You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.282
- Πόντοι
- 1.076
Αυτά μόνο στην θεσσαλονικη γίνονται σε λίγο θα τις πληρώνουμε για να μας πουν Καλημέρα.Φτάσαμε στο σημείο να θίγονται οι πουτανες επειδή τις πιάνουμε τον κωλο....
Ρε σεις..τι δεν καταλαβαινετε εδω μεσα..τα πετσεταδικα ετσι λειτουργουν..ο σκοπος ειναι να δωσεις τα περισσοτερα με το να παρεις οσο πιο λιγοτερα...
Να μη βγαλει "ουτε βρακι" η αλλη..
Αυτη ειναι η επιτυχια της!
Μην κλαψουριζετε μετα αφου πηγαινεται σ αυτα τα μαγαζια!
2023..Helloooo
Να μη βγαλει "ουτε βρακι" η αλλη..
Αυτη ειναι η επιτυχια της!
Μην κλαψουριζετε μετα αφου πηγαινεται σ αυτα τα μαγαζια!
2023..Helloooo
Πας καλά;; Θα μας τρελάνεις όλους εδώ μέσα;; Αν έπαιζες μόνο την ψωλή του γκόμενού σου, όχι μόνο να την έλεγες στον άνθρωπο, να τον πήγαινες και στην αστυνομία για ασέλγεια. Εσύ όμως παίρνεις λεφτά για να παίζεις ψωλές αγνώστων. Ξέρεις πως λέγεται η δουλειά που κάνεις;Τα μισά που λες είναι ψέματα καταρχήν και να μάθεις να σέβεσαι τα κορίτσια αν ήθελα να μου βάλεις χέρι θα στο ελεγα ποιος είσαι εσύ που το βάζεις χωρίς να με ρωτήσεις ο γκόμενος μου άιντε ότι παπάρια σκέφτηκε το γραφετε
Όταν παίζεις ψωλές, κάθεσαι και να σε χουφτώσουν κοριτσάρα μου. Όπως κάνουν όλες οι συναδέλφισσες σου.
kokomo
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Κατά τα άλλα θυμώνετε μερικοί με το κράξιμο της κάθε καριολας που θέλει 50 ευρώ για να μας πει και μαλακες κιόλας.
Μωρη βρωμια Αντζελίνα, Νικόλ από Ρελιεφ, Μαρία ιδιοκτήτρια του Ρελιεφ που είσαι κουτοπόνηρη και πηδιεσαι για 100 ευρώ, δεν αξίζετε ούτε για χύσιμο.
Μόνο βρωμοξυλο και χέσιμο στη μάπα.
Και μάλιστα διάρροια στη μάπα με το ζόρι, ούτε απολυτήριο δημοτικού δεν έχει το βλαμμένο η Μαρία από το Ρελιεφ...βρωμιάρα Χαλκιδικιωτισσα που έβαζε αγγελίες ότι είναι μέντιουμ η καριολα...
ΚΟΠΡΙΕΣ
Μωρη βρωμια Αντζελίνα, Νικόλ από Ρελιεφ, Μαρία ιδιοκτήτρια του Ρελιεφ που είσαι κουτοπόνηρη και πηδιεσαι για 100 ευρώ, δεν αξίζετε ούτε για χύσιμο.
Και μάλιστα διάρροια στη μάπα με το ζόρι, ούτε απολυτήριο δημοτικού δεν έχει το βλαμμένο η Μαρία από το Ρελιεφ...βρωμιάρα Χαλκιδικιωτισσα που έβαζε αγγελίες ότι είναι μέντιουμ η καριολα...
ΚΟΠΡΙΕΣ
miltosssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπερα. δεν ξερω αν εχει απαντηθεί αυτο εδω αλλα ξερουμε κανενα μασσατσιδικο που γαμας κιολας? οχι μονο happy end
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 491
πολύ βρίσιμο ρε φίλε... πόσο μισογυνης πια;;;;; εκτός από πουτανες, είχες ποτέ κανονική σχεση;;;; σε κάθε post σου βρίζεις όλες τις κοπέλες... έλεος...Κατά τα άλλα θυμώνετε μερικοί με το κράξιμο της κάθε καριολας που θέλει 50 ευρώ για να μας πει και μαλακες κιόλας.
Μωρη βρωμια Αντζελίνα, Νικόλ από Ρελιεφ, Μαρία ιδιοκτήτρια του Ρελιεφ που είσαι κουτοπόνηρη και π0ηδιεσαι για 100 ευρώ, δεν αξίζετε ούτε για χύσιμο.
ΚΟΠΡΙΕΣ
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Που να δεις τι θα τραβηξουμε τωρα που θα τιμωρηθει και ο γαυρος.πολύ βρίσιμο ρε φίλε... πόσο μισογυνης πια;;;;; εκτός από πουτανες, είχες ποτέ κανονική σχεση;;;; σε κάθε post σου βρίζεις όλες τις κοπέλες... έλεος...
kokomo
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Μισογύνης όχι..όμως δεν θα πω και ευχαριστώ σε αυτήν που νομίζει τα μούτρα της και ζητάει 70 ευρω και στο τέλος σε λέει και μαλακα.
Όποιος πιστεύει ότι η κουτοπόνηρη η Μαρία από Ρελιεφ έχει καλό χαρακτήρα ας σηκώσει χέρι....
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλετω
Το ίδιο ισχύει για Αντζελίνα, Νικόλ από Ρελιεφ, και για την Έλσα από το Βάνα Σπα που ζητάει 180 ευρώ για φετίχ...
Όποιος πιστεύει ότι η κουτοπόνηρη η Μαρία από Ρελιεφ έχει καλό χαρακτήρα ας σηκώσει χέρι....
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλετω
Το ίδιο ισχύει για Αντζελίνα, Νικόλ από Ρελιεφ, και για την Έλσα από το Βάνα Σπα που ζητάει 180 ευρώ για φετίχ...
Δεν θα κάνω άσκοπο καυγά...θα αφήσω την ιστορία να λήξει εδώ...στο κάτω κάτω ας κρίνουν τα μέλη του bourdela ... καληνύχτα από μένα !Τα μισά που λες είναι ψέματα καταρχήν και να μάθεις να σέβεσαι τα κορίτσια αν ήθελα να μου βάλεις χέρι θα στο ελεγα ποιος είσαι εσύ που το βάζεις χωρίς να με ρωτήσεις ο γκόμενος μου άιντε ότι παπάρια σκέφτηκε το γραφετε
Πουτσοπαιχτρια από τα Lidl …αφού δίνετε 50 αρι γιαυτο το Κούβα με πόδια Κάλα σας κανειΤα μισά που λες είναι ψέματα καταρχήν και να μάθεις να σέβεσαι τα κορίτσια αν ήθελα να μου βάλεις χέρι θα στο ελεγα ποιος είσαι εσύ που το βάζεις χωρίς να με ρωτήσεις ο γκόμενος μου άιντε ότι παπάρια σκέφτηκε το γραφετε
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 392
- Πόντοι
- 21
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
Κάνα φίλος για εδώ έχει καμία πληροφορία;
Κάνα φίλος για εδώ έχει καμία πληροφορία;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Παρακαλουνται οι κοπέλες που διαβάζουν και δουλεύουν στα συγκεκριμένα μαγαζιά, όπως:
1.αναρτησουν και ενημερώσουν τους πελάτες ποια μέρη του σώματος επιτρέπουν να αγγίξουν. Μπούτι; στήθος; σπάλα; λαιμό;
2.ενημερωσουν σε ποιες ηλικίες τον παίζουν καλύτερα. Προτείνω να χωριστουμε σε 2 γκρουπ. Οι άνω των 40, με απλό παίξιμο. Και οι κάτω των 40, με παίξιμο σπέσιαλ, πιατέλα με φρούτα κτλ
Εκτιμήστε τα χρήματα που σας δίνουν, ξεκαβαλικεψτε, γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα. Αν δεν σέβεστε εσείς πρώτα την δουλειά σας και τον πελάτη, δεν θα σας σεβαστεί και αυτός. Και το αντίστροφο φυσικά.
Εσείς θέλετε να βγάλετε χρημα, εμείς να περάσουμε καλά. Αν έχετε διαφωνίες ή παράπονα, ή αλλάξτε δουλειά ή δουλέψτε δωρεάν. Σας γνωρίζουμε κ μας γνωρίζετε. Μην κοροιδευομαστε.
Η άλλη με τον έναν πελάτη δέχεται fisting και με τον άλλο το παίζει παρθένα. Αποφασίστε τι θέλετε και καταλάβετε πού δουλεύετε
Τονίζω πως δεν αναφέρομαι στις ακραίες συμπεριφορές από πελάτες, οι οποίες φυσικά είναι καταδικαστέες. Αλλά, κορίτσια, σοβαρευτείτε. Βγείτε έξω να δουλέψετε για 20 ευρώ την ημέρα, να δείτε τι πάει να πει βύσσινο.
Δείτε τις κοπέλες που δουλευουν σε μαγαζί στυλ hondos που και μουναρες είναι αλλά και που τους βγαίνει η πατάρα όλη μέρα όρθιες, για να δουλεύουν για ψίχουλα.
Αυτά...
1.αναρτησουν και ενημερώσουν τους πελάτες ποια μέρη του σώματος επιτρέπουν να αγγίξουν. Μπούτι; στήθος; σπάλα; λαιμό;
2.ενημερωσουν σε ποιες ηλικίες τον παίζουν καλύτερα. Προτείνω να χωριστουμε σε 2 γκρουπ. Οι άνω των 40, με απλό παίξιμο. Και οι κάτω των 40, με παίξιμο σπέσιαλ, πιατέλα με φρούτα κτλ
Εκτιμήστε τα χρήματα που σας δίνουν, ξεκαβαλικεψτε, γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα. Αν δεν σέβεστε εσείς πρώτα την δουλειά σας και τον πελάτη, δεν θα σας σεβαστεί και αυτός. Και το αντίστροφο φυσικά.
Εσείς θέλετε να βγάλετε χρημα, εμείς να περάσουμε καλά. Αν έχετε διαφωνίες ή παράπονα, ή αλλάξτε δουλειά ή δουλέψτε δωρεάν. Σας γνωρίζουμε κ μας γνωρίζετε. Μην κοροιδευομαστε.
Η άλλη με τον έναν πελάτη δέχεται fisting και με τον άλλο το παίζει παρθένα. Αποφασίστε τι θέλετε και καταλάβετε πού δουλεύετε
Τονίζω πως δεν αναφέρομαι στις ακραίες συμπεριφορές από πελάτες, οι οποίες φυσικά είναι καταδικαστέες. Αλλά, κορίτσια, σοβαρευτείτε. Βγείτε έξω να δουλέψετε για 20 ευρώ την ημέρα, να δείτε τι πάει να πει βύσσινο.
Δείτε τις κοπέλες που δουλευουν σε μαγαζί στυλ hondos που και μουναρες είναι αλλά και που τους βγαίνει η πατάρα όλη μέρα όρθιες, για να δουλεύουν για ψίχουλα.
Αυτά...
Τελευταία τροποποίηση:
Προφανώς και ότι γίνεται μέσα στο δωμάτιο πρέπει να γίνεται στα πλαίσια της συνενόησης και κατανόησης μεταξύ πελάτη και κοπέλας ...αλλά οποιαδήποτε επιθετική και ασεβή συμπεριφορά προς τον πελάτη χωρίς κάποιο έρεισμα είναι καταδικαστέο!Παρακαλουνται οι κοπέλες που διαβάζουν και δουλεύουν στα συγκεκριμένα μαγαζιά, όπως:
Εσείς θέλετε να βγάλετε χρημα, εμείς να περάσουμε καλά. Αν έχετε διαφωνίες ή παράπονα, ή αλλάξτε δουλειά ή δουλέψτε δωρεάν.
Αυτά...
Σεβασμός και στο τελευταίο ευρώ που σας αφήνουμε...!
Άμα δε σας αρέσει η δουλειά αυτή βγείτε στο μεροκάματο να κάνετε τις σερβιτόρες για 20-25€ να δείτε τι ωραία που είναι... Ευχαριστώ πολύ τον @Dlem για αυτά που είπε ...επιτέλους βάλτε μυαλό και κατεβείτε το καλάμι...Όσο ηθική είναι η δουλειά στον μπουρδέλο η στο στριπτίτζαδικο άλλο τόσο είναι και αυτό που κάνετε στα μασατζιδικα!
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Καποτε στο κρυσταλ η συγκεκριμενη κορασιδα μεσορανουσε και επιανε ''ΠΟΥΛΙΑ '' στον αερα !!! Ενταξυ ωραια ποτε δεν ηταν .... oμωs εκανε παπαδεs....Πέρασμα με Αντζελίνα από λουξουρι...Από την στιγμή που μπήκα στον χώρο φάνηκε ότι δεν έχει όρεξη...μπήκα μέσα στο δωμάτιο και αφού ήρθε μέχρι να τελειώσει το μασάζ δεν είπε κουβέντα...να μην σχολιάσω ότι το μασάζ ήταν χάδι 2/10 από μένα...Στο δεύτερο μέρος αφού με γύρισε άρχισε να τον παίζει κοιτώντας το ταβάνι...καμία προσπάθεια ούτε προφανώς καμιά ελπίδα για κάτι έξτρα...στα μισά της εκτόνωσης λοιπόν έβαλα το χέρι μου στον κωλο της με λίγη προσπάθεια να χαϊδεψω το μουνι της πάνω από το εσώρουχο...Με το που έβαλα το χέρι μου η απάντηση ήταν η εξής με τρόπο επιθετικό και φωνάζοντας : "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ; ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ;"
Της είπα να φύγει από το δωμάτιο και προφανώς ήμουν έτοιμος να μην πληρώσω ούτε το μασάζ μετά την επίθεση που μου έκανε...της άφησα 30 ευρώ και φεύγοντας της έκανα ένα κήρυγμα μπροστά στις άλλες κοπέλες του ιδρύματος λέγοντας ότι ο σκοπός που ερχόμαστε εδώ είναι αυτός...αν δεν μπορείτε πάρτε ρεπό η μην την κάνετε την δουλειά...
Υ.Γ. από εμένα μαύρο στο κάθε μασαζοκορη που κοιτάει να τα αρπάξει και που φέρεται έτσι .... μπορείς στις υπηρεσίες σου να μην είσαι καλή...αλλά στην συμπεριφορά σου απαιτώ να είσαι σωστή και καλή όπως είμαι απέναντι σου...ας γίνει λοιπόν αυτή η ιστορία μάθημα σε όλους μας και ας αρχίσουμε να ρίχνουμε μαύρο σε αυτές τις συμπεριφορές...
Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν όλο !
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Βρε ας έκανε ο,τι γουσταρε. Αλλά όχι και να μας μαλωνει αν της πιάνουμε τον κωλο.Καποτε στο κρυσταλ η συγκεκριμενη κορασιδα μεσορανουσε και επιανε ''ΠΟΥΛΙΑ '' στον αερα !!! Ενταξυ ωραια ποτε δεν ηταν .... oμωs εκανε παπαδεs....
Τελευταία τροποποίηση:
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Μισό γιατί μπερδεύτηκα...1.αναρτησουν και ενημερώσουν τους πελάτες ποια μέρη του σώματος επιτρέπουν να αγγίξουν. Μπούτι; στήθος; σπάλα; λαιμό;
Αν ηλικιακά ανήκω στην κατηγορία 1 αλλά ψυχικά στη 2, μπορώ να έχω κάτι έξτρα;
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Άντε μωρη βρωμιάρα Αντζελίνα, βρωμογεωργιανη που θες και 50 ευρώ για να μας τη λες.
Βρωμοξυλο και χέσιμο στη μάπα σου αξίζει!
Κοπρι
Τα μισά που λες είναι ψέματα καταρχήν και να μάθεις να σέβεσαι τα κορίτσια αν ήθελα να μου βάλεις χέρι θα στο ελεγα ποιος είσαι εσύ που το βάζεις χωρίς να με ρωτήσεις ο γκόμενος μου άιντε ότι παπάρια σκέφτηκε το γραφ
kακωs πηρεs μεροs και απαντησεs Αντζελινα ......στα οσα σου σερνουν ...Ειναι λογικο οταν προσφερειs καποιεs υπηρεσιεs χαμηλου επιπεδου xωριs διαθεση και με υφακι .....να δεχτειs και την κριτικη σου οποια και αν ειναι αυτη .Καλωs η κακωs ετσι δουλευει εδω το νημα ......Kανονικα σε αυτο το νημα θα επρεπε ολα εδω να γραφονται με το ονομα τουs .......οπωs ακριβωs γινονται μεσα σε αυτα τα ιδρυματα. kαι να κατ'ονομαζονται ολεs οι εμπειριεs των χριστων του νηματοs περιγραφικοτατα ......με τα αναμενομενα αποτελεσματα φυσικα οποια καταστηματα δεν παρεχουν υπηρεσιεs αναλογεs με τιs ορεξειs των πελατων θα αναγκαζοταν η να συμορφωθουν με την ζητηση..... η απλα να κλεισουν γιατι ο αθεμιτοs συναγονισμοs ειναι μεγαλοs ....οπωs γινεται χρονια τωρα στην ΑθηναΤα μισά που λες είναι ψέματα καταρχήν και να μάθεις να σέβεσαι τα κορίτσια αν ήθελα να μου βάλεις χέρι θα στο ελεγα ποιος είσαι εσύ που το βάζεις χωρίς να με ρωτήσεις ο γκόμενος μου άιντε ότι παπάρια σκέφτηκε το γραφετε
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Να μας πούνε τα κορίτσια.Μισό γιατί μπερδεύτηκα...
Αν ηλικιακά ανήκω στην κατηγορία 1 αλλά ψυχικά στη 2, μπορώ να έχω κάτι έξτρα;
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Διαβάζω και απορώ αγαπητοί μου συνομιλητές γιατί κάνετε τον κόπο να υπερασπιζεστε εργαζόμενες οταν διαλέγουν πελάτες σαν του ταρίφες στο ΟΣΕ και τα ΚΤΕΛ.
Ειδικά οι παλίοτερες σε καθε μαγαζί έχουν ακούσει τα πάντα, έχουν δεί τα πάντα, τους έχουν τάξει τα πάντα και απλά διαλέγουν τους πιο αδύναμους για αρμεγμα με υποσχέσεις!
Απο τα περισσότερα μαγαζιά (3/4 απο τα υπαρχοντα) οι μισές δουλευουν εξωσχολικά και σε μερικά ΟΛΕΣ (ξερω πολύ καλα τι λέω απο προσωπική πειρα και οχι μου ειπαν , άκουσα κλπ κλπ).
Δεν υπάρχει ούτε μια μασατζού(το εννοώ) που δεν έχει τσιμπουκώσει ένδον, η πλειονότητα δε το έχει δωσει με αρκούντως ψηλό τίμημα (σε μερικές περιπτωσεις) και γενικά το εγώ δεν κανω τετοια είναι τουλαχιστον ψεματα μη πω κοροιδια στα μουτρα!
Καταννοώ το υποκειμενικό κριτήριο αλλά όπως είπε ενας πιο πάνω αν δεν μπορείς δούλεψε καπου αλλού.
Συμβουλή 1: Μην δίνεται ποτέ λεφτά για να βγάλουν ρούχα (αν γουσταρουν θα τα βγαλούν μονες τους)
Συμβουλή 2: Μην τάζετε λαγούς με πετραχείλια σε καμμιά( τους έχουν ταξει τα παντα δεν κολώνουν) για έξτρα, αν δεν θέλει θα σε χλευάσει( ο μαλακας μου έδωσε τοσα για να τον γλύψω)οταν σε τελειώσει και μιλήσει με τις άλλες.
Συμβουλή 3: Αν δεν βγάλει ρούχα με την πρώτη η δεν παρεις έξτρα αμεσα ΜΗΝ επιμένεις χαλάς χρόνο και χρήμα!
Συμβουλή 4: Οταν καποια βρεθεί σε αυτό το χώρο αν δεν μπορεί μετα απο 1-2 βδομαδες σταματαει, αν συνεχίσει ισχύουν όλα τα παραπάνω.
Χρονια πολλά στους Δημήτρηδες του φορουμ και τις Δημητρούλες του χωρου (ξερουν αυτές ποιες είναι).
Ειδικά οι παλίοτερες σε καθε μαγαζί έχουν ακούσει τα πάντα, έχουν δεί τα πάντα, τους έχουν τάξει τα πάντα και απλά διαλέγουν τους πιο αδύναμους για αρμεγμα με υποσχέσεις!
Απο τα περισσότερα μαγαζιά (3/4 απο τα υπαρχοντα) οι μισές δουλευουν εξωσχολικά και σε μερικά ΟΛΕΣ (ξερω πολύ καλα τι λέω απο προσωπική πειρα και οχι μου ειπαν , άκουσα κλπ κλπ).
Δεν υπάρχει ούτε μια μασατζού(το εννοώ) που δεν έχει τσιμπουκώσει ένδον, η πλειονότητα δε το έχει δωσει με αρκούντως ψηλό τίμημα (σε μερικές περιπτωσεις) και γενικά το εγώ δεν κανω τετοια είναι τουλαχιστον ψεματα μη πω κοροιδια στα μουτρα!
Καταννοώ το υποκειμενικό κριτήριο αλλά όπως είπε ενας πιο πάνω αν δεν μπορείς δούλεψε καπου αλλού.
Συμβουλή 1: Μην δίνεται ποτέ λεφτά για να βγάλουν ρούχα (αν γουσταρουν θα τα βγαλούν μονες τους)
Συμβουλή 2: Μην τάζετε λαγούς με πετραχείλια σε καμμιά( τους έχουν ταξει τα παντα δεν κολώνουν) για έξτρα, αν δεν θέλει θα σε χλευάσει( ο μαλακας μου έδωσε τοσα για να τον γλύψω)οταν σε τελειώσει και μιλήσει με τις άλλες.
Συμβουλή 3: Αν δεν βγάλει ρούχα με την πρώτη η δεν παρεις έξτρα αμεσα ΜΗΝ επιμένεις χαλάς χρόνο και χρήμα!
Συμβουλή 4: Οταν καποια βρεθεί σε αυτό το χώρο αν δεν μπορεί μετα απο 1-2 βδομαδες σταματαει, αν συνεχίσει ισχύουν όλα τα παραπάνω.
Χρονια πολλά στους Δημήτρηδες του φορουμ και τις Δημητρούλες του χωρου (ξερουν αυτές ποιες είναι).