λεω " τις κουμπαρες θα παιξουμε " ???? αφου ΠΤ@νες ειστε αυτο κανετε υποτιθεται καλα!

Brianp

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2020
Like
98
Πόντοι
0
Πέρασμα με Αφροδίτη από λουξουρι στην Μοναστηριού.
Εμφάνισή μέτρια προς όμορφη για εμένα με σώμα καμπυλωτό.
Στο πρώτο μέρος, το μασαζ 6/10 για τέτοιο ίδρυμα μια χαρά, τόσο χαλαρά και ούτε π μιλούσε που ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ. Μετα απο μισή ωρα ποδια, πλάτη, χέρια χαϊδεύει τρεις φορές πάνω από το αρχ.δι και μου λέει να γυρίσουμε. Γυρνάω και δεν μ έχει σηκωθεί καν και επειδή την έβλεπα ότι δεν είχε όρεξη την ρωτάω μήπως θέλει να σταματήσουμε, μου λέει όχι θέλω θέλω, μόνο τα λεφτά ήθελε.
Προσπαθεί δεν μ σηκώνεται και δεν ήθελα κιόλας.
Μου πετάει κ ένα θα σηκωθεί? Της λέω είναι στο χέρι σου.. και κυριολεκτικά και μεταφορικά, και δεν σηκώθηκε ποτέ, πήγε να σφίξει λίγο αλλά χαλάρωσα εγώ.
Την λέω άσκοπα προσπαθείς δεν θα γίνει. Πάει πλένει τα χέρια της, σηκώνομαι, μου λέει είναι 50, της δίνω 30 και λέω 50 είναι με το έξτρα εμάς δεν είχε τίποτα.

Νευρίασε αλλά στα παπαρια μου.
Δική μου εμπειρία.

Υγ. Δεν έχω κάποιο θέμα στήσεις

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
160
Πόντοι
1
Στο πρώτο μέρος, το μασαζ 6/10 για τέτοιο ίδρυμα μια χαρά, τόσο χαλαρά και ούτε π μιλούσε που ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ. Μετα απο μισή ωρα ποδια, πλάτη, χέρια χαϊδεύει τρεις φορές πάνω από το αρχ.δι και μου λέει να γυρίσουμε. Γυρνάω και δεν μ έχει σηκωθεί καν και επειδή την έβλεπα ότι δεν είχε όρεξη την ρωτάω μήπως θέλει να σταματήσουμε, μου λέει όχι θέλω θέλω, μόνο τα λεφτά ήθελε.
Μου πετάει κ ένα θα σηκωθεί? Της λέω είναι στο χέρι σου.. και κυριολεκτικά και μεταφορικά, και δεν σηκώθηκε ποτέ, πήγε να σφίξει λίγο αλλά χαλάρωσα εγώ.
Την λέω άσκοπα προσπαθείς δεν θα γίνει. Πάει πλένει τα χέρια της, σηκώνομαι, μου λέει είναι 50, της δίνω 30 και λέω 50 είναι με το έξτρα εμάς δεν είχε τίποτα.

Δική μου εμπειρία.

Υγ. Δεν έχω κάποιο θέμα στήσεις.
Να σε ρωτήσω φίλε μου:
Όταν σε γύρισε έβγαλε τίποτα ή ήταν με τα ρούχα;

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86

Δική μου εμπειρία.

Υγ. Δεν έχω κάποιο θέμα στήσεις
αν δεν εβγαλε κατι λογικο ειναι να μην κανει κουκου-και τα λογια που λενε οι πτ@νες ειναι σκληρα και σε ξενερωνουν-ασε που μετα τα λενε ολες μαζι και κοροιδευουν

Mayramesanixta

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
16
Πόντοι
0

Τα μισά που λες είναι ψέματα καταρχήν και να μάθεις να σέβεσαι τα κορίτσια αν ήθελα να μου βάλεις χέρι θα στο ελεγα ποιος είσαι εσύ που το βάζεις χωρίς να με ρωτήσεις ο γκόμενος μου άιντε ότι παπάρια σκέφτηκε το γραφετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom